| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 05:58
- Nahlásit
Fstávat a makat, musíme to opakovat každé ráno??
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 06:46
- Nahlásit
kejtlin
edna pipka co tak chodí asi měsíc, z toho tam 3 víkendy ze 4 nechodí, ale chová se jako kdyby tam chodila 20let
Tu znám. Když není u vás, tak je u nás. Ale nevím, kam chodí ten třetí týden v měsíci.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 06:58
- Nahlásit
Kuwa to je jak kdybych ani nespala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 07:01
- Nahlásit
fstávat a makat. A fofrem. Mám dneska takový práce, že bych musela být tři a asi bych to nestíhala
Strejda
Ale nevím, kam chodí ten třetí týden v měsíci.
To je u nás.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 07:03
- Nahlásit
Biluška
To je u nás.
A taky vás tak nasírá? Nebo prudí jen u nás?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 07:07
- Nahlásit
Strejda
A taky vás tak nasírá? Nebo prudí jen u nás?
my sme soukromý a moc se nasírat nedáme. Ale snaží se Krom toho vůbec nerespektuje soukromou část zahrady a furt mi čokla pouští do kytek :smirk na jaře teda, včil už by mi to tak nevadilo) Přijde jí děsně ňuňaný gdyž sedí v pivoňkách a rozplácává je kolem sebe
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 07:29
- Nahlásit
brý ráno, teprve úterý, to je opruz
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 07:32
- Nahlásit
Biluška
politujte mě taky někdo, přišlo mi tolik majlů, že na to budu odpovídat asi do půlnoci Samozřejmě jsou fšechny pracovní
Hele cácorko co sis navařila to máš a ještě jsi zapomněla poznamenat, že Darina od Bišonku jede mezi prvníma a nedá a nedá pokoj. Je otravná jak pijavice.
Pac a pusu pro všechny zdejší pejsky od Biška, Damiška a Chamíka Usáma.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 07:42
- Nahlásit
koukám, že obnovili téma pro mě - kníři a knírači
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 08:15
- Nahlásit
Dobré ráno, dámy.
http://www.youtube.com/watch?v=5Z0OjaMbzfA
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 08:34 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus kreténi
je mi tak blbje,že nemám tušku,papír a asi ani klávesnici ,tagže laskavje nedrásejte jak paka
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 08:35
- Nahlásit
http://zpravy.idnes.cz/vypustte-hlemyzde-svetovi-p rofici-v-demonstracich-skoli-francii-p9g-/zahranic ni.asp?c=A101018_223934_zahranicni_brm
kreteni
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 09:32
- Nahlásit
davidkova renata
lity, lity - číst můžeš?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 09:32
- Nahlásit
cus jsem taky nejaka hotova!ukazovacek osetrenej,dost to boli,je mi celkem dobre,psi neprudi!doktor radost ze me nemel,hlavne s tim vysetrenim,co jsem mela byt pred pup rokem!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 09:33
- Nahlásit
davidkova renatano,mi taky neni zrovna hej!jeste do toho jsem dostala peknou migrenu!co ta tvoje angina hnusna????
tak te taky polituju,lity,lity.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:41
- Nahlásit
Bré deň, su bez nálady.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:46
- Nahlásit
Gerda
su bez nálady.
Japak to pani?
Vás pobaví. PAn Faraon je velmi pracovitý pejsek. Proto včera, než jsme se vrátila večer z divadla, vystěhoval celý psí spací kout ven na dvůr. Takže když jsem chtěla zajet Zeleninou na dvůr, musela jsem v půl jedenácté večer vrátit na původní místo dva koberce, na ně dvě matrace a na ty matrace složit deky. Pak najít obě misky na žrádlo, abych z nich autem neudělala placky. Mladý pán mě v naprostým klidu pozoroval a nechal se uprostřed garáže překračovat.
Je to dobrý pes
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:47
- Nahlásit
Gerda
Bré deň, su bez nálady
Ahoj paninko, copa?
Poď se mnou na oběd a bude ti hned líp.
Na Anděl to máš kousek, ni?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:47
- Nahlásit
nemethova5
pisu z mobilu snad to pujde poslat.
mam Arese to je to stene, a pak mam dva "duchodce" a to temer 13letou nemeckou ovcandu Betynku puvodem z utulku a pak mam cerneho ruskeho teriera Atillu kteremu bude 9 v unoru, a ze psu to je vse - zatim
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:49
- Nahlásit
Baico
musela jsem v půl jedenácté večer vrátit na původní místo dva koberce, na ně dvě matrace a na ty matrace složit deky. Pak najít obě misky na žrádlo, abych z nich autem neudělala placky. Mladý pán mě v naprostým klidu pozoroval a nechal se uprostřed garáže překračovat.
já to úplně vidím, to je jak ten můj hňup když roztahá koš. pak sedí v obyváku, dívá se na mě jak na blázna, proč jako nadávám a pobíhám tam jak debil a pak jde k misce, jestli bych ho jako nechtěla nakrmit...
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:54
- Nahlásit
bré hnusné studené den
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:55
- Nahlásit
jbat
Ty pracuješ v Praze?
Ahoooooj všem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:57
- Nahlásit
Dobrý den fšem!
jsem taktéž lehce vzpruzelé bo se z dovolený vrátila dementní spolupracovnice a zdá se že jí dovolená neprospjela! má ještě dementnější otásky a kecy neš dříve! a furt mi leze do kanclu i gdyš jsem jí dala jasně najevo že tu nemá co hledat!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:58
- Nahlásit
hancaw
Tak to asi nemáš docvičeno odvolání ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:00
- Nahlásit
hancawflakni ji pres hlavu,dej ji ostnac a stopku te kolegyni a ukaz ji kde je jeji misto!!!!
Atuschtakze tri hafaky?no jo no,cerny rusky terier se mi taky desne libi,vahala jsem prave mezi flanderakem,certem a ovcounem!takze tri ,dva duchodci a jedno mimino!
jinak decka,ja mam desnou migrenu,je mi spatne,boli me ukazovacek,takze je mi upa na guvno!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ano prosím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:10
- Nahlásit
Baico
Pan Faraonek je velmi velký hajzlíček )) Měla si ho trošku těma miskama zmlátit, aby si nemyslel )) Já Máňu včera zbila neprávem, ale nevadí, myslela sem, že něco sežrala ve křoví, ale ona si tam jen hrála s černovlčákem oskarem, kterej nebyl vidět. A pak přišla, sem k ní čuchla, přišlo mi, že jí smrdí z huby, tak sem jí jednu flákla...třá nic nežrala, ale to neva, škoda rány, co padne vedle. Zbijem Fanouška v pátek večer, taky mu to prospěje.
jbat
mám to daleko, jébate, na anděl v životě nedojedu )))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:10
- Nahlásit
jbat
To je bezva
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:15
- Nahlásit
Gerda
Pan Faraonek je velmi velký hajzlíček
To je A dokonce kazí i pana Bajkonura. Máma šla včera z práce domu podějc a pěšky, takže jí neslyšeli a nečekali a načapala je, jak vytahujou pet flašky s tašky, kam dáváme plasty a hrajou si. Jsme si myslela, že se Fanda nic špatnýho id Baica nenaučí, ofšem nenapadlo mě, že se Baico naučí nějakou špatnost od Fandy
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:17
- Nahlásit
Gerda
mám to daleko, jébate, na anděl v životě nedojedu
ty bys sem nedojela ani kdybys byla za rohem bych si tak tipla... škoda. Gerda
tak sem jí jednu flákla...třá nic nežrala
ale určitě na to myslela, takžes jí měla fláknout dvě...
|