Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5436 . 5437 . 5438 . 5439 . 5440 . 5441 . 5442 . 5443 . 5444 . 5445 . 5446 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:22
- Nahlásit

Biluška
Akorát mě dost mrzí pokud ji vysypou někam na smeťák
tak snad aspoň na nějakou rozptylovou loučku, ni?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:25
- Nahlásit

kejtlin

Co je to mimo vliv vedouciho?

To se podle me neda skoro urcit. A hlavne se to neda dokazat, kdyz myslivec zastreli psa, jestli byl nebo nebyl pod vlivem vedouciho.

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:25
- Nahlásit

zuzanarosakova
to nevím....ale všem našim psům se vždycky třepily drápy...stříhám je nakrátko¨
jak ty drápy

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:27
- Nahlásit

radkah
jak se kluk činí...já z toho mám radost
já na to koukala už kdyžs to sem dávala někdy asi před měsícem, mám z toho ohromnou radost Áďa je boží teď k nám chodí na cvičák taky jeden dovezenej až s Emeriky ten je taky úžasnej, jak tydle plemena nemusím tak mě dostávaj

Biluška
tos blbě pochopila dávaj prachy jenom na pohřeb když umře dítě nezletilý a když umře rodič nezletilejch dětí. Nikomu jinýmu

Kdyby se postavila proti nim a arogantně se jim vysmála tak by zdrhali oni před ní
voni jí nehonili voni byli rádi že sou volný
Akorát mě dost mrzí pokud ji vysypou někam na smeťák
tak se zeptej třá ti ten popel daj abys jí mohla někde rozprášit

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:29 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

kejtlin
Edit: to je k tomu mimo vliv:
Někde mám výdklad toho zákona, ale nevím, kde... Mám dojem, že je to víc jak 50 metrů pes vzdálený od psovoda a že viditelně štve zvěř, ale pamatuju si to tak matně.. jako ostatně většinu důležitejch věcí

A taky mám dojem, že obec musí ve vyhlášce o pohybu psů určit místo, pro pohyb bez vodítka, když má zakázaný volný pohyb psů po celý obci, když to nemá, tak je to nějak neplatný nebo napadnutelný či co..

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
o se podle me neda skoro urcit.
úplně jednoduše, když k tobě m.stráž přijde a pes je v prdeli a nepřivoláš ho tak není pod vlivem. Když sedí na posedu tak máš smolíka pacholíka páč když to bude debil a bude chtít tak ti psa zastřelí a než se vzpamatuješ je v prdeli. Jediná trochu šance že se tím někdo bude zabývat volat cajty s tím že někdo střílí po tobě a asi bych si trhla třá ruku nebo nohu abych měla důkaz pak by to možná i vyšetřovali

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:33
- Nahlásit

Ste strašný, zase tolik stránek. Souhlasím s davítkovou, ste grafomani a dočítat vás nebudu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:36
- Nahlásit

Alexa
tak se zeptej třá ti ten popel daj abys jí mohla někde rozprášit
Taky mě to napadlo. Zkusím se zeptat. Nevíš essi na to není nějaký zákon? Jako že se ostatky nesmí vydávat nikomu kdo není příbuzný, nebo tak něco?

zuzanarosakova
Psům se třepí drápy z nedostatku vitamínu B. Nebo taky z jiných důvodů, ale mě se vždycky osvědčilo přidávat jim do žrádla obyčejné droždí . Tak plus mínus dvakrát-třikrát týdně jim do masa rozdrobím tak tři kostky (na saň).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:38
- Nahlásit

radkah
nebojkotuju,ale ted sem přišla z hokny,uš sem to viděla tudle,jwedma z mála věcí co zahřejou usrdce))) je to super pes a zasloužil si dobrej život! Bez vás pani by už ležel někde na hnoji s rozmlácenou hlavou,pánbůch vám to voplatí na dětech...nebo na prasatech
Biluška
myslim,že to dávaj na nějako rozptylovou louku pak..dyš nikoho nemá jako..jedině zkus požádat o tu urnu,ale nevim nevim.....je to smutný celý
zuzanarosakova
hlavne se to neda dokazat, kdyz myslivec zastreli psa, jestli byl nebo nebyl pod vlivem vedouciho.
no to máš bohužel techt páč dyš ho ten zmrd střelí,nevrítí ti psa nic..sou případy kdy střelil psa na vodítku!!!! a psa co byl 10 metrů od majitele!!! nedokážeš tomu ču*ákovi nic a i kdyby jo,tak se mu nic nestane.
proč se třepěj drápy nevim..něčeho nedostatek?..ale Náně se taky trošek třepěj,neřešim to

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:41
- Nahlásit

davidkova renata

Ja to taky neresim, fsimla sem si toho az ted, jak si Koky strhnul ten drapek.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:42
- Nahlásit

davidkova renata

no to máš bohužel techt páč dyš ho ten zmrd střelí,nevrítí ti psa nic.

To potom musis toho zmrda najit a dobit!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:43
- Nahlásit

davidkova renata
pani proč nezvedáte ten foun gdyž vám volám? To je strašný matrijál tohlencto

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:44
- Nahlásit

davidkova renata
na dětech nebo prasatech.....spíš na prasatech-děti se nedařej a to už sme to zkoušeli tak 6krát. Já chci všechno hned, tak už mě to přestalo bavit....

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:44
- Nahlásit

ty vole tak já už to snad mám. spouštím poslední kontrolu a jdu do hajzlu. teda na víno s exkolegyní.
krásnej večer ženinky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:46
- Nahlásit

davidkova renatacau,ja mela opet den,byla jsem ze psama venku,tak cca dve hodky,amin cvicil,lital,dokonce se i hajan snazil cvicit spartakiadu,chudak starej,jak se snazil,prijdu a svlikam se a dostala jsem takovy zlucnikovy zachvat,ze jsem jela na pohotovost!tam jsem dostala naky injekce a je mi celkem lip,mi se udelalo tak zle a tak me bolelo bricho,ze jsem omdlela!co se nestane prindem domu a jak me ti dva blbouni vitaji,tak hajan se pustil do amina a amin si to samo sebou nenechal,tak jsem je zmydlila tak oba dva,ze mam strzenej nehet,urvanej,ukouslej ja nevim z ukazovacku,jako uz nikam nejedu,vali mi z toho jak prase,ty vole,jeste,ze jedu zitra do prace,zacina me hajan totalne srat!!!!zitra jeste jdu ke svemu doktorovy,jsem zvedava co mi rekne,uz jsem mela ty problemy pred tim,rikal,ze by jsem mela jit na vysetreni,to je tezky,kdyz uz se stitnou zlazou chodim pul roku!me asi zabije,jak se tam ukazu!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:46
- Nahlásit

Alexa

úplně jednoduše, když k tobě m.stráž přijde a pes je v prdeli a nepřivoláš ho tak není pod vlivem.

No a kdyz neni pod vlivem, ale nestve zver? Jednou se mi stalo, ze na poli nad nama letel balon a prifouknul si vzduch a Koky se toho tak lekl, ze zacal zdrhat a nebyl teda vubec pod vlivem. To by ho jako mohl ten hovad myslivec vodstrelit??

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:47
- Nahlásit

Toto oprávnění se nevztahuje na psy ovčáckých
a loveckých plemen, na psy slepecké, zdravotnické, záchranářské
a služební
- jakpato ten zelenej pozná, že to nejni zrovna třá záchranářskej pes? To by musel mít tu vestičku furt ne?
loveckých plemen - takže magorka by měla být z obliga že? protože ta může bejt jedině pod vlivem něčeho oupa jinýho než "vedoucího". I když zase vona je vedoucí. Takže je pod vlivem. A ještě lovecká. Dvojitý krytí. Takže na mě zelený nemůžou HA!! (řikat jí to fakt nebudu, mohla by pak demonstrovat za svý práva a chtít sundat špagát)

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:53
- Nahlásit

Biluška
hele tady máš odpověď
Otázka: Jak dlouho trvá samotný akt zpopel- nění,kolik váží popel ze zesnulého když neboštík vážil 80 kg a jak se nakládá s popelem neboštíka který nemá žádného příbuzného, který by měl zájem o jeho ostatky. Děkuji.
Reš Lubomír, v Liberci, (otázka položena 4.2.2010 )

Odpověď: Kremace na současných kremačních zařízeních trvá přibližně 70 minut. Objem popela je přibližně 3,5litru a váží přibližně 3 kilogramy. Pokud si urnu se zpopelněnými ostatky nikdo do jednoho roku ode dne zpopelnění nevyzvedne, zajistí krematorium jejich uložení do společného hrobu na pohřebišti
Julius Mlčoch, Ředitel Pohřebního ústavu hl. m. Prahy, (odpověd sestavena 9.2.2010 )

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:55
- Nahlásit

Děcka, tak my na ten klikr nejdem, Mařka má furt sranděru. Tak jedem domu.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:58
- Nahlásit

ahoj děcka, pytlíky jsou nesehnatelné. zejtra snad nějaký přijdou, ale je to pakárna...

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:03
- Nahlásit

bonc
jakpato ten zelenej pozná, že to nejni zrovna třá záchranářskej pes? To by musel mít tu vestičku furt ne?
no ono v tom zákoně někde je že je-li k rozeznání proto taky někdo má na čokle bílý obojky, nevim essi se to ještě teďko praktikuje ale dřív to tak bylo že má-li pes bílej obojek je služební nebo záchrannej. Lovečáka by snad myslivec proboha měl poznat i bez označení

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:05
- Nahlásit

Alexahele,je mozny,jak se amin lekl,ze by pustil analky?

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:06
- Nahlásit

Maky a Trix
pytlíky jsou nesehnatelné.
hele já se můžu podívat ve středu v tý velkotržnici, ale to bys musela je pomalovat aš v jílovým anebo ti je můžu poslat vlastně páč když ti je ve středu odpo pošlu tak by ti měly ve čtvrtek nejdýl v pátek dojít

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:08
- Nahlásit

nemethova5
jak se amin lekl,ze by pustil analky?
to netušim, ale asi jo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:09
- Nahlásit

Alexano ty vole,jak ho hajan chnapl,amin to necekal a lekl se ,pak se do nej pustil a neco vypustil,kozi prk hadra!debilove dva!

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:11
- Nahlásit

nemethova5
nojo tak asi jo, ale teda to víš holka Amin ti dospívá a začnou si dokazovat kdo je šéf

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:11
- Nahlásit

Alexa
problém je, že mám jasnou představu. zejtra mi budou volat, jestli mi je sehnali, jinak jeobjednám na netu a budu doufat, že přijde co chci. ))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:14
- Nahlásit

Alexajenze to zacal hajan,furt na nej vrci,furt po nem jede,amin pomalu nemuze ani za mnou,hajana uznava jako sefa smecky,velmi ho toleruje,to bylo tim ,jak me vitali,samo,ze jsem hajana pohladila prvniho pak amina,jenze hajanovy se to asi nelibilo,tak se do nej pustil,dostal do drzky,zitra jde do prace,konecne,nevim,co mu zase hrabe,ale totalne!ja vim,ze amin dospiva,jenze amin neni vubec konfliktni tip,pokud mu pes neublizuje,to by byl blbej,kdyby si to nechal libit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:22
- Nahlásit

Alexa
Taky jsem dostala asi 40 nebo 44 hlasů do zastupitelstva, kolegyně.

kejtlin
Neznáš tam od Vás nějakou Magdalénu Šebestovou? Rozenou nevím jak, ale prý známá rodina a její sestra je prý policistka. A M. má syna Františka, nyní bydlí v Brně a Fr. se učí na kuchaře.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:30
- Nahlásit

Alexa
tak to je v poho, psi neštvou zvěř a přivolám je od všeho-krom tessy, ale ta ne, že by štvala, je jen blbě slyšící.
k těm obojkům, lovečáci by měli mít žlutý, to je známka toho, že to je zvíře ve výcviku a myslivec není oprávněn po něm střelit, u nás je myslivců hrozně málo, kdyby mi stříleli po psech tak bych se snad i řízla nožem-měla bych ho začít nosit sebou
all
a sem nasraná poněvadž už svítí jen jedna bodovka, holt budu muset koupit 2, dát je do ložnice, kde svítí teda obě a ty co svítili dát do obýváku, když budu míchat nový se starejma tak budou praskat každou chvíli-můj poznatek
jo, ale axa už skoro nekulhá nevím co v tý tlapce měla, ale uleví si na ni už jen občas asi tak pětkrát za tu procházku což byla hodinu a půl v pohybu a dost aktivním, kdo ji zná tak si ji dokážou představit
nemethova5
dnes jsem poslala kytičky

<< 1 ... 5436 . 5437 . 5438 . 5439 . 5440 . 5441 . 5442 . 5443 . 5444 . 5445 . 5446 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání