Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5436 . 5437 . 5438 . 5439 . 5440 . 5441 . 5442 . 5443 . 5444 . 5445 . 5446 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:32
- Nahlásit

Vlčáčková
šebestová, něco mi to říká, ale nevím zda to není shoda jmen a nevím jestli má ségru a nevím jestli policistku, libiš je dost velká vesnice 4500 obyvatel

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:32
- Nahlásit

kejtlinjeeee,diky moc!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:37
- Nahlásit

Biluška
pani proč nezvedáte ten foun gdyž vám volám
páč sem se zrovna naložila do horký vody abysem se trochu fspamatovala(nestalo se) a bestak se mi nechce mluvit páč mi tak nechutně bolí f krku,že ani mluvit nechci..dá se říct,že je mi tak blbje,že nemám ani tušku
nemethova5
no tak ty máš dost! dneska seš lepší neš já,to jako jo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:44
- Nahlásit

davidkova renatajenze ja mam fakt dost,sedim v pelechu notas na nohach,jo,mi bylo tak zle,ze jsem nemela k te tuzce ani tuhu!!!!jsem se proste sesypala,je mi uz lip,jeste mi dali ranisan,zitra musim k doktorovy,jinak ten strzenej nehet me fest boli,dam si klepku ibalgin,nebo mi upadne cela ruka!jen me sere ten hajan!jeste amin pustil cosi nevabneho,ne hovno,ale analky!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:48
- Nahlásit

nemethova5
žlučníkovej záchvat, moc tě lituju paní
análky z leknutí pustí pes normálně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:51
- Nahlásit

kejtlinno neni mi jeste dobre a pak ten sok,s tou rvackou!jeste,ze jdu zitra k doktorovy,no jak uvidi ten urvany nehet,tak ho jebne!nejhorsi je,ze nevim,fakt nevim z ceho jsem ho dostala,bylo to jako blesk z cisteho nebe,tak zle mi uz dlouho nebylo,no ja byla prave prekvapena,ze amin pustil!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
moc tě lituju paní, lity,lity,lity

nemethova5
tebe lituju ještě víc paní, lity,lity,lity,lity moc

All
politujte mě taky někdo, přišlo mi tolik majlů, že na to budu odpovídat asi do půlnoci Samozřejmě jsou fšechny pracovní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:53
- Nahlásit

Biluška
lity, lity, hlavně odpověz na ten můj, děkuji

laguna
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:55
- Nahlásit

nemethova5
Takhle mi pustila žlázky malá čuba u veta.Taky jsem se lekla je dost velká srábotka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:55
- Nahlásit

Biluškadiky,diky,jsem zvedava jak rano bude vypadat moje ruka!asi nadherne!co me mrzi vic,ze hajan zacina desne senilnet!sem-tam znicehonic po aminoj vyjede,pritom amin je na chodbe a ten blbec hajan je v obyvaku,zacne vrcet a nevi na co kreten!
lity,lity...to vam pani nezavidim s tema meilama!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:57
- Nahlásit

nemethova5
tak paní oblek bude do 14 dnů!!
což ideálně než tu napadne sníh
jdu ven se psema

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:00
- Nahlásit

nemethova5
samo, že se mi ovčandy vykoupaly v labi, celou dobu to hlídám, jen se přiblížily k vodě tak jsem jim to zakázala, byly jsme už na konci lesa, já si připravovala vodítka a ty kravky tam vletěly, tak je suším ve verandě, mokrý jsem je nechtěla dávat ven

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:02
- Nahlásit

lagunachudak amin on se spise lekl,ze to od hajana necekal,sralbotka neni,ale je lekavej,i hajan!mi s elekame navzajem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:03
- Nahlásit

kejtlin
Škoda, jsem myslela, že se něco dozvím.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:03
- Nahlásit

brezen2008no jo,pak mi posli foto,to bude idealni teda.
kejtlinhele,ja takhle musim hlidat amina,ta voda ho taky desne pritahuje.no jo,kdyz jsou mokry,tak tam venku neni zrovna idealne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:21
- Nahlásit

nemethova5
u nás na cvičáku jsou i dementi co psy koupou schválně a mají je venku a jsou to zrovna lidi o kterých pochybuju, že je vezmou mokré dovnitř

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:22
- Nahlásit

kejtlin
K tomu se vůbec neprokoušu, ten je až někde na konci .
Hele bude to poslední den v měsíci, dostal nejvíc hlasů

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:23
- Nahlásit

kejtlinno tak to mi je jasny,ze?viz predseda,no to jak tak dobry na zapal plic!

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:36
- Nahlásit

nemethova5
no já jsem dneska jak lilo dopoledne dávala psovi na velkou procházku nepromokavou vestu a jak bude padat déšť se sněhem tak mu ji budu taky dávat, ať se klidně lidi blbě dívají.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:38 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Dámy, tak ještě jednou ta šeltka. Je to od mé známé, tak kdybyste mohli někdo nějak pomoct:

---------------------------------------

Ve čtvrtek 14. 10. se zaběhla v Ústí nad Labem fenečka zlaté šeltie. Je tetovaná v pravé slabině, jmenuje se Kelly. Moc prosíme o jakoukoli informaci, jsme moc nešťastní. Stačí prozvonit na č. 776 108 225, zavolám zpět. Za pomoc moc děkujeme. Mail: eliskacurdova@seznam.cz, další kontakt 605 466 131.

Obrázek:

http://www.cz-pes.cz/sos-detail-3577-q-Ztratila-se -sheltie

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:39
- Nahlásit

Vlčáčková
Škoda, jsem myslela, že se něco dozvím.

ode mě asi těžko, o drby se nestarám a vše se dozvídám se zpožděním asi ta půl roku.....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:40
- Nahlásit

kejtlin
No tak mě by stačily informace staré několik let.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:52
- Nahlásit

Biluška
Hele bude to poslední den v měsíci, dostal nejvíc hlasů

naprosto ideální stav
nemethova5
předseda, naše hlavní výcvikářka a jedna pipka co tak chodí asi měsíc, z toho tam 3 víkendy ze 4 nechodí, ale chová se jako kdyby tam chodila 20let

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 21:30
- Nahlásit

nemethova5
Jak je hajan starej?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 21:41
- Nahlásit

Atuschhajan je starej skoro jedenact let,amin bude mit jedenact mesicu,furt si rikam,ze jestli jsem ho neporidila dost pozde,kdyz uz je hajan tak starej!
kejtlinno tak mi to bylo jasny,no,toho vaseho strelenyho predsedu jsem tipla hned,bo jsi to tu psala.
makrelat se blbe divaji,no hlavne,s edivaji blbe na me,bo mam velky psi a oblekam je,ne?jenze u hajana to uz je potreba aby mel kosti v suchu.

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 21:50
- Nahlásit

nemethova5
to je asi dost individuální, když jsem pořizovala Brixe tak je fakt , že Betyně bylo 8let a Atilla měl 4 roky a ten kdo si s ním od malička hrál byla Betka a Atilla ho z duše nesnášel a mě to 4 měsíce měl za zlý, že jsem mu doma dotáhla to škaredý štěně.
Teď mám doma Áreska, Betyna - Německý ovčák - té bude za dva měsíce 13 let, už z něj nemá moc radost a chce mít klid. Po té co v 11 měla zánět dělohy tak je taková důchodcovská poslední rok a půl. A Atilla ho opět nemá rád, ale je mu skoro 9 a má na to věk, je to černý teriér takže opravdu důchodce. Jen čoklík to neřeší a furt mu visí na chlupech hajzlík :-D

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 22:33
- Nahlásit

Atuschty mas jeste cerneho ruskeho teriera???mas pravdu,je to individualni,co jsem mela ajaxe,nebo dixu ovcouny,ti mala stenata i psi meli radi,hlidala jsem plno psu i stenatka,ale nestalo se,ze by je nasi psi chteli mordovat,no hajan byl odmalicka hajan,cvicila jsem dvouletyho ovcouna a hajan mel ctyri mesice,se zdalo,ze toho ovcouna sezere,takze ty sklony podle tam mel asi odmala,mela jsem to tusit!tak kolik toho mas za plemena?aresek je to male mimino a dal?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 23:20
- Nahlásit

šici spíte? tak já jdu asi číst do postele

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 23:40
- Nahlásit

kejtlinja jdu za chvilku,porad mam mirny bolesti,na ruce velky,skube mi v tom

impact
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 23:54
- Nahlásit

Jsem se chtla vykulit u Mešáků tak do dvou a zjistila jsem, že jsem zapomněla, že jedu ráno na besedu. Su nasrané jak prase bo se nestihnu vyspat a budu mnět pokažené celé deň.

nemethova5
Ty análky jsou dost možný. Mě Máfo jako štěně utek od obchodu i s reklamním poutačem. Ve tři odpoledne na pěší zóně. Když jsem ho konečně doběhla, s rozbitým poutačem na konci vodítka, tak byl posrané, pochcané a měl kromě totálně vytřeštěných očí aj prázdný análky a smrděl jak cap.

<< 1 ... 5436 . 5437 . 5438 . 5439 . 5440 . 5441 . 5442 . 5443 . 5444 . 5445 . 5446 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání