Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 21:48
- Nahlásit

benda2
sháním nového psa ale nevím ani plemeno ani pohlaví
a je to vůbec tutovka, že sháníš "psa"?
čau želvo!

benda2
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 22:08
- Nahlásit

Lola1
no není to tutovka. Sem parchant sobeckej a tak si říkám že by to bylo bezva ale nechci s tím mít starosti. hledám výhody a nevýhody dvou psů, a psa a feny, psa a psa a vůbec. Dost jsem makal na Bendovi abych ho dostal tak kde je a nechce se mi znovu proto bych chtěl fenu pohodovou se vstahem ke mě jako samci ale zase nechci řešit hárání a taky se mi nechce se přetahovat s dalším psem o to kdo je doma větší šéf
no prostě nevím rád bych dalšího a hlavně kamaráda pro Bendu ale nechci na tom makat jak fsteklej

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 06:52
- Nahlásit

benda2
Furt ti říkám, že šarpej bude ideální. Myslím, že ty klidně zvládneš i psa, bude to jednodušší, než řešit Bendu při hárání. Jinak to plemeno je fakt skvělé. Chce to akorát mít trošku štěstí na zdravotní stav. Znám šarpíky, kteří jsou na veterině pětkrát do měsíce, ale znám i takové jako naše Lilátko, které tam akorát veze sanitka když nabourají auto . Jsou to flegmoši, které nic nerozhází, přitom úžasně hraví a mazliví a snadno vychovatelní. Oproti bíglovi ani nepoznáš, že je vychováváš . Psi mají občas tendence se rvát, ale budeš ho mít od štěňátka a jsi velkokynolog, takže tohle hravě podchytíš

davidkova renata
Paní. Nejlepší jsou jorkové.Musí být, protože ho má moje ségra, sestřenice, sousedka, Lucka od nás z práce a ta paní, co s ní jezdím tramvají. Proč by je jinak mělo tolik lidí?

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 10:19
- Nahlásit

zdar a sílu všem kteří sledují jinou diskuzi a už nemají sílu psát do tohoto tématu )))))

Biluška
no já nevím jestli nejsem jako před vánocema nějakej rozněžněnej že o tom vůbec uvažuju asi pořídím králíčka, ten ho bude taky bavit a venku má stejně jinou zábavu

davidkova renata
čau máš už stažené nové JPP

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 11:15
- Nahlásit

Nazdar děcka, to je fakt děs, kolik toho naflákáte za jeden víkend!
Musim vám říct, že sem byla v sobotu na vánočních trzích ve vídni, podivala sem se na královskou jezdeckou školu a ta v Jerez de la Frontera se mi líbila víc.
Jak se tu máte? Děláte eště furt vostudu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 12:47
- Nahlásit

čus fšicííí taky zpožděný
Biluška
než řešit Bendu při hárání.
no von Benda mu stejně asi za tejden uteče bo mu už budou 3
Nejlepší jsou jorkové
pani,mluvíte mi z duše a fčera sem f tom už podnikla patřičný kroky.Jarda na vobranách totiž mě s sebou nejen svýho služebáka,ale též přítelku.Sem se normálně zamilovala,pani...do ní jako.Bylo to jako bych se dívala sama na sebe,absolutně toho čokla nemohla udržet,pouštěl si jí jak draka a vůbec nevnímal že mu něco bublá do ucha.Zajímavý bylo sledovat Jardovo reakce,zpočátku jako vysvětloval,poučoval,rozdával rady,o chvíli později zvýšeným hlasem nařizoval a ještě o chvíli později řval,že todle kurva ale nemá žádnou cenu a že to je dost na hovno .Pak vystřík jak švestkovej knedlík a předved jí to f praksi.No jemu to šlo,to jo...sme mu řikaly,že jako nemáme tu sílu co von a von že je to vo technice a takový bláboly.Furt tam gestil s dýlkou vodítka a že se jako musí soustředit jen na to a neřešit 100 věcí vokolo.Evik ho zazdil hláškou,že jediný na co se soustředí je to,aby se udržela na nohou .V tu chvíli sem věděla,že sme na stejný vlně.Pak sme se okamžitě dohodly,že jednak se spolu pudem vožrat a dvanak ,že se na ty drajvový hovada můžem leda tak vys*at a pořídíme si jorky.už to plánujem,takže vás přiberem Těšim se na další vobrany,třá Evik přijde s něčim novým...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 12:56
- Nahlásit

benda2
Hele a jak velkýho psa by jsi chtěl? Mám kamarádku ta má k beaglovi krátosrstou kolii už tři roky a nic tam není problém, šéfuje beagl. Kraťanda dělá canisterapii.Jsou to oba psi.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 12:57
- Nahlásit

davidkova renata

gratuluju k vyléčenému PC

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:02
- Nahlásit

Jimmi
gratuluju k vyléčenému PC
Kuju,snad nenastane recidiva
P.S.Bendoj má cenu nabízet psa leda plyšovýho,neplejtvej energií
Co mimi???

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:02
- Nahlásit

Jimmi
takovýho aby mě nevyžral no ale vidím to na toho králíčka to bude ideální

davidkova renata
čau no hold proroctví je proroctví

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:03
- Nahlásit

benda2
čau no hold proroctví je proroctví
no jistě,s tim nic nenaděláš...to nejni žádný JPP

Triniti
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:04
- Nahlásit

benda2
ps: je tu nějakej psycholog aby mi vysvětlil proč se hned nase...u když stojím ve frontě a někdo mi funí na krk ????
To ti řeknu naprosto přesně. Prostě očekáváš víc, než jen funění a ti floutci maj v hlavje jen ty přiblblý vánoce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:04
- Nahlásit

benda2
Hledáš pejska pro bendáše? Pořiď mu bišonka, můžeš s nim i do kurzu stříhání psů

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:07
- Nahlásit

Gerda
můžeš s nim i do kurzu stříhání psů
Vy máte podnikovej mejdan

Triniti
čus kocůrico no hele já to mám i v kině, můžu sedět jen na kraji jak jsem mezi tak se mi chce pořád čůrat a je mi blbý votravovat ty lidi kolem

davidkova renata
přesně tak

Triniti
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:11
- Nahlásit

benda2
To máš s toho ledu, jak se tam furt poflakuješ a s toho sprchování se šampionama. Jak se chlap zachladí, tak ucikává jak steklej.

Gerda
Čau Gerdi,
uš si secvičila ňákou novou koledu na zopcofku? Že bys nám ji jako přehrála. Tady tudle jako virtuálně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:11
- Nahlásit

benda2
Až ve čtvrtek, ale za to s maskama

já to mám i v kině, můžu sedět jen na kraji
No tomu úplně rozumim, taky nemám ráda lidi a nejvíc je nemám ráda, když sou cizí a sou moc blízko mě. V kině si sedám vždy na kraj, v buse stojim tak, aby okolo mě lidi nemohli být - mám třeba velkej batoh, v metru si rozkládám velký noviny, aby ke mě lidi nemohli blízko....A pokud to máš ještě umocněný potřebou vyměšovat, potom už se jedná zřejmě o pokročilejší fázi nějaké jistě velmi vážné nemoci

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:12
- Nahlásit

Triniti
uš si secvičila ňákou novou koledu na zopcofku?
Nazdar pani moje drahá, uš sem vás dlouho neviděla, ani takhle v řádkách!
Na zopcofku uš nehrám, bo teď chci hrát na tahací harmoniku. Uš sem se rozhodla. S tou se totiž dá dělat větší rámus

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:14
- Nahlásit

Triniti
uš si secvičila ňákou novou koledu na zopcofku? Že bys nám ji jako přehrála
tak já zas du...
Gerda
Až ve čtvrtek, ale za to s maskama

tak to ušetříš za masku,vid??

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:18
- Nahlásit

davidkova renata
tak to ušetříš za masku,vid??
Ty máš furt ňákej problém s tou pohádkou? Si jako nebyla ráda, že seš hlavní hrdina příběhu? A že máš chytrýho psa? Teda že mu byla přisouzena role chytrého psa? Já ti nevim mamko, když budeš furt takhle protivná, vyleje se ti žluč )))
Jinak mám krásnou masku, byla dost drahá, musí ze mě udělat princeznu

Triniti
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:18
- Nahlásit

Gerda
Gerdi a uš sis pořídila tu harmónyku, nebo zatím taháš za co nemáš?

davidkova renata
tak já zas du...
Taky tě ráda vidím. Sem ráda, že si tolik ochotna potporovat kulturno a umjelecko.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
Jinak mám krásnou masku, byla dost drahá, musí ze mě udělat princeznu
jo proto ty sis vzala tu hypotéku?? Jen esi bé stačit...
Triniti
Sem ráda, že si tolik ochotna potporovat kulturno a umjelecko.
no dyš to bude na hooodně velkou vzdálenost,klidně

Triniti
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:20
- Nahlásit

Gerda
vyleje se ti žluč
Třá by se to dalo speněžit.

musí ze mě udělat princeznu
.... ??? ..... Fakt mně to mrzí, Gerdi a neplač, jsou na světě i jinčí vjecy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:21
- Nahlásit

Triniti
nebo zatím taháš za co nemáš?
o víkendu jsme dělali koncert v paneláku na dvje harmoniky a jednu kytaru a jedny poloviční housle. Do půl pátý do rána. Moc se mi to líbilo, takže až mi doběhne stavební spoření, splatím auto, pořídím harmošku a tak zhruba příští vánoce vás mohu též oblažit menším koncertem, dybyste jako chtěli.

benda2
Člen
- Nahlásit

Triniti
To máš s toho ledu, jak se tam furt poflakuješ a s toho sprchování se šampionama
no tak si tak říkám jak bych dopadl kdybych místo hokeje dělal krasobruslení

Gerda
a sou moc blízko mě.

přesně tak, v buse naštěstí takovej problém nemám

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Triniti
vyleje se ti žluč

zisti to,potřebuju lóve!!!!!Tady to nebude žádnej problém

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:22
- Nahlásit

davidkova renata
Triniti
tak vy ste jako programově zlý? Dneska zrovna na mě? Princezna je dobrá maska, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:23
- Nahlásit

davidkova renata
zisti to,potřebuju lóve!!!!!
normál, prodáš žlučový kameny a řekneš, že to sou jantary.

Triniti
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:28
- Nahlásit

benda2
kdybych místo hokeje dělal krasobruslení
Anebo takovýto metání těch placek ve skockejch sukních, co?

davidkova renata
vyleje se ti žluč
zisti to,potřebuju lóve!!!!!

Tak jo, ale dávej na ňu bacha, aby ti třá nezžlukla.

Gerda
Princezna je dobrá maska, ne?
Já sem taky dycky jako malá chtěla jít za princeznu - krásnou a vobdivovanou, ale maminka asi vždy usoudila, že pro mně bé lepčí, dyš pudu za vosu, kozlíka, nebo čerta. Nigdy sem f princeznofskym nebyla

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:37
- Nahlásit

Triniti
no to nevím a oni ty metači mají mužské a ženské teamy nebo smíšené ?? jde o ty sprchy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:38
- Nahlásit

Gerda
prodáš žlučový kameny a řekneš, že to sou jantary.

genyjální

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání