Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5436 . 5437 . 5438 . 5439 . 5440 . 5441 . 5442 . 5443 . 5444 . 5445 . 5446 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
radkah
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:50
- Nahlásit

Gerda
já bych taky chtěla vypadat na 25... , aby mi řekla doktorka že vypadám fantasticky...ty woe, měním vobvoďačku...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:53
- Nahlásit

radkah
aby mi řekla doktorka že vypadám fantasticky
)) no holka, tak to asik neklapne, ale můžu tě zkusim krmit pangamínem, třá ti to nějak může prosjět...

Silwuska
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:53
- Nahlásit

davidkova renata
jinak my zas máme f plánu soukromý koncetráčky kde se každému dostane co jeho jest
Čo si beriete zásluhy za cudzích ludí, ha?? Ináče máte na našej slovanskej fóre správu odo mňa

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:54
- Nahlásit

radkah
přesně! Děti nebudou jiný, to co viděj doma je pro ně standart, norma jak se chovat ke zvířatům. A nedejbože když se zvíře brání. Radši nechci vědět jak se utrácej potkani..
Proto dělim lidi jen podle toho jestli maj rádi zvířata nebo ne. Dokonalej příklad byly tyhle volby. Starosta u mě měl útrum, jakmile jsem zjistila že ten chudák uvázanej na metrovym řetězu je jeho. Zbytek zastupitelstva jsem hodnotila podle toho jak se chovali v naší "kauze" s nalezenym psem. Prošla jen jedna!

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:54
- Nahlásit

Gerda
no pangamin mě rozhodně prospěje, ale myslím že mi potom nikdo neřekne že vypadám fantasticky....teda v případě, že si mě spletou s vorvaněm..by šlo-jsem takovej vorvaň dobře vypadající vorvaň...vypadám fantasticky

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:55
- Nahlásit

Atusch
Mám gapaj za rohem, essi chceš tak ti to tam koupím a vezmu ti to na mikulášskou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:56
- Nahlásit

radkah
bhužel u nás na cvičáku to spratek odkoukal od maminky " výchovu psa " a dělá to taky

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:56
- Nahlásit

Gerda
nejni to novejma chlupama, že se ti zdá tlustá?
Pani, vy tu jste jediná moudrá

muhehéééé, Gerdička má konečně argument.

Marůška je krásná, pani, i s těma kilíčkama navíc.
Jak yv ste k ní vlastně přišla?

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:57
- Nahlásit

bonc
u nás sme pejskařská obec...za psa platíme 50Kč-za dva sto...žádný navyšování. Můžou volně běhat po vsi-naši neběhaj, ale nikomu by to nevadilo-ostatní běhaj. Minule Ajda vylítla na místostarostu...lekla se ho a on "nevadí, je to pes tak štěká...a von dyž štěká, tak nekousne"...to je úleva od tý zapráskaný Prahy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:58
- Nahlásit

radkah
bráchovo potkan dostal injekci od veta a usnul navždycky

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:02
- Nahlásit

radkah
jsem takovej vorvaň dobře vypadající vorvaň...vypadám fantasticky
ty vado, tak takhle to má vypadat!

jbat
Gerdička má konečně argument.
Slááááááá si sláááááááá!

Jak yv ste k ní vlastně přišla?
Šak sem si ju vybrala v táboře f outulku, chtěla mě kousnout, svinka, já na ní ale nešahala, nechala sem přítela, aby na ní šáh, jesi ho sválně kousne, nebo ne Měla radost jen z tý ošetřovatelky, ale šla s náma docela ráda, jen se na mě nějak hned upla a byla ke mě důvěřivá hnet. A právě se menovala Gerda, jakože Gertruda, ale jak sme se stěhovalina vesnici, stala se z ní mařka, aby nepůsobila namyšleně mezi fšema těma vořechama punťama.

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:05
- Nahlásit

Biluška
jé to by jste byla mooc hodná, já zjistím jak je to na tom odkaze od Davítkové, a pokud tam nebudou mít tak bych otravovala tebe.
Máte to ale veeelkou výhodu, že máte všecko tak blízko

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:06
- Nahlásit

radkah
my jsme ten pravej buranov. Pes má být na řetězu, max na dvorku a žrát zbytky od oběda. Jsme absolutně jediný široko daleko kdo venčí. Ale já bydlim přímo v pididíře, spadáme pod větší ves společně ještě s jednou o trochu větší pididírou - a to je teprve totální konec. Cigáni, burani, zemědělci. U každýho baráku ovčoun v "super" podmínkách. Řetěz nebo pidikotec. Vážně jsem se zamýšlela nad nějakým udáním (kvůli cigoňům teda anonymním) na obec, a pak jsem zjistila čí je ten barák s jednim z nich..... tak jsem vzdala cokoliv.

Hlásim se jako levná pracovní síla do plánovaného koncentráku. Ne levná, zadarmo!!

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:06
- Nahlásit

Gerda
Slááááááá si sláááááááá!
ale dyk je to pravda, pani, mně by se taky ulevilo, kdyby se něgdo ke mně jako přidal a taky tvrdil, že můj pes má nohy a neni hat. ale to se nestane. tak vám to závidím.

Gerda
stala se z ní mařka, aby nepůsobila namyšleně mezi fšema těma vořechama punťama.
no jasně, to chápu. vy ste dobrej čék, pani.
vy pudete jistě do nebíčka. akorát tam prej pořád jedí rohlík se sýrem, že pro těch pár lidí nemá cenu vařit...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:08
- Nahlásit

bonc
já jsem v podobným počasí taky jediná co chodí venčit, ještě s jednou paní ta má NO ale nezvladatelnýho má ho stále na vodítku a moje teta ta chodí venčit flata

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:10
- Nahlásit

tady jsou nějaké zas fotky psů a lketáků
http://klimatizac.rajce.idnes.cz/psi/

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:12
- Nahlásit

kejtlin
já jsem jediná v jakymkoliv počasí. Máme ve vesnici bula, hafo ovčounu, rtw, rr, maltézáka, dva labíky, howxzlaťáka, krysaříky, hromadu kříženců.... Všichni maj smůlu. Ven se dostanou akorát když se nějakýmu podaří zdrhnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:13
- Nahlásit

Atusch
hele eště můžeš zkusit naší chrtí kámošku,maj taky krásný vodítka!!
http://www.anubiswear.eu/
a bydlí v zásadě tam co animalclinic a kancl má někdwe na smíchově,jinak se s ní můžu potkat na venčení a případný vodítko ti vzít na vobrany

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:16
- Nahlásit

kejtlin
já ve středu jedu do Prahy, tak se stavím u našeho, ať mi jí prodá

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:18
- Nahlásit

davidkova renata
dívám se, přijde mi to na štěně ovčouna mooc luxusní. A mimochodem u ostatních vodítek (kožené nechci) je napsáno, že na stránce se pracuje

Silwuska
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:21
- Nahlásit

Atusch
Ja mám špičkové prepínacie vodítko od firmy K9, neviem či figurujú aj na vašom trhu, uvláčila som natom 50 kilového útulkáča, a už vyše roka na ňom mikslujem mojich dvoch prdov

http://www.julius-k9.sk/index.php?action=shopresz& termek=131&temek=Vod%EDtka

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:22
- Nahlásit

Tady se většina čoklů potuluje...na řetězu není žádnej. Vedle ve vsi jsou dva chlapi-jeden má rtw a druhej dobrmana-ty choděj ven na ostnatým obojku. akorát sousedi maj ovčouny-nejsem schopna identifikovat kde jsou ty dva, jednoho vidím a dva další slyším....chovaj se k nim docela dobře, dle toho co slyším, jak s nima mluvěj. žijou ve stejným bordelu jako jejich majitelé a nažraný evidentně sou. Ven s nima nechoděj... . Ajda taky nechce chodit ven, chce bejt na zahradě, protože už je po ránu mokro a do toho vona tlapy nestrčí.

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:23
- Nahlásit

davidkova renata
URL

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:24
- Nahlásit

jdu namazat potkanku, vyklidit jim klec a něco pojíst...děkuju za azyl, zase se napojím

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:30
- Nahlásit

Silwuska
jj K9-Julius znám, koukala jsem teď i na jejich web, a v Brně byli na výstavě, strašně se mi od nich líbí hlavně ty postroje, ty jsou nádherný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:34
- Nahlásit

Biluška
jaká datum to vyhrálo?
nemethova5
kvítka poslaný

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:42
- Nahlásit

radkah
Ajda taky nechce chodit ven, chce bejt na zahradě, protože už je po ránu mokro a do toho vona tlapy nestrčí. a na zahradě máte sucho??

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:11
- Nahlásit

Tady nikdo nejní? Zrovna, když jsem v práci dýl

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já přemejšlím, jestli jít se smečkou ven nebo ne

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:16
- Nahlásit

kejtlin

Tak to jsem zvědavá, co ti vyjde

<< 1 ... 5436 . 5437 . 5438 . 5439 . 5440 . 5441 . 5442 . 5443 . 5444 . 5445 . 5446 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání