Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:16
- Nahlásit

Neessi
no to je fakt, barák by se hodil a nebo adopce do ňákýho kotce...

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:17
- Nahlásit

pitbull

Jenže Gerda tuhle základní větu nezná. Mařenka fšechno umí už vod narození,to učili nás starý blbce,když jsme byly mladý cholky.

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:20
- Nahlásit

Neessi
a my už snad nejsme mladý cholky?C o víš, co se eště naučíme, to budem koukat

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:20
- Nahlásit

pitbull

napiš Želvě,ať má co číst-bo má absťák-týden bez intronétu
Venku děsně funí,jdu posbírat krakenky a jdu jim vykartáčovat kožichy.Hárají vobě a ta blbka Aisha si to solidárně protáhla s Bordžínkou,jdu na ně

želva
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:24
- Nahlásit

pitbull
tak já jsem petra,je mi snad 26 let abydlím s přítelem a ted už jenom se dvěma psy v garzonce,od té doby co mám asi 5letého celočerného NO,zdřejmě s PP,tak bych chtěla dalšího No,ale jelikož jsem celý život na utolkový pejsany,tak bych časem chtěla nějakého NO z utulku,ale fenku a kastrovanou.
jinak jsem se do tohodle plemena zamilovala a od té doby co mám dastyho se nemusím bát jí v o půlnoci ven,jelikož by mě obránil,chodíme na cvičák,občas na obrany a jde mu to dobře,do budoucna bych chtěla s ním složit nějakou zkoušku,má místo mozku balonek
a pak mám kžíženku asi retrívra z utulku SK Košice,asi 2letá,ustrašená k lidem malého vzrustu kastrovaná fenečka
jinak děti v životě nechci,tak budu zapsovávat než zalidnovat

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:25
- Nahlásit

Neessi
dyť jim na ty kožich neuvidíš...želvě jsem napsala, tak to asi vstřebává, gdyž už jí ten kafemlejnek zase běhá, tak ten absťák brzy vyrovná

želva
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:29
- Nahlásit

pitbull
jinak jelikož mám problémy s domácím,chce mě vodsud dostat,tak chci jít na barák a mít tak 3 hafana,ale jinak dělám Flyball a budu členkou jednoho nového družstva jako nabíječka,Dasty tohle dělat nemůže kvuli DKK 4/2,tak se aspon dostávám mezi psy a lidi

Triniti
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:31
- Nahlásit

Neessi
už máš vostříhaný vořechy?
Já teda nevim jak ty, ale já je prachvobyčejně louskala louskáčkem

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:34
- Nahlásit

želva
no gdybych se narodila o chvíli dřív, tak mi můžeš říkat stará mamko, mně je za chvíli 43 a to že se nebojíš o půlnoci ven, není jen tím ovčounem(taky jsem ortodoxní ovčáčkář), ale teď z důvodu skladnosti mám malýho čšernostříbrnýho knírače a jednoho hlídám sestřenici na poloviční úvazek(takže skoro furt), ale gdyž roztočíš nasr... uštěkanýho knírače na vodítku kolem hlavy, tak se k tobě taky nikdy nedostane, vypadá to jako děrovačka v pohybu

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:36
- Nahlásit

Gerda
No a až se zebrietíš, nikdy to nevyslovíš, nebudeš se moct přectavit královně, kdybys náhodou seděla ve stejný hospodě jako ona.
Tak musím nejdříf zebrietit královnu a pak nám to spolu pude!
Neessi
bude mít předtištěnou nafštívenku,ne?
Už sem si čtyři předepsala!

Obje
bude vypadat vznešeně, když předá královně navštívenku bez hlesu....))) Jen si nesmí krknout

Tssssssssss,spolu budeme hrát hru na krkanou!
pitbull
Čus paní,ste tady toho zase sesmolili,gdo to má fšechno číst!

Triniti
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:36
- Nahlásit

pitbull
Ahoj pitbull, sice tě neznám, ale líbíš se mi děfče

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:37
- Nahlásit

Triniti
Nazdárek,tady se to dneska sešlo!

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:38
- Nahlásit

Triniti
louskáčkem bych něgdy vzala majitele, gdyž vedou takový ty řeči jako, pani, jen ne do hola on se nám pak ten náš piškůtek stydí a tejden s námi nemluví, to se mi chce omdlít a ukňouranou babu i s rozmazleným vořechem vzít tim louskáčkem(ale jinak u mě psi taky spinkaj v postýlkách), ale nic se nesmí přehánět

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:40
- Nahlásit

pitbull
jen ne do hola on se nám pak ten náš piškůtek stydí
By tě mněla slyšet maixnerová,ta by ti dala!

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:40
- Nahlásit

Triniti
ooooooo děkuji za kompliment, mně se tu líběj fšichni, hllavně se tu nenimrá v problémech, je tu bžunda a vo tom to je, proto sem chodim...

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:41
- Nahlásit

jablunka
jáse neboooooojim...

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:43
- Nahlásit

pitbull
jáse neboooooojim...
No já kolem sebe točit kňourem,tak se nebóóóóójim taky!

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:45
- Nahlásit

jablunka
to se musíš bát jen aby ti neuletěl a máš po vořechovi

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:46
- Nahlásit

pitbull
to se musíš bát jen aby ti neuletěl a máš po vořechovi
To máš pak jako raketu krátkýho doletu.......

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:47
- Nahlásit

jablunka
jen to musíš jít dohledat

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:48
- Nahlásit

pitbull
No to musíš mít dobrý přivolání!

želva
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:49
- Nahlásit

pitbull
se mě líbíš holka zlatá

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:50
- Nahlásit

želva
se mě líbíš holka zlatá

Dobrá,viď!!!!

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:50
- Nahlásit

jablunka
přivolání by bylo, ale gdyž to vodletí a spadne na hlavičku, můžeš přivolávat jak chceš, pak z toho máš jednorázovou zbraň

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:53
- Nahlásit

pitbull
pak z toho máš jednorázovou zbraň
Tož to chce ňákej dobrej vobleček a i na hlavičku,ale k tomu nám tady chybí hlavní návrhářky Biluška a Renča Davídková!

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:53
- Nahlásit

želva
a to mě znáš je vodcuď gdyby to bylo na kontakt, tak by se ti třá přitížilo, ale je fakt , že nemám ráda zapšklou nemoc, bžunda muší bejt a gdo neumí bžundu nejni pejskař

želva
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:54
- Nahlásit

jablunka
no jasan
pitbull
od kud jsi,z Prahy??

Triniti
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:55
- Nahlásit

pitbull
takový ty řeči jako, pani, jen ne do hola on se nám pak ten náš piškůtek stydí a tejden s námi nemluví
Jája se mi taky dříf styděla, páč se jí na výstavní střich holí zadní půlka těla. Vysvjetlili sme jí to ale po svým a tu její holou řiťku sme jí furt muchlali. No a teť dyš je vyholená, tak ju vystavuje sama nestyda nestydatá.
Uš delší dobu vymejšlim, že bych se dala na stříhání psůch a tak mně teť napadlo, co dybych přišla s něčim novym, napříklat že bych pejsům holila do kožichu takový ty tvary, kerý vidívám vopčas na někerejch děckách (klucích) - takový ty kopačáky a fšelyjaký vobrázky ve vlasech. Proč by pséci taky nemohli mít něco tak fajnovýho, že jo? Třá bych jim tam mohla vyholit vobrázek kostičky, nebo třá adresu, dyby náhodou nemohli trefit domů.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:55
- Nahlásit

Neessi
Můdr,mám intim dotaz!!!Je možný,že by se mi zdvojnásobilo libido,po tom hen tem oným???

pitbull
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:58
- Nahlásit

Triniti
no svýmu psovi asi ne, ale chlapečkovi jsem chtěla na hlavičce udělat ten krůcánek, co se mu říká zavináč@, ale von si pěstuje to pubertální háro a honí tam ty vlny, co by tomu řekly roštěnky?

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání