| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 17:49
- Nahlásit
davidkova renata
a kam????????? Mě nic nepřišlo!!!!! Gdo to tu vorganyzoval? vidim to na zpronevěru!
Bendíšek
Ku*va,tam je kosa!!!
To mi povídej. Sem koukala mít celou procházku co nejrychlejc z krku a ta malá bílá mrcha (Mia) mi zdrhla kamsi do kravína, aby si to prodloužila. Musela jsem ji hledat, smrdí jak bolavá noha jak se vyválela v nějaké močce.... no co ti budu povídat, domů traverzovala jak vzteklá
Shelticka
A je to ten správný klub?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 17:52
- Nahlásit
Biluška
Bendíšek
No jistě!!! Ale počkej,napsala sem Ježuchoj vo nový traverzy,šak na něj taky zbyde
jak bolavá noha jak se vyválela v nějaké močce
čéče dyk je taková kosa,že ta močka na ní musela hnedka zmrznout,mohlas jí jen voklepat cepínem
Du žvanit s nemethovou,ne že zas naflákáte 5 stran!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
že ta močka na ní musela hnedka zmrznout,
Zmrzla, ale stejně smrdí
A Gozérka dostala taky, protože se mi pokusila vykloubit rameno když nám před nosem proběhla srnka. Ta tam běžela, protože mi ji Šagyna zase naháněla do rány a pak se vztekala, že jsem ji nezastřelila. Dostala taky. Bonec dostala protože furt štěkala a Winky protože se rvala s Bonie. Lilátko schytlo, protože žralo zmrzlé kravince. Jenom Hesinka se chovala slušně a tudíž nedostala. Puma nedostala taky, protože jsem ji nechytila. JInak by dostalal preventivně
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:01
- Nahlásit
Biluška
Teda ty máš hoňky, než to postavíš do latě!
Dobrý večer baby! Už máte pečeno? Nebo na to pečete?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:05
- Nahlásit
Lola1
Teda ty máš hoňky, než to postavíš do latě!
Neboj, já to jednou vychovám a pak už to bude v pohodě . Ale asi na tom nechám nervy
Už máte pečeno? Nebo na to pečete?
Peču právě fčil. Jenomže se mi to jaksi roztíká, ale se na to vyprdnu
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:11
- Nahlásit
Nazdárek
tak jsem odpoledne použil Tchořovu radu s košama,když maj hafani chuť si to vyříkat,jenže to skončilo remízou,ani jedna to nechce vzdát už mně to... 4 spolu bejt dokážou a v pěti to nejde
Kdybyste u toho pečení potřebovaly ochutnávače tak se hlásím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:12
- Nahlásit
Biluška
nevim, snad jo, tam píšou, že mají v termínovm kalendáři, kde pořádají bonitace, ale zatim je tam loňský a tam mají únorový Brno... tak snad i letos, ale tak ještě to neposílám, mají tam, že se může přihlásit do týdne před výstavou a v krajním případě i na výstavě
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:15
- Nahlásit
davidkova renata
vidim to na zpronevěru!
co se tady rozčiluječ čoveče !!! já makám a zjištuju a zjistil jsem že nejlevnější nojbook novej se dá koupit za 10500,- a navíc ti musím voznámit, že akce byla úspěšnější něž akce monitor a vybralo se 60kč. A to v rekordním čase. Akorát je blbý že náklady převýšily výnos tudíž mi pošli 20kč at to nemusím dotovat
Dobrý večer všem co dárky vyrábějí v teple domova a nemusí se stresovat v davech lidí v tesku
ps: je tu nějakej psycholog aby mi vysvětlil proč se hned nase...u když stojím ve frontě a někdo mi funí na krk ????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:17
- Nahlásit
Biluška
Jenom Hesinka se chovala slušně a tudíž nedostala
Chyba,pani,bude se cejtit vodstrčená a zanedbávaná
Jenomže se mi to jaksi roztíká
Mě právě navopak,šlo to použít spíš jak sádra
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:17
- Nahlásit
Pentas
kdyby tady někdo vařil pivo tak se taky hlásím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:19
- Nahlásit
benda2
je tu nějakej psycholog aby mi vysvětlil proč se hned nase...u když stojím ve frontě a někdo mi funí na krk ????
Tadýýýýýýýýýý .Páč seš pako neurotický
Akorát je blbý že náklady převýšily výnos tudíž mi pošli 20kč at to nemusím dotovat
Di do háje s takovou charitou!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:24
- Nahlásit
davidkova renata
Páč seš pako neurotický
no a taky jako třeba dneska jsem pako hladový, páč mě ten děděk za mnou a baba předemnou natolik sr..li že sem raději odešel hladovej.
Di do háje s takovou charitou!
no mě to povídej, tak já ti poslal 30 a 20 dotuju na nákladech a z toho mít radost ?? navíc ty už nemáš krizovou situaci takže neotravuj !!!! v krizi je Gerda páč nemá DVD a tudíž ani brůůůse willíííse doma což jistě chápeš je prekérka
Momochodem já bych chtěl doma pamelu andersen a taky jí nemám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:28
- Nahlásit
benda2
Gerda páč nemá DVD a tudíž ani brůůůse willíííse doma což jistě chápeš je prekérka
No to je fakt prekérka....to uznávám...
já bych chtěl doma pamelu andersen a taky jí nemám
Tak já přijedu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:28
- Nahlásit
Pentas
tak jsem odpoledne použil Tchořovu radu s košama,když maj hafani chuť si to vyříkat,jenže to skončilo remízou,ani jedna to nechce vzdát už mně to... 4 spolu bejt dokážou a v pěti to nejde
Mě se to taky nikdy neosvědčilo. Ani jednou. Vždycky si počkali až budou bez koše a servali se pak
Na Šagynu mi bezvadně zabrala ta klec. Ale nevím jestli to půjde použít i když je máš venku v kotci. Klec jsem strčila normoš do obýváku. Když Šagy po někom vyrazila dostala zbuchec a táhla do klece. Tam jsem ji nechala třeba půl dne. Hezky byla za mřížema a koukala jak si ostatní hrajou, nebo se válí na posteli. Když jsem věděla, že nedokážu včas zasáhnout tak jsem ji zavřela preventivně. Třeba na noc, nebo když jsem šla do vany. Po cca měsíci přestala startovat pravidelně a dostali jsme se do situace, že se buď porvala, nebo ne. Po dalším měsíci se nerve vůbec. Bůhví proč si nejvíc oblíbila Winky (asi proto, že ji po příjezdu k nám zmlátila jako první ), s tou si dokonce hraje. Ještě pořád se rve s pumou, ale to už provokuje puma takže na převýchově se pracuje u pumice . Budu potřebovat další klec
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:34
- Nahlásit
davidkova renata
No to je fakt prekérka....to uznávám.
no když to uznáváš tak jí pošly nějaký prachy at není ve stresu
Biluška
ono to rvaní je fakt mnohdy v načasování, nemůžu se moc rozepisovat protože s tím žádný velký problém nemám ale v načasování to je to jsem zjistil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:35
- Nahlásit
benda2
no když to uznáváš tak jí pošly nějaký prachy
Si normální?????????????
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:39
- Nahlásit
davidkova renata
no nejsem no ale zase víš jak na tebe Gerda myslela když tě net nechtěl pustit. Já si teda říkal, že když k tobě přišli studentíí s netem, že jen tak nepříjdeš ale ona byla fakt hodná
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:41
- Nahlásit
Lidičky velkokynológové, co mám dělat. Besa je postarší dáma šeltie (v březnu 9 let) a asi pár měsíců má takové rozmary, jako že se jí občas nechce ven. Větu "jdeme ven" zná a vždycky letěla ke dveřím, nadšená... Teď občas jde ke dveřím, občas ji musím ještě přivolat, ale občas se taky dělá neviditelnou a absolutně hluchoslepou. Leží v pelechu nebo na gauči a snaží se s ním splynout. Já dojdu v botech až do obýváku a ona se mrcha na mě ani nepodívá a dál se tváří, jako že ona tam vlastně vůůůbec není. Tak jsem si řekla, jako tohle ne, ignorante mrňavej a z toho gauče jsem ju vydolovala. To si nedokážete představit, jak může najednou být sedmikilová šeltie těžká, když se snaží zůstat přilepená na gauči. Tak jsem ji takhle shodila, dohnala ke dveřím a venku už ta mrcha dělala jak je strášně šťastná... Pak už mě to přestalo bavit, lítat v botech po bytě, hledat zašitýho čokla a přemlouvat ho, aby šel ven, jsem si řekla "nechceš? dobře ti tak, se pochči" a šla jsem s Kordulí ven. Bessina snad nemá močák, vydrží xxx hodin bez venčení a je jí to fuk. Je fakt, že když jdu jen s Koninou, tak s ní líp pocvičím atd., ale to je teď jedno. Můj dotaz zní: Mám ji z hlediska udržení mého vyššího postavení nutit uposlechnout a donutit ji jít ven, nebo se na ni vy*rat a nechat ji ať si uvědomí, že se půjde bez ní (i když o to asi usiluje), ale že taky bude muset být dost dlouho bez venčení...?" Ono totiž když pak přijdu s Končetinou domů, tak se přiřítí nás přivítat a už se cpe ze dveří. Já bych na ni eala (a taky to dělám, když není maminka doma...), aby si holčička nezvykala, že se půjde ven, až když se jí zachce... ale když je maminka doma, tak mě donutí ji jít dát alespoň vyčůrat chuděrku malinkou... Ono se jí asi nechce jít na dlouhou procházku, ale vyvenčit se na chvilku pak chce... Není tak stará, aby se nemohla hýbat, spíše naopak. Teď v zimním období je uplně hyperaktivní.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:42
- Nahlásit
a nedávno jsem přišla na to, proč mám na pravé ruce větší sval Protože pravou těm psům hážu balony, přetahujem se a češu... prostě všechno pravou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:44
- Nahlásit
Shelticka
Ta bonitace tam je 100%, mám to potvrzené. Klidně můžeš tu přihlášku poslat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:48
- Nahlásit
Shelticka
Mě dělá to samé Hesina. Už asi dva roky. Akorát obráceně. Velké vycházky, na které jdeme všichni se cpe. Ale když je vyhazuju jenom na zahradu "vyčůrat" tak je absolutně neviditelná. Puma taky. Mají dojem, že jsou staré mazačky a že nějaký vyhazov se jich netýká. Zbývajících šest se rve u dveří jenom aby mohli alespoň na tu zahradu a ty dvě se válí na gauči. Když zařvu aby táhli tak se lenivě zvednou, ale musím být fakt naštvaná. Řeším to stejně jak ty. Nechceš, nechoď, tvůj boj. Ale opovaž se pak počůrat doma
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:53
- Nahlásit
Biluška
musím to zkusit jinak,já jich totiž pustil domu všech 5 naráz jenže ty vostatní se na novou vrhaly taky sice bez košů/tolik jich nemám /a bez nějakého většího kousání,voni to berou,jako hru.Sakra kdyby se mladá podřídila tak je pohoda a klídek.No zítra si vezmu jen ty dvě ať se mi tam nic dalšího nemotá.Pokud se mladá nechá srolovat bude po rvaní.
No a ta moje až přijede z vejletu .tak ani nepozná, jak jsem doma krásně předvánočně s hafanama uklidil
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 19:05
- Nahlásit
Pentas
Bych se ani nedivila kdyby ta tvoje přijela, ve dveřích se otočila a vrátila se k mamince
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 19:14
- Nahlásit
Biluška
to slibuje,pokud přivedu dalšího psa
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 19:28
- Nahlásit
Pentas
pozdě, už je to schovaný!
Benda 2
ten nejlevnější nojbúk, to je bez DPH?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 19:35
- Nahlásit
Lola1
Lola dnes už S
sranda je že před časem mi jeden přestal fungovat a oprava by stála 10tisíc a přitom nový a lepší stojí to samé no hold taková je doba.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 21:19
- Nahlásit
ahoj lidi,co je nového
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 21:32
- Nahlásit
želva
sháním nového psa ale nevím ani plemeno ani pohlaví a vůbec nevím jestli to chci i když to chci taky nevím jestli štěně nebo něco staršího ................. no asi založím nové téma a budu doufat že mi někdo poradí
|
želva
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 21:43
- Nahlásit
mládeži,jsem tuhá,jdu venčit,do vany a spinkat a zítra nanovo na 14 hodin,DOBROU NOC VŠEM
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 21:48
- Nahlásit
benda2
budu doufat že mi někdo poradí
já ti poradim...JPP povidal,že nejlepčí sou retrívřííí,ale musíš je mít vod mala aby se naučili,sedni.,lehni,zůstan,k noze atd...
Pokračování zejtra
brou fšicíííííííí
|