| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:36
- Nahlásit
bré poledne, osoby. Vůbec netušim co se tu od pátka děje, načáraly ste tu takovejch stran, že do tolika ani neumim. Z posledních stránek zaznamenávam jen nemetky noční drámo a tímto přeju tomu vylitýmu zmetkovi aby ho posral dynosaurus
Může mi něgdo zasvědcenej prozradit od kolika do kolika bude ta akcička v Jílu? Taky by se pro přespolní hodila ňáká mapka, abych nedorazila v neděli večer..
Du posunout čokla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:37
- Nahlásit
makrel
Asi bych taky předpokládala, že přijede majitel, zajistí odvoz zraněného hlídače k doktorovi a tak podobně...
Ono je taky otázka jak mu to Dana podala. Jestli to bylo nesrozumitelné, pomotané hrušky s jabkama a do toho ječela, že ona tady končí (páč tak nějak to napsala sem) tak si coby správný sameček mohl říct, že je Dana hysterka, má PMS, zaklapnout telefon a klidně spát dál. Což se mi zdá docela pravděpodobné.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:37
- Nahlásit
jo vona má bajko přirozeniny???
bajko
tumáte ,pani,dyš nesmíte mít dalšího bjelouše taxi aspon todle zapalte na dortu
zuzanarosakova
těbůch, hele von jako mazlik neudělal kanysku????? gde si můžem stěžovat??
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:38
- Nahlásit
http://aime0akky.rajce.idnes.cz/Hakky_z_kraje_Karl a_IV_-_obrany/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:39
- Nahlásit
Biluška
mám dotaz, pani prosím tě, když jezevci nemají poslušnost jen přivolání a na povel klid má cenu se někdy pokoušet o canisterapeutické zkoušky?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:40
- Nahlásit
Biluška
Asi bych taky předpokládala, že přijede majitel, zajistí odvoz zraněného hlídače k doktorovi a tak podobně...
jo, šak tak jsem to myslela, ne, že se hlídač něčeho lekne a zdrhne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:46
- Nahlásit
Akky0Aime
hm,takže ti to dělá to samý co mě ..nejde to! jediný co šlo bylo z těch jílovskejch postiženejch dětí,mám to taky na rajčeti,ostatní už nešly a ted jsem zjistila,že už nevimproč nejdou ani ty co šly ..prostě se objeví první pbraz a neběží to,jen zvuk..Mi napsali abysem jim to poslala f původnim znění,což samo neumim a gerda řikala,že je to velký jak kráva,ale to bylo předtim taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:46
- Nahlásit
Akky0Aime
davidkova renata
taky mi to nejde
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:49
- Nahlásit
Biluška
Pani sem vám odpověděla na mail. Ale napíšu to i semka. Ohledně Žanety a Břeti se obraťte na mojí spolužačku Marcelu Hefferovou. Děla na ČMSCH v Praze a kontakt na ní je v tabulce na konci toho dokumentu. Určitě ti poradí, sama je koňák.
davidkova renata
dyš nesmíte mít dalšího bjelouše taxi aspon todle zapalte na dortu
Pani děkuji vám ze srdce
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:51
- Nahlásit
Baico
pani, vsecko nejlepci!!! A tady mate k narozeninovy snidani vas oblibeny chleba
Biluška
Vlčáčková
ja myslim, ze se na to Dana vykaslala, je to samozrejme skoda, ze to tomu hajzlovi jen tak projde, ale dovedu si i predstavit, ze mela chut zalezt pod perinu a vyspat se z toho
Ono by to stejne asi k nicemu nebylo, jestli ma jen modriny, dela bez smlouvy, vzdyt vite, jak to chodi...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
bonc
je to Jílové u Prahy a můžeš volat mě 606606164
tady máš mapu: http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@ax=133213920@ay=1352 63584@at=cvi%C4%8D%C3%A1k@ad=cvi%C4%8D%C3%A1k@sa=s @st=s@ssq=j%C3%ADlov%C3%A9%20u%20prahy@sss=1@ssp=1 18971500_127971020_151608428_151482060@x=133211520 @y=135263744@z=15
GPS: 49°53'38.856"N, 14°29'2.213"E
závot asi tak nějak od 11.00 příjet můžeš už od 10.00
Baico
šecko neééééj paní k pravým přirozeninám
tadyk máte něco na oslavu
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
kejtlin
když to necháš dohrát na konec a dáš přehrát znovu tak mi to šlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:57
- Nahlásit
Alexa
to číslo na tebe jsem si uložila do mobilu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:58
- Nahlásit
davidkova renata
těbůch, hele von jako mazlik neudělal kanysku?????gde si můžem stěžovat
No jo, byla tam trosku bitka, zbytek se rozdelil na dva tabory, jedni fandili nam, druhy tomu goliakovi, co Rambika zhryzal a hlavne nam hlavni pan rozhodci kladl na srdce, ze to nemame resit na zadnym foru!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:59
- Nahlásit
Alexa
tadyk máte něco na oslavu
Pani děkuju, ale radši ste to měla schovat na Bambiho pytlík. To by byla velmi podařená cena pro vítěze
Leyenda
Pani, moc vám děkuji za chlebíček. Příští rok jedu na výstavu do Paříže jen kvůlivá tomudle chlebu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
hlavne nam hlavni pan rozhodci kladl na srdce, ze to nemame resit na zadnym foru!
jag bysme mohly?!
to je šlendryján teda!je vám jasný v jakým táboře sem já?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:08
- Nahlásit
davidkova renata
to je šlendryján teda!je vám jasný v jakým táboře sem
Dik pani kolegyne, jste statecna! Segra tam byla se mnou a kdyz se v cekarne zacly ty dva tabory tvorit, tak se k nam radsi nehlasila a vyckavala, jak to dopadne.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:17
- Nahlásit
Alexa
děkuji vám, vzácná pani, proč mě nepřekvapuje že mi ten odkaz na mapy nefungá??!! Otevře se mi jenom celá mapa, můžu teda ještě prosit jméno ulice ať si to najdu?
Hm, mezi 10 a 11... no vyrazim na 9 a ve 12 jsem možná tam.
Tel ukládám, určitě ho budu potřebovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
vyckavala, jak to dopadne
srapka škoda že sem tam nebyla s váma,shodila bych Náně kanystrovou dečku a velela Šupááááák ..nána je velmi flexybylní .toš nic,pani,uděláte to v jílovým a pak béme dvje modelky s dvouma kanystrama..zas se zviditelníme
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:19
- Nahlásit
bonc
proč mě nepřekvapuje že mi ten odkaz na mapy nefungá??
zkus to teď dala sem to tam znovu, už by to mělo fungovat. Ulice je Chvojínská, cvičák je až na kopci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:23
- Nahlásit
Brýtro! Doufám, že nemetka je v pořádku a dojde k temu lékařu...až se probudí, mamko, hned jí volej!
Bajkonůrofce přejem šééécko nejlepčejší k naroskám, hodně šikovných veverek do dalších let, ať se daří, a hlavně aťm áte hodně peněs!
Tady máte malinký dárek:
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:26
- Nahlásit
davidkova renata
zuzanarosakova
ahooooooooooooooooooooooj a vsem ostatnim takyyyy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ségra je zbabělá! Jak si to mohla dovolit? Je to Tvoje ségra a protože jsi vysloveně neudělala nic špatně, měla být na Tvojí straně. Potvora!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:28
- Nahlásit
zdravím koukám co se všecko za jednu noc nestihne stát. My tu teďka máme holčičku na hlídání a Áresek je z ní velice moc nadšený
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:29 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
davidkova renata
takle jako se ma zofka sbys mela prehled a ostatni teda takyy ....jo a videlas fota lisek??
jestli pride polovicka ze je tady ta fotka tak me zabije DDD
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:30
- Nahlásit
Atusch
Je hodná Korinka? Nafoť, jak se spolu s Bůchem mydlej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:31
- Nahlásit
Baico
VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:32
- Nahlásit
Biluška
Víš, co se narodilo Elišce Čurdové? Blue-merle bicolorní fenečka. Jsem si málem krupla do textilu, když mi to řekla do telefonu. Volala mi kvůli té Kellynce - dala jsem info vedle do šeltií.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:39
- Nahlásit
Ketty čaute pani hele nechci nic říkat ale fšimla jste si že mám liška f posteli nějakýho chlapa?
Přeji fše nej nej oslavenkyni Bajko!
Gerda nepůjdeme někdy venčit? třá ve sfátek?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:43
- Nahlásit
Vlčáčková
Ségra je zbabělá! Jak si to mohla dovolit? Je to Tvoje ségra a protože jsi vysloveně neudělala nic špatně, měla být na Tvojí straně. Potvora!!!
Jako ale Rambik ho trochu provokoval, to zas jo, hrozne na nej machroval
|