| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:06
- Nahlásit
makrel
proč tam nechceš být
páč to v životě nepochopim a navíc nestíhám ani todle dyš ty hovada píšou jak pošahaný ..fčera sem se šla svalyt a 8 !!!! stran! ,čék aby se bál jít spát
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:19
- Nahlásit
Gerda
děkuji, opakuju děkuji
Logo je mocinky supéééér
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:21
- Nahlásit
Alexa
Logo je mocinky supéééér
hlavně ten chlup
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
čék aby se bál jít spát
Čert nikdy nespí. Tak nás tu nelakuj.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:32
- Nahlásit
Gerda co mám napsat? ta štvrtek je fajne to zní dobře
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:33
- Nahlásit
kejtlin
paní potřetí se tě zkusím zeptat, dyš nemaj jezefci poslušnost použe přivolání a na povel jsou f klidu tak mám šanci udělat ct zkoušky? děkuji
Asi jo. Netuším jak moc na tom jsou s poslušností. Chůzi u nohy, sedni, lehni a pod nezkouším, to nepotřebují. Ale musí se umět chovat v místnosti, pes co pochčí postel s klientem by u mě teda letěl jak raketa Se mrkni na Šňapí stránky, je tam zkušebák a podívej se.
zuzanarosakova
Jasnē a eštē taky potrebuješ stare čislo nového občanskeho prukazu, nové číslo starého občanskeho prukazu a prukaz o starych a novych číslech!
Jo a čistej hrnek
Se schválně koukni - http://www.elvahelp.estranky.cz/clanky/skoleni-v-o boru-canisterapie.html
Vlčáčková
Hela a když mám Sš ekonomickou a astronomickou, v dětství jsem neměla dlouhodobě žádné zvíře zato jsem měla hysterickou matku, která samo sebou byla dost velký zvíře, a musela jsem hrát na cello, myslíš, že bych u nich tu canisku dostala? Navíc se psama, kteří žádné zvíře neměli a nejsou ani vyučený?
No tak snad to hraní na čelo....gdybys řekla, žes hrávala na koncertech kam chodili hlavně senioři....
Mucholabka
no eče že mám tu zdravku, to jsem aspoň ten esistnt.
Jo, aspoň někdo z nás splní požadavky
I když mě by možná vzali taky, páč psy jsem měla a v pátý třídě jsem dělala pomocnou vedoucí u jiskřiček
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:38
- Nahlásit
Mě by teda vzali asi jen ke speciálním jednotkám terapeutů, něco jako SEALS kanysterapyje - zneškodňovali bychom klienty.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:49
- Nahlásit
Gerda
A dyk Máňa se má k lidem celkem, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:49
- Nahlásit
Biluška
koukala jsem na zkušebák a to bysme asi dali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:51
- Nahlásit
Biluška
....gdybys řekla, žes hrávala na koncertech kam chodili hlavně senioři
já jí dosvječim ,že mi hrála..at je vod ní klit a může kanystrovat
btw..kolik tam nabízej plat?vypadá to složitější neš dyby chtěl něgdo pylotovat dopravní letoun )))..výborná je věta Kopie fotek jak jste měli psa v děctví )))))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:53 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
gdybys řekla, žes hrávala na koncertech kam chodili hlavně senioři....
Jó a hraju v orchestrech, kde je průměrný věk asi tak 75 let.
A na hvězdárně jsem taky vždycky já vyfásla důchodce na prohlídku, páč každej věděl, že si s nimi rozumím.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
Kopie fotek jak jste měli psa v děctví
hele to je dobrý, najdeš ňáký vobrázky černobílý pézetek s čoklema a můžeš je vydávat za svý. By mě zajímalo jak poznaj žes to ty nebo né
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:55
- Nahlásit
Alexa
hele to je dobrý, najdeš ňáký vobrázky černobílý pézetek s čoklema a můžeš je vydávat za svý. By mě zajímalo jak poznaj žes to ty nebo né
No, když to bude z 1. republiky, tak to asi neobhájí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:58
- Nahlásit
Vlčáčková
No, když to bude z 1. republiky, tak to asi neobhájí.
nebud drzá ..a to sem ti chtěla dosvědčit,žes fidlala u senyjorů ,máš po ptákách
Alexa
ňáký vobrázky černobílý pézetek s čoklema a můžeš je vydávat za svý
třá musíš mít výpis z matryky nebo tak něco
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:02
- Nahlásit
toš nemetka se uš probudila,sem jí přečetla návot vot biluše a řekla jí,at kouká táhnout a pak at se přigestí,že to proberem..
a já táhnu taky ven a dřít..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
Nejsem drzá, jsem realistická. A nedělej na mě ty láskyplný smajlíky, ještě přijdeme do řečí!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:11
- Nahlásit
davidkova renata
ehm, za tvýho děctví byly uš fotoaparáty?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:14
- Nahlásit
kejtlin
Jo, takové ty s měchem. Fotkám se říkalo dagerotypie a sedělo se na ně 20 minut.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo, takové ty s měchem. Fotkám se říkalo dagerotypie a sedělo se na ně 20 minut.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:16 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
zdur vsecny zeny i muzi zdejsi.
Boli me v krku a mam rymecku a kaslicek, tak mi je blee, ale pred chvili jsem uvarila vyyborny gulasek ( jsem ani nevedela, ze ho umim) tak mam plne brisko a je mi dobre.
Jaky bude program v tom Jilovem, ze bych treba dosla na chvilku na kukandu, nez se zacnete po lesich courat. Mam navigaci tak uz snad nezbloudim dovezla bych i ty terminatory, ktere ma zaplacene jen Alexa, protoze je to vzorna osoba s dobrou platebni moralkou.
Nevite kolik se plati za zapojeni elektriny, v tom byte je vodpojena
helette vite, ze se canisterapie da studovat i na CZU? Ja bych chtela pristi rok zkusit dalkove na CZU specialni chovy. Na fildu letos prdim, je to denni studium a ja to fakt nestiham tam chodit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
Myslím, že nic. Nebo řádově v pár stovkách.
dovezla bych i ty terminatory, ktere ma zaplacene jen Alexa, protoze je to vzorna osoba s dobrou platebni moralkou.
Taky chci být osoba s VYNIKAJÍCÍ platební morálkou (i gdyž nevím co to je ), ale nedalas mi číslo účtu Aj gdyž sem ti o něho fčera psala
kejtlin
Jasně, že to dáte. Gdyž Amálka nesežrala haranta co ji škrtil tak to dá levou zadní. Mám si tě zapsat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
osoby se špatnou platební morálkou poslaly peníze fčera. Sem je zaurgovala na louce. Omlouvám se ti.
no to si musíš nechat zapojit svůj vlastní elektroměr a myslim, že to nestojí nic. Musí ti ho ale pán z úřadu pro eletrickou energii sám přijít zapojit a zaplombovat a dát ti papírek a ty musíš mít smlouvu. Mě todle všecko řek děda náš ispidich, když teda viděl, jak blbě čumim, zavolal pánovi, ten přišel a všechno udělal, byl moc hodnej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:42
- Nahlásit
Biluška
já bych potřebovala kanysku u 3 pesů, ale 800 za jednoho pséka bohužel dátr nemůžu
lucYnka XIII
ode mě ti to přijde zejtra
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:43
- Nahlásit
Biluška
Myslím, že nic. Nebo řádově v pár stovkách.
fakt? to by bylo super. Me nekdo rikal, ze kolem 4000, tak jsem se zacla desit, ze si budu muset poridit petrolejku.
Aj gdyž sem ti o něho fčera psala
me od tebe zadny mail neprisel
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
zavolej na pre nebo čez (podle toho kam spadáš)
Nás to vyjde na 12000 protože předchozího majitele odpojili ještě před digitalizací. 3000 nebo tak ňák určitě, pokud majitele odpojili pro nedoplatek a je to na něj psaný. Jinak to snad pude i rozložit do splátek.ČEZ jsou sice hajzlové, ale maj informovanou infolinku, opakuji, maj informovanou infolinku.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:48
- Nahlásit
kejtlin
ode mě ti to přijde zejtra
dobre dekuju
Gerda
osoby se špatnou platební morálkou poslaly peníze fčera. Sem je zaurgovala na louce. Omlouvám se ti.
v poho jak to teda bude v tom Jilovym, mam vas tam dojet nafstivit?
no to si musíš nechat zapojit svůj vlastní elektroměr a myslim, že to nestojí nic. Musí ti ho ale pán z úřadu pro eletrickou energii sám přijít zapojit a zaplombovat a dát ti papírek a ty musíš mít smlouvu. Mě todle všecko řek děda náš ispidich, když teda viděl, jak blbě čumim, zavolal pánovi, ten přišel a všechno udělal, byl moc hodnej.
smarjaaa to je nejak desne slozite, totok. Ale me to snad udela spravcovska firma, aspon pan ze spravcovske firmy rikal, ze at mu reknu az bude smlouva podepsana a ze on posle prihlasku. Vic nerek. zitra se s nim mam sejit pred bytem, odecte teplo a tak a mozna mi uz da klicky.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:50 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
kachna_
ono to bylo odpojene, protoze byt nikdo neuzival. Je to normalne odhlasene aspon doufam. Pan ze spravcovske firmy jen rikal, ze at mu reknu, ze posle prihlasku, nerikal ani nic o penezich, tak nevim.
Jo a je toPRE, ti maj taky infolinku?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:51
- Nahlásit
lucYnka XIII
ele. tam byla zapojená? Pak jdeš s tím, na koho je napsaná na energetiku a tam to přepíšete. U čezu jde stáhnout si formuláře na netu. Pak je to zdarma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
pak asi záleží na jak dlouho. Vím, že čez chce, když je to dýl jak dva roky, revizi.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
ahoj, canisterapie na CZU primo neni, je tam ZOOREHABILITACE A ASISTENČNÍ AKTIVITY SE ZVÍŘATY coz bude v podstate ono, ale mam pocit, ze byl letos problem se tam dostat jak to letos otvirali
davidkova renata
jinak šedivá ještě nejsem, teď spinkají což je veeelky uspech, radeji se nehnu z pokoje aby si to nerozmysleli...
|