Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:12
- Nahlásit

jablunka
ale jsem debil..už jsem to našla, náhodou moc hezký zvíře, neni to přeúhlený, žýdný extrámní kapřák, skvělá barva, do toho bych šla...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:13
- Nahlásit

pitbull
tě bůch,pani!!! Sem ráda,že vás konečně poznávám,kafemlejnek zatim neřeště,kafe bylo asi vod žida bo ve spolku bylo zas zavříno

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:14
- Nahlásit

Ebony
teta mistrovství světa se ZVV3, teď jsem málem spadla ze židla

třá se to zadaří,co furt musí bejt jen ípo,a v nejhorším aspoň ME služebáků(tam mám kámoše rozhodčího,tak to nějak splichtíme,ne?)

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:15
- Nahlásit

Neessi
a vůbec, to je především ženich naší Meginky...

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:15
- Nahlásit

davidkova renata
taky mě těší, a to písí máte paní taky vod žida, že s tim je nějaký problém bo co?

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:16
- Nahlásit

pitbull
náhodou moc hezký zvíře, neni to přeúhlený, žýdný extrámní kapřák, skvělá barva, do toho bych šla...
no právě 5Y1/P I.tř - to je ideální
a hlavně ho znám osobně, a je to správnej aportovací a kousací úchyl

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:17
- Nahlásit

pitbull
náhodou moc hezký zvíře, neni to přeúhlený, žýdný extrámní kapřák, skvělá barva, do toho bych šla...

ještě chci fotku z ánfasu-nevidím ten moudrej pohled a šířku hrudníku

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:18
- Nahlásit

Neessi
ta fotka by nebyla špatná, ale i tak to vypadá dobře palice moc pěkná, to zviřáááátko se mi líbí....a esli to i maká, tak neni vo čem...

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:19
- Nahlásit

pitbull
palici má foooobrovskou

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:20
- Nahlásit

pitbull

někde na str.578 jsou Ebonyovic díťata ,tak číhni

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:21
- Nahlásit

pitbull
a to písí máte paní taky vod žida, že s tim je nějaký problém bo co?
ááále,jak sou ted ty virozy tak písí jednu moc vošklivou prej chytil.Můj názor ale je,že se kousnul dyš louskal příspěfky vod štábu.
Ebony
Neessi
hele nejni nějaký mistrofství svjeta ve žraní třá?? Vona Nyný má novej rekord z minulýho tejdne...véču spapala za 6 fteřin! Vám povim,nemít ten hrnec uši,máme problém

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:22
- Nahlásit

Ebony
palici má foooobrovskou

jo jo joooooooo! Tak to k nám bude pasovat.Ale myslíš,že změněj kvůli nám standart?

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:23
- Nahlásit

Neessi
eslivá je to ten kerýho myslim, tak vyvíjí úsilí už deset let, aby to fungovalo aspoň na úrovni republiky a fšude naráží na težkej vodpor přestože má spoust příznivců, ale něco by se s tim dělat dalo, ale chce to podporu a podporu a pořád do toho ípáckýho mumlu řezat, ať mi ípáci prominou...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:23
- Nahlásit

Neessi
Ale myslíš,že změněj kvůli nám standart
už by bylo načase!

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:25
- Nahlásit

davidkova renata
no, je to možná na smích, ale i to je snadné, má li tě tam něgdo hodně rád, dá se červ nebo vir hodit i do vobyčejný věty, tak bych se možná nedivila...

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:25
- Nahlásit

davidkova renata
hele nejni nějaký mistrofství svjeta ve žraní třá?? Vona Nyný má novej rekord z minulýho tejdne...véču spapala za 6 fteřin! Vám povim,nemít ten hrnec uši,máme problém

no de vo to,co f tom hrnci měla,esli jen tři makaróny,nebo půlku syrovýho kuřete,že jo?

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
Nyný má novej rekord z minulýho tejdne...véču spapala za 6 fteřin! Vám povim,nemít ten hrnec uši,máme problém
Helejte,mě čokli taky žrádlo šňupou,páč jinak si tu rychlost vysvjetlit nedokážu!
Neessi
Ale myslíš,že změněj kvůli nám standart?
No nevím,jesli pes s hlavou jako kráfa projde!!!

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:27
- Nahlásit

Neessi
a co se žere hůř, já bych to typla na ty makarony, já bych je určitě honila hubou po kastrolu dvě hodiny a stejně bych se nenažrala a co takovej pes, chudinek...

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:28
- Nahlásit

pitbull

eslivá je to ten kerýho myslim, tak vyvíjí úsilí už deset let, aby to fungovalo aspoň na úrovni republiky a fšude naráží na težkej vodpor přestože má spoust příznivců,

Honzu Dubáka sem nemyslela,ale jeho kámoše vod "složek",ale vím,že jdou ruku v ruce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:28
- Nahlásit

pitbull
má li tě tam něgdo hodně rád
noo,přiznám se,že i to mě napadlo
Neessi
co f tom hrnci měla
f tom hrnci měla megaledvinu,syrovou.
Jináč Ebony to je moc pěkný zvíře! já poslední dobou docela inklinuju k tomu,že bych si černýho psa někdy i pořídila,viděla jsem pár pěknejch kousků.Navíc lidi se černejch psů bojej!

Pentas
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:29
- Nahlásit

Neessi
paní dochtor,prosím vo radu-čím nejlépe vyčistit ušní boltce,aby se dalo přečíst tetování?V rámci seznamování jsem holce radši ouška nechával bokem,ale už je na ně čas.

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:29
- Nahlásit

Neessi
jen houšť a větší kapky, aby tu konečně byla zpátky pořádná pejskařina

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:30
- Nahlásit

Neessi
Ale myslíš,že změněj kvůli nám standart?
Myslíš jako nové plemeno kytovec? To já už mám doma takovýho mumina A vzhledem k tomu, že Meg je muminkova sestra, tak ty kytovečky hodlám rozšiřovat

hele nejni nějaký mistrofství svjeta ve žraní třá
esli je, tak tam hlásim naší Boninku...myslím, že mám bednu jistou

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:32
- Nahlásit

davidkova renata
to je moc pěkný zvíře
no a právě, že já celočerný zrovna nejmíň musím, tak ten pes musí být parádní, že se mi tak líbí....

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:32
- Nahlásit

jablunka

Taky vim,že ne,ale už by mohli konečně ty "kapří"pravidla změnit.Fakt mě serou.Aisha je standart a vedle Boryny vypadá,jako její 4měsíční dítě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:33
- Nahlásit

Ebony
myslím, že mám bednu jistou
tssssssss,ti to natřem ,že se nepostačíš divit Jako fakt ,to je votřesný,kyselina sírová je proti ní neškodnej roztok...

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:34
- Nahlásit

Neessi
no počkej, já tu mám docela velký kapří holky, tedy hodně velký nejmenší je u nás vlkošedka - je stejně velká jak malina

ty si pleteš váhu s velikostí, viď

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:34
- Nahlásit

jablunka
jako do klubovny nebo kam? tam stejně psííí nesměj

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:37
- Nahlásit

Neessi
ty změny jdou pomalu, ale už se občas objeví rozhodčí, který slušně ohodnotí vlkošeďáka, což ještě nedávno bylo zcela nemožný, nejhorší je když pes třá jako ten ženich tak to posuzuje deb... co má mozek jako kráfa a preferuje právě ty hnusný kapřáky, ve kterých se zhlídli v Německu, nechali za pár let vyvézt za valutu českou kvalitu, nám tu zůstaly srágory s hnusnou barvou a kapřím hřbetem a hlavně blbou povahou a na tu bývalou NAŠÍ kvalitu se jezdíme koukat ven...

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:39
- Nahlásit

Pentas
čím nejlépe vyčistit ušní boltce,aby se dalo přečíst tetování?V rámci seznamování jsem holce radši ouška nechával bokem,ale už je na ně čas.

no to jsi mne zaskočil,uši čistím normálně Otifree a tetování je snad vidět pořád ne?Leda bych pro zvýraznění použila obyčejnou kosmetickou vazelínu.Mastnota to tetování projasní.

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání