| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 08:38
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
tý Šárce budu taky, aby bylo jasno
to má bejt výhrůžka??!!
voni maj u MC donalda medovinu ??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 08:40
- Nahlásit
benda2
voni maj u MC donalda medovinu
prosimtě,čti pořádně!!!!Pak šíříš blbý info typu JPP
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 08:41
- Nahlásit
isdpch
a co ten sraz v lednu pojedeš ?
Tak to fakt nevím. Když mi vyjednáš slevu na počet psů tak bych jela. Ale platit za každého ubytovaného psa... to bych nezvládla. Ani nevím jestli se mi vlezou všichni do auta . Asi se nevlezou, protože Šagyna jim půjde po krku, musela bych ji dát do klece a to už se mi zase nevleze Gozérka.... no, budu si muset přistavit auto na dvůr a zjistit jestli tam složím všechny psy . V krajním případě dám nějaké Pentasovi do hotelu
davidkova renata
nesocializovaný jsou žádoucnější. Na náměstí pak bude veselejc
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 08:49
- Nahlásit
davidkova renata
prosimtě,čti pořádně!!!!Pak šíříš blbý info typu JPP
to není pravda já se ptal akorát JPM a tak se mi nedostalo odpovědi
Biluška
nesocializovaný jsou žádoucnější.
nahlášené setkání pejskařů na Olomouckém náměstí bylo jištěno 100 policisty z toho 30ti na koních. Bitka se strhla až ke konci akce kdy služební policejní psi navázali družbu s radikální psí skupinou
medovina tekla proudem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:06
- Nahlásit
dobré ránko všem,co jsou normální a nepečou,nevařej a neuklízej
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:08
- Nahlásit
isdpch
ahojda,ty ses mě ptal co dělám - tak mám brigošku tady za rohem v paláci flora v pet centru,vypadl jim jeden člověk a tak mi to nabídli a já šla,je fakt že se dělaj i 14hodinovky,ale dnes mám volno,ale toho 25 jdu takýýýýýýýýýýýýýý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:10
- Nahlásit
želva
Oni mají 25.tého otevřeno? A kdo si jako myslí, že tam půjde nakupovat? Bože, vy Pražáci jste střelení
benda2
nahlášené setkání pejskařů na Olomouckém náměstí bylo jištěno 100 policisty z toho 30ti na koních. Bitka se strhla až ke konci akce kdy služební policejní psi navázali družbu s radikální psí skupinou
medovina tekla proudem
Jsem ty jejich služební psy viděla v akci . Našim nedá vůbec žádnou práci je zkazit
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:12
- Nahlásit
Biluška
né mají 24 votevříno a pak 26 až do do 31 a 1.1.2008 je tky zavřeno
ale zas v centru maj na 24 votevříno do 20.00 a pak i 25 a toho 1.1.2008
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:17
- Nahlásit
isdpch
ahááá, tak to seš samý prachy
neprodáváte náááhodou obojky Rogz for Dogz ?
no vzala jsem to za slušný prašule,a obojky tyhle nemáme,koukni na CANINO,tady u nás na žižkově,olšanský náměstí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:19
- Nahlásit
želva
Kdo proboha bude nakupovat ve zveráku na Štědrý večer v osm hodin? V normálních obchodech to pochopím, jsou zapomětlivci co jdou pro dárky na poslední chvíli. Ale tihle zapomětlivci asi nenakupují ve zveráčích . A už vůbec ne v osm večer.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:22
- Nahlásit
tak ja jdu něco dělat když mam to volno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
benda2
medovina tekla proudem
doufám,že ty kobyly budou taky služební bo jinak se budu cejtit dyzgrymynovaná
Biluška
Kdo proboha bude nakupovat ve zveráku na Štědrý večer v osm hodin
no taky nechápu,já du do krámu naposled zejtra hned po ránu a pak až ke konci příštího tejdne .Lidi sou paka
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:57
- Nahlásit
isdpch
neprodáváte náááhodou obojky Rogz for Dogz ?
Čau, Rogz for Dogs používám vodítka a kupuju je tady:
http://www.psi-obchod.cz/obchod/P_1582_rogz+for+do gz+02hlm+voditko+prodluzovaci+xl.aspx
obojky mají samo taky.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
Poslušně hlásím, že naháčka se má dobře, trošíčku povyrostla, úspěšně vodhárala ... teď se jenom modlim, jestli naši opravdu dobře hlídali ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:08
- Nahlásit
Tinta76
teď se jenom modlim, jestli naši opravdu dobře hlídali ...
no bóže,tak štěnda z lííínijí prodáme za těžký prachy ,před vánocema pudou na dračku jako dárek pro děti Navalte někdy foto šatníku a naháče
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:18
- Nahlásit
davidkova renata
do vánoc to nestihnem ...
Vo svátkách budu u našich, tak donutim Dejzu udělat módní přehlídku a ňáký to foto, ti pak pošlu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
no taky nechápu,já du do krámu naposled zejtra hned po ránu a pak až ke konci příštího tejdne.Lidi sou paka
Asi tak nějak Lidi jsou jak blbý. Když si vzpomenu na loňský vánoční Kaufland tak se mi dělá blbě ještě teď. Bylo to tuším 23tého. Venku fronta na vozíky (už to mě mělo odradit . Vevnitř takový nával, že menší děcko jsem radši nacpala do té sedačky, jinak by ji davy ušlapaly. Všechny pokladny jely naplno (je jich tam deset). Fronta od těch pokladen na druhý konec Kaufu. U pultu s masem fronta až ke vchodu. Chtěla jsem se otočit a zmizet, ale dav mě nepustil. Větší dítě jsem poslala do fronty k pokladně a začala jsem nakupovat. Než jsem naplnila košík (stejně jeho větší část zabíralo menší dítě) tak se větší dítě dostalo ve frontě na dohled k pokladnám. Horror. Letos to vyřeším tak, že pojedu nakupovat v noci. Vyrazím třeba v deset večer,to by tam možná mohlo být volnějc
Walda
Pane, nemohl byste mi poradit s Šagourem? Já už si s ní nevím rady . Říkám si, že víc hlav víc ví a třeba někdo na něco přijde . Štábní nevědí
Je to anglická setřice, cca tři až pět let (podle jejího chování spíš ty tři, je dost hravá) . Z útulku. Mám ji tuším nějak od října, přesně si teď nevybavuju, musela bych se jít podívat do papírů. K lidem naprosto bezproblémová, hodná, mazlivá, vstřícná. Snadno cvičitelná, povel pochopí během chvilinky. Jenže vyjíždí po ostatních psech. Když jsme ji přivedli tak startovala absolutně po všech, venku i doma, i po cizích. Hned když vyjela po prvním psovi tak dostala zbuchec a podle toho jak se na mě dívala to byl její první výprask v životě. Vůbec nevím co má za sebou. Ví se jenom to, že ji měla ženská v centru Brna, takže nejspíš na flexině obíhala parčík u baráku. Cvičená evidentně byla, ty základní povely ovládala když k nám přišla. Zhruba po měsíci jsem dosáhla toho, že nezaútočí na nikoho venku (na cizí, ani na naše). Prostě venku si hledí svého, nevadí jí když se ostatní psi přidají. Nedá se říct, že by si s nimi vyloženě hrála, ale revíruje si zvěř a když se k ní Winky s Lilátkem přidají tak je nechá ať revírují s ní. Doma po nich buď vyjede, nebo ne. Kupříkladu týden je klid, pak se zničeho nic strhne rvačka. Určitě je to pokrok proti tomu když se strhla rvačka pravidelně do tří minut, ale ráda bych se dostala ještě dál. Šagy má dva různé způsoby "útoku" . POprvé se dá předvídat - ona se mazlí, přijde jiný pes, že chce taky mazlit. Šagy zaútočí. Já to čekám, jsem rychlejší jak ona, následuje zbuchec doprovázený strašlivým pokřikem "tyzmetkutytadynikohomlátitnebudešnatojsemtadyjá" a zavřu ji do klece. V kleci je dokud se nerozhodnu ji pustit, většinou pár hodin. Druhé útoky jsou daleko horší. Zaútočí z ničeho nic. Kupříkladu spí, všichni ostatní psi spí taky. Různě rozložení na křeslech, gaučích, pelechách.... Z ničeho nic se ŠAgy vzbudí, vyskočí a začne mlátit psa, který spal na druhé straně pokoje. Jenom tak. Bez žádného varování, bez ničeho.Prostě přeletí pokoj a začne někoho bít. Má podstatně rychlejší starty než já, takže nestačím zasáhnout včas. Trest je stejný jako v případě jedna.
Pokud vím, že nebudu schopna zasáhnout (třeba když se jdu koupat) zavřu ji do klece preventivně. Nijak neprotestuje, připadá mi, že je v té kleci radši než volně. Sama si tam zalízá. Málokdy usne volně, většinou si sama zaleze do té klece.
Nejhorší jsou příchody domů. Celá smečka se hemží v chodbě, čekají až jim utřu tlapky, šlapou jedna po druhé... to se serve prakticky pokaždé. ŘEším to tak, že Šagy nechám na zahradě, utřu nohy těm malým a až pak pustím ji. Jenže prťavky se mi samozřejmě pořád motají za zadkem a jsou celé natěšené, aby se s Šagynou mohli servat (jmenovitě Puma, ale ostatní jí moc rády přicmrndávají). Vlastním tělem odblokuju prťavky, na skulinu otevřu dveře, tou se protáhne Śagy, já ji hned drapnu za obojek a odvedu do klece. Teprve až se to doma trochu zklidní a polehá si to tak ji pustím ven. Napadá tě jak se dostat o level výš?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:52
- Nahlásit
Biluška
No, nejsem takovej psycholog, jako tady někdo, ale napadá mě zatím tohle:
Zavření do klece (po útoku) je pro ní odměna, protože: je v té kleci radši než volně. Sama si tam zalízá. Málokdy usne volně, většinou si sama zaleze do té klece. Tak bych jí v takové situaci šoupal jinam - ven, do sklepa, nevím. Někam, kde jí to nebude tak bavit. A né na hodiny, ale na pár minut, aby měla šanci hned sekat dobrotu, nebo situaci zopakovat. To by mohlo proces zrychlit.
No a proč jí na spaní neodvelet do klece vždycky a nechat jí pod závorou. Cítí se tam bezpečně, tak proč jí to nedopřát.
To všechno do doby než pochopí, že ti nemá s korigováním ostatních psů pomáhat. O tom to asi vůbec celé bude, proto to nedělá venku a proto se tak už nechová k cizím psům.
A to víš, dva měsíce výchovy proti cca třem létům samovlády nejsou žádná doba.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
doufám,že ty kobyly budou taky služební bo jinak se budu cejtit dyzgrymynovaná
až dostaneš šlehu elektrickým obuškem tak se budeš cítit spíš jako na dydžině
ps: leze na mě angínka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:59
- Nahlásit
Walda
Hmm, to mě nenapadlo. Zkusím, uvidíme co to udělá. Průšvih je, že u nás jsou dost omezené možnosti kam ji zavřít. Můžu ji dát do kotce, ale ona má houby podsadu, tam mi umrzne. Do sklepa nee - náš barák je starý skoro sto let a ten sklep je přesně takový jako v těchto barácích bývá. Tmavý, vlhký, strašidelný, plný pavouků a navíc je tam studna, která není nijak zakrytá takže by tam mohla spadnout. Pak je tady půda, ale to by brala za odměnu. Na půdě hnízdí sova, je tam spousta zákrutů co se dají prolízat a sovích hovínek, co se dají žrát... to by fakt bylo za odměnu . Zbytek pokojů nepřipadá do úvahy, protože jsme koupili nové dveře, na kliky už jaksi nezbylo takže teď máme celý barák průchozí .
Do toho kotce ji za trest zavírat nechci, protože na jaře bych ji tam ráda odstěhovala natrvalo. Tak, aby ho neměla spojený s něčím negativním a nedělala pak problémy. Asi ji budu za trest uvazovat k plotu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:06
- Nahlásit
Biluška
Asi ji budu za trest uvazovat k plotu
dyk žádnej nemáš!!! Proto chceš Armagedóna!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:11
- Nahlásit
benda2
tak se budeš cítit spíš jako na dydžině
A copa to je ????
P.S.taxis to konečně napsal!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:17
- Nahlásit
davidkova renata
dyk žádnej nemáš!!!Proto chceš Armagedóna!
Pch, mám. Takovej malinkej, ozdobnej, v létě se na něm plazí jakýsi fialový plevel . Taky máme plot ze strany k semetrice, ale ten je její.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:24
- Nahlásit
davidkova renata
topatoje dydžina prostě diskotéka , trsání pod el. proudem
P.S.taxis to konečně napsal!!!
no jo ale není po 22hodině takže jsem nemohl napsat tu mnou tak oblíbenou hlášku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:26
- Nahlásit
benda2
no jo ale není po 22hodině takže jsem nemohl napsat tu mnou tak oblíbenou hlášku
tak jí tam večer můžeš dopsat pomocí tlačítka změnit
Biluška
Taky máme plot ze strany k semetrice, ale ten je její
hm,to by byl trest spíš pro ní než pro Šagy
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:26
- Nahlásit
Biluška
Taky máme plot ze strany k semetrice, ale ten je její
a ten elektrickej proud co bys do něj mohla pustit by byl zase tvůj takže by jste byli vyrovnaný a baba by k vám přes plot nelezla
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:27
- Nahlásit
davidkova renata
a ráno bych to zase vymazal
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:45
- Nahlásit
Tak jsem zjistila, že budu mít za sousedy dva statné rotvajlery - samce a že je na místo dovezou až dodělají pořádné oplocení!!! Ti lidi už tam bydlí. K nádhernému domu vystavěli nádherný veliký kotec a tak už mám skvělé představy o soužití.
Myslím totiž, že kdyby psi byli ovladatelní, tak už jsem je tam alespoň jedenkráte viděla s těmi lidmi. No a když k tomu přidám samečka výmarského ohaře, kerýho si pořídí švagr, kerej staví z druhé strany, tak jak Jája začne hárat - bůh se mnou. A s nimi taky. Už vidím ta rozpáraná pletiva.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:45
- Nahlásit
benda2
a ráno bych to zase vymazal
Přesně,draku Nás nedostanou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:49
- Nahlásit
Triniti
čau pani,vy teda máte depičku ,píšete naprosto spisovně
hele,třá nebude tak zle ,RTW je taky jen pes a můžou bejt normální..bud ráda,že je nastěhujou až ten plot bude a ne před.Jáju vykástrujem a fertig
|