| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:42
- Nahlásit
želva
25,tak v kolik hodin???
f pravý poledne a esli tentokrát nepříjdeš,tak si mě nepřej!A koukej přesvědčit i Rosničku
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:44
- Nahlásit
Ebony
pleteš, dvanáct,
začínám z tebe mít pocit že jsi opravdu masher nebo jak se to píše
Neessi
V.mejto je náhodou hezký město maj tam super armyshop
želva
čau Martiny
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:45
- Nahlásit
benda2
hele,na ty opakovaný štědrý dny(25.a 26.12) se vybodni.Sezvi je všechny 24. a pak máš dva dny volno a hlavně:nebudeš se zbytečně přežírat na náfštěvách.Proč myslíš,že se ta slezina koná?Skrzevá dyjétu.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:45
- Nahlásit
Neessi
to jako žew bys dorazila i ty????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:46
- Nahlásit
Ebony
Paní, proč jste to neřekla dříf? Já sem f Holomócu co chvila. Někdy si pronajmu autobus, vezmu celou smečku, vy taky, půjdem spolu venčit k orloji a fšichni si budou myslet,že si dal sraz celý cézetpes
davidkova renata
tak ostarnic,no...
No to by snad šlo
Medvídka mývala chci už alespoň deset let. Kdysi jsem jednoho mohla mít,pán se ho chtěl zbavit a vnucoval mi ho v hospodě za pivo . Ale Mášenek mi to zakázal Fňuk fňuk.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:47
- Nahlásit
benda2
čau velkej malej kynologu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:48
- Nahlásit
želva
to jako žew bys dorazila i ty????
no a vo čem tady asi plkáme už tři stránky?Samo,že přijedu a přivezu ti výcvikářku-pitbull
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:50
- Nahlásit
Neessi
no jestli to není nějakej for,tak TÍM PÁDEM JEDU A BERU VŠE CO MÁM,tím myslím oba dva psy,zítra bych večír písla
a jo a kde?????????????????????
lidíííííííííííííííííííííííííííí já vás milujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:52
- Nahlásit
Biluška
Paní, proč jste to neřekla dříf? Já sem f Holomócu co chvila. Někdy si pronajmu autobus, vezmu celou smečku, vy taky, půjdem spolu venčit k orloji a fšichni si budou myslet,že si dal sraz celý cézetpes
to bude super, budeme mít celý náměstí jen pro sebe a můžeme jim tam vyžrat ty vánoční stánky, Muminek to vošéfuje
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:53
- Nahlásit
želva
čau velkej malej kynologu
hele nebuď drzá harante sem jen velkej kynolog a za pár dní až bude Benda mít ty třetí narozky tak budu zase velkej kynolog ale bez psa
Neessi
naco dietu stačí grafický program sice takový fotky z letní dovolený trvaj dlouho než se upravěj
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:54
- Nahlásit
želva
a jo a kde?????????????????????
tak naposled: 25.12.2007 u mekáče na Evropský.Směr Divoká Šárka. ve 12 hod.Akademická půlhodinka platí.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:55
- Nahlásit
benda2
aspon vidíš po kom jsem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:56
- Nahlásit
Neessi
ok,a nepiš mi naposled,já tu nebyla během dne ,tak plomin
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:57
- Nahlásit
benda2
naco dietu stačí grafický program sice takový fotky z letní dovolený trvaj dlouho než se upravěj
si upravuj,co chceš,ale přežírat se nemusíš,ne?Čék ti tady zadara dělá vosvětu a ty furt kolem dokola: "jeden Ježíšek,druhej....třetí..."
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:59
- Nahlásit
želva
,já tu nebyla během dne
no já taky ne,ale z úcty k přítomným to fšechno vždycky přečtu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 22:01
- Nahlásit
Neessi
no jo pořád
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 22:03
- Nahlásit
Neessi
no já bych to ještě ověřila den předem nebo tam budem stát o toho mekáče spolu zmrzlý jak hovňousci a nigdo nigde...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 22:07
- Nahlásit
pitbull
ahojda,budu se těšit
tak pá,jdu vyvenčit a pak spinkat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 22:08
- Nahlásit
pitbull
no já bych to ještě ověřila den předem nebo tam budem stát o toho mekáče spolu zmrzlý jak hovňousci a nigdo nigde...
nestrašáj!Jak znám Davídkovou,tak tam budem nejmíň tři a želva si to nenechá ujít ani náhodou,takže 4
a i kdyby se na nás pražáci vyprdli,tak už dvě jsou dav,ne?
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 22:10
- Nahlásit
Neessi
ták já se budu na fšechny těšít, to bude teprvá ježíšek
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 22:11
- Nahlásit
pitbull
to bude,no já tam budu určo a když nikdo tak je aspon vylítám
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 22:13
- Nahlásit
želva
máš recht...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 22:22
- Nahlásit
želva
pitbull
de se chrápat -brou
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 22:28
- Nahlásit
Neessi
brou noc fšici
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 07:46
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, co stejně jako budou dneska píct a drhnout koberce. Dobré ráno i těm, co se budou flákat a cukroví akorát ochutnávat.
Ebony
Hlavní stan zřídíme u stánku s medovinou a psy pošlem na průzkum okolí, aby hlásili kde jsou další zajímavé stánky . Puma zbožňuje ten s ručně malovaným a vyfukovaným sklem. Pokaždé mě k němu vleče a chce si ho zblízka prohlídnout. POkaždé dostane traverzou a nesmí k němu blíž jak na dvacet kroků, protože na tohle by moje pojistka nemusela stačit . Tak jí tentokrát udělám radost, pusince
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 08:25
- Nahlásit
brý ránko fšem co nebudou drhnout koberce bo s těma hovadama to stejně nemá smysl
Biluška
Hlavní stan zřídíme u stánku s medovinou
to bych se možná také zůčastnila ,odvoz bych měla f podobě isdpch páč ten jak uslyší vo medovině,je tam cobydup
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 08:29
- Nahlásit
isdpch
kde je medovina
no a už je tady!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 08:32
- Nahlásit
isdpch
tý Šárce budu taky, aby bylo jasno
to má bejt výhrůžka??!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 08:33
- Nahlásit
isdpch
Medovina je na Olomouckém náměstí, kde právě probíhají vánoční trhy. Jelikož jsem včéra zjistila, že Ebony a jejich dvanáct psů jsou z HOlomóca, což je od nás kósek tak si pronajmu autobus, tam nahážu svých osm psů, Ebony dovalí svých dvanáct a na Holomóckém náměstí si uspořádáme svůj vlastní cézetpesáckej sraz. Budeme mít víc psů než vy na Lobči . Hlavní stan bude u té medoviny, Mumínek to prý vošéfuje. ABy jako někdo neměl nějaké nemístné kecy, nebo co . Ste taky zvaní, ale musíte si někde půjčit nějaké psy, abyste nám nedělali ostudu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 08:37
- Nahlásit
Biluška
ale musíte si někde půjčit nějaké psy
hm.... a kolik tak jako přibližně? A můžou bejt nesocailozovaný?Anebo bychom mohli oslovit tu japonskou půjčovnu psůch,jen nevim,esi je stihnou do tý doby poslat
|