Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 12:02
- Nahlásit

benda2o a nojbook nebude Gerda chce dvd a domácí kino.

hm,tak to neKoukej písnout erin,třá se nechá zlomit...
Du,čus

benda2
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 12:04
- Nahlásit

Gerda
místo intronétu se pakke mě můžete chodit dívat na brůsy vilisy.
jen jestli nekecáš, pozveš nás jednou max. dvakrát a pak se na nás vyprdneš. A my pak místo netu budem sedět u vokna a koukat jak ty důchodci zvědavý.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 12:18
- Nahlásit

benda2
Ale sme se shodli, že dáme každej 30 Kč na mamku, to bysme měli, ať je to letos úspěšná akce.
Jinak je jasný, že že sliby jsou jen sliby, o tom žádná, přece nebudu plnit, co slíbim, ne? Nejsem blázen a nedej bože karakter!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 12:18
- Nahlásit

davidkova renata
Jasně, načančáme je to růžového fiží, to bude na štěńatech vypadat obzvlášť efekně . Prodáme je za dvojnásobek ceny

Gerda
Ten ultrazvuk není špatný nápad, ale nebude to moc drahý? Nemůžeš radši nějakej ten obrázek vykastrovaného, kupírovaného plodu namalovat?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 12:30
- Nahlásit

Biluška
ale nebude to moc drahý?
Prosimtě, základem je investice, slíbíš na klinice hory-doly, daj ti ultrazvuky a ty se zdejchneš. Co je na tom složitýho?

Triniti
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 12:41
- Nahlásit

Biluška
načančáme je to růžového fiží, to bude na štěńatech vypadat obzvlášť efekně
Já se na ně uš těšim, ale nedalo by se jim k těm šatečkám přidat eště sluneční brejle a cikárko mezi drápky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 12:47
- Nahlásit

isdpch
A teď si dej ostropestřec, nebo ňáký něco na játra, bo dyš se čék furt rozčiluje, ubírá si jin v játrech, tzn dochází přejangování orgánu a pak tě musí zákonitě i pálit žáha jin se dá doplnit tím, že jdeš spát před půlnocí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 12:53
- Nahlásit

isdpch
Klid, rupne ti céfka Ti písnu maila, jedna neznámá má geniální řešení

Triniti
žádný cigára nebudou. Jednak musíme výchovně působit na mládež, to se dneska nosí. A za druhé na Valentýna jednoznačně vedou mazlivé, rozkošné věci ala plyšový medvídek. Jelikož štěňata budou po Šagynce budou mít dlouhé setří ouška a vůbec budou vypadat plyšově tak ve fiží budou neodolatelní

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 12:58
- Nahlásit

Biluška
A kdyby náhodou nebyla příliš plyšová, pomůžeme kůžičkou z mladých tuleňátek, popřípadě se takové štěňátko vejde do kožíšku po jiném plyšovém pejskovi, na bříško dáš šňůrku a lidé si je mohou vybalovat, zabalovat....A aby měly pejsánci veselejší a buclatější tvářičky, můžem jim do hubiček vrazit malá kulatá jablíčka, jako křečkům anebo napíchat obličejíčky botoxem, to se teďkonc taky dost dělá. Laktační feny půjdou na liposukci hned po porodu, aby opět nabyly výstavních kondic a hurá do znovuzabřeznutí ))

benda2
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 13:05
- Nahlásit

Triniti
čau ty žiješ

Gerda
30pošlem at se můžem vytahovat to platí, může si za to koupit knihu jak na internet edice pro důchodce

isdpch
čau hele dneska lítaj linky jak havrani

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 13:30
- Nahlásit

isdpch
Fydrž, mě se tu hromadí práce až to není hezký. Sem musela alespoň něco udělat. Už ti to jdu poslat.

benda2
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 13:38
- Nahlásit

isdpch
dneska lítám hlavně já
myslíš jako z kanclu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 13:38
- Nahlásit

Biluška
kdes jí našla toho ženicha? denně to tu čtu, ale že je nakrytá mi nějak uniklo

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 13:40
- Nahlásit

Shelticka
Pch, to ti tak budu věšet na nos a ty ho budeš chtít taky. Nic, nic, to je jenom náš línijovej ženich Chceš taky malýho svetříka na Valentýna? Že jsi to ty tak můžeš mít spešl fižítko s kraječkama

želva
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 15:53
- Nahlásit

tak já příjdu navečír,ted jdu lítat s dastym do kinského zahrady is janikou,tak páčko

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 16:10
- Nahlásit

Biluška
né neci malýho valentýna ani se spešl fižítkama
jenom jsem si myslela, že v rámci línijí, když už tam teda taky pracuju bych to vědít mohla... né já jen že se nedal žádnej sehnat a najednou už plánujete fižítka pro malý valentýnky

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 16:38
- Nahlásit

Shelticka
No, on se nakonec sehnal

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 22:08
- Nahlásit

Tak koukám,jak tu je dneska "přebuchtíno"-nigde nigdo......tak nic,tak zas du

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 07:13
- Nahlásit

Dobré ránko ,kromě hvězd v noci padal i snížek,tak koukejte fstávat a cvičit a jdeme stavět huhulány

Pentas
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 07:21
- Nahlásit

Dobrého dne přřeji.ale vypadá to,že všici měli včéra náročný večer a nikomu se nechce z pelíšku

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 07:23
- Nahlásit

Pentas
že všici měli včéra náročný večer a nikomu se nechce z pelíšku
náročný večer?To jako že čekali na to "padání hvězd" a čas si krátili likvidací nepřítele lidstva ,jo?

Pentas
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 07:45
- Nahlásit

Neessi
spíš běhali po Praze a hledali nějakého bílého psa

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 07:50
- Nahlásit

Pentas
spíš běhali po Praze a hledali nějakého bílého psa

jo ták! Sem po ránu ňáká zpomalená

želva
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 08:35
- Nahlásit

dobré ránko všem
včera na petříně padal taky sníh a dnes jdu lítat do Chuchle ,tak doufámže tam taky něco bude

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 08:39
- Nahlásit

Neessi
kromě hvězd v noci padal i snížek,tak koukejte fstávat a cvičit a jdeme stavět huhulány
No jak gde,tady u nás je futr marast!!!
Pentas
vypadá to,že všici měli včéra náročný večer a nikomu se nechce z pelíšku
Jj a ten večer předtím taky a celej den též!!!Nejmladšího trápí střevní potíže a tak každou chvilku přebaluju,koupu v řepíku a heřmánku,pokouším se do něj dostat rehydratační roztok a tak podobně!!!

Ale jináč dobrýýýýýý rááááánko fšicííííí........

Pentas
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 08:45
- Nahlásit

jablunka
vzhledem k tomu,že ratolesti mám již odrostlé,takovéto strasti si už ani nepamatuju
mám jiný problém,učím tu nejnovější holku postavit na povel uši a zatím se to sfiňa moc nedaří,jak na ní promluvím je z ní labroš

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 09:05
- Nahlásit

Pentas
Tak na ni nemluv. Zkus to na posuňky. Nebo na plyšáka. My jsme se všema štěnatama absolvovali první výstavu s plyšákem, který šel s námi do kruhu. Když jsem potřebovala postoj tak jsem před psa postavila plyšáka a šeltice stála jak vysochaná a čučela na plyšáka kdy se začne hýbat a ona ho bude moci ulovit. Mezi všema rozhodčíma už jsem známá jako ta s tím plyšovým prasetem . Ale toleruje se to jenom u štěňat, ve třídě otevřené by se asi dívali už dost blbě . I když nějaká malá hračka v ruce se určitě přežije i tam.

jablunka
tak každou chvilku přebaluju,koupu v řepíku a heřmánku,pokouším se do něj dostat rehydratační roztok a tak podobně!!!
Traverzu už jsi zkusila?

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 09:16
- Nahlásit

Biluška
Traverzu už jsi zkusila?

Fšechny co doma mám a nic platný!
Mezi všema rozhodčíma už jsem známá jako ta s tím plyšovým prasetem
Vono asi taky moc lidí plyšový prase nevystavuje!
Pentas
učím tu nejnovější holku postavit na povel uši a zatím se to sfiňa moc nedaří,
Asi bych měla jít zase do postele,páč já četla,že "jí učíš postavit se na povel na uši"!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 09:25
- Nahlásit

jablunka
Vono asi taky moc lidí plyšový prase nevystavuje!
No a kdyby jsi k tomu ještě slyšela ty doprovodné hlášky
"dívej Nýný, pasátko, chro chro, dívej, kam jde to pasátko? Nýný , honem, uteče ti.... " Rozhodčí má vždycky co dělat aby se neřehtal nahlas Ale pes stojí naprosto předpisově
U pumy to teda nefungovalo. Puma mi sebrala pasátko, držela ho v hubě a nechtěla ho vrátit, ale u šeltií je to zaručený recept

Pentas
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 09:29
- Nahlásit

jablunka
teda,to by byl supr cvik,hned to začnu zkoušet
Biluška
s hračkama se seznamuje asi ani nevěděla co to je,ale začíná si je i nosit.
Jedeě se vystavovat do Holomoce?

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání