Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5499 . 5500 . 5501 . 5502 . 5503 . 5504 . 5505 . 5506 . 5507 . 5508 . 5509 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 22:42
- Nahlásit

mi dělají radost vendulka se zuzankou, už jsou jako mí psi, když leží u mě na gauči, tak se mě musí dotýkat nebo aspoň věci, co mám u sebe. zuzanku snad přejdou časem její hysterický můry, osobně myslím, že ji musel někdo dost trápit, reaguje citlivě na krk, zezačátku ji dát obojek byli muka pro obě, ted´ už je to v pohodě, ale při koupání, kdy ji šamponuju na krku je úplně rozsypaná, když ji hladím tak je už je v pohodě, ptž ji hladím pod krkem jemně, ale zezačátku se oháněla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 22:44
- Nahlásit

kejtlinvsak rikam,pro takove lidi je radost varim,tak ja nenavidim koprovku,staci,jen jak ji citi auz se zacinam normos osypavat!pak ty vinny klobasy!a jinak sezeru vse,taky nejsem narocna!
Vlčáčkovás tim hajzlikem pani mate naprostou pravdu!

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 22:49
- Nahlásit

lucYnka XIII
jasny pisnu na mail kdyz budu neco vedet.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 22:50
- Nahlásit

kejtlin
Kde bych vzala grilovací koření??? Copak vařím nebo griluju? Maximálně povalím pro další taveňák.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 22:51
- Nahlásit

Vlčáčková
vím já essi vaříš? taveňák tě neuspokojí, rači skoč do auta a sjed´ si někam na pumpu pro chipsy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 22:56
- Nahlásit

kejtlin
No, do Brna.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 22:59
- Nahlásit

Vlčáčková
já nevim jak daleko to máš na pumpu. aspoň nepřibereš

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:07
- Nahlásit

Vlčáčková
kejtlin
jak muzete mit takhle v noci jeste hlad?
Tady je velmi silny mistral, tipla bych to tak na 120,
musela jsem odklidit vetve, co spadaly z lipy, abych se dostala ke dverim, nektere jsou tak tluste, ze dostat ji do hlavy..., nevim nevim
a po silnici povivaji odpadky, uz 14 dni je nesbirali, jsem dneska cetla v novinach, ze maji v marseilli obavy z propuknuti tyfusove epidemie a vsude pry behaji krysy
Ja teda dneska rano potkala v kuchyni mys, nejvic me prekvapilo, ze neprchala, koukala na me, dokonce sla smerem ke mne, jsem si rikala, jestli nema vzteklinu, nechala se normalne chytnout do ruky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:13
- Nahlásit

leyenda
já mám hlad pořád
120 je hodně velkej mistral, radši vůbec nikdo nevylejzejte.
proti tyfusu se dnes očkuje ne? ty krysy jsou problém. myš divoká se nechytá do ruky, ale do pastičky, přenáší nemoce.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:15
- Nahlásit

kejtlin
K Pumpě to mám 130 kilometrů.

leyenda
Mě je úplně lhostejný čas, mám hlad každé 3 hodiny.

No jo. Odpadky. O co jim jde? Když nejsou prachy, tak nejsou a tím, že něco rozmlátím, jich víc nebude. Spíš míň, že jo. Asi by ti Vaši socani potřebovali výlet do Ásie.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:27
- Nahlásit

Atusch
dekujuuuuuuuuuu

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:36
- Nahlásit

kejtlin
120 je hodně velkej mistral, radši vůbec nikdo nevylejzejte.

no vylezt musim, ale docela se bojim, pridala jsem do kapes konskyho kabatu naradi, abych neodvala
nejvic me desi ta obrovska lipa prede dverma, ta az jednou spadne..., no jo, jenze pokacet ji je mi jednak lito a jednak nevim jak, neni kolem zadny misto, kam by mohla padnout aniz by nenadelala skody
já mám hlad pořád
neni to na tobe videt
proti tyfusu se dnes očkuje ne?
nevim, cetla jsem to v mistnich novinach, v souvislosti s odpadkama, destem a krysama, jsem vzdycky predpokladala, ze tohle se v Evrope nemuze stat

Vlčáčková
Asi by ti Vaši socani potřebovali výlet do Ásie.
jj, na takovej vylet bez navratu
a k pumpe? tam asi Kejtlin myslela pro ty chipsy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:42
- Nahlásit

leyenda
tu lípu řezat po kouskách, mě by to taky bylo líto, ale sousedovi bylo líto smrku a jak tady byla bouře, tak mu spat metr od domu a větve vysklily okna na jedný straně baráku.
to, že tě to odfoukne, to klidně hrozí-beze srandy, jsi jak nic.
no několik kilo jsem i zhubla a žeru pořád stejně, ještě bych tak 8 kg potřebovala shodit, ale když to shodím tak nemám žádnou sílu.
z takovýho mistralu muže bejt i tornádo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:44
- Nahlásit

Vlčáčková

sem myslela jako k benzinový pumpě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:49
- Nahlásit

kejtlin
leyenda
Vy mě s těma pumpama tak pletete!!!
Já jsem nechala zkácet douglasku, dostala jsem se na nástěnku hanby, neb to byl jeden ze tří nebo čtyř nejvyšších stromů v místní milionářské vilové čtvrti. Srdce mi krvácelo. Ale byl nejvyšší čas. Ukázalo se, že strom byl nemocný. Zkácen byl poté, co spadly asi tři větve o délce 3 - 5 metrů na chodník a silnici.

Hele, pro ty, kdo mají rádi Louisíčka:
http://www.youtube.com/watch?v=wyLjbMBpGDA&feature =list_related&a=GxdCwVVULXfC9Q-wGwVaotcA_HZcgIfU&l ist=ML&playnext=1

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:49
- Nahlásit

jdu chvíli číst a spát.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:58
- Nahlásit

kejtlin
no několik kilo jsem i zhubla a žeru pořád stejně, ještě bych tak 8 kg potřebovala shodit, ale když to shodím tak nemám žádnou sílu.
mne pripadas akorat, nejsi zadny chcipacek, ale je na tobe videt, ze mas svaly a ne speky, dulezity je, aby ses dobre citila
mě by to taky bylo líto
no, a navic na ni bydli moje ochocena hrdlicka a v lete bychom se bez te lipy asi upekli, ono to ma svou funkci, ze tu lidi vysazeli u baraku obrovske stromy, jenze vetsinou platany, lipa je asi moc krehka, taky jsme v sirokem okoli jedini, co mame u baraku lipu
nejsilnejsi vitr jsme zazili 15.11. 2004, to namerili 164km, jela jsem s holkama po takove platanama lemovane silnicce a kolem nas padaly vetve, stromy, strasne jsem se bala a nevedela, co delat a strasne jsem zurila, ze jsem se odstehovala ze Spanelska
mus byl tenkrat na Novym Zelandu, jak jsem se dostala domu, popadla jsem telefon, vykaslala se na casovy pasma a jecela jsem na nej hystericky pul hodiny, aby se okamzite vratil, ze balime a jedeme zpatky

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 00:05
- Nahlásit

Vlčáčková
pro ty, kdo mají rádi Louisíčka
ja jo
dostala jsem se na nástěnku hanby
to tady nehrozi, si lidi muzou na svym pozemku kacet co chtej, naopak, chodej kontrolovat, jestli nejsou stromy nebo kere moc blizko u staveni kvuli pozarum, ja treba mam jeden toskanskej jehlicnan oprenej o barak a to se nesmi, ale stejnak ho nepokacim
mozna se ten barak opira o nej a proto jeste stoji

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 00:16
- Nahlásit

leyenda
Tak jich tam má 41. Myslím písniček. Asi se budeš divit, ale já docela dost nesnáším jazz. Nicméně Luisíka miluju.
Mě se líbí kolem chalupy popínavky. Přemýšlím, jak to udělat, abych je tu měla, ale přitom mi nestínili Sluníčko.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 06:00
- Nahlásit

Děte dřít!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 06:56
- Nahlásit

fstávat a makat, ale fofrem
Já ty čokly dneska zabiju, fakt. Pumice napadla Modřenku. Jen tak, z hecu. Dostala po dršce a napadla mě. Dostala víc. Kofajz si v pět ráno vzpoměl, že je tu nuda a že by chtěl ven. Nechtělo se mu čůrat, chtěl se procházet po zahradě Vzápětí si vzpoměla Rozina a málem zbořila dveře od koupelny jak se dobývala ven. Ofšem ještě předtím ji celou posrala A sousedovic absolutně pitomá Bobina celou noc řvala

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 07:20
- Nahlásit

bré ranko!

makrel
Biluška
Děte dřít!!!!
[i][fstávat a makat, ale fofrem /i]

už dávno makam až se ze mě kouří, máte radost?! sem vůbec nestíham...no nic padam na poradu, sem vás chtěla jen potěšit že v tom nejste sami

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 07:51
- Nahlásit

bré ráno, ať už jsou 4 hodiny a můžu jít domů, snad nebude dneska pršet a půjdeme po práci na pořádnou procházku, včera jsme byli doma a Monty si hrál s balónky, i Sophyje, ale u té to není nic divného. Monty si přestal hrát asi v roce a teď zase zašal. Už rozkousal 3 balónek za dva týdny na Vánoce mu jich koupím asi 10, už si v tom zveráku připadám jak idiot a balónky už jsem jim vyprodala, doufám, že je brzy objedná, protože Montymu se líbí jen ty, jiné nechce

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 07:57
- Nahlásit

Bré ráno.
Biluška
Tvoje oblíbená závodkyně si na další akci nechala vracet vstupné protože nevyhrála :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:56
- Nahlásit

čus kreténi,heská básnička o děckách
Mucholabka
Tvoje oblíbená závodkyně si na další akci nechala vracet vstupné protože nevyhrála :-D
ta z plavání????? to kecáš ale!!
hele vidělas toho pastefce co ti semka někdo dal?????????asi vo 58 stran z5

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:59
- Nahlásit

bré ráno, essi se brzo nezmění čas, tak chcípnu, protože fstávat do tmy je hnus nechutnej. mám druhý kafe od sedmi a jako efekt žádnej, jen mi buší srdce jako prase. asi přejdu na koks.

Lucie Kratochvílová

copááááá? čičinka tě dostala? mě taky, moc.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:00
- Nahlásit

Achoj lidijové!
Předstafte si, že mi táta koupil uplně nové poklice na kola na Zeleninu. V sobotu my jí i umyl. Takže Zelenina je teď obrofská fešanda, teda alespoň z venku

Vrátí mi taky Alexa startovný, když s veverkou nevyhrajeme ten Jílofský talíř?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:03
- Nahlásit

Baico
Vrátí mi taky Alexa startovný, když s veverkou nevyhrajeme ten Jílofský talíř?
a proč by neměla???..horší to bé se mnou..já tam vůbec nepojedu a tim pádem ani nezaplatim startovný,taxe mooožná bé trošku cukat..je děsně lakomá

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:04
- Nahlásit

jbat
essi se brzo nezmění čas, tak chcípnu, protože fstávat do tmy je hnus nechutnej
Mě je to celkem jedno, vstávám za pět pět, takže budu vstávat do tmy furt. Změní se jen to, že budu už i za tmy jezdit dom

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:06
- Nahlásit

davidkova renata
já tam vůbec nepojedu
Neříkej mi, že háráte? Jinak nevidím jedinej důvod, proč nejet

<< 1 ... 5499 . 5500 . 5501 . 5502 . 5503 . 5504 . 5505 . 5506 . 5507 . 5508 . 5509 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání