| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:57
- Nahlásit
pitbull
včetně vztahů mezi pejskařema, kde jsou doby, kdy jsme každou sobotu na závodech trávili na zábavách byla bžunda, nikdo nikomu nic nezáviděl a ještě si pomáhali,
no o tom mi ani nemluv, a nejhorší je, že je to všude, kvůli tomuhle jsem odešla i od mojí milovaný záchranařiny...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:01
- Nahlásit
Ebony
že je to všude, kvůli tomuhle jsem odešla i od mojí milovaný záchranařiny...
No právě.Tak si říkám,jestli by nešla založit pobočka ČKS PP(pozitivních pejskařů)
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:03
- Nahlásit
ahoj lidi,tak náhoda mě svedla k tomu že mám odedneška brigádu v Pet centru,příští týden od něděle jedu 12 a mám vono jenom ve čtvrtek
jak se vede vám?
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:03
- Nahlásit
Ebony
tak v tý jsem taky chvíli byla, moc se mi to líbilo, byla jsem s družstvem i na mistráku v Rakousku, ale zase začalo jít o závist, pomluvy atd. tak jsem to zabalila, já do týhle doby asi nepatřim, já mám ty hodnoty jinde a vono to ňák nefungluje, teda v dnešní době myslim
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:05
- Nahlásit
jo a jdu dneka chlastat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:06
- Nahlásit
želva
jo a jdu dneka chlastat
hele,bacha - alkahol je nepřítel lidstva
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:06
- Nahlásit
Neessi
dobrýýýýýýýýýý, gdy začnem, už máš člena, já do toho jdu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:07
- Nahlásit
pitbull
no já jsem tamy byla dlouho, o to víc to bolelo...
byla jsem s družstvem i na mistráku v Rakousku
a kdy, tam jsem byla několikrát...
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:08
- Nahlásit
Ebony
čéčé, nevim jistě, ale myslím, že v 92...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:09
- Nahlásit
pitbull
tak to já až potom...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:11
- Nahlásit
Neessi
jp a jakpakto
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:11
- Nahlásit
Ebony
pitbull
já to tušila,že jste se někde musely potkat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:13
- Nahlásit
želva
a jakpakto
to fakt nevíš?Proč si myslíš,že ho lidi tak intenzivně ničej???
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:14
- Nahlásit
Neessi
no u mě chlastání znamená 2 3 piva
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:33
- Nahlásit
dobrý večer je tady někdo kdo má menšího psa než 56kg váhy 60cm a kterej nevymlátí hospodu i se zahrádkou ??
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:36
- Nahlásit
benda2
no jasně já, už jsem na sebe práskla, že nemůžu mít z důvodu místa svý milovaný ovčouny, tak mám skladný malý černostříbrný knírače, zlatíčka moje...
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:38
- Nahlásit
pitbull
černostříbrný knírače
to jako starý pološedivý ?? a s kým teda vytloukáš ty hospody
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:38
- Nahlásit
pitbull
a to by se jeden ovčounek fakt nevešel? já mám garzonku asi 35m2 a v poho,je fakt že lítá venku tak 2 hodky + víkendy
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:41
- Nahlásit
želva
tak 2 hodky + víkendy
a jak to dávkuješ 17min denně
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:41
- Nahlásit
želva
nn, ovčoun musí být venku, ne že bysme je dřív nevodili domů, ale jinak kotec
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:43
- Nahlásit
benda2
to už tu taky bylo, jednak se umim prát a jednak se to dá použít jako zbraň když to uštěkaný roztočíš kolem sebe na dlouhým vodítku, tak k tobě taky nikdo nemůže
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:45
- Nahlásit
benda2
prosímtě,hodku ráno pak večír aodpol taky a víkendy i celý dny
neboj nestrádá
pitbull
no jak chceš,ale davídková má tky nyný doma,ale víš vo tom víc než já
tak já se loučím jdu bumbat
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:46
- Nahlásit
pitbull
no já to nečetl, nečtu vše
hele a šlo by to i s bíglem když po lidech neštěká a navíc když točíš vodítkem tak na ty lidi vystrkuje pr.el a stěká tobe samé do obličeje. No nevím jestli mi radíš dobře
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:48
- Nahlásit
želva
neboj nestrádá
ale já se nebojím, tě trochu znám Já to nepočítám ale proti létu je toho míň a nebaví mě to a je to znát. Jsem pořád zmrzlej a naprdlej
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:50
- Nahlásit
benda2
no jasně že by to šlo pr... třá funguje líp než to štěkání, štěkání se lidi bojej z tý prdele by se mohli aspoň týden hrůzou odkopávat
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:53
- Nahlásit
pitbull
nn, ovčoun musí být venku, ne že bysme je dřív nevodili domů, ale jinak kotec
no von musí každej asi jen umřít, já měla v paneláku tři ovčouny, a evidentně nestrádali
ale je fakt, že těch deset už mám raději teď v baráku na samotě
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:55
- Nahlásit
pitbull
některý lidi se bolej i když si jim pes nevšímá. Jako jedna paní která říkala své ratolesti. Pozor na toho pejska, podívej jak podezřele hodí okolo a dělá že čuchá Benda byl od ratolesti 5m a vůbec si jí nevšímal.
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:04
- Nahlásit
Ebony
hele, ráno protřu oko a letím do školy, tam jsem tak do tří někdy do čtyř, prachy nic moc, tak musim mít vedlejšák(jsem s puberťákem sama a je dost nadanej a vzdělání sežere většinu platu, poslední certifikát s evropskou působností mě stál pět litrů atd. atd a to je mu teprv 14), když dorazím nasr... z rozjívených dětiček, tak běžím stříhat psy a vrátim se tak v osm, někdy i dýl, lednice je jak po nájezdu Hunů, takže rychle uvařit, něco kolem domácnosti a tak jsem ráda, že ty malá skladný fousáče vezme ven synek a ten to taky stíhá jen tak tak, je pořád ve škole, v knihovně nebo různě odjíždí na semináře a já jsem zvyklá dělat pejskařinu buď naplno nebo vůbec, pes potřebuje péči, ale to víš a teď babo raď
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:16
- Nahlásit
nazdarek lidi,jsem prijela pozde ze cvicaku,konecne si hajan poradne zakousal po dlouhe dobe,jinak zdravim mudr,hajan je jinak cistej na rozdil ode me,ja jsem jak hovado,zdravim zelvu,jablunku,bilusku,pitbulla-mimochodem,ja mam s hajanem i ipo i par zavodu sluz.na ringac a nemusim se stydet,co se tyce likvidace vytrznosti,tak jsem ho musela sundavat,to padesatikilovy hovadko,jinak jak rikam,at si kazdy cvici co chce jak chce.Ebonyjinak zdravim pani,ja mam psa v panelaku,je se mnou velice stastny a netrpi,spis by trpel sam a v kotci,zahrada mi nevysla,chtela jsem jeste jednoho ovcouna,skoda
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:26
- Nahlásit
lidičky bylo mi tu opět fajn, vyčistila jsem si tu chytřejší půlku mozku, pokud ji mám a teď vyjímečně jdu dřív hajííííí, tak všem dobrou a hezký sny
|