| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:28
- Nahlásit
davidkova renata
hele to vůbec neřeš, já se ani nemůžu trvale přihlásit - na každou odpověď se musim zas a znova jak trubka přihlašovat, psát heslo.. my máme v práci celý připojení uplně úmyslně zmršený, abysme nemohli šmejdit na netu a museli makat! nevidim většinu fotek, na rajče se dostanu když je dobrej den, o registraci v čemkoliv si můžu nechat tak zdát - to že se mi podařilo alespoň zaregistrovat sem je malej zázrak. Nedostanu se na jiný stránky než .cz a to ještě né na všechny
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:29
- Nahlásit
laguna bude k vobědu?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:30
- Nahlásit
Akky0Aime
jsme přes váhu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:34
- Nahlásit
čau
ted v americe je nějakej debil co měl 200 psů v šílenejch podmínek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:40
- Nahlásit
hancaw
včera sme ti chtěli splnit sen o bloudění, měla si jet s náma. Kdy s náma půjdeš? Mám pro tě vypálený fotky ze štiřejna. A krs tamto ještě nemám žádnou odpověď....
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:42
- Nahlásit
Baysha
vyřídim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:42
- Nahlásit
Gerda
Hele pani jinak ta nabídka toho přespání z pátku na sobotu platí.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:46
- Nahlásit
ty woe teď sem se vopotila až tam. Sem vobjednala a zaplatila předem myčku do školky a páč se 2 dny nic nedělo tak že tam zavolám cojakokdesou jdu na objednávku žádnej fou, jdu na eshop a stránka zablokována, jdu na seznam na firmy tam konečně foun tak tam volám, veme to nějakej hnusně nesympatickej chlap a že nééé že je to soukromý číslo, tak jdu pátrat po netu a co myslíte jasně že podvodníci, užje na ně podáno milion trestních oznámení někdy vopd jara naštěstí v tý diskuzi jedna baba psala že řešila přes banku vrácení peněz tak volám na banku že jako špatnej účet a blablablabla a operátorka povídá tak se podívejte essi vám to nepřišlo zpátky a vít co přišlo tak nevim essi je teda ten jejich podvodnej účet už bloklej nebo co, hlavně že máme oprachy zpátky a rozhodně už předem nic neplatim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:48
- Nahlásit
Akky0Aime
králíka živého do 1,5-2Kg?
na co jako? na česnek??
bonc
my máme v práci celý připojení uplně úmyslně zmršený, abysme nemohli šmejdit na netu a museli makat! nevidim většinu fotek, na rajče se dostanu když je dobrej den, o registraci v čemkoliv si můžu nechat tak zdát - to že se mi podařilo alespoň zaregistrovat sem je malej zázrak. Nedostanu se na jiný stránky než .cz a to ještě né na všechny
hele hned zaloš odbory s timdle se musí něco udělat!!!! ,taghle s tebou teda zacházet nebudou,ymperyjalistííí posraný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:48
- Nahlásit
Baico
Pani, seš má záchrana, jinak bych snad ani nemohla jít spát. Domluvíme se founem? A smí bejt mařena vevnitř? Ona neni zvyklá v noci venku, je rozmazlená, je zvyklá uvnitř...směla by bejt uvnitř? Deku, polštářek, povlečení, prostírání a ručnik na psa samozřejmě mám, neumaže vám to doma...přivezem provijant... ) Jela bych asi rovnou z práce, tzn večer )))
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:50
- Nahlásit
davidkova renata
na aport
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:50
- Nahlásit
Gerda
jasně, to budu ráda, aby fšichni v teraristickým kroušku viděli!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:53
- Nahlásit
jbat
aby fšichni v teraristickým kroušku viděli!!!!
)) ty si stráááááááášně blbáááááááá ))))))))) cik!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:54
- Nahlásit
Akky0Aime
hele já si pamatuju, že jsem jednou měla narozený pudlata s úplně šílenejma vadama jako třá nesrostlý břicho, rozštěpy různý, nesrostlá kůže na nohách fakt děsběs, samo bu´d samy umřely nebo se nechaly uspat páč to se nedalo a protože sem v tom dál šťourala jak se to mohlo stát, když už ta fena i ten pes měli několik vrhů a nic a teď tohle a přectafte si že jsme pak s doktourkou zjistilyx, že jsem jí přidávla nějaký vitamíny určený pro štěňata a březí feny a tzy vitamíny obsahovaly docela dost selenu, kterej způsobuje deformace plodu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:56
- Nahlásit
Jela bych asi rovnou z práce, tzn večer
Gerda
Domluvíme se founem?
O.K.
A smí bejt mařena vevnitř?
Samozřejmě, s tím se počítá.
Deku, polštářek, povlečení, prostírání a ručnik na psa samozřejmě mám
Tak to v klidu nech doma Neni to vůbec potřeba.
přivezem provijant
Jo a naší máti klepne. Jídla je u nás vždycky dost, takže to taky neřeš, ju?
Jela bych asi rovnou z práce, tzn večer
O.K. Pak se domluvíme a přijedu ti někam naproti, aby jsi to v klidu našla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:58
- Nahlásit
Akky0Aime
na aport
jak jako na aport??????????????????????????????????????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:00
- Nahlásit
Akky0Aime
nechceš rači ty morčata naruby...?
Gerda
ty si stráááááááášně blbáááááááá
blbá, ale s nejvíc drajfovým plazem široko daleko.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:03
- Nahlásit
davidkova renata
ak jako na aport??????
to bude určitě na ten hod něčím měkkým na cíl, gdyž nepřehoděj 2ilovou činku, proto ta omezená váha
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:08
- Nahlásit
Baico
Tak to v klidu nech doma
to vozim vždy, abych psem neumazala lidem postýlky ) a stejnak tam bude eště Bajko a Fanda, tak je narvem do postele všechny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:09
- Nahlásit
ahoj, jsem tady a nezabloudila jsem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:09
- Nahlásit
Chápete to? Ve čtvrtek u nás byli lidi s penězma v kapse, že koupí zahradu, nebyly nachystané smlouvy, nechali rč apod, domluvili jsme se na notáři na pátek a tyzmrdi nedorazili a nedali vědět, kokoti.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:10
- Nahlásit
kejtlin
ahoj, jsem tady a nezabloudila
Tak to seš na úpa bubé fóře...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:15
- Nahlásit
jbat
Tak to seš na úpa bubé fóře...
nejsem, je náhoda, když nezabloudím a jela jsem jen 7 km, určitě se uzavírali sázky jestli to dám
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
jbat
Alexa
teta má o víkendu lovecké zkoušky a potřebuje králíka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:17
- Nahlásit
Gerda
stejnak tam bude eště Bajko a Fanda, tak je narvem do postele všechny
No tak dá se to, ale moc se navyspíš Ale Baico, když spí doma, tak se narve stejně mezi skříň a dveře. Spal tam rád už když byl štěník. Jen má teď problém se tam narvat
Jinak kluci budou moc rádi, že kvůlivá vám budou moc chrnět s námi
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:17
- Nahlásit
kejtlin
nejsem, je náhoda, když nezabloudím
tak to pak jo.
já mám hlavně velké problémy tu v budovje. to je hrozný. a jako by to nestačilo, dnes mě šéf vzal na oběd a šli jsme ÚPLNĚ JINÝM VÝCHODEM!!!!!! prostě úpa jinama zase... tady je to jak v bradavicích, samé otočné schodiště a schovávající se kuchyňky a výtahy.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:19
- Nahlásit
tak dasty mi sežral 4 větrníky a 3 buchty s tvarohem a tváří se tak nevinně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:20
- Nahlásit
Hele teď sem v lese našla stofku a pak mě nějaká pizza blonďáta málem přejela autem na místě, kde se autem ani jezdit nesmí. No chápete to???
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:25
- Nahlásit
makrel
To bylo asi za tu stofku
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:25
- Nahlásit
makrel
Hele teď sem v lese našla stofku a pak mě nějaká pizza blonďáta málem přejela autem na místě, kde se autem ani jezdit nesmí. No chápete to???
ano. je to pořekadlo "lehce nabyl lehce pozbyl".
no ale jinak teda děs, měla stě ji kopnout do blatníku.
|