Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:30
- Nahlásit

pitbull
já bych to s dovolením schrnula česky a nevědeck,

no to ses vyznamenala!A čí mozek jsi to pitvala?

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:32
- Nahlásit

Ebony
myslela jsem takový to s těma zatáčkama v jakýsi šedý šlupce a čéčé ani nevím jak to má vlastně funglovat, to se musíš zeptat Můdr...

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:34
- Nahlásit

Neessi
ale šeptali si to po mé magnetické rezonanci, když mi tam tu vjec hledali a asi našli to ono, výše popsané

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:34
- Nahlásit

Ebony
myslelas jako mmsku?

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:37
- Nahlásit

pitbull
to se musíš zeptat Můdr...

dneska žádný votázky,prosím- sice jsem nebyla na resonanci,bylo by to zbytečný,mám pocit že mi tam něco jen chřestí-v makovici teda.

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:37
- Nahlásit

pitbull
po mé magnetické rezonanci
no mě tam něco hledali ale nenašli sem myslel že to je správně ale ted si nejsem jistej jestli je to správně páč nevím co vlastně hledali.

Mudr. co se hledá na magnetické rezonanci ????????

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:39
- Nahlásit

Neessi
dokud chřestí, tak je to dobrý, já tam mám těžkej útlum, žádnej náznak akce...

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:39
- Nahlásit

benda2
řekla jsem-dneska žádný votázky!!

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:42
- Nahlásit

Neessi
aspoň ti tam něco chřestí, mně už v tý makovici nic nezbylo

Ebony
myslelas jako mmsku?

se moc nesměj, to bylo jediný, čemu bych z toho jejího příspěvku rozumněla, ale koukám, že ani to nebylo správně

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:43
- Nahlásit

Neessi
a co buben, už se ti podařilo tu vjec zabalit, na to bude potřeba aspoň kilometr tý mašle...já bych ho nebalila, ale rovnou do něj třískala, místo zvonění na zvoneček...byla bys vorygynální

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:43
- Nahlásit

Neessi
no jo tak už se neptám. že ty si to necháváš do nového roku abych za to musel zaplatit

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:46
- Nahlásit

benda2
no to víš, že pak už ti kartička stačit nebude...ftipe

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:47
- Nahlásit

pitbull
Nazdar pitbull, eště že si to tak pěkně řekla, já bych jen poznačila, že pokud někdo mozek má, potom si může užít domácí navrtávání lebky, kdy se vrtne nad čelem, nebo za uchem, ale tam, se blbě vidí, až k plentě mozkový, uvolní se ti endorfiny nebo bůh ví co a pak si to prej můžeš hezky užít. Řiká se tomu trepanace tušim, zkoušeli to už doktoři děsně dávno a někdy se to i povedlo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:48
- Nahlásit

Ahoj lidi, co se řeší? Kolik stránek jste sem zase naflákali, kdo to má pořád louskat? Nemůže mi někdo udělat stručný výcuc?
Doteď jsem hledala Akélu, teď budu hledat jakousi pochybnou firmičku, které jeden klient svěřil kuponovku a teď se diví, že se mu už pět let neozvali. Bože můj, jak můžou být lidi tak blbí. Z té Akély mám příšernou depičku a ty malé mrchy to ještě umocňují. Miena mi zdrhla do kravína, sežrala tam výkaly asi tak patnácti prasat. Smrdělo jí z huby jak starému ožralému bezdomovci. Za trest jsem jí vysprchovala hubu teplou vodou, okoupala ji, ostříhala jí drápy a oškrabala zubní šutr. Pochopitelně jsem ji několikrát zmlátila traverzou. Nakonec už držela jak hluchý dveře a ani se nebránila. Zbytek se pozašíval po celém baráku a byl neviditelný, abych svoji zhoubnou pozornost neobrátila taky na ně. Obrátím. Sem tak krásně v ráži, že dneska přijdou o zubní šutr všechny, včetně těch, které ho vůbec nemají

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:49
- Nahlásit

Děcka mějte dneska slitování a pište pomalejc, já musim eště pracovat a pak to nestihnu přečíst a co dybyste náhodou napsali něco chytrýho, bych to pak nevěděla´a mohlo by mě to mrzet, nebo poznamenat...nebo tak ňák.

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:51
- Nahlásit

Gerda
no jo v Egyptě na to byli speciálisti, tam se hrabali v těch palicích už dávno, ale kdyby mi něgkdo vyráběl ďouru za uchem, nevim jestli bych vyprodukovala, teda ten mosek esli vyprodukoval ňákej endorfin, mysli, že by dřív došlo na ouplně jiný biologický pochody, radši nebudu specifikovat...

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:51
- Nahlásit

pitbull
a co buben, už se ti podařilo tu vjec zabalit,

JO.Našla jsem krabici od plazmovky (od tý veliký:lol,různě jsem ji poupravila,sesvorkovala,hluchá místa vyplnila polystyrenem a tím igelitem s bublinama.Je to balík,jak kráva-to se bude synek divit,cože to má za dárek a ten bordel,až to rozbalíJenže až tohle narvu do auta,tak se mi tam nevejdou čubiny.No nic,tak počkaj doma,stejně by jim poškrábaly podlahy a dostala bych držkovou.

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:53
- Nahlásit

Neessi
tys teda šikulka, uděluji ti pašáka, ale co chudinky čubinky?

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:54
- Nahlásit

benda2
že ty si to necháváš do nového roku abych za to musel zaplatit

no voni jsou tak chytrej,pane wachtmeister

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:58
- Nahlásit

Gerda
mějte dneska slitování a pište pomalejc

a.......h....o......j.......G....e........r....... d.......í

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:00
- Nahlásit

pitbull
no to víš, že pak už ti kartička stačit nebude...ftipe
no hele ale to bych vážně nevytahoval páč by to mohlo vyznít tak že doktor je to samý jako lehká holka ......... aneb cash je cash

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:02
- Nahlásit

Neessi
Můdr mě se líbí, jaký ty dáváš krásný dárky dětem. budou na to hrát doma, nebo až přijedou meditovat na zahradu? a proč nevemeš krakenky? Krakenky nesměj k synoj na návštěvu? Třá tam taky budou mít náký dárky?

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:02
- Nahlásit

benda2
a co to takhle ukecat za husu nebo třá pytlík vajíček, vono na ty naturálie ještě dojde... líp už bylo

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:05
- Nahlásit

Gerda
hele ale dělá to dobře, odveze to k děťátkům, aby na to netřískali u mamči a nepřivedli ji k šílenství... i když mně se relax u bubínku docela líbí, ale nesmí to trvat celej den

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:06
- Nahlásit

pitbull
A už jsi byla na tom představení japonských bubnů Yamato? Teda ty bubny jsou taiko, ale to představení je Yamato...to ti byla taková krása, sem usnula a vůbec mě to nerušilo, je to děsně příjemnej zvuk.

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:07
- Nahlásit

Gerda
naživo sem to neviděla, ale v TV bublině a tak se mně to líbilo

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:07
- Nahlásit

pitbull
no ale to je fakt nakonec by se mohly obě skupiny setkat na tržišti jak společně převádějí naturálie na finance. něco jako at pacijent či doktor alias at padouch či hrdina vždyť jsme jedna obchodní skupina.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:13
- Nahlásit

benda2
Fakt by si nechal opravit zuby za sáček rýže?

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:13
- Nahlásit

Gerda
Můdr mě se líbí, jaký ty dáváš krásný dárky dětem. budou na to hrát doma, nebo až přijedou meditovat na zahradu? a proč nevemeš krakenky? Krakenky nesměj k synoj na návštěvu? Třá tam taky budou mít náký dárky?

Měkký dárky dávám jen mužskýmu(ponožky,trencle,slipky)a vždycky má děsnou radost.No ještě nějakou tu knížku taky,aby neřek.Jinak zásadně dávám to,co si myslím,že jim fakt udělá radost.Třá velkou sochu Buddhy(váží 28 kg!! )
Co se bubnu týká,tak jich máme už asi 5,ale menší a ty bereme na reagge festival a páč synek fakt umí,tak si zaslouží už větší.
Krakenky tam můžou,ale jen na zahradu ,takže si mezi svátkama udělám extra výlet za Renčou -venčení s krakenama

pitbull
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:14
- Nahlásit

Gerda
ha ha, to jako že by mu místo těch zoubků naďoubali ty zrníčka rejže?

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání