| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:41
- Nahlásit
nemethova5
Ahoj pani, držím palce, aby to dobře dopadlo a abyste došla odškodnění Držte se i s Hajou!
Biluška
Já bych se tak ráda podívala jak probíhá kanyska
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No tak přijeď. Ale kanysku ti asi neukážu, maximálně zkoušky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:48
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovádekuju pani,si pripadam jak idiot!jestli jsem nemohla udelat toho vic,aby se ti psi k sobe vubec nedostali!jenze drz dva psi od sebe padesatikilovy a tretiho odkopavej a jeste ti curamedan chce napadnout za to,ze se nechces nechat sezrat,upa skvely fakt.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:50
- Nahlásit
nemethova5
Ale zvládlas to dobře, jinej na tvým místě by dopadl mnohem hůř, si myslím
Biluška
Zkoušky no, to bych se fakt mohla koukat, jo? To bych přijela.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:52
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovátrepal semnou kreten jak,kdybych byla naka kasicka nebo co,jsem zvedava co mi k tomu rekne majitel objektu,byl jako dost v soku,hodne velkem soku,vubec mi nevadilo,ze mi cvakaji jejich tesaky kolem obliceje,tra jsem mohla byt bez usi a nosu a mozna by pak pani policajti zhodnotili,ze ujma na zdravi vznikla,jako mam dost,opravdu dost,dneska jsem mela jet s aminem do hermanic,ale dnes jsem volala zdenkovy,ze to rusim,ze proste jsem hotova,ptal se hned na hajana jak je na tom,tak jsem rekla,ze dobry,kamos mi hned volala,ze skoda ze jsem mu hned nevolala,ze ma par kamaradu armencu!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:53
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jistě, že bys mohla koukat. A ještě bys mohla dělat fižiranta
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílováasi jo,ale prece,kdyby tam slo maly decko a on vozralej chuj by ty psi pustil na decko,si nedovedu vubec predstavit jak by to dopadlo,vetsinou tam jezdi mladi synci na motorkach!radsi fakt nemyslet!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:56
- Nahlásit
Biluška
Joo, ježišmajrá Tak jo, no ))))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:59
- Nahlásit
nemethova5
No, tak vidíš. Prej dvě modřiny...!!! Nikdo se Ti nesmál, co? A na ten původní případ pošli inspekci ministerstva vnitra, že nic nevyšetřili.
Pěkně udělej policajtům pořádný čurbes, že Tě nechali být v takovémhle stavu. Máš neschopenku?????? Měla by sis vzít.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:00
- Nahlásit
nemethova5
Jdu okolo a čtu, co se vám stalo, pani.
To je děs, chlapa bych zabila, hajzla!!! Posílám pohlazení Hajánkovi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:01
- Nahlásit
Vlčáčkováne nechci,jak jsem mela nakraplou tu nohu,tak jsem nemocenskou taky nebrala!neboj policajtum curbes poradny udelam,to se neboj,hajan je spokojenej a veselej.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:02
- Nahlásit
pawLINkamoc dekuju pani,jen me desne boli ramena,horsi jak kdybych vzpirala!hajanek je spokojeny pes,nastesti.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:04
- Nahlásit
nemethova5
ramena tě bolí, jak jsi je držela od sebe
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:05
- Nahlásit
kejtlinjj,presne tak.vsak pockej tomu hovadu to nedaruju,peta rad posle armence,na zmetka zasranyho,at se tesi!psi za nic nemuzou poslouchaji toho zmrda co rekne,ti bohuzel za to nemuzou,jakyho tam maji curamedana!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:06
- Nahlásit
nemethova5
ramena tě bolí, jak jsi je držela od sebe
To je fakt! Ještě že jsi tak zdatná Já bych byla v prdeli jak v jeteli...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:09
- Nahlásit
Lucie Kratochvílováno zdatna,jak se to rekne,spise bachrata,a jeste k tomu poradne navlecena!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:15 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
nemethova5
já když to přeženu ve fitku tak si neumeju kolikrát ani hlavu jak mě bolí ramena
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:18
- Nahlásit
nemethova5
Hele, ale od používá psy jako zbraň. To je nepřípustné a víc se to trestá. Měli by mu je odebrat.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:23
- Nahlásit
BAIKO sarloa Weri francouz první odchovaný štěně v čechách šampion Evropy atd...moc ocenění Martinovo psí miláček
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:26
- Nahlásit
Vlčáčkováti psi jsou prave od kolka,to nejsou jeho!ten ču.ak ani nevi,co to je povel k noze!natoz,aby ho vubec poslechli!
kejtlinno,ramena me teda berou fest.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:36
- Nahlásit
Atusch
muzu te teda poprosit, koupis i tu knihu? Mam penize poslat predem nebo staci v Jilovem?děkujuuuuuuuuuuuu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:43
- Nahlásit
lucYnka XIII
Mne ta pani z Hradce rekla, ze mi nikde individual neudelaji, ze je to zakazano veterinarni komorou. Na vejsku jit nechci, nechci bejt veterinarka a ani bych na to nemela stran chemie. Mam jazykovej gympl, kde jsem tretak a ctvrtak chemii, matiku, fyziku vubec nemela a pak FFUK kulturni antropologie, takze total nebiologicke humanitni obory. Ja bych fakt tu skolu potrebovala, vim z biologie a chemie uplnej prd.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:52
- Nahlásit
nemethova5
to jsi udělal moc dobře že jsi šla k doktorům, ještě sis měla nechat napsat neschopenku a hned by se k tomu poliši stavěli jinak. Ublížení na zdraví s neschopenkou nejsem si jistá jak dlouhé léčení je trestný čin. Uvidíš co šéfové. Hlavně ať jste v pořádku.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
lucYnka XIII
hele v jílovým můžeš klíďo závodit. Disciplíny jsou děsně lehký a co psovi nejde můžeš dělat za něj:
Fyzická zdatnost psovoda hot něčím měkkým (třá bambiho sáčkem) na cíl
Aportmánia na určené místo položí psovod 3 aporty, potom sa odebere aj so psom na štartovú čiaru a pes má všetky tri predmety čo najrýchlejšie priniesť
Ulička hrôzy pes musí čo najrýchlejšie prejsť po igelite, cez petfľaše, závojom povievajúceho nastrihané igelitu, tunel z deky, pomedzi zrdkadlá a okolo balónikov
Pažravý pátrač čo najrýchlejšie nájsť a zjesť maškrty schované pod plastovým pohárikom, v minidomčeku z kociek, plechovom barely na granule a plávajúce v malej miske v lavóry vody
Buď pes alebo ja - úlohy jsou: zjesť kus uhorky, rajčiny a párku, vliezť a ľahnúť si do klietky, zaštekať a preskočiť prekážku, pričom platilo, že vo všetkom mohol svojho psa zastúpiť pániček (za trestné sekundy) - meral sa čas
Vysávač - na doske rozložených 20 maškŕt, ktorý pes ich čo najrýchlejšie zožral
Startovný je stofku.
Pro závodníky:
jo a maškrtky pro čokle si laskavě vemte svoje
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:56
- Nahlásit
Alexaahoj,jak jsem rikala,vsem za intronetovou podporu!
nastesti sef z vedlejsiho objektu to hodla hodne resit a hajzl ma okamzity vyhazov,bude semnou ve ctvrtek mluvit,tak jsem fakt zvedava,jdeme tam s mojim sefem.
jinak ja myslela,ze ty zavody tartove u vas jsou pristi rok na jare,nevadi,takze pristi rok na podzim.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:57
- Nahlásit
Brej večír.nemethova5
držím palec a zároven smekám hučku to byl vékon hodný mistra Já su spocená až na prdeli páč mi cestou do roboty přestali blinkat blinkry tak sem z pruhu do pruhu projížděla o prsa japonské plavkině,bohužel muš je automechanik a kovářova kobila chodí pěšky,tak tipuju že do jara budu jezdit na veverky a na flinstouny esli to tak pude dál
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:59
- Nahlásit
nemethova5
příští rok v červenci je výcvikový tábor u nás v mlíkoších na 5 dní s jílovákama, budeme si vařit sami nebo občas zajdem do hospy, co se týká peněz je to 1000denně, ale všichni dohromady tj, že to vyjde každýho denně tak na maximálně 100kč
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:00 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nemethova5
ze ty zavody tartove u vas jsou pristi rok na jare,nevadi,takze pristi rok na podzim.
jsou na jaře cca 25.4. teď jsou podle nároďáku beze stop
danajasa
tak tipuju že do jara budu jezdit na veverky a na flinstouny esli to tak pude dál
ukazuju rukou nééé
kejtlin
příští rok v červenci je výcvikový tábor u nás v mlíkoších na 5 dní s jílovákama, budeme si vařit sami nebo občas zajdem do hospy, co se týká peněz je to 1000denně, ale všichni dohromady tj, že to vyjde každýho denně tak na maximálně 100kč
hele chtěli by jsme tam zkoušky zeptáš se toho Luboše essi to odpíská??????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:01
- Nahlásit
hoj!!
nemethova5
no vidíte,pani,jak to de!!! ,pašandááááá,tumáš pyškútek ))
zuzanarosakova
hele a ty jako nechceš učit děcka tělák??? umíš si přectavit jak bys ty šmejdy mohla mučit?? ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:03
- Nahlásit
Alexa
já už jsem s ním mluvila, odpíská, ale musím mu to znova říct v lednu, to už bude novej zkouškovej kalendář
|