Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5490 . 5491 . 5492 . 5493 . 5494 . 5495 . 5496 . 5497 . 5498 . 5499 . 5500 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:44
- Nahlásit

Vlčáčková
Blue-merle bicolorní fenečka
Myslíš tím bi-blue? Jako je moje Modřenka?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:45
- Nahlásit

davidkova renata

nic,pani,uděláte to v jílovým a pak béme dvje modelky s dvouma kanystrama..zas se zviditelníme

Taš jistē

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:46
- Nahlásit

ketty
....jo a videlas fota
jako toho frajera co se válí f tý posteli? .-)))) ne..pošli je!!! )))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
Moje fena se ucapovala na psa, když jí otravoval. A bylo to hodnoceno jako: to je normální, nekouše ho a podstatné je, jak se chová k lidem.

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:51 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

davidkova renatasem nefotila frajera ale zofkuuu DDD vaam abyste vedeli jak se dobre maa D
koukni do fotomaniactvi tam sou tady hned zmizli do zaduuu je tam liskova i s panickou ale jako liska je stejne zatizena na me jak sem dosla byla porad u me a malem me vylizala ze sveta DD a nehla se ani na krok

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:53
- Nahlásit

Biluška
Já teda nevím, jaká je tvoje Modřenka, ale pochopila jsem to, že má jen bílou a černou.

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:53
- Nahlásit

Gerda
je to velice hodný psík, je fakt, že s Áreskem si nezadá, řáděj jak černá ruka. Zatím jen fotky z bytu...

vypadají celkem spokojeně ne ?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:55 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
POTŘEBUJU TO LOGO, OPAKUJU POTŘEBUJU TO LOGO!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:55
- Nahlásit

hancaw
Na tom se chcem právě domluvit, Pikslíkovi i Davítková sou na to připravený, do Let nejedem, neboť aleksa nezávodí, takže ji vytáhnem s Aleksou a Balunkou blbou na plochásku. Mohli bysme jít možná zase k vám, nebo někam rozumně, eště musim jet pro tu čůzu na petřiny. Takže určitě se čtvrtkem dopo počítáme.

ALEKSA SE PŘIPRAVÍ NA ČTVRTEK, JDEME NA PROCHÁSKU, VEME ALEKS A BLBOU BALUNKU, nebo jenom Aleks a Balunku doma pak za odměnu místo výletu zmlátí.

Jo a už sem vymyslela, kdo napíše tu věc, jak sme si řikali, napíše to Hancaw.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:56
- Nahlásit

Vlčáčková
Buď může mít jenom černou a bílou, pak je to bicolor. Nebo může mít jenom merle a bílou, pak je bi-blue (jako Modřenka). Tak se rozhodni co se jim teda narodilo

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:58
- Nahlásit

šílená Akky

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:58
- Nahlásit

Atusch
Jéééééééé díky moc! Sou báječní!

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:59
- Nahlásit

hancaw
jojo vsimla DD
tam je casto DD
a az zjisti ze je zdokumentovan me zabijee D a jeste zverejnen DD

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:03
- Nahlásit

Biluška
No tak teda, kurva, nevím, co se jim narodilo... Mě je to fuk, já jen vím, že podle popisu by se mi to stáááááášně líbilo a plánuju, že se tam zajedu podívat. Má to být čb. A hotovo. Bicolor je teda s jakoukoliv barvou, že? Jsem si to trošku zúžila jen na ty barvy, které se líbí mě.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:07
- Nahlásit

ketty

Caaaaaaau, jak se vede. Hele nemas ty toho frajera nakyho novyho?? to je jinej nez byl v Jilovym ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:08
- Nahlásit

Dámy, valím do práce, budu tu zase až večer.
Zdar.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:09
- Nahlásit

Vlčáčková

Moje fena se ucapovala na psa, když jí otravoval. A bylo to hodnoceno jako: to je normální, nekouše ho a podstatné je, jak se chová k lidem.

Me taky bylo receno, ze je to normalni, ale ze "normalni" pes canisterapii delat nemuze, ze to muze jen specialni pes, kterej takovy reakce nema

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:12
- Nahlásit

Gerda
jsou suprový, akorát žrádlo si mermomocí chtěli vyměnit grázlové, že by jako Corinka papala z Áresovo a on nutně chtěl její...
ještě je nafotím venku, teď šla Corinka do postele spinkat pevně doufám, že to smí i doma, neb to bylo první co tu udělala, že hupla do postele je to zlato

Biluška
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
Bikolor je černo-bílá. Bi-blue je modro-bílá. Víc jich dvoubarevných není. Pak už nastupují tříbarevní - tricolor (černá-bílá-hnědá), zlatí (zlatá-bílá, nebo zlatá-bílá-černý přeliv na zádech), blue-merle (modrá-bílá-hnědá). No a pak nepovolené barvy - sable-merle, blackandtan, dablblue,bílá...

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
Tak já to dostala. Myslím certifikát.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:13
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak ja to nedostala. Myslim certifikat

Biluška
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
Me taky bylo receno, ze je to normalni, ale ze "normalni" pes canisterapii delat nemuze, ze to muze jen specialni pes, kterej takovy reakce nema

Na jedněch stránkách jsem se pro změnu dočetla, že CANISTERAPEUT musí mít VŠ humanitního směru . Jsem se válela smíchy pod stolem

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Biluška
sable-merle, blackandtan, dablblue
Co to je za nadávky? Nech si to!
Jak to vypadá? Máš od toho fotky?

ketty
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
si ale vsimava DDD ale je nooo tamten moc zlobil a uz me nebavilo za nej prad neco platit posledni kapka byla kdyz volal z tabora ze nema ani na jidlo ani na cestu domu....todle je spolehlivejsi rozumejsi a ohodne zodpovednejsi a tak vubec lepsi celkove ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:14
- Nahlásit

Atusch
pevně doufám, že to smí i doma
Jasně že smí, nejdřív si Zuzka řekla všechny přísnostě, jak to bude, jak pes bude v boudičce, jak bude přísná a nekompromisní....Korinka už je v posteli, na gauči, v křesle, v práci si smí vybrat, kde bude spinkat, když je na gauči, jdeme si na schůzku sednout jinam...jen ať se pořádně zmlátěj, aspoň budou hodný.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:16
- Nahlásit

Biluška

stránkách jsem se pro změnu dočetla, že CANISTERAPEUT musí mít VŠ humanitního směru

No tak to ja mam, tak to nechapu, ze mi to nedali teda
ketty

Tak to je fajne, ze je po vsech strankach lepsi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:19
- Nahlásit

ketty
Ten původní zůstal na tom táboře?

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
jojo sem spokojena tak snad to vydrzii par let a asi mu neutecu ani kdybych chtela D jinak se zname uz dele ale to ja byla zadana a on taky ........ jinak sis urco vsimla i na fb zmeneneho stavu atd sem to tam pred casem soupla taky ....
a jako se prestavam vejit do postele

a smecka se mi rozroste o sedive stvoreni abych toho nemela malo

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
No tak to ja mam, tak to nechapu, ze mi to nedali teda
Si byla u špatné organizace . Ale krom humanitní VŠ musíš eště prokázat, že tohleto není tvůj první pes (prokazuje se fotkami z dětství) a že si buď byla na táboře jako pijonýrská vedoucí, nebo si vedla kroužek keramiky. Popřípadě můžeš nahradit čestným prohlášením, že máš babičku. Jinak máš smolíka a nemůžeš kanysku dělat

A gdybys VŠ neměla (nebo technického směru) tak bys byla akorát CANISASISTENT. Ofšem pouze za předpokladu, že máš SŠ humanitního směru. Gdo má průmku, nebo je vyučený kuchař-číšník má smůlu úplně a v CT nemá co dělat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:26
- Nahlásit

Biluška
paní potřetí se tě zkusím zeptat, dyš nemaj jezefci poslušnost použe přivolání a na povel jsou f klidu tak mám šanci udělat ct zkoušky? děkuji

<< 1 ... 5490 . 5491 . 5492 . 5493 . 5494 . 5495 . 5496 . 5497 . 5498 . 5499 . 5500 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání