Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5490 . 5491 . 5492 . 5493 . 5494 . 5495 . 5496 . 5497 . 5498 . 5499 . 5500 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:35
- Nahlásit

Baicovic má dneska narozeniny! Přeji vše néj a nedám sem žádnej dárek, protože mi vadí, kolik to zabírá místa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:38
- Nahlásit

Baico
vše néééj a hodně moc úspěšně složených zkoušek
Vlčáčková
Biluška
aby ji majitel druhé firmy neobvinil z vydírání nebo něčeho podobného

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:42
- Nahlásit

kejtlin
To by byl dost blbej. Protože za svého zaměstnance nese zodpovědnost on a když Ty si zlomíš nohu v supermarketu, protože tam uklízečka rozleje vodu a vykašle se na to, tak Ti taky odškodnění platí supermarket.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:42
- Nahlásit

Maky a Trix
kejtlin
Děkuji.
Přeji vše néj a nedám sem žádnej dárek
To neva, já už dostala dárek v sobotu
hodně moc úspěšně složených zkoušek
No včera mě Matě postavil pře hotovou věc, že za rok nastupuje veverka na ZVV 3. Vzhledem k tomu v jakým psychyckým stavu jsem byla před dvojkou, musím před trojkou rozhodně skončit v Bohnicích.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:43
- Nahlásit

Já bejt Neméthkou, tak to fakt hraju na nespecifickou, ale úmornou bolest zad a hlavy. To se těžko dokazuje, že jí to nebolí.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:46
- Nahlásit

Brý tro všemu a všem

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:47
- Nahlásit

Baico
šeckno nejlepší pani

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:50
- Nahlásit

Baico
No včera mě Matě postavil pře hotovou věc, že za rok nastupuje veverka na ZVV 3. Vzhledem k tomu v jakým psychyckým stavu jsem byla před dvojkou, musím před trojkou rozhodně skončit v Bohnicích.

ber to z tý lepší stránky, máš rok na to, abys ho připravila
Vlčáčková
já vím, že za svého zaměstnance nese odpovědnost, ale znáš dnešní lidi, aby to on nezmínil ve výpovědi policii

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:53
- Nahlásit

kejtlin
máš rok na to, abys ho připravila
Já už nabízela, jestli s ním nechce cvičit někdo jinej , protože já nervák mu to kazím A nikdo prej veverku nechce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

kejtlin

Znáš něco, čemu se říká mimosoudní vyrovnání? Tak to si myslím, že je přesně ono. Nemyslela jsem, že by to měla chtít nějak pokoutně. Klidně ať si pan majitel vezme svého právníka a s nemethovou se dohodnou na nějaké částce a oficiálně jí to vyplatí. Majitel tak bude z obliga, neb se s ní vyrovnal a ona bude své další kroky směřovat už výhradně proti zaměstnanci. Vydírání by bylo, kdyby mu řekla, že mu zapálí firmu.

Kdysi měly odbory právníky, kteří radili zadarmo zaměstnancům (nebo komukoliv). Nevím, jestli to ještě funguje, ale stálo by zato se popídit. Nebo zkusit pracovní úřad, tam by snad taky někdo takový být měl.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:59
- Nahlásit

Baico
šécko néj. Chtěla jsem vám sehnat další bílou veverku, ale je mrtvá. asi jí sežrala Nána.

No a zase jdu

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:01
- Nahlásit

huráááááá ozvali se mi na brigááádu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:01
- Nahlásit

Maky a Trix
to neva, ne? Existuje ústní dohoda o provedení práce. na to se dá svalit skoro všechno.
čéče to nevim teda..dohoda ano,sama na ní makám,ale prostě písemně to mít musíš,jak jinak by za tebe státu odváděl daně a tak že..tudíž se podle mne nemůže moc točit na tom,že byla napadena v pracovním procesu myslim
Baico

No včera mě Matě postavil pře hotovou věc, že za rok nastupuje veverka na ZVV 3. Vzhledem k tomu v jakým psychyckým stavu jsem byla před dvojkou, musím před trojkou rozhodně skončit v Bohnicích

tak to neva páč my vás tam s nánou béme chodit besplatně kanysterapeutit,čili se toho nebojte.Jinak proč nezkusíš národáckou stopařskou speciál? to byl dal ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:02
- Nahlásit

kachna_
No a zase jdu
no to uděláš dobře!!
Akky0Aime
ozvali se mi na brigááádu
co gde kam??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:04
- Nahlásit

Akky0Aime
to je dobře, co budeš dělat?

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:05
- Nahlásit

davidkova renata
kejtlin
OC Harfa - příprava otevření prodejny Tacco fashion je to sic jen od 1 do 10.11. Ale každá kačka dobrá

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:10
- Nahlásit

Mám obavu....známí odjeli z EBS, nevyzvedli ceny a ani se nehlásí...ona má vypnutý telefon a on to nebere ani kámošce...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
ahá, díky my to tak měli v čajovně, protože platit opravdovej plat bylo nad možnosti, tak to bylo spíš takový dobrovolnictví... a abychom tam mohli pomáhat, oháněli jsme se touhle ústní dohodou, nebo co

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
Pokud bude mít dohodu o prov. práce s takovou částkou za měsíc, aby jí odčitatelná položka dle prohlášení k dani z příjmů 2 070 pokryla vypočtenou daň, tak za ní neplatí nic.
Ale nesmí mít to prohlášení podepsané jinde.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
proč nezkusíš národáckou stopařskou speciál? to byl dal ne?
Neboj, tu už nám naplánovala Andrea od Basíka. Ty jí v sobotu dali
kachna_
Chtěla jsem vám sehnat další bílou veverku
Pani děkuju, ste moc hodná. Ale s další bílou veverkou by se ze mě rázem stal bezdomovec. U nás doma byla vyhlášena prohibice na další jakákoliv zvířata

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:14
- Nahlásit

Mucholabka
Mám obavu....známí odjeli z EBS, nevyzvedli ceny a ani se nehlásí...ona má vypnutý telefon a on to nebere ani kámošce...
Tak třá se pohádali, nebo tak něco, ne? Když odjeli dřív...prostě jsou teď naštvaní...

Vlčáčková
Se obávám, že Nemetka bude akorát brečet na netu a nepůjde ani k tomu pitomýmu doktorovi. Ne tak, aby navrhovala nějaké mimosoudní vyrovnání

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:14
- Nahlásit

uf už volali

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:17
- Nahlásit

Biluška
Taky mám ten dojem.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:17
- Nahlásit

Biluška
uf už volali, ceny si vyzvedli v zákulisí páč je to tam nebavilo a nejel jim doma net a spali.
Jsem četla že se vybourala nějaká audina tak jsem měla strach.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:21
- Nahlásit

Vlčáčková
Biluška
taky si to myslím.
čokli mě normálně vytlačujou z prostoru-bych s tou dominancí měla něco dělat

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:25
- Nahlásit

kejtlinVlčáčkováBiluška
tak to já bych stropila takovou scénu, že by se divili a hned v noci bych odtamtud vypadla a ne abych tam ještě seděla až do rána

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:25
- Nahlásit

kejtlin
Vytlačuj je taky.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:28
- Nahlásit

Cus fsichni. Bajco vse nej k narozkam

Nemethova5

Doufam, ze pujdes k tomu doktorovi, jestli jsi tam jeste nebyla!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:30
- Nahlásit

Taky přeju Bajkonůrce fšechno nejlepší k narozkám. Nějaký dárek jí dám, ale aš budu mít chvíli čas, včil nestíhám.

makrel
a hned v noci bych odtamtud vypadla a ne abych tam ještě seděla až do rána
Jak z tama můžeš vypadnout když bys byla placená za hlídání? Jako já nevím, ale snad se u hlídače tak nějak předpokládá, že je schopen adekvátně bránit svěřený prostor a ne že se sesype a uteče když se něco stane, ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:33
- Nahlásit

Biluška
to se sice předpokládá, ale když se něco stane, tak bych se jela nechat ošetřit hned a předpokládala bych, že tam přijede i ten majitel.Ale nejsem hlídač, tak nevím, jak to tam u nich chodí.

<< 1 ... 5490 . 5491 . 5492 . 5493 . 5494 . 5495 . 5496 . 5497 . 5498 . 5499 . 5500 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání