| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 04:31
- Nahlásit
Vlčáčkovátak to je o nicem,no jasne,ze nepomohli,ach jo,jsem zvedava jak docestuju domu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 04:34
- Nahlásit
uz ten kram vypinam,jen mi bezi hlavou,ty vole co by se stalo mit sebou amina,radsi nedomyslet,radsi nemyslet!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 07:17
- Nahlásit
Fstávat, makat a prtínat se
nemethova5
1)Hned ráno si sežeň šéfa toho vedlejšího objektu a SROZUMITELNĚ, bez vulgarismů popiš ten incident jemu. A trvej na tom, že chceš být informovaná jaké z toho vyvodil důsledky.
2)Dál zavolej na policii (tu co tam v noci byla, asi městskou) a chtěj vědět jak postupují s řešením případu oni. Je docela pravděpodobné, že to předají na magistrát, nic jiného v podstatě ani dělat nemůžou.
3) Jdi k doktorovi a nech si potvrdit na papír všechny zranění co máš. Vůbec neuškodí když je trošku zveličíš. Pokousané ruce a pod tě bolí přímo strašlivě, vůbec s nimi nemůžeš hýbat. Ten Bojar tě povalil, spadla jsi na záda a hrozně moc tě bolí páteř. Nikdo nikdo ti nemůže dokázat, že to tak není. Naraženiny a zhmožděniny nejsou vidět na rentgenu, na ultrazvuku,na ničem. Pamatuj si to a nasimuluj bolavou páteř. Jakmile dosáhneš doby léčení přes šest týdnů (a to takhle hravě dosáhneš) tak má ten magor průser jak mraky.
4) K tomu doktorovi musíš jít hned, ne až za týden, jasný?
5) Až se vrátíš od doktora tak vem Hajana na veterinu a nech si napsat papír co všechno má zraněné. I kdyby to byli jen ty pokousané pysky. Pokud máš známého veta tak ho požádej, aby to lehce zveličil, napsal Hajovi atb a tak podobně. Ten zmetek to dostane k úhradě.
6) Papír od doktora i od veta odnes na policii a žádej jejich zařazení do spisu.
Ve chvíli kdy budou mít ve spise lék. zprávu tak budou postupovat mnohem rychleji a účiněji
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:13
- Nahlásit
nemethova5
lity lity, pani
doufam, ze jste uz doma v posteli a budete s hajanem ok, jste udelala dobre, ze jste zavolala policajty, ovsem jestli jsou cesti strazci poradku stejni jako ti zdejsi, tak si moc iluze nedelam...
jinak vsem dobre rano, gratulace tem, co byli uspesni u zkousek a na vystavach
Davidkovy preju, aby ji pytlik pomohl, prej na jecny zrno je lepci teply obklad nez studeny, zanet se rychleji rozvine a odezni, hlavne bych s tim nelezla k dochtorum
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:17
- Nahlásit
brý ráno, už je zase hnusné pondělí, chce se mi spát, málem jsem usla v tramvaji.
Už aby byla alespoň středa, pět hodin, alespoň pak ve čtvrtek budu mít jeden den volno
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:17
- Nahlásit
Dobré ráno
sem kvůli hororu tady normálně asi po 10 letech zaspala a přišla pozdě do práce.
nemethova5
doufám že si šla k tomu doktorovi!!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:21
- Nahlásit
nemethova5
ahojte paní, co se ti stalo??????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:33
- Nahlásit
Ty vole no to ste tu měli v noci dráma, hlavně ať nemetka něco dělá a nenechá to tak a valí se nechat ošetřit!!!! Podávjete hlášení!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:42
- Nahlásit
Dobré ráno!
Nesnáším hnusné pondělí, kdy navíc přijdu do naprosto studená a nevytopený kanceláře, kde můj kolega hned v půl sedmý otevřel dokořán okno. Naštěstí odjel na služebku, tak jsem si hned na plno pustila topení.
nemethova5
Pani doufám, že ste šla k doktoru a přesně jak píše Biluška ste si to nechala napsat. Podávejte info!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:45
- Nahlásit
vám fakt příde normální načárat 8 stran???????
jinak zdravim fšecky duchovní vůtce
nemethova5
koukej mazat k temu dochtorovi a udělej to co ti píše biluše!!!!!! todle mu přece nemůže projít!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:47
- Nahlásit
davidkova renata
koukej mazat k temu dochtorovi a udělej to co ti píše biluše!!!!!! todle mu přece nemůže projít!!!!!!!
no doufám že jí někdo kdo má na ní číslo zavolala a promluvil jí do duše
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:54
- Nahlásit
Alexa
no doufám že jí někdo kdo má na ní číslo zavolala a promluvil jí do duše
já na ní číslo samo mám,ale nechci jí ted volat nevim esi nespí,tak jí nechci zas budit ,měla víkend šichtu,tak vim,že fstává až odpoledne bo je hotová..písnu jí sms aspon
jinak ste kreténi páč dybysem si na voko přiložila bambyho pytlík,voteklý voko by byl scela zástupnej problém rázem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:54
- Nahlásit
čau všichni, vyprtínala jsem se z pelechu až ted´ , venku je hnusně, možná zase půjdu spát
nemethova5
jak napsala biluše tak se podle toho zařid´ hlavně pořád zdůrazňuj ty záda jak tě bolí, to se nedá prokázat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 08:58
- Nahlásit
nemethova5
Ještě bys to mohla hrát na přepadení objektu . Páč jsi byla ve službě a on se svými psi vnikl do tvého objektu a tam tě přepadl. Co ty víš essi tam chtěl něco ukrást. Nebo umístit bombu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:01
- Nahlásit
Biluška
Páč jsi byla ve službě
todle přesně sem chtěla napsat!! akorát že by moch bejt problém f tom,že ona je tam tuty tak jako per huba esi mi rozumíš
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Dobré ráno všem už se prtínám, ale vůbec mě to nebaví
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
hele jak jsi psala o tom psovi s tím průjmováním a škrundáním a hubeností a unaveností, mohla by to být slinivka, možná bych zašla radši na krev.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:03
- Nahlásit
jinak je dana asi chrápe bo sms se zpracovává,takže je vyplá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:03
- Nahlásit
davidkova renata
ty jo ona to nemá ofiko? no to by moh bejt i problém z toho, ale k doktorovi musí.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:07
- Nahlásit
davidkova renatamakrel
to neva, ne? Existuje ústní dohoda o provedení práce. na to se dá svalit skoro všechno.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:10
- Nahlásit
davidkova renata
todle přesně sem chtěla napsat!! akorát že by moch bejt problém f tom,že ona je tam tuty tak jako per huba esi mi rozumíš
Si myslím, že pomáhače by nemělo zajímat proč tam hlídá a essi má smlouvu. Může klidně tvrdit, že s majitelem firmy spí a proto mu nezištně pomáhá v podnikání.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:11
- Nahlásit
makrel
na krvi byl, má všechny vyšetření 14 dní stará nebo 3 týdny, jak byl nemocný, tak se mu dělali všechny testy ptž se nevědělo co mu je-neví se to dodnes, ale už je v pořádku.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Biluška
no snad je to zajímat nebude, ale kdyby někdo chtěl, tak se v tom klidně může začít hrabat
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Když je nezajímá, že ten magor byl v práci vylitej, tak proč by je měla zajímat smlouva.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:12
- Nahlásit
zdarec fšici!
teda člověk tu chvilku není a tu takové drámata doufám, že ten z**d ožralej dostane pořádně za uši!
my sme byli fčera na prochajdě s bajši bráškou Richiem, je to bezvadnej pejsek štěníci se skvěle vyřádili
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:12
- Nahlásit
kejtlin
aha, tak to jo, jen mě to tak napadlo, protože ty příznaky co popisuješ by na to seděly.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:13
- Nahlásit
kejtlin
Biluška
Skoro bych řekla, že ta trubka nešla nikam, ale chrápe. Jsem jí to psala hned v noci, že po šichtě musí jít k doktorovi a na veterinu. Že prý ne, protože po šichtě nemůže.
Taky by měla valit udělat protokol, znovu ráno nahlásit to přepadení a chtít zapsat do spisu, že útočník byl opilý a ona je zraněná.
Jsem taky zaspala, vstala jsem až teď a protože je DPH dneska, tak bude těžkej průser. Bo nemám ještě 4 daňová přiznání. Kurva.
Zatím zdar.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:21
- Nahlásit
Biluška
Jo a napadlo mě, že tomu majitelovi vedlejší firmy by měla říct, že případné bolestné a různá odškodnění budu požadovat po jeho firmě, neb je způsobil jeho zaměstnanec v pracovní době. Zaměstnanec permanentně ožralý, dělající problémy, čímž neustále porušoval pracovní kázeň, což všichni kolem ví. A on s tím nic nedělal, tak mu to zřejmě nevadilo a byl srozumněn, že se zaměstnancovým případnými excesy. Takže v jejích očích je za to napadení zodpovědný, minimálně spoluzodpovědný on, a podle toho bude postupovat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo a napadlo mě, že tomu majitelovi vedlejší firmy by měla říct, že případné bolestné a různá odškodnění budu požadovat po jeho firmě, neb je způsobil jeho zaměstnanec v pracovní době.
To je dost dobrý nápad
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:30
- Nahlásit
Biluška
Že jo. Myslím, že by měla být tak drzá, že by si měla říct o nějakou rozumnou sumu zato, že jejich firmu a pana majitele při výpovědi vynechá a nebude zdůrazňovat, že o problematičnosti tohoto zaměstnance věděl.
|