Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5490 . 5491 . 5492 . 5493 . 5494 . 5495 . 5496 . 5497 . 5498 . 5499 . 5500 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 01:42
- Nahlásit

Vlčáčkováaji on me napadl,ze jsem drzela bojara!!!trepal semnou a drzela oba dva,hajana a bojara,jsem tu ale mam blbej signal a kecam s malinkou!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 01:43
- Nahlásit

nemethova5
Jsem se lekla, co je s Tebou.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 01:50
- Nahlásit

Jdu spat.

nemethova5
Klidnou noc!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 01:57
- Nahlásit

Vlčáčkovánic neni,akorat doufam,ze me z toho rozcileni chytne zlucnik,je mi nejak divne!
impactjj,tobe taky klidnou noc,doufam ze ten panpamrd zustane zalezlej ve svoji kukani!!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 01:58
- Nahlásit

nemethova5
Jinak ho zastřel zmrda.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:00
- Nahlásit

impactto hodlam udelat!!!!jen mi malinka rikala,mir na nohy!!!jeste by te potahovali za to,ze zmrdovy udelas ujmu na zdravi a budes platit celej zivot!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:00
- Nahlásit

nemethova5
Jsem volala ombudsmana, ale nemají žádnou nonstop službu. Až ráno v 8.00. Kdyby sis tam chtěla zavolat ráno, tak: 542542111.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:02
- Nahlásit

Vlčáčkovádiky moc,ale stejne je to na hovno,tvrzeni proti tvrzeni!!!!!se ta svine bude vymlouvat a vytacet!!!!!ze on nic,ze ja si vymyslim,takhle to rekl i tem cajtum!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:03
- Nahlásit

nemethova5
JO jo. Jednoho chlapa osvobodili poté, co byl pobodán tvou tchýní a střelil jí do hlavy. Tchýně mrtvá a jemu bylo řečeno, že má kliku, že jí tak dobře trefil. Protože se jim nesešly protichůdné výpovědi, zůstala jen ta jeho, která zněla - nejdřív mě pobodala, pak jsem v sebeobraně použil zbraň, poté, co ona mě bezdůvodně napadla. Tolik k míření.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:06
- Nahlásit

Vlčáčková
Jednoho chlapa osvobodili poté, co byl pobodán tvou tchýní a střelil jí do hlavy. Tchýně mrtvá a jemu bylo řečeno, že má kliku, že jí tak dobře trefil. Protože se jim nesešly protichůdné výpovědi, zůstala jen ta jeho, která zněla - nejdřív mě pobodala, pak jsem v sebeobraně použil zbraň, poté, co ona mě bezdůvodně napadla. Tolik k míření.
Vidíš to, nemethova5? Takže ho rovnou radši zatřel.

A už jdu fakt spat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:06
- Nahlásit

Vlčáčkováno to bych se musela poradne trefit,tomu zmrdovy na hlavu,jestli tu jeste raz pritahne s coklama,tak ver tomu,ze strilet budu a nebudu se vubec ale vubec ohlizet!ma ta svine jediny stesti,ze hajanovy nic neni,krom tech natrhlych pysku a ja jen modriny,protoze kdyby dohryzali hajana tak ti cokly uz nezijou a to myslim vazne,i kdyz za to nemuzou,kdyz krypl jim dela psovoda a chodi do prace nalitej jak prase!!!!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:12
- Nahlásit

nemethova5
Tady jsou čísla na ministerstvo vnitra. Zavolej tam a zeptej se, jestli se jim postup Vaší policie zdá správný. Že nezajistili vožralého chlapa, který na Tebe poštval psy a pak Tě napadl, načež se i přes Tvé zranění vymluvil, že si to vymýšlíš. To je velmi divný přístup. Obvolej to a nebo obvolej nějakou pražskou služebnu, kde jsou nonstop a zeptej se jich obecně. Brnkla bych Ti tam, ale nevím dost podrobností.
http://www.mvcr.cz/clanek/dotazy-920075.aspx

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:17
- Nahlásit

nemethova5
Hele:
http://www.pravnik-nonstop.cz/pravnik-nonstop.html
Stojí to ale 60 Kč za minutu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:23
- Nahlásit

Vlčáčkováno ja ti nevim,vzhledem k me financni situaci,nikam volat nebudu,a myslis,ze neco udelali s tema fetakama?taky nic!absolutne nic a asi to je normalni,boli me silene hlava,je mi spatne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:26
- Nahlásit

nemethova5
Tak od toho je inspekce ministerstva vnitra a ombudsman. Takže bych si stěžovala jejich šéfovi, pak inspekci, pak ombudsmanovi.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:30
- Nahlásit

Vlčáčkovádiky moc za radu,je mi fakt zle jdu se trochu natahnout,uvidime jak pochodi zitra nas sef,co mi rekne a dalsi veci k tomu.jeste jednou diky,zase me tak boli zaludek,ze si pripadam,jak by mi tam nekdo nahazel sutry!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:35
- Nahlásit

nemethova5
Ještě vYdrž.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:39
- Nahlásit

Vlčáčkovájeste tri hodky,o pul seste se seberu a jdu a budu mit v kapse nachystanou zbran,tak at si kreten neco zkusi,ja uz se proste hamovat nebudu!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:41
- Nahlásit

Vlčáčková
Heleď, já být tebou, bych zavolala zase na tu 158 a zkonzultovala postup s tím, že ani nezjistili, jak moc je chlap ožralej. Že Ty máš lehká zranění, pes je zraněný a že nevíš, jak máš při nečinnosti policie dodatečně prokazovat to napadení, když ho ani nepředvedli k výslechu, nezjistili alkohol, nezajistili jakékoliv stopy.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:41
- Nahlásit

a uz se fakt musim trochu natahnout,nebo se tu pobleju!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:42
- Nahlásit

nemethova5
Ty hlavně hned ráno dojdi k doktorovi, ať Ti pofouká bolístky a vystaví potvrzení o zraněních a s tím jdi zase na policajty s tím, že k tomu nočnímu incidentu přikládáš lékařské vyjádření. Ať to nezapadne!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:44
- Nahlásit

Vlčáčkovája nikam proste nejdu,budu rada,jak se dostanu rano domu,nehlede na to,ze spital je daleko a me se fakt nikde po te nocni jit hned nechce,mam jen blby dve modriny,takze kvuli modrinam by se mi asi na pohotovosti vysmali a jsem moc rada,ze nejsem dohryzana a pes taky ne!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:48
- Nahlásit

nemethova5
Tak to můžeš být příště, když si tohle necháš líbit.
Běž teda spát. Já ještě musím makat. Tak dobrou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:56
- Nahlásit

Vlčáčkováneboj nenechama neboj se ze hajzlovy to jen tak projde,neprojde,protoze to tak proste nenecham!!!!!!!!!!nejduspat jen se musim natahnout,asi mam skripleho nerva v zadech a je mi divne od zaludku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 02:57
- Nahlásit

Vlčáčkováa co myslis,ze by mi rekli na ty modriny ve spitale,by si rekli,vy si z nas delate srandu,ne????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 03:00
- Nahlásit

nemethova5
To by řekli dost těžko. Kvalifikovali by to jaký určitý stupeň zranění, nebo pohmožděnin, nebo tak něco. Na mě si bláznivá bába pořídila paralyzér a policajti mi řekli, že kdyby ho použila, tak po nabytí vědomí okamžitě k doktorovi, než se úplně ztratí příznaky. Že lze zkraje zachytit nevolnost a zčervenání očí, což po poměrně krátké době pomine. Takže pokud bych z toho nenatáhla brka, tak bych to zcela rozchodila po trošku delší chvíli. Ale i tak by to bylo bráno jako příznak napadení a nikdo by se tomu nesmál.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 03:03
- Nahlásit

Vlčáčkováprosim te vim jak to chodi u nas ve spitale!!!o tom radsi tady psat nebudu,hele naka krafka si na tebe poridila paralyzer jo??????no ty blaho taky stavnaty zazitky koukam,no nic uz se jdu natahnout na rovno,nebo mi upadne hlava,sem tam tu prijdu a juknu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 03:07
- Nahlásit

nemethova5
Padej spát.
Ta kravka se vyjádřila, že jí duchovní vůdce řekl, že jsem nebezpečná pro její život, a proto má právo se aktivně bránit. A že prý má na mě s paralyzérem vlítnout zezadu, když půjdu kolem jejích dveří.
No, ona byla měsíc v blázinci hospitalizovaná, už tedy dříve, když skákala z okna a manžel jí tahal dolů. Jen jí stáhnul, odvezla jí sanitka. Nakonec spáchal sebevraždu on, jistě věděl proč. A bláznivé babě je 65 a otravuje tu furt. Prej "duchovní vůdce"! Magorka. Hlavně, že byla každou neděli v kostele, ale kradla jak straka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 03:12
- Nahlásit

Vlčáčkovájezisi kriste!!!!tak to uz se nicemu nedivim,fakt nevidim,co to lita po svete za zmrdy a pomohla ti policie nepomohla!to je podobny jak stolking!!!!pomohla by ti,az by jsi byla mozna po smrti,to by se zacali starat!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 03:18
- Nahlásit

nemethova5
No, pomohli nepomohli, jak se to vezme. Ve skutečnosti to skončilo tím, že jsem se rozvedla a všichni z naší rodiny jsme se odstěhovali.

<< 1 ... 5490 . 5491 . 5492 . 5493 . 5494 . 5495 . 5496 . 5497 . 5498 . 5499 . 5500 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání