| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:16
- Nahlásit
kejtlin
este zijes? Davidkova nedocitala?
Nevis, jak ze zdi vycistit fleky od oleje? nepis mi, prosim te, ze votlouct vomitku , neco jednoducheho malopracneho Jsem blbe postavila 5litrovou lahev olivovyho, spadla a nejmin 3l mam na cerstve vymalovany zdi se na sebe moc zlobim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:23
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
asi půjdem snad nepotkáme lidi už je na ně dost zima
leyenda
davídková bohužel nedočítala
od oleje hmm nevim, zkusila bych třeba přežehlit ten flek přes savý papír-myšleno vážně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:24
- Nahlásit
leyenda
Davidkova nedocitala?
ne napsala obvyklý příjemný ranní pozdrav něco ve smyslo ste fšichni kreténi dočítat vás nebudu, takže kejtlin přežila
mam na cerstve vymalovany zdi se na sebe moc zlobim
no to se ti nedivím, ale mám obavu, že ti nic jinýho než otlouct nezbyde, nebo nemůžeš před to dát třá kytku nebo vobrázek, nebo nějakej kus nádobí????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:33
- Nahlásit
Děcka, už vim, kde má taťka benda kozi kozi - ve švýcarsku: http://www.novinky.cz/koktejl/214330-divoke-kozy-s kacou-po-temer-vertikalni-prehrade-bez-jedineho-za vahani.html
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:39
- Nahlásit
leyenda
zkusit to vysušit, to přežehlení jak píše kejtlin prý pomáhá (akorát většinou bývá olej na oblečení né na zdech) nebo třeba odmastit nějakou jarovou vodou, pokud by jsi to přemalovávala tak bacha, musí se to zatřít většinou nějakým lakem, protože to mastný by furt prosakovalo a na netu chytří lidé píší, že by měla pomoct nějaká kašička z vody a křídy nebo z kypř. prášku... Ale to je převzatá informace, to nevím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:50
- Nahlásit
leyenda
Normálně to umej jarem. Neředěným. Pak musíš vymalovat, nebo aspoň přetřít ten flek. To dělám furt, nemám kolem sporáku obkladačky a jak Mášenek smaží tak mu ten olej cáká.... Při každým malování zadělávám mastné fleky. Dám na houbičku jar, pomatlám, nechám to zaschnout, setřu co se dá (moc se nedá) a maluju. Když sem tam nějaký flek prosvítne tak hodím druhou vrstvu. Tou už neprosvítne nic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:54
- Nahlásit
leyenda
Anebo si z toho udělej umění, ty fleky znásob, v nějakých obrazcích, můžeš to vydávat za tajnou zprávu...kdo jí odhalí, dostane....květinu...třeba
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:54
- Nahlásit
Atusch
Alexa
kejtlin
holky, diky
odmastit jsem to zkousela hned, zadnej uspech, savy papir samozrejme nemam, na kytku/obrazek je to moc rozlehly.
Pretahla jsem tam zatim skrin, abych na to nemusela koukat.
Sice se ted daj otevrit dvere do spajzu jen na skvirku, ale nevadi.
Budu to zkouset ve volnych chvilkach nejak poresit tema kasickama a pijakama, v nejhorsim tam tu skrim necham a je to
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:55
- Nahlásit
takový se narodily
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:57
- Nahlásit
Biluška
vsak prvni, co me napadlo bylo, ze kdybych vymalovala kuchyn jako ty koupelnu, nebyl by to problem
je to ted takrka napusteny jarem, vecer se kouknu, co to udelalo.
na druhou stranu, mozna je tam ta skrin dobra, mus nebude moct do spize
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:59
- Nahlásit
Akky0Aime
takový se narodily
šmarjá to je vlčák? ))) Takže i Aleks od Aleksy byla takhle heská, dyš byla maličká? By mě zajímalo, jestli byla heská i blbá Balunka....
leyenda
Nebo na to stříkni savo proti mastnotě....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:59
- Nahlásit
Akky0Aime
Hezký
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:04
- Nahlásit
Ztracená šeltie v Ústí nad Labem:
Ve čtvrtek,14.10. se zaběhla v Ústí nad Labem fenečka zlaté šeltie , je tetovaná v pravé slabině, jmenuje se Kely. Moc prosíme o jakoukoli informaci. Jsme moc nešťastní, stačí prozvonit na č.776108225, zavolám zpět, za pomoc moc děkujeme.mail: eliskacurdova@seznam.cz Pokud by jste měli nějaké info, prosím kontaktujte majitelku, děkuji a přeji pěkný den
...
No a já dodávám, že tam asi pojedu, takže kdyby jí někdo našel, vzala bych jí k sobě a s Eliškou se domluvila, jak jí předat.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:10
- Nahlásit
Gerda
Takže i Aleks od Aleksy byla takhle heská, dyš byla maličká? By mě zajímalo, jestli byla heská i blbá Balunka....
tsssssssssss ty vobě byly mnohem a mnohem hesčí páč aleksa byla černá a bára byla ňuňana
podívej jaká byla krásná ve 2 měsících
savo proti mastnotě...
šiš to eksistuje?
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:18
- Nahlásit
Gerda
mám pocit že tohle byla alexa
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:22
- Nahlásit
vrh A
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:24
- Nahlásit
Alexa
Bára je uplně nekrásnější! )))
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:25
- Nahlásit
miminka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:26
- Nahlásit
Alexa
podívej jaká byla krásná ve 2 měsících
Balunka muclíček, ta je kasnááááááá!!!!!!!
A Aleks je taky kasnááááááááááá!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:43
- Nahlásit
Gerda
savo tu neznaji, prodavaji chlor pro cisteni v domacnosti, myslim hajzly a tak. Ale ja to nepouzivam, by se mi mala zacala dusit, ty staci projet v zavrenym aute kolem plavecaku.
Ale nevadi, zatim je to optycky vyreseny a tra si barak veme mistral a bude to vyreseny uplne.
Stenatka jsou mooooc krasna, a ti prckove budou taky krasni a vyrostou z nich sabijaaaci nejvjeci
jdu se vrhnout do dopravniho chaosu, doufam, ze mi zase nejaky pomatenec manifestujici za lepci zitrky a socialni rovnost neskoci pred auto a nebude mi cpat nejaky letacky, dneska bych to nemusela dat, jsem ponekud podrazdena
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:55
- Nahlásit
páááááááááááááááááááááááá
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:56
- Nahlásit
Gerda vy se sválně ztrácíte beze mně! já uš jsem si tím normoš i jistá!
Máte hezkej příběch vo Mařence pani to se mi líbilo je vidět že ste dobrej čék.
Jinak tamta věc zas až tak nespěchá - stejnak můžu nejdříf od ledna do tý doby tvrdu tutaj
Tento týden i celkem můžu se jít venčit - zase nějak k večeru tak kolem 6 hod kromě středy to mám fráninu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:59
- Nahlásit
hancaw
pojeď dneska na klikr do podolí od osmi sraz u bazénu v 19.45 a pak tě odvezu domki.
leyenda
jo, chlór je na čuchání hnusnej, to chápu, taky nesnášim bazény, člověk má pak pocit, že tim chlorem smrdí na dálku. Kdyby mistrál odnesl váš dům, půjdete na bali. A to nechceme. Rači ať ho neodnáší.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 17:01
- Nahlásit
hancaw
vy se sválně ztrácíte beze mně! já uš jsem si tím normoš i jistá!
sme se zrovna s davítkovou smály, že si měla jet s námi, že by sis to bloudění krásně užila )) Příbjěch o Mařence byl úplně normální jako příbjěch každýho outulkáče, dyť vy máte Džínu z mnohem horšího.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 17:13
- Nahlásit
Gerda
jééé teť sem sio fspomněla, gdyž jdeš dneska na ten klikr, dá se tam koupit?, Essi jo kup mi jeden prosím prosím
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 17:17
- Nahlásit
Gerda šiš pani já vůbec nemám čím klikat! ale mohla bych to zkusit. Ale radši příští týden - dneska si potřebuju ofotit matroše na fráninu a čekám až všichni vypadnou
No vždyť to říkám mě vždycky slibujete jak se ztratíme a nic! a pak jedete tuhle kousek za Prahu a hned se ztrácíte!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 17:19
- Nahlásit
Cus, co novyho? Konecne muzu t
Byt taky na netu v hokne mam prehlidku v hotelu a je tu zdarma wifinaaaa!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 17:37
- Nahlásit
to byla procházka, teda super až na to, že jsme potkali asi 10 lidí naštěstí už nás znaj a nemaj psy tak neměli kecy a v lese sme potkali jednoho myslivce s jezevcem, já ho viděla zdálky resp. čuby tak jsem si vzala velký kromě sindy na vodítko a když se přiblížil na asi 2 metry tak jsem dala potichu povel pozor, kyra, axa i goša začaly pouštět hrůzu, goša teda povel nepotřebuje, dělá to automaticky , tak se myslivec zastavil, do řevu pronesl něco jako pozdrav, já zaveleta klid, čuby hned ztichly a sedli si , tak zopakoval pozdrav něco ve smyslu : dobrý den, myslivecká stráž, a ukázal průkaz, já na to dobrý den, nejdřív dělal bubáka jako, jak je možný, že je nemám na vodítku, já na to, že se omlouvám, že vím, že se to nesmí, pak se ptal kam s tou bandou jdu, já na to, že jen tak je vyběhat a on: nóó moh bych vám dát pokutu, ale počítám, že dybych se vo to pokusil tak dybyste na mě poštvala ty vlčáky-při vlčácích což myslel i kyru jsem tiše skřípala zubama-tak ze mě asi nic nezbyde, ale usmíval se, já na to, žýe to skoro určitě, pak řekl, že je vidět, že mám všechny ovladatelný tak to necháme tak a řekl, ýže jeho pes je parchant, že po psech jde, na to já, že to jsou skoro všechny fenky a on jó tak to jo to my holky máme rádi, byl v pohodě, a pochválil mi tygrovaný jezevce-věděl že se tak narodily a nejsou odbarvený
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 17:38
- Nahlásit
leyenda
je to ted takrka napusteny jarem, vecer se kouknu, co to udelalo.
Neudělá to nic. Bude to tam pořád vidět. Ale když to přemaluješ tak to nebude vylízat na povrch. Bez toho jaru by to vylízalo a měla bys tam trvalou skvrnu jak kantervilský strašidlo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 17:42
- Nahlásit
kejtlin
jak je možný, že je nemám na vodítku
Buď v klidu, v mysliveckým zákoně se o vodítku nikde nemluví. Všeude je jen psáno, že pes musí být pod vlivem psovoda a nesmí štvát zvěř.
|