Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 15:58
- Nahlásit

Neessi
No to teda nechoď!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:17
- Nahlásit

isdpch
člověk si vodskočí na Pakrác a z pana Bendy je tu hnedle umělec
Ty snad netančíš flamenko v černejch košilích? ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:27
- Nahlásit

isdpch
maximálně tak po intelektuálsku podupávám nožkou
No my měli taky intelektuální sobotu, sice sme nepodupávali nožkou, ale velmi zpívali, neboť přehlušit dvě harmoniky a kytaru a housle, na který hraje 4letý dítě, byl celkem výkon. Doteď nechápu, proč na nás nepřišli sousedi.
Ve Vídni bylo přelidníno, úplnej masakr. Ani nevim, v jaký části města sme byli, neměli sme mapu, jen paní Zuzanu zavřenou v krabičce od navigace, furt radila "Otočte se do protisměru", takže sme se jen nechali umačkat davem a zase odjeli. Koupila sem si moc dobrou čokoládu a to byl asi největší zážitek

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:37
- Nahlásit

isdpch
a to jste hulákali v tý Vídni ?
ne, tam sme jen proklepli terén, že bysme tam mohli umělecky působit třá v létě, až se bude dát sedět na chodníku celý den a večer a prostě do té doby, než tě zatknou

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:42
- Nahlásit

isdpch
"borůvkovej koláč"
Tulipánku je lepší než Blbko ))))

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:48
- Nahlásit

Gerda
že bysme tam mohli umělecky působit třá v létě
z tebe je mezinárodní umělec ??

isdpch
nazdar draku

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:49
- Nahlásit

benda2
z tebe je mezinárodní umělec ??
pojeď taky, dostaneš uměleckej pseudonym Ďábelská noha

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:52
- Nahlásit

Gerda

No dobrá-tak jsem natahala dárky do pracovny k písí a balím tu "ježíšky"(já to nesnáším,jak se ty lepílky papíru trhaj a to jsem koupila asi 100 m červené stuhy se zlatým okrajem,abych to pořádně utáhla:lol
Tak trhy ve Vídni?No nebývávaly špatný,jen když jsem měla asi pátý svařený víno s něčím(asi rumem),tak jsem měla tak těžký nohy a víčka,že jsem si sedla v bílým kožichu na lavičku (!!!jedinou v blízkým okolí!!!)a páč už tam přede mnou asi někdo seděl s tím samým nápojem,tak jsem si toho polárního králíka pjekně vobarvila přesně na pr...li.Ale čekulády jsem tam nakoupila taky dost

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:54
- Nahlásit

Gerda
no je fakt že už v první třídě jsem byl profík a jako jediný zpíval při besídce na playback

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:55
- Nahlásit

isdpch
Ano, i to bude součástí filmotéky .-))))))

Neessi
No já sem si svářo nedávala, nebo´t sem byla operativní záloha s mapou, kdyby zuzana selhala, ale jelikož se v mapě absolutně nevyznám, byla sem fakt jen záloha. Jenže když už máš fuknci, musíš ňák působit. Pak sme to spravili večer, když dorazili na návštěvu hudebníci a to už sem nepotřebovala ani sedět v kožichu na lavičce, kdybych uměla dávat fotky, tak vám sem ňáký dám, abyste si to taky řádně užili

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:57
- Nahlásit

benda2
a jako jediný zpíval
Ale ty nebudeš v našem souboru zpívat, ty budeš tančit. Zpívat budu já a hrát na dýdžeridů bude můdr, mamka pak vymyslí něco s těma červenejma slipama, nebo co.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:57
- Nahlásit

Neessi
ak jsem natahala dárky do pracovny k písí a balím tu "ježíšky"(
My sme právje doslavili zítřejší šesté narozeniny jedno z mnoha mých dětí!Zejtra to nestíháme,páč mají pro změnu vánoční besídku ve školce!Gdy už tomu bude konec?!?!?!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:58
- Nahlásit

jablunka
Dyť si chtěla pátý, ne?

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:58
- Nahlásit

Gerda
kdybych uměla dávat fotky,
jak to,že to ještě neumíš,když už to umím i já?

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:00
- Nahlásit

Gerda
to asi nepůjde páč tančit na playback se nedá

Neessi
a plněnou bramboru jsi neměla ???

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:01
- Nahlásit

Gerda
Dyť si chtěla pátý, ne?
Zaplať pánbůch,že sem tak stará,že sem na to zapoměla!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:03
- Nahlásit

Neessi
jak to,že to ještě neumíš,když už to umím i já?
Protože ty si chytrá a mě ta půlka mozku chybí. já sem ráda, že sem se je naučila stahovat z fo´táku do počítače.

benda2
to asi nepůjde páč tančit na playback se nedá
Jak to? Dyš si vemeš sluchátka....a kartičku....

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:28
- Nahlásit

benda2
a plněnou bramboru jsi neměla ???

no právě že nééééé,tu jsem si nedala kvůlivá tomu,abych si neopatlala toho polárního králíka a vypadala důstojně,tak jsem se nakonec zmrskala a vypadala jak povaleč,co ten kožich ukrad

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:30
- Nahlásit

jablunka
My sme právje doslavili zítřejší šesté narozeniny jedno z mnoha mých dětí!Zejtra to nestíháme,páč mají pro změnu vánoční besídku ve školce!Gdy už tomu bude konec?!?!?!

Gdy už tomu bude konec?Až budeš v penzionu pro přestárlé a nebudeš mít ani floka

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:31
- Nahlásit

Gerda
Protože ty si chytrá a mě ta půlka mozku chybí

Už jsem ti jednou řekla,že nechybí,páč to vim,páč jsem chytrá

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:32
- Nahlásit

Neessi
Až budeš v penzionu pro přestárlé a nebudeš mít ani floka
Vzhledem k plánovanému zdražování čehokoliv,nebudu mít ani floka dříf než zestárnu!

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:36
- Nahlásit

Jinak mám rauchpauzu,bo mě to nebaví to balení.Právě jsem musela jeden dárek rozbalit,páč jsem zapoměla,komu patří a zase znovu zabalit do novýho papíru.Nejhůř se balil buben z Austrálie -je velkej a do krabice od plazmovky se nevešel,bo je širokej,ach jo.

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:39
- Nahlásit

Neessi
a co říkáš na staročeský trdelník ??? na staromáku i jinde

hele lidi když nějaké ženě chybí polovina mozku a když takové jsou třeba dvě je potom možný aby si jeden muž vzal dve ženy současně protože vlastně dohromady jsou jeden mozek ???

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:49
- Nahlásit

benda2
hele lidi když nějaké ženě chybí polovina mozku a když takové jsou třeba dvě je potom možný aby si jeden muž vzal dve ženy současně protože vlastně dohromady jsou jeden mozek ???

blbá otázka,ty znáš nějakou,co jí chybí půl mozku?Nepleť si to s tím,že půlku mozku nepoužívá

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:01
- Nahlásit

benda2
když nějaké ženě chybí polovina mozku
potom je to mužův dobrý kamarád.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:14
- Nahlásit

Gerda

sorry,ale pak by to byli dva,co používaj jednu hëmisféru

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:19
- Nahlásit

Neessi
sorry,ale pak by to byli dva,co používaj jednu hëmisféru
to by pak klidně znamenalo, že benda používá s kamarádem hemisféru ňáký žencký, takže by si s námi mohl do jisté míry rozumět....

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:19
- Nahlásit

Gerda

jsem čekal že napíšeš že konečně rovnocenný partner

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:27
- Nahlásit

čau fšicííííííííí, teda je to samá hemisféra a vědecká debata vo něčem čenu se tu říká mozek, já bych to s dovolením schrnula česky a nevědeck, ale je to hned jasný, nejhorší přápadek je gdyž máme místo velkýho msku malej a místo malýho nasráno a tím sem skončila své vlastní vjedecký pojednání vo fungování mossssku...

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:30
- Nahlásit

pitbull
gdyž máme místo velkýho msku
myslelas jako mmsku?

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání