| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:33
- Nahlásit
Darina1
bože co je to za krááávu?! tak ta by se měla urychleně léčit..ve vlastním zájmu ,výborná je stížnost na "neskutečnou zimu"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:34
- Nahlásit
Darina1
Myslím, že mám na majitelku Choc Destruction velmi podobný názor, jako ty.
Ale nedá mi to neříct:
Názor účastníků z Pitbull team Jihlava...
Názor pravidelných účastníků pit show z Dewastator knl.
Nehledě na to, že jsem se, sic jen na jeden den, ale přesto zúčastnila EBS 2010 a nestačila jsem koukat, co se dělo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:35
- Nahlásit
ahoj žumpo, ráno sem byla s psékama venku, nikoho sme nepotkali ani myslifce a ted´ jsem dojela z kontroly s vendy. cestou sem koupila sádlo 3kg budu škvařit-škvarečky jsou moc mňam .
vendulka už oko dobrý, krevní vlásky jí tam zůstaly ale s tím sen ic nedá dělat, na to jak na tom byla dopadla prý hodně dobře říkal veterinář, že byl skoro přesvědčenej, že to oko bude muset vyndat, na oko vidí, tak je to v pohodě, ona teda vidí už hůř, ale není to na ní poznat.
brezen2008
když mi vet kvůli něčemu spává psa, tak mu n echám vždycky udělat i zuby a těm co mají dlouhou dřeň tak i drápy zastřihnout na krátko do krve a zatavit, tím se jim dřeň zkrátí, ale to jsem nechávala dělat jen dvěma psům a ti měli 1 cm drápy a kratší nemohli mít, to bych je střihla, od tý doby mám pokoj, můžu stříhat na krátko
Alexa
můj vet se nám přijede kouknout do mlíkožer, ale myslí, že do července tu povinnost zrušej a dal mi číslo na veterinární správu.
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ve ctvrtek muzu, takze radi prijdem tak pak jen dej teda vedet. dneska nikdo nejdete?
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
Tvoje oblíbená závodkyně si na další akci nechala vracet vstupné protože nevyhrála :-D
No nekecej . Nebo teda povídej, jsem napnutá jak kšandy
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:37
- Nahlásit
gerda
jestli to ujde a radne ho to znavi tak to bude fajn. stirin vim kde je zenil se tam kamos.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
výborná je stížnost na "neskutečnou zimu"
Totéž, co pro Darina1. V žádném případě se pí. Holubové nezastávám. Ale myslím si, že byla opravdu pitomost uspořádat EBS na konci října. V době, kdy ž je fakt kláda jako prase a drtivá většina venkovních pitů se už dávno na zimu zakrmuje. Tak se tam třepali jak ratlíci, protože kvůli výstavě neměli ani deko tuku. I když... Tohle je možná spíše blbost majitelů. Že vůbec někam jeli.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Atusch
dneska nikdo nejdete?
makáme
Biluška
si to přečti na linku od darinky ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:38
- Nahlásit
impact
hele de vo tu formulaci..stížnost na zimu,no ty vole ,hustýýýý,eště že snad nekrápalo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:41
- Nahlásit
davidkova renata
hele dej vědět v kolik ve čtvrtek v Prokopáku možná se stavim
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:44
- Nahlásit
davidkova renata
Neumíš číst?
Co bylo špatně v sobotu:
* některým psům na WC poprchalo
(WC je wall climbing - ten výskok šplhem po stěně pro peška)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:46
- Nahlásit
impact
Co bylo špatně v sobotu:
* některým psům na WC poprchalo
a jo kurwa ,sem f tom ajfru úpa přehlídla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:48
- Nahlásit
Alexa
no pičítám na tu 10 stejnak,vem heskou aleksu a blbou balunku,pudeš se s náma gulját!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:49
- Nahlásit
davidkova renata
,pudeš se s náma gulját!
to asi nepudu páč musím jet nakoupit do ikei ale bránit bych šla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:50
- Nahlásit
Alexa
my musíme pak právě taky nakoupit,jedem k můdr a pude malej bůch války tak to nemůže bejt moc dlouhý aby to ušel.nekecej a pod!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:52
- Nahlásit
impact
Tohle je možná spíše blbost majitelů. Že vůbec někam jeli.
Tak nějak. Aginu mám na 26 kg, Frizina na 26, Bucu na 26 a kvůli akci která je díky pořadateli známá tím že je velmi komerční nebudu psy trápit tím že je budu celoročně držet na 19, 21 a 23.
To že pořadatel na akci ani nepřijel a jen vybral prachy /oproti polsku více než dvojnásobek za přihlášky, o SK nemluvě/ je věc druhá. Protože s organizací jsem nebyla spokojená už minule, když jsem dojela a posunuli předem zaplacenou soutěž na druhý den, kdy jsem musela do práce, ale domluvili jsme se jako lidi a místo toho jsem vystavila ještě druhého psa.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:53
- Nahlásit
davidkova renata
impact
Aha tak, že to opravují a dávám na pravou cestu.
O chovatelce jsem si udělala svůj obrázek a to hned tehdy o tom plaváni tak, že mám k ní velmi negativní přístup, ale pokud více lidiček napíše takové články ohledně pořádaní akce které vyjdou v negativu, tak to beru, že opravdu tam něco skřípalo.
Tímto opak děkuji za upozornění.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:55
- Nahlásit
Ty bláho a f osm večer byla tma
A zavřeli hospodu, no to určitě mohli pořadatelé ovlivnit
No jo no, když holt člověk musí "POBÝHAT" tak to má těžký
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:58
- Nahlásit
Mucholabka
Protože s organizací jsem nebyla spokojená už minule
Přesně tak Muchoušku pokud nejsem s něčím spokojena tak tam už nelezu. No a v takovém datumku určitě ne když to tady popisujete jak to je s těma vašima miloučkýma pejskama, tak to radši vynechat. Hóóódně blbý datům.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:59
- Nahlásit
Biluška
f osm večer byla tma
gdo za to může???
Darina1
ale pokud více lidiček napíše takové články ohledně pořádaní akce které vyjdou v negativu, tak to beru, že opravdu tam něco skřípalo.
to je klidně možný a asi i jistý,ale f kontextu s onou doňou... ..mi řekni co vona by dělala dyby nejezdila se svou superčupkou fšude možně a nemohla psát furt stížnosti??
du pobýhat do obíváku,nepyšte!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:00
- Nahlásit
Biluška
A zavřeli hospodu, no to určitě mohli pořadatelé ovlivnit
Uspořádat pitbull show v prostorách hotelu, kam nesmí psi... Nehledě na to, že každý pulling se protáhne do nočních hodin a pořádat ho před hospodou, která v deset zavře. No, myslím si, že tohle pořadatelé mohli ovlivnit. Třeba najít jiné prostory nebo zařídit vlastní stánek.
Darina1
Je to těžký. Ona je fakt pitomá a je její sportem psáta takový šílenosti. Ale tentokrát se zase tolik nesekla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:00
- Nahlásit
Alexa
hele dej vědět v kolik ve čtvrtek v Prokopáku možná se stavim
To se stavíš určitě, páč pak deš s náma na prochásku i s blbou balunkou a nebohou aleks.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:01
- Nahlásit
Darina1
Na..at, ani kdybych tam byla by mi to žíly nervalo tak jako kdybych pak musela číst obvinění že jsem seděla moc blízko velevážené paní chovatelky nerozchodila že na Slovači jsme si pro přebrání cen šli sednout na lavičku která byla vedle té jejich. Tam se naštěstí vstupné nevracelo :-D tam cosik vyhráli.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:11
- Nahlásit
dopiju kafe a jdu krájet a škvařit to sádlo.
all
a co tady řešíte s vrácením startovnýho? vím, že biluše měla s někým problémy na plavání,když dotyčná nevyhrála, tak ho chtěla vrátit.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:11
- Nahlásit
i]mi řekni co vona by dělala dyby nejezdila se svou superčupkou fšude možně a nemohla psát furt stížnosti??[/i]davidkova renata
Haha asi to co já, seděla by na řiti a drásala na Cz-pes:-DDDD.
impact
Ona je fakt pitomá a je její sportem psáta takový šílenosti
Přesně tohle si myslím i já.
Mucholabka
Tam se naštěstí vstupné nevracelo :-D tam cosik vyhráli.
Aha tak takhle to je, huž jsu v obraze. No mě to totiž dlouho trvá, než na to přijdu, to víš to jsou ty starší léta:-DDDDDD. Tak teď mám zapraskaný monitor:-DDDDD.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
du pobýhat do obíváku,nepyšte!!!
Pobýhej pomalu, abys nedoběhla na do Fryšavy,
impact
Podle těch článků uznávám, že tam asi neklapalo fšechno jak má, ale jsou věci, které fakt pořadatel neovlivní.
1. Zimu. To jako sorry, ale jedu-li na akci koncem října musím se zimou počítat. Buď se nehlásím, nebo se obleču.
2. Psy v hotelu - nevím jak to tam měli ošéfované, ale mě už se taky stalo, že jsem pořádala závody agi na fotbalovém hřišti. Majitel nejspíš buď neposlouchal ušima, nebo nevím,prostě několikrát padnuvší výraz "pes" zcela přeslechl a když mu tam ráno najelo osmdesát psů tak byl zcela nepříčetný a chtěl nás vyhodit...
Takže bych docela i byla nakloněna věřit tomu, že v hotelu řekli "jo, fajn, můžete" a nedocvaklo jim co znamená xy picbulů pohromadě. Když jim to docvaklo tak zavřeli dveře...
3. hospoda - jo, mohli otevřít vlastní bufík. Ale třá si říkali, že lidi přijeli závodit, ne chlastat...ono nakonec když celá ta organizace neklapala tak se nedá počítat s tím, že budou pečovat o welnes závodníků.
Mucholabka
No tak dovolit si sednout vedle úžasňáků a jejich žampijonky, to sis teda fakt dovolila moc . Nevíš do jaké kasty patříš, že se cpeš mezi vyvolené?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:17
- Nahlásit
kejtlin
Teď o vejku byla pitbull show a opakovala se ta samá situace s tou samou paní.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:22
- Nahlásit
Biluška
Ad 1 - Vo tom žádná..
Ad 2 - Už tam byla vloni.. Je fakt, že tím pádem lidi věděli, že psi do hotelu nesmí.. Ale je fakt, že jsem v hotelu potkala dva jorky u recepce. Napřed jsem se podivila recepční, co tam dělaj psi a pak jsem to komentářem "aha, tohle se vlastně nepočítá za psy" zase vysvětlila.
Ad 3 - Jsem se celou cestu těšila na opejkaný klobásky a nebyl tam ani jeden stánek.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:27
- Nahlásit
impact
Ad 3 - Jsem se celou cestu těšila na opejkaný klobásky a nebyl tam ani jeden stánek.
Na každou akci je úplně nejtěžší sehnat lidi kteří budou dělat jídlo. Dávali se tam takoví autsajdři. Nehledě na hygienu, zdrav. průkaz apod v poměru s možným výdělkem...přece jen na výstavě za 900 nebo kolik to chtěli se vydělá víc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:34
- Nahlásit
Mucholabka
Mě zase přijde, že nejvíc se vydělá právě na občerstvení . Asi jsou agiliťáci nějací nenažraní . Je fakt, že s hygienou je vždycky hroznýho papírování a je to otrava.
|