Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
tagže se uvidíme!!!!!
Jabluňka nechť pod dozorem božským přicházejích na setkání pejskokynologů obrní se trpělivostí božskou při setkání s RD

želva
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 20:40
- Nahlásit

davidkova renata
rosna nepříjde....
já a spol příjdem.....
půjdem do hospůdky???????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
co je novýho,už má Biluše Armagedona??
Pojedem pro něho ve čtvrtek mezi svátkama. Napřed se musí vybudovat ta autodráha

benda2
obrní se trpělivostí božskou při setkání s RD
Jest míněná kolegyně Davídková, nebo ten nejvyšší štábní?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 20:45
- Nahlásit

benda2
Jabluňka nechť pod dozorem božským přicházejích na setkání pejskokynologů obrní se trpělivostí božskou při setkání s RD
Pche!!! Eště bude prstíčkem hrabat
želva
půjdem do hospůdky
Ses pos*ala!!!Tys tam nějakou viděla a navíc na Hod Bóžíí???
Rosňa mi pjekně štve!!!!!!!!!!!!!!!!!!Navíc dyš vim proč!!!!!

benda2
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 20:51
- Nahlásit

Biluška
Jest míněná kolegyně Davídková, nebo ten nejvyšší štábní?
jest míněná ta která když promluví tak i božskému kájovi docházejí slova ............. obzvášt u ortálu svatebního

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
tagže se uvidíme!!!
Konečněěěěěěěěěěěěěěě!!!!!!!!
benda2
A nebo navopak!
želva
půjdem do hospůdky????
Jo a já budu zvracet f autě!!!Žádný takový!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:05
- Nahlásit

benda2
jest míněná ta která když promluví tak i božskému kájovi docházejí slova

že ty budeš vode mě něco chtít??
jablunka
Jo a já budu zvracet f autě!!!
Jako Akéla ??

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:08
- Nahlásit

davidkova renata
Jako Akéla ??
Narozdíl od Aky,bych si poblula i ko*y,břicho a pak teprvá nohy!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:11
- Nahlásit

davidkova renata
Teď mi to došlo . Ty se 25.tého vdáváš, takže nikam nejdeš . Okamžitě to zruš, žádné flákání nikde nebude, ta svatba mi dala děsnou dřinu

Si ti musím postěžovat co mi zase provedla ta malá bílá bestie. V neděli večer se na procházce ztratila. Někde u kravína. Najednou jsem zjistila, že s námi nejde. Volám, pískám, hulákám, Miena nikde. Tak jsem si říkala, že se třeba něčeho lekla a zdrhla domů, občas to dělává. Doma nebyla. Zavřela jsem smečku, vzala akorát pumu, která jediná ovládá povel "hledej", baterku a vyrazila ji hledat. Našla jsem ji u dveří jak se dobývá domů. Zmlátila jsem ji přímo strašlivě, protože ten kravín je obrovský komunistický megakomplex, v současné době celý rozkradený. Je tam docela nebezpečno, ukradené poklopy z kanálů, otevřené silážní jámy a tak podobně. Děti a psi tam mají přísně zakázaný vstup. Pouze v jednom kravíně je ještě cca deset krav, které tam spíše přežívají než žijí. V příšerných podmínkách.
V pondělí Mienka zdrhla znova. Opět u kravína. Je to tam dost zarostlé, do některého toho křovíčka zaběhla a už nevyběhla. Opět nepomohlo žádné volání a nic podobného. Jelikož jsem měla strach, že zahučela do některého kanálu šla jsem zavřít smečku domů a hledat Mijenku-hyjenku. Doběhla nás kousek od baráku. Dostala traverzou třikrát víc než normálně. Pak jsme dva dny venčili jinde. Dneska jsem šla zase za kravín. Hyjenu jsem sledovala jak ostříž. U příhodného křovíčka Hyjena zabočila. Já jsem zařvala. Hyjena zrychlila. Já taky. Ta mrcha byla rychlejší . Zmizela mi mezi kravíny. Uvázala jsem Gozérku, zbytku nařídila odložení a šla ji hledat. Našla jsem ji mezi těmi zbývajícími deseti kravami. Stála po břicho v ho.. (víš čem) a žrala to. Jak v rauši. Zavřené oči a rvala to do sebe plnou hubou, ani to nekousala. Nestihla jsem ji zmlátit, protože mi zdrhla. Držela se mi z dosahu dobré dva kiláky, dokud neusoudila, že jsem vychladla. Vzápětí mě vytočila znova. Puma čůrala, hyjena se přitočila za ní a tu moč začala pít. Přímo od pramene. Vzdávám to. Ty ho..a budiž, žerou je snad všichni psi. I když v takovém množství jsem to ještě nezažila. Ale co ta moč? Proč to proboha dělá?

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:21
- Nahlásit

Biluška
Vzdávám to.
Nic nevzdávej!!!Nech jí 14 dní jíst jenom hovna a pít jen scanky a vono jí to přejde!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:23
- Nahlásit

Biluška
Ty se 25.tého vdáváš
Jo???? Já myslela,že 24. No ale vycházku zrušit nemůžu,to chápeš.Ale mám jeden ze svých genyjálních nápadů.At Kája dorazí taky a uděláme svarbu f lůně přírodyVo svědky nouze nebude a dyby to s nim náááhodou samým štěstím šlehlo,můdr ho může hned vošetřit
Ad mia
To má z tý množírny...pochybuju,že by jí něco nějak výrazně scházelo ve výživě.Celkem humus,ale nevim,musela byste jí hlídat na každým kroku nebo valit na vodítku.

želva
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:30
- Nahlásit

jablunka

jsem ráda že tě poznám

želva
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:35 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

heledte a co kdyby se davídková vdala někde za hranicemi,odedneška to jde a bez pasu,tak bychom si udělali vejlet,co vy na to??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:36
- Nahlásit

želva
heledte a co kdyby se davídková vzala někde za hranicemi
jooooooooo,třá na Žejžilách!!!!! Pošli prachy,hned ráno to vobjednám

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:38
- Nahlásit

davidkova renata
At Kája dorazí taky a uděláme svarbu f lůně přírody
Nejlepčí nápad ve zbytku tohodle roku!
želva
jsem ráda že tě poznám

No to já taky,ale jen aby tě to nepřešlo!

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:39
- Nahlásit

davidkova renata
jooooooooo,třá na Žejžilách!!!!! Pošli prachy,hned ráno to vobjednám
Souhlas,ale ty prachy prosím pro fšechny!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:48
- Nahlásit

fšicííí
du se svalit abysem na svarbě působila svěžim dojmem,brou..

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:49
- Nahlásit

davidkova renata
brou..
Tož brou noč fšem,páč já chci bej taky svježí!

želva
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:51
- Nahlásit

davidkova renata
ty se vdáváš,ne já,nevěsta muší pozvat hosty a muší mít tím pádem peníze na svojí svadbu
Jablůnka - neboj nepřejde
zítra jdu zas do práce,příjdu až tak kolem 23 hodin,tak páčko

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:55
- Nahlásit

Biluška

U příhodného křovíčka Hyjena zabočila. Já jsem zařvala. Hyjena zrychlila. Já taky. Ta mrcha byla rychlejší
Nikoliv rychlejší,jen ji nemáš pod kontrolou.Podobně jako malamutku a setřici.
Do toho si zadara pořídíš foxe.
Asi kvantita psů převyšuje kvalitu výchovy a zvládnutí smečky u tebe na dvorku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:57
- Nahlásit

želva
nevěsta muší pozvat hosty a muší mít tím pádem peníze na svojí svadbu
Nová doba!!! Hosti platěj nevěstě svarbu!!!
FŠICÍÍÍ
Rychlej fstup!Právě smskoval isdpch s těžko utajovanou radostí,že se právě vzbudil a má 39 st.horečky !!!Tak přece jen bude mít krásný vánoce,kluk jeden ušatá

maixnerova
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 22:11
- Nahlásit

jablunka
S radostí vám musím voznámit,že to s tím 25.12. zatím vypadá velice dobře,s největší pravděpodobností auto bude!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 22:11
- Nahlásit

davidkova renata
Právě smskoval isdpch s těžko utajovanou radostí,že se právě vzbudil a má 39 st.horečky
A to jako nepříde na Hodobóžovou prochajdu!?

monika
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 22:12
- Nahlásit

davidkova renata
Tak přece jen bude mít krásný vánoce,kluk jeden ušatá

a on už se bál, že se letos nic nepřisere

dobrou noc

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 06:26
- Nahlásit

davidkova renata
Rychlej fstup!Právě smskoval isdpch s těžko utajovanou radostí,že se právě vzbudil a má 39 st.horečky !!!Tak přece jen bude mít krásný vánoce,kluk jeden ušatá
Tak že mu gratulujeme . Jednomu kamarádovi takhle vysoká horečka vydržela čtyři dny. Minulý týden . Třeba bude mít Isdpch stejné štěstí

Erin
Když to vezmu do důsledků tak nemám pod kontrolou žádnou z nich. Já s nimi totiž chodím na volno, nejen na oplocený pozemek

davidkova renata
Si se zbláznila ne? Karla na Zejžely s tou uhnitou nohou nedostanem. Bude mu tam vedro a bude furt fňukat . Jako bys neznala chlapy . Krom toho máte zamluvený kostel v Ostravě, bude tam televíza, rozhlas a vůbec veškeré média. Tiskovka je hned po obřadu. Uznej, že tohle všechno nemůžu přemísťovat někam na Zejžely

želva
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 07:28
- Nahlásit

dobré ránko všem
tydy je snížek
Gerdo - už je sníh,jupííííííííííííííííííííííííííí,doufám že vydrží do uterka

Triniti
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 09:57
- Nahlásit

davidkova renata
At Kája dorazí taky a uděláme svarbu f lůně přírody
Káju mi nechte na pokoji. Sem s nim mjela přetfčírem v noci románek. Je fakt, že f tom snu nebyl tak jetej. A daroval mi kozačky a poukaz na cosi, ale nevím co f něm bylo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 09:59
- Nahlásit

Triniti
Sem s nim mjela přetfčírem v noci románek. Je fakt, že f tom snu nebyl tak jetej. A daroval mi kozačky a poukaz na cosi, ale nevím co f něm bylo.
To znamená jediné!!!Před spaním nejíst!!!

Triniti
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 10:01
- Nahlásit

jablunka
To znamená jediné!!!Před spaním nejíst!!!
Já ale nejedla

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 10:12
- Nahlásit

Triniti
Já ale nejedla
Tak už to nekuř!

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání