| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:20
- Nahlásit
benda2
Udělej s Kájem rozhovor a máš jedenáctou knihu . U obyvatel cz-psa odběr zaručen Ovšem pokud ti novomanželka DAvídková schválí autorské práva
davidkova renata
to je neúcta,todleto!Zkusila ste je vopláchnout vodou???Nemělo by je to poškodit..
Jasně, že zkusila. Ale ty slepice je prostě trvale znehodnotili
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:24
- Nahlásit
benda2
sem jednou potkal jednu paní a ta mi vykládala že když je za letadlem vidět bílá čára tak to nás práškujou jedem
No třeba to byla paní znalá věci )
http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/521302-chemtra il
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:50
- Nahlásit
Hlejte lidi, taky vám ty blbí psi vypouštěj žlázky když se jim něco nelíbí? Ta moje nána to uďála uš poněkolikáté při česání. A to nemluvím o tom, že eště při česání zcela neví jak se dělá povel "lehni" a přetáčí se mi aš na záda. Já sem nadávala aš se dům červenal a snažila sem se jí dostat do lehu. Ručně stručně a po několika minutách sem uš na ni vosobně lehala, abych jí ty hnáty srovnala pod tělo a hlavu abych jí nechala zdvíhnutou. Vona si totiš myslí, že dyš na mně našpulí břicho, že jí ty tlapy nevyčešu. Štvrt hodiny sem se s ní prala. A to sem poslouchala eště ty žvásty mýho muže, jako "co vona ti to ubližuje ta panička Jájuško" apod. Nakonec sem jí stejně česala vsedě a vstoje a poté co vypustila ten nehoráznej smrat tak sem ji dočesala ve vaně. Tam může téct jak Labe a vůbec mi to nevadí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:01
- Nahlásit
Triniti
taky vám ty blbí psi vypouštěj žlázky když se jim něco nelíbí
Mě nikdy,zmlátila bych jí traverzou .dělá si z tebe prču a vydírá
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:08
- Nahlásit
Biluška
pokud ti novomanželka DAvídková schválí autorské práva
kašlu na autorský práva mě by zajímalo kdy bude hostina a jestli bude polévka s játrovými knedlíčky
Erin
jo něco takovýho říkala a taky mi dávala nějakou vizitku ale tu jsem zahodil. A taky měla NO ale davídková to nebyla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:08
- Nahlásit
isdpch
co to tady vyvádíš s těma fotkama, nechceš ty fotky vkládat na nějaký inteligentní album na netu
Počkej, neblázni, to je až další levl, to fakt neumim, album nemám, to až příští rok zase )))
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:39
- Nahlásit
benda2
Erin
jo něco takovýho říkala a taky mi dávala nějakou vizitku ale tu jsem zahodil. A taky měla NO ale davídková to nebyla
A tohle Ti taky ukázala?
http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1236&pjmeno=&kred it=&p1=
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:02
- Nahlásit
Erin
ona mi nic neukázala jen mi to řekla a pak něco říkala o tvorech z vesmíru a strašně pomalu přitom vyplnovala tu průkazku na kterou jsem čekal takže jsem byl trochu nevrlý )))
Jinak to je zajímavé počtení to jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:13
- Nahlásit
Tak sem teď zkusila Mařenu seznámit s tou ovčandou, co sem chodí, dokonce nám i náhoda nahrála, že čuba hárá, což Mařena miluje, radostně sme naběhly na zahradu a Mařena se do ní pustila - jasně že měla koš a prověšené vodítko, ale přesto po čubě skočila, za čož dostala vylágoš, musíme je vzít ještě do parku, aby byly společně venku.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:15
- Nahlásit
benda2
Týý jo jsem se lekla,že mě považuješ za členku nějaké sekty,to by mě asi normálně způsobilo nervové vypětí a mohla bysem začít péct cukroví a uklízet.A to jen proto,že se někdy na seně v chlívku narodil chlap
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:22
- Nahlásit
Gerda
okonce nám i náhoda nahrála, že čuba hárá,
tyhle náhody fakt miluju
Erin
isdpch
já myslel že bude svíčková ???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:55
- Nahlásit
Hele lidi, to už se plánuje ta Davídkoj svatba? Já tu koprofku umim moc dobrou, tak bych eventuálně navařila.....
isdpch
a né že zapomeneš doma tátovo hodinky
neboj, sou v pokoji na klokanovi
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 15:09
- Nahlásit
isdpch
na tlustýho svatbě ... si upad
taky to bude i davídkový svatba .............. tak snad může myslet i na kamarády a nejen na novomažílkovo blaho
Gerda
Já tu koprofku umim moc dobrou
hele Gerdo opartně nebo davídková bude myslet, že jí chceš přetáhnout snoubence na domácí stravu páč je jasná že ona zvládá jen tu z vitany.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 15:11
- Nahlásit
benda2
nebo davídková bude myslet
Toho bych se vůbec nebála
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 16:20
- Nahlásit
isdpch
Mam tu jeden drobnější fuck up - právě mi mediálka rozhňahňala inzerci ve 4 kampaních, musim to celý předělávat-dva dny práce za jedno odpoledńe. Už si nejsem jistá, že večer tu knajpu stihnu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 16:40
- Nahlásit
Gerda
nazdárek-taxem si prohlídla ty bílý obdélníčky s červenými křížky,co jsi je inzerovala jako fotky psů a ......NIC.No tos mi toho zase ukázala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 17:03
- Nahlásit
Neessi
jak to? Dyť já to vidim úplně v pohodě.....ti je pošlu mailem, a´t vidíš Stanouška, jo?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 17:18
- Nahlásit
Gerda
jo,rači mailem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 17:25
- Nahlásit
Neessi
Gerda
No já je tam taky viděla všechny,ale teď mám u některých jen čtverečky.
Tak jsme úspěšně absolvovali školkovou Vánoční besídku,takže teď už zbejvá jen Štědrej den a je klid!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 17:35
- Nahlásit
jablunka
Tak jsme úspěšně absolvovali školkovou Vánoční besídku,takže teď už zbejvá jen Štědrej den a je klid!
Nebude klid.......pak budou velikonoce,prázdniny a zase besídky a vánoce a furt a furt a furt..............
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 17:41
- Nahlásit
Neessi
Nebude klid.......pak budou velikonoce,prázdniny a zase besídky a vánoce a furt a furt a furt............
Njn,máš pravdu!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 17:51
- Nahlásit
Žencký, já už sem dnes úplně vyřízená, už se mi nechce ani mluvit, myslim, že potřebuju hodinu na vzpamatování, jinak se nabourám v autě, nebo někoho zajedu - schválně.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 17:58
- Nahlásit
Gerda
nebo někoho zajedu - schválně.
Tyhle stavy mívám taky!!! A často!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 18:45
- Nahlásit
jablunka
Tyhle stavy mívám taky!!
to já taky ale bůh mě chrání a to tak, že mi nejde nastartovat ani jedno auto
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 18:56
- Nahlásit
benda2
bůh mě chrání a to tak, že mi nejde nastartovat ani jedno auto
To spíš chrání ty ostatní,né???? ))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 19:22
- Nahlásit
jablunka
Jestli to bylo tak příšerné jako u nás tak tě upřímně lituju. V Bruntále byla třída pro mentálně postižené děti a i tam mívala besídka lepší úroveň než to, co předvedli tady. Prostě školaabnormal . Jediné co bylo skvělé byl čert, byl šíleně podobný pumě. Fakt . Jak vzhledem, tak chováním.... všechny děcka šíleli strachy a pro jistotu začali bulet. Pak jim spadla chaloupka když kolem ní čert rychle proběhl. Paní učitelka naklusala a znova ji postavila. Jeden obzvlášť nevychovaný spratek, který celou besídku vyrušoval, skákal ostatním do řeči a pod. se počůral strachy když se k němu čert přiblížil cca na pět metrů. Opět spadla chaloupka, tentokrát sama od sebe. Rodiče poslušně tleskali huhňajícím a šišlajícím dětem, kterým nebylo rozumět ani slova. Potřetí spadla chaloupka. Jedna holčička se málem udusila cukrovím a následně poblinkala koberec. Spadla chaloupka a paní učitelka ji přestala stavět. Čert zakopl o vlastní ocas a svalil se na zem. Dospělí se řehtali, děti se báli a buleli neboť se tím pádem dostal příliš blízko k nim. Konec besídky. Pomocná škola hadr
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 19:47
- Nahlásit
Biluška
Jestli to bylo tak příšerné jako u nás tak tě upřímně lituju.
Zažila sem i horší!
Jediné co bylo skvělé byl čert,
Mikulášská u nás taky byla bezva,tady je to jednotřídka a paní učitelky jsou tu obě už 20 let,tak se moc snaží!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 20:18
- Nahlásit
Gerda
isdpch
nebo davídková bude myslet
Toho bych se vůbec nebála
Ok,jak chcete
vypnu vás voba bo je to MOJE forum
Biluška