| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:36
- Nahlásit
nanyfaker
shanim tu svou starenu
Už sem tu,zlato!
ale ta eufóryje vohledně cukrovího vás celkem rychle přejde,to Vám můžu slíbit
To fšicííí
Já vánoce letos bojkotuju,tady na diskůzi sem se doslechla,že Ježíšek se narodil taky f chlívje,tagže úklid vodpadá ,dítě si dárky vybere samo bo je přesvědčený stejně jako dítě vod Pittbull ,že sem dement a fšecko co vyberu je "socyjální" ,řízky teda udělám a stromek mám umělej a kocour ho beztak shodí,prostě štastný a veselý..
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:39
- Nahlásit
pitbull
to máš jednoduchý, kocourovi dej morče a psům kocoura a máš na svátky i veselo a ne že na mě pošleš vochránce
tak kocour by se ještě měl - morčák je pěkně vypasenej, ale dovedeš si představit rozdělit půlročního kocoura na dvanáct dílků - to by jako měl bejt pro psy ježíšek,jo!?
a vom by ho muminek stejně nedal
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:40
- Nahlásit
pitbull
mám to naplánovaný stejně
no tak já to zkusím v 6.55 h před kaufláčem,abych aspoň zaparkovala,než nakoupím,vedle votevřou Lidovku,kde seženu nějaký trencle a fusekle pro chlapa,pro knížky budu muset v pondělí-páč to je na dlouho,než si vyberu,čubinám a dcéři jsem nakoupila na internetu,přátelům a zaměstnancům u dealerky Avonu,mlaďochům jsem na miminko nakoupila v létě v NDR(ech čo to tárám-u súdruhů v západním německu)a tchýně dostane to,co se mi nebude líbit z toho,co dostanu já.No a mám konečně plán
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
tak mě napadá, esli by nebyla lepší flaška ňákýho dobrýho pití proti umrznutí a prchnout někam daleko do lesůůůů a tam volat: já už nemusim, já ho vidím.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
Já vánoce letos bojkotuju,tady na diskůzi sem se doslechla,že Ježíšek se narodil taky f chlívje,tagže úklid vodpadá,dítě si dárky vybere samo bo je přesvědčený stejně jako dítě vod Pittbull ,že sem dement a fšecko co vyberu je "socyjální",řízky teda udělám a stromek mám umělej a kocour ho beztak shodí,prostě štastný a veselý..
tedy teta, až na to dítě jsem dvojče u nás je úplně stejně, akorát já ani nepeču
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:42
- Nahlásit
Ebony
tak pak už mě jen napadá hodit mezi ně kost, ať ukáže zákon džungle, kdo tam zbyde?
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:43
- Nahlásit
Ebony
dobrýýýýýýýýýý , taky nepeču, páč u nás sladký nejíme, my jsme přes ty řízky, ty musej bejt, aby mě náhodou puberťák nevyměnil...
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:46
- Nahlásit
Neessi
teda Můdr, a dneska mám naprskáno v klávesnici já, máš to moooc hezky naplánovaný až se mi z toho mlží monitor
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:47
- Nahlásit
jablunka
Gdeže to bydlíš???Já abych se zajela podívat,jak se čék připravuje na válku!!!
Páč já gdyž f pátek udělám obří nákup,narvu lednici a mražák pro lidi,tak f pondělí si můžeme maximálně dávat na hlavu mraženou zeleninu!
Si špatně četla-byla řeč vo mrazákách.Co se nákupů tejče do lednice,tak to jsme na tom stejně.Po nákupu v neděli ráno sotva zavřu dveře lednice a v pondělí večer je tam vidět na techniku.Ten můj chlap žere jak mlejn a nedá pokoj,dokuď ta lednice nečpí prázdnotou A vaří se jen v těch největších hrncích.Ty malý kastrůlky jsou pořád jako nový,nechápu k čemu je do těch sad nádobí dávaj.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:48
- Nahlásit
pitbull
já už nemusim, já ho vidím
a bude mít ty velký žahnutý žuby nahóru???
Ebony
akorát já ani nepeču
No já udělala ty fosí chnízda a vanilkový rohlíky,páč mi nešlo to písí,tak ze zoufalství .Vo rohlíkách rači ale nemluf bo sem u toho founovala s bendou a nějak sem se zakecala a dala tam dvakrát tolik mouky než má bejt .Ale jablůůnka mi poradila a vomotám to kolem WC jako sladký medvědí hovno .Přeci to nevyhodim
Jinak máme stejný(skoro teda ) vlkošedy a stejnýho kocoura .Taky takhle lehaj,když se zrovna nevražděj
Co má vůbec Mumínek s těma zádama,Nějaký výrůstky bo co?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:52
- Nahlásit
pitbull
a dneska mám naprskáno v klávesnici já
tak u toho nežer a nepij,tady je vědecká konference o tom,jak přežít vánoce a to je vážná vjec.
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:52
- Nahlásit
davidkova renata
gdyž pít kvalitně, budou i žuby nahoooooooru, i gdyž ty budu mít já po těch nákupech, vod toho jak s nima budu vzteky skřípat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:54
- Nahlásit
Neessi
taxem pěkně nas*naná!!!!!!!!!!!! Nemám ani jednu fotku f tom zku*veným písí a ani ve fotáku!!!!!!!!!!
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:55
- Nahlásit
Neessi
no však já se účastnim a pozorně, eslivá se něco přiučím a ty pak napíšeš cosi vo NDR a já si hned vybavím, eslivá soudruzi neudělaj zase ňákou chybu, aby se dítěti nerozpustil třá dudlík v čaji a hned prskám v záchvatu, ale templář to nebyl...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:56
- Nahlásit
Neessi
Co se nákupů tejče do lednice,tak to jsme na tom stejně.
Už sem se lekla,že něco dělám špatně!!!
A vaří se jen v těch největších hrncích.Ty malý kastrůlky jsou pořád jako nový,nechápu k čemu je do těch sad nádobí dávaj
Lípjec se vrhají f afektu!
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
esli ti to vyčistili vod červů a virů a nemáš to zazálohovaný na cédé, tak to vzali šmahem a je to v pr...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
taxem pěkně nas*naná!!!!!!!!!!!! Nemám ani jednu fotku f tom zku*veným písí a ani ve fotáku!!!!!!!!!!
Tak je máte uložený něgde na netu,né???
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:00
- Nahlásit
jablunka
Lípjec se vrhají f afektu!
no vidiš jak jsem stará a blbá,já místo nich vrhala sklenice a nože a pak jsem to sklo a krev musela uklízet.Takhle sebereš hrnec a kromě přizabitýho chlapa žádnej bordel na zemi.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:01
- Nahlásit
pitbull
esli ti to vyčistili vod červů a virů a nemáš to zazálohovaný na cédé, tak to vzali šmahem a je to v pr...
no,právě že nezálohovala,což mi připomíná,že já už taky pár měsíců ne.Jdu na to.
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:03
- Nahlásit
jablunka
neboj, to se stává jen jednou, přjdeš o pár fotek, na kterých ti záleží a pak už zálohuješ pravidelně a preventivně, taky se mi to povedlo...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:04
- Nahlásit
Neessi
no vidiš jak jsem stará a blbá
To bych si v životě nedovolila!
,já místo nich vrhala sklenice a nože a pak jsem to sklo a krev musela uklízet
Taky sem měla takhle těžký začátky!
.Takhle sebereš hrnec a kromě přizabitýho chlapa žádnej bordel na zemi
Přesně,ale já tam výchovně ten hrnec nechávám a až se probere,taxi ho uklidí!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:05
- Nahlásit
pitbull
neboj, to se stává jen jednou, přjdeš o pár fotek, na kterých ti záleží a pak už zálohuješ pravidelně a preventivně, taky se mi to povedlo...
ale to se stalo Davídkový
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:06
- Nahlásit
jablunka
, tomu se říká důsledná výchova
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:08
- Nahlásit
jablunka
Pokud to přežije Když ne,tak ho tam nechám rači taky,jen setřu svoje otisky a natlačím tam jeho a policajtům budu tvrdit,že se tak dlouho mlátil hrncem do hlavy,až to nepřežil
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:10
- Nahlásit
Neessi
a to piju jen minču, vidíš jak na tom jsem před těma Vánocema, ale vony sou cholki šikovný a přeberou si to, ale děkuji za nesměrování, příště klidně i hrncem, ale prosím malinkým hrnečkem a plastovým, aby to moooc neboléééééélo...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:11
- Nahlásit
Neessi
ale to se stalo Davídkový
No mezi náma děfčatama,klidně sem to mohla bejt já.......
maixnerova
tomu se říká důsledná výchova
Njn,ale co let sem ztratila,než sem na to přišla!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:12
- Nahlásit
Neessi
Pokud to přežijeKdyž ne,tak ho tam nechám rači taky,jen setřu svoje otisky a natlačím tam jeho a policajtům budu tvrdit,že se tak dlouho mlátil hrncem do hlavy,až to nepřežil
:lol alší z mnoha možností!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:14
- Nahlásit
pitbull
příště klidně i hrncem, ale prosím malinkým hrnečkem a plastovým, aby to moooc neboléééééélo...
Plastovým?Vždyť by to nemělo žádnej výchovnej efekt.Takový poučení pořádným litináčem si čék i zapamatuje-prostě dobře mířená rána,pak před očima musí padat Perseidy a restartuje se paměť.V tom s Jablunkou souhlasím.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:19
- Nahlásit
pitbull
Neessi
Plastovým?Vždyť by to nemělo žádnej výchovnej efekt.
No jistě,plastovejma začínám zhruba v jednom roce u dětí,aby si zvykaly,ale pak postupuju vod plecháčku,přez nerez,až k litiňáku!
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:20
- Nahlásit
Neessi
jaká paměť se mi restartuje, tu mám vymazanou, zálohy žádný a v bedně vypálený winowsy, litiňák nelitiňák, snad jedině ty hvězdičky bych mohla vidět, aspoň aby jich bylo jako v unii, aby to stálo za to
|