| Autor |
Zpráva |
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:08
- Nahlásit
davidkova renata
já už to taky neudělám příště
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:12
- Nahlásit
Ahoj lidi....mám taky pěknou nechuťárnu o koních, aleč nechci nasrat soudružku Davídkovou, tak si to nechám pro sebe. Jiank jsem včera o půlnoci dostala depku....kočky na antibiotikách-2krát denně prášky, 4krát denně sirup, každý dvě hodiny pít....Potkanka nádor, že je větší než ona-vet už jí odmítl operovat, když to začalo, protože už byla ve věku...hrozně rychle to narostlo a zespoda se jí otevírá.Tak jí mažu 2krát denně a každfou hodinu napájím...nic jí nebolí, žere s chutí...boha. Tak bych nějak brala tak dva dny někde..kdekoliv, bez zvířat... . Jsem s nima od 10.12 denodenně a někdy mi jebe. I když mě pekelně serou občas, tak sem stejně ráda že je mám nakonec
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:16
- Nahlásit
davidkova renata
udle sem viděla jak lověj někde f prdeli žraloky..psovi probodnou hákem horní čelist a hoděj ho do moře..živýho,to je snad jasný.Tak maj ho sežrat voni nebo ten žralok,že jo.
a tak počki, předpokládám že toho králíka nejdřív zabijou, todle co píšeš je hnusoba hnusná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:17
- Nahlásit
radkah
Potkanka nádor, že je větší než ona-vet už jí odmítl operovat, když to začalo, protože už byla ve věku...hrozně rychle to narostlo a zespoda se jí otevírá
hm,todle měla kámoška se dvouma taky.vono mě překvapilo,jak se málo dožívaj,sem myslela,že sou dlouhověký celkem..nemluvim vo ceně bo operace stála cca 1000kč a maus asi 50kč ,ale bylo to nakrátko a stejně se to objevilo zas,tak to neřešili..zato králíka měla cca 11 let ,naštěstí měl tuty víc jak 2 kila ,páč žral nejvíc čekuládu a tavenej sejra
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:20
- Nahlásit
byla jsem na půoště koupit krabičku na kytičky pro neméthovou5, jdu na to je balit
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:20
- Nahlásit
toš to asi bude jinak,mě to přijde nemožný aby to bylo taghle tomu nevěř, u zelenejch je možný úplně všechno!! Chovam k nim taky velmi hlubokou a věrnou lásku!!!!
Tudle sem viděla jak lověj někde f prdeli žraloky..psovi probodnou hákem horní čelist a hoděj ho do moře..živýho,to je snad jasný.Tak maj ho sežrat voni nebo ten žralok,že jo.
to už si ale děláš prdel ne??? jako že sou lidi totální hovada vim dávno, ale přece jenom vocaďpocaď...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:21
- Nahlásit
Ahoj nevíte někdo o kamenném obchůdku v Praze, popřípadě i eshop, ale kde mají i krmení ap. kde by prodávali vodítka Gappay? Nutně bych potřebovala, a v mém okolí nic moc. Jen tam kde jsem brigádničila, ale i tam gappay doprodávají a výběr tedy nic moc.
Nechce se mi to brát od gappaye kde koupim dvě vodítka a zaplatím 120 poštovný, a další výstava kde budou je až v únoru a navíc v Brně...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:23
- Nahlásit
Atusch
o obchodě nevím, ale nač potřebuješ nutně gappay?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:24
- Nahlásit
Gerda
nejni to novejma chlupama, že se ti zdá tlustá?
davidkova renata
a sme nahraný, jestli se nesejdem třeba na ICQ, nebudu ti volat a bude ti smutno. Dítě uš bydlí, tak nevim, gdo mi bude dávat foto to písí, jak budu volat a další potřebnosti.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:25
- Nahlásit
Alexa
terminátory na pytlík?????
To jako na Bambiho pytlík na Mikulášskou? )))))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:27
- Nahlásit
kejtlin
uplně nutně ne, ale chci měkké, kulaté tak jako dělá vodítka gappay, hst apod, protože ty šílenosti co jsou ve zveráčích mě nijak nezaujaly. A gappay jsem měla pro Brixe a byla sem spokojená, navíc bylo dost lehoučký...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:28
- Nahlásit
Atusch
hele já kupovala postroj na vobrany vod gapaje tadyk
http://www.granulegohome.cz/article.php?articleId: 8
má celkem slušný vybavení,nebo tam cinkni a voptej se,případně esi by to vobjednal..
bonc
to už si ale děláš prdel ne
nene,děfče moje,todle bych si vymyslet nedokázala ,do smrti to budu mít před očima,jeden čokl byl něco jako zlatej pit a to druhý vypadalo jako rtw s ovčounem..často je mým jediným příním,aby existovalo peklo
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
já nechala v průběhu 3let operovat každou...to jest 12operací...vrátilo se to všem. Kdyby byla mladá, tak do toho du, ale tady není šance ani procentní, že by to přežila, tak když má zatím chuť k jídlu a...ale mám z toho fakt depku...za chvilku jí du mazat a už je mi z toho nanic...neštítím se, ale dostanu se do stavu, kdy budu zas do noci přemejšlet co s tím... . já doufám, že si jí tam nahoře vezmou co nejdříve.
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
nevidím tam nic jiného kromě krmení, mají někde kamenný obchod?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
malinka
nebudu ti volat a bude ti smutno. Dítě uš bydlí
no tak ale já si řikala,že nevoláš!!!!! twe musíme něco vymyslet!!!!
třá mi něco napadne...ty nemáš volnýho nic? ani pevnou nemáš?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:31
- Nahlásit
Atusch
mají někde kamenný obchod?
jo ten je tý adrese na Běloh pláni atd..pro info je to cca 50 metrů od animalclinic..na webu sou jen grancle,ale má fšecko možný,vod masa počínaje po nevimcokonče..prostě zavolej na to číslo a voptej se napřed
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:33
- Nahlásit
davidkova renata
.ty nemáš volnýho nic? ani pevnou nemáš?
ne, ne. Jen ICQ a to je takový náladový a SKYPE. No a ešče mejla, ale víš miluju psaní!!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:34
- Nahlásit
davidkova renata
díky zkusím tam cinknout, snad bych tam dojela i cestou ze školy pokud budou mít
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
malinka
ne, ne. Jen ICQ a to je takový náladový a SKYPE. No a ešče mejla, ale víš miluju psaní!!!!
tak holt musíme počkat aš se děcko zas přistěhuje
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
radkah
o koních prosim fakt radši nevyprávěj..
moje zkušenost s hlodavcema (křečci všeho druhu, morčata, osmáci) je, že jak začnou marodit, nejsou jim veti schopný pomoct. Pokaždé mi důvěrně sdělili že to jsou laboratorní zvířata a ty se neléčej. Max jim píchli B12 a vodchod. Občasný hokusypokusy s čímsi do žrádla a vody stejně nikdy nepomohly a do týdne bylo po žvižátku.
Kámoška donutila veta operovat myši zlomenou nohu. Nevim jak by to dopadlo, 2 dny po operaci sežral mausu pes. I s tím dřívkem, co měla jako dlahu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
mym velkym přáním je moct jim udělat to samý. Uplně to samý. Každýmu. Tak jak se chováš ke svýmu zvířeti, budu se chovat já k tobě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:39
- Nahlásit
Atusch
no hele pak můžeš eště zkusit třá normoš chovatele f praze co maj chovky..často prodávaj cajky včetně žrádla..třá Melkovi zrovna,tak prot mi to napadlo a u nás na Břevnově taky furt něco prodávali..
http://www.milvel.cz/index.php?page=
ale mi nejdou zobrazit ty pomůcky,bud je chyba někde nebo to zrušili,ale též je tam foun..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:40
- Nahlásit
tak ted se tu hádaj a přehazujou kost,kdo si jí ukořistí jako první,elis tedy zatím vede
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:41
- Nahlásit
bonc
ona už je kostřička a živý v podstatě ten nádor, ale nic jí nebolí, smečka se o ní stará-tedy i ta potkaní... akorát se jí to kurva začalo otevírat, protože zřejmě samovolně vylučuje a od moči-no posrala bych se z toho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:41
- Nahlásit
bonc
dny po operaci sežral mausu pes. I s tím dřívkem, co měla jako dlahu
dyby jí dala předtim na chvíli do mrazáku,moch mít čokl eskymo.-))))
jinak my zas máme f plánu soukromý koncetráčky kde se každému dostane co jeho jest ..vo personál zatim nejni nouze
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:45
- Nahlásit
radkah
tak ji nech uspat
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:45
- Nahlásit
bonc
zrovna sme se tuhle bavili s romanem, že třeba ty humusáci co ubíjej ty tuleně by bylo třeba vyhledit i s rodinama....protože jestli nějakej takovej pamrd vychovává děti...k čemu je asi může vychovat že jo... . Kámošky dcera píchla koně do oka-je jí 6let asi to zkoušela...tak jí mamča taky píchla do voka a...podle mě už jí to fakt nenapadne opakovat....prostě aby viděla jaký to je. Takovejch parchantů je z domova zvyklejch kopat do psů..."jemu to nevadí...", pak e hryzne do prdele a bude to zase v televizi..
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:48
- Nahlásit
kejtlin
¨víš jak utrácej potkany?Proto raději nechávám všechny umřít doma, pokud to tedy jde a nic je nebolí...i u psů a koček.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
malinka
nejni to novejma chlupama, že se ti zdá tlustá?
Pani, vy tu jste jediná moudrá, ta zimní srst udělala hodně, roste jí přímo trčavě do strany, takže ta tu velikost ještě umocní, jenže ona opravdu přibrala, ještě jí musim zvážit, abych věděla o kolik. Když sem byla na veterině naposledy, vetka mě strašně chválila, jak je čuba krásná, jak vypadá fantasticky, jak perfektně zhubla, sem jí řikala, že nezhubla, že jenom vylínala, že jí chybí komplet celá podsada, že sem jí vyhrabala timovacíma hrabičkama. A vona furt že ne, že má maličký bříško a ať jí teda zvážim. Jenže čuba byla o půl kila těžší než se zimní srstí, kdy se vetce zdála megatlustá. Se zimní měla 18 kg a vypadala tlustě, bez srsti měla 18,5 a vypadala hubeně. Teď už má i zarostlý břicho po tom sonu, je komplet nasrstěná, tak věřim, že má furt těch 18,5, ale vypadá na 25 ))))
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
radkah
chjo, to je vošklivý... já sice potkany fakt nemusim, ale furt je to zvíře a máš jí ráda jako každý jiný.
|