| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:30
- Nahlásit
želva
to tady zná jenom asi Biluška a Neesi,j
Co mě do toho zatahuješ,já žádný povinnosti nemusím.Já to mám,kdy chci.Například letos jsem nechtěla ani jednou.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:32
- Nahlásit
Neessi
Já to mám,kdy chci.Například letos jsem nechtěla ani jednou.
se z tebe picnu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:33
- Nahlásit
Neessi
no ale je u tee známo že máš doma chlapa,já sice mám doma taky chlapa ale jenom třebas jednou za 3 dny
tož dobrou
a nechodte do paláce flora a ž tak ve čtvrtek,tot mám volno
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:40
- Nahlásit
želva
no ale je u tee známo že máš doma chlapa
Nigdo z vás ten prototyp gaučáka neviděl ,takže vo chlapovi bych moc nemluvila.A navíc když si krakenky se mnou vlezou do postele,tak je rád,že ho pustí na krajíček a má se čím přikrejt.Dřív s náma spával i kocour(měl mezi našema polštářema svůj polštářek) a je fakt,že rád díval(teda když byl dospělej, samozřejmě)
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:44
- Nahlásit
Neessi
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:45
- Nahlásit
Neessi
a je fakt,že rád díval
no ještě, že nelovil
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 22:00
- Nahlásit
Ebony
no ještě, že nelovil
On ne,ale ta starší čuba Aisha ,byla jednou velmi zmatená nad tím,co jednou vyčuhovalo z trenek ležícího spícího gaučáka a začla na to tak zuřivě štěkat,že jsem měla jen 2 sekundy na to,abych ji zastavila v útoku
Tak a teď už fakt du,nebo mě ráno pitbull zdupe,že jsem zaspala
tak brou noč fšem
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 22:52
- Nahlásit
benda2
Triniti
čau ty žiješ
No moc ne e e
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 08:40
- Nahlásit
Neessi
je fakt,že rád díval(teda když byl dospělej, samozřejmě)Naši psi znechuceně postávají kolem postele a čekají až skončíme, aby si mohli jít lehnout . Šagy někdy nedočkavostí kňučí, nevím jestli povzbuzuje, nebo chce abysme už přestali
Kvůli jakým flaškám se to naštvala Davídková? Jestli jí to pomůže tak tady mám asi čtyři od sirupu, můžu je poslat . Jenom nevím v jakým stavu je pošta doručí. Aby z nich nebyli vratné střepy
|
nanyfaker
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 08:52
- Nahlásit
Bááááby, pardon vážené slečny a paní vy ste sprostý a nafíc máte splostý myšlenky.
Raději si prosím uvědomte, že mezi ty základní manželské povinnosti u ženy patří napr dobre a pravidelne varit, poklizet, neodmlouvat a nesnazit se stale odepnout si retez.
A jeste delat kvalitni cukrovéééé.
Zbytek si protejsek zaridi sam a pokud ne, tak nezbyde než oslovit to, co trčí doma.
Ale já to mám jen z doslechu, sám tomu nerozumím.
|
nanyfaker
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 08:53
- Nahlásit
Biluška
Šagy někdy nedočkavostí kňučí, nevím jestli povzbuzuje, nebo chce abysme už přestali
Ty teď Mášenkovi říkáš Šagy?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:03
- Nahlásit
nanyfaker
Ale já to mám jen z doslechu, sám tomu nerozumím.
No fakt jsi naprosto,ale naprosto mimo mísu
Tak a teď si tě nevezme ani nebláznivější ženská.
|
nanyfaker
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:12
- Nahlásit
Erin
No fakt jsi naprosto,ale naprosto mimo mísu
No jooo, ale u mne to nevadí, páč maminka mi pravidelně mění pleny.
Tak a teď si tě nevezme ani nebláznivější ženská.
Dyž já bych stejně radějš chlapa.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:56
- Nahlásit
nanyfaker
Ty teď Mášenkovi říkáš Šagy?
Nikolif . Mášenkovi pořád říkám "ty bejku" . Šagy je přece ta nová svetřice do línijí co se doma tak skvěle uvedla tím, že málem zakousla Hesinku . Ale už nezakusuje, už si hraje. Zakusuje akorát pumu, ale puma si většinou začíná
To říkáš teď, když je na svatbu s Davídkovou všechno zařízený? . Když mám sehnaný kostel, oznámení, žranici, svědky a tak všechno??? Teď mi řekneš, že bys raději chlapa?? A koho já mám tak narychlo sehnat co? Ti říkám, tu Davídkovou si vezmeš, nebo si mě nepřej
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:08
- Nahlásit
nanyfaker
No o jednom bych věděla,né nadarmo se říká"co se škádlívá,rádo se mívá"
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:26
- Nahlásit
Biluška
taky nějak nestíhám tu sledovat co se děje
Jak je to s tou bonitací v Brně? to se přihlašuje a platí až tam, že?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 11:38
- Nahlásit
Shelticka
Platí se na místě, ale přihlásit se musíš předem. Kde je přihláška netuším, ještě jsem ji nehledala. Snad to bude na klubových stránkách. Prý vychází ve zpravodaji co je mi ovšem jedno,protože zpravodaj nemám
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 11:38
- Nahlásit
nanyfaker
Jsem já to ale kus nechápavce,až nyní,když jsi veřejně odhalil svou orientaci ..ehhmm no tu jednodruhovou a zvláště jednopohlavní mi vše došlo.I ty jeden žáárlivko i tobě se libí vlčci,šéééjóóó božííčku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 12:09
- Nahlásit
čus fšicííí
du pozdě bo sem si přepočítávala láhve ,výsledek mne neuspokojil .Něco novýho,krom toho,že manžel je teplej,Biluše provozuje sexuální prostný se šagy,pittbull má zaprasenou klávesnici,Neessi pustí gaučáka jen na krajíček.Erin shání vlčka pro svýho voblíbence a triniti je zřejmě f komatu??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
Něco novýho
No jasně,já vás fčera kolem devátý večer vopustila a odešla s Othelem na zvěřinové hody a jelikož tam byla tombola,tak sme koupili pár lístečků! Výsledkem je nový DVD přehrávač,basa pif,láhef Grappy Chardonnay,láhef Muller Thurgau a buclatej půlitřík s uchem!Jo a ještě kolekce!
Přeju fšem krásný den!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 12:20
- Nahlásit
jablunka
Výsledkem je nový DVD přehrávač,basa pif,láhef Grappy Chardonnay,láhef Muller Thurgau a buclatej půlitřík s uchem!Jo a ještě kolekce!
Kecáš!!!!!!
hele,tak to bys mi mohla přispět na ten nojbůk ne??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 12:24
- Nahlásit
jablunka
Tak to seš teďka pěkně v balíku
Erin
Jemu se nelíbí vlčci. Jemu se líbí malý žabičky. Teda asi spíš žabáčci
|
nanyfaker
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 12:28
- Nahlásit
Erin
Jsem já to ale kus nechápavce,až nyní,když jsi veřejně odhalil svou orientaci ..ehhmm no tu jednodruhovou a zvláště jednopohlavní mi vše došlo.I ty jeden žáárlivko i tobě se libí vlčci,šéééjóóó
počkiii...jakože vlčci nebo vlček?
bo nevím jaktomyslíš nyní .....
vlček jo, do toho jsem platonykajlaving, proto jiz dlouho shanim adresu na zabu...haz ji budu mit, nafackuji ji a ona dá již mému vlčkovi pokoj
a pak musím ještě tu jednu nějak zprovodit z cesty a pak hurá do LOVE
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 12:37
- Nahlásit
davidkova renata
Kecáš!!!!!!
Nekecám a až se chlap probere,tak bude i fotka!
bys mi mohla přispět na ten nojbůk ne??
Dyk už sem posílala 30 kč!!!
Biluška
Tak to seš teďka pěkně v balíku
Spíš to vypadá na pořádnou kocovinu!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 12:41
- Nahlásit
Biluška
aha tak to je super, že je to ve zpravodaji, ten ja taky nemam Díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 12:42
- Nahlásit
Shelticka
Někde to snad musí být i na stránkách. Nakonec je to jenom blbá bonitace, myslím, že když napíšu sms "přihlašuju se na bonitaci s tou mladou fenou od Hemelíka" tak si to paní Svobodová taky přeloží Ona je tynteligentní
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 15:23
- Nahlásit
davidkova renata
Kecáš!!!!
tak tady je důkaz!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 16:44
- Nahlásit
Biluška
v Brně dělá bonitace paní Svobodová? Tak to bude dobrý Teda nevim jestli to bude dobrý, ale mám ji ráda Ale posuzuje tam nějaký/á z Lucemburska, co bude i na Evropě, takže to je super
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 17:02
- Nahlásit
Biluška
tak jsem našla přihlášku na bonitaci akorát na stránkách pražskýho klubu v kat. "chystáte se na bonitaci?" http://www.collie-sheltie-club.wz.cz/klub/uvodni.h tm
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 17:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus fšicííí vomrzlí jak Meresjef
Ku*va,tam je kosa!!! a ta zatracená slibotechna Neessi neposlala tu elektriku na figuranty,bych se teda sama ráda vosobně přismahla .Co je novýho??
jablunka
tady je důkaz
důkaz místo slibů jo? Tak to se vyplatí,Bobe
Dyk už sem posílala 30 kč
a kam????????? Mě nic nepřišlo!!!!! Gdo to tu vorganyzoval? vidim to na zpronevěru!
|