Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:40
- Nahlásit

teda vy jste fšichni ňáký plodný a rychlý, než odepíšu na příspěvek, napíšete sto dalších a já jsem mimo mísu, ach jo, blesk je proti mně lajdák...

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:41
- Nahlásit

Neessi
tetování je snad vidět pořád ne
no jak komu, mně u černý a vlkošedů nejde už vidět vůbec...já uši na zkoušky apod. holím, aby aspoň něco vylezlo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:43
- Nahlásit

pitbull
ty hnusný kapřáky

sme dneska jednoho viděli s isdpch na cvííčáku Malý štěndo,tak 3-4 měsíce...pěkně nasrstěný,mohutný packy,to jo..ale ty záda a hlavně ty zadní nohy bože jak tohle někomu může připadat normální vždyt on ani normálně nemůže stát.stojí na celý tý ploše co je od kloubu dolů a x je proti tomu přímkaa voni se plácaj po ramenou,jakýže to je pěkný zvíře...je mi těch psů líto,kdy už se někdo probere..

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:43
- Nahlásit

Neessi
esli do toho můžu, to otifree, by mělo stačit, pokud je boltec jen znečištěn a nejde to dovnitř k zvukovodu, tak bych použila houbičku a pak lehce přeholit, ale Můdr má pravdu, tetování by mělo být vidět furt, tagže vydrbat a voholit...choděj s tim za mnou lidi do salonu a fungluje to

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:45
- Nahlásit

davidkova renata
nebůůůůůůůj, probere, nezdá se to, ale vlkošeďáků i černejch je stále víc a tlak na ty bl... co to posuzujou taky houstne, tagže vydrž Prďka, vydrž, bude líp...

nanyfaker
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:47
- Nahlásit

Ebony
tetování je snad vidět pořád ne

no mně taky není tetování vidět...anivááá trochu .....

Jinak Kuvaaa shanim tu svou starenu...misto aby delala cukrový, tak si tu zas hází pavlačtolk, to teda néé drahá

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:48
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně že se pak divěj, že ty zvířata maj v hajzlíčku kyčle a dysplazie jako vyšitý

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:49
- Nahlásit

Ebony
ty si pleteš váhu s velikostí, viď

Prdlajs- fena min.55cm max 60cm kv!!No to už Bordžínka je dávno přerostlá a zmenšit už nepůjde
Nezapomeň,že geny po jejím tatíčkoj dostaly zelenou

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:52
- Nahlásit

pitbull
no víš, já měla čtyřky zrovna u vlkošeda, co měl nohy rovný jak svíčky, a náš klubovej přeúhlenej vítěz má klouby jak soustružený
a takový labrouši zrovna přeúhlený nejsou a lítá jim to tam pěkně
vono zrovna dysplazka je asi vo něčem jiným...

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:53
- Nahlásit

Neessi
fena min.55cm max 60cm kv
a já tedy nerozumím...

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:54
- Nahlásit

Ebony
to je jasný, ale to extrémní přeúhlování po několik generací taky udělá hodně, ale samozřejmě to není jediný důvod a není to jen u ovčounů, v tom s tebou souhlasím

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:56
- Nahlásit

pitbull
no já zrovna o dysplazce mám svoje osobní přesvědčení, mnoha léty podpořené, ale to už není do fóra

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 18:57
- Nahlásit

nanyfaker
no mně taky není tetování vidět...anivááá trochu .
To máš blbý,mě jó a nemusím ani holit!

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:00
- Nahlásit

Ebony
vono zrovna dysplazka je asi vo něčem jiným...

vo množírnách a ne vo slušným chovu.

to all nějak mi došlo,že za týden jsou vánoce,krucinál.Mám takový divný pocit,že bych asi měla něco dělat.Ebony má aspoň toho rozšvihanýho krocana a já tak leda guvno.Mrazák mám narvanej masem-ale pro čuby.Půjdu si aspoň stvořit seznam nákupů.Ale s dárkama nevim,nevim.No pro čubiny mám taky -ty velký Kong kousací blbosti,co se do toho cpe sýrová pasta,ale pro lidi nemám nic.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:02
- Nahlásit

jablunka
To máš blbý,mě jó a nemusím ani holit!

jenže my víme,kde ty ho máš

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:04
- Nahlásit

Neessi
jo děvče, musíš dva mražáky, jeden pro psy, a jeden máme pro sebe - blbý je, že i v tom našem je plno psího masa

nepanikař, já taky ještě nemám pro nikoho dárky...ani psí

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:05
- Nahlásit

Neessi
klíd já mám v lednici průvan jak na Sibíííři, dárky žádný a zatim jsem nějak v klidu, ten klid ztrácím jen gdyš si představim, že jdu teď nakupovat do toho davu, to mě obíhaj mrákoty

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:09
- Nahlásit

Neessi
jenže my víme,kde ty ho máš

Však to taky nigdy nebylo tajemství,ale jak de čas,možná jednou bude!
Ebony
nepanikař, já taky ještě nemám pro nikoho dárky...ani psí
To bych nepanikařila,ale už rovnou něgde byla na léčení,páč já začít nakupovat až nýčko,tak na půl rodiny zapomenu a druhá půlka dostane něco totálně nepoužitelnýho!

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:09
- Nahlásit

pitbull
že jdu teď nakupovat do toho davu, to mě obíhaj mrákoty
no tě mě berou taky, jsem v pátek potřebovala už akutně něco k jídlu, a dvě hodiny jsem objížděla parkoviště u kaufoše, než jsem našla místo, a to bylo dvanáct dopoledne, ty lidi snad nechoděj do práce

Pentas
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:11
- Nahlásit

všem děkuji,zase jsem moudřejší

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:12
- Nahlásit

Pentas
všem děkuji,zase jsem moudřejší
Tady to ani jinak nejde.........

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:12
- Nahlásit

jablunka
páč já začít nakupovat až nýčko,tak na půl rodiny zapomenu a druhá půlka dostane něco totálně nepoužitelnýho!
to já mám jednoduchý, dárky pro kámošky většinou vyrobím a z rodiny mi tu přijede jen brácha, páč chlap si zmizel klíďo na vánoce do afghoše...
ale zase musím něco vymyslet pro 12 psů, kocoura a morče

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:17
- Nahlásit

Ebony
taky jsem v pátek kroužila kolem parkoviště, dítě mělo svátek a já to nechala na poslední chvíli, vzala jsem ho aby si vybral sluchátka k mobíííííílu, aby je stará matka náhodou nevybrala úplně dementně, no to jsem si naběhla, zaparkování půl hoďky a hoďka fronta na sluchátka, já už byla na šrot a chtěla mu přidělit ty na trachtor, ale nevěřil, že by mu slušely, Otíkovi ve vesničce taky sekly, no nakonec jsem vytrpěla frontu i na hamburger, páč z toho puberťák dostal hlad, ale pak mi došlo, že jsem nenašla zdraví a nervy na hnoji a fofr domů a tak mám blok jít cokoli nakupovat, asi 24. ráno prchnu a nechám jen vzkaz, že se vracím po svátcích...

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:19
- Nahlásit

Ebony
z rodiny mi tu přijede jen brácha, páč chlap si zmizel klíďo na vánoce do afghoše...
No já sem ze čtyřech dětí,Othelo má bráchu s rodinkou a moji harantí+fšichni čoli,kočky a nunu potkan!Přestala sem to rači počítat,páč by mě jeblo!S kamarádama to máme jednoduchý,23.12. se sejdeme,popijeme a rozdáme dárečky(děláme tajnýho Ježíška) a druhej den mě vždycky tak bolí hlava,že mi je fuk,že je Štědrej den!

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:20
- Nahlásit

Ebony
to máš jednoduchý, kocourovi dej morče a psům kocoura a máš na svátky i veselo a ne že na mě pošleš vochránce

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:27
- Nahlásit

Ebony
jo děvče, musíš dva mražáky, jeden pro psy, a jeden máme pro sebe

Nechci se moc vytahovat,ale já mám od matky naučený,že s tím,co mám,musím vydržet aspoň měsíc(nepočítám do toho kafe a cigára:lolTakže ve sklepě mám velkej pultovej mražák (300l),pak je tam ještě ta obrovská lednice Minsk,kde je taky mražák-tam dávám spíš zeleninu a ve špajzu je další velká lednice s mražákem.Takže mražáků bych řekla mám dost a ve všech,když maso-tak pro psy ,ale pro člověka nikde nic.
Zkusím zítra přežít tu svou nechuť nakupovat

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:32
- Nahlásit

Neessi
mám to naplánovaný stejně, musim koupit fakt aspoň něco, ale bojim se, že se z toho budu celou noc hrůzou odkopávat, tak snad to přežijem

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:32
- Nahlásit

jablunka
No já sem ze čtyřech dětí
prostě aleksandrofci Vám by se hodil fakt opravdickej živej Ježíšek,kterej by to vobstaral,ale nesměla bys ho brát toho 23.12.s sebou na tu pařbu s kamarádama

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:33
- Nahlásit

Neessi
já mám od matky naučený,že s tím,co mám,musím vydržet aspoň měsíc(nepočítám do toho kafe a cigára:lol
Gdeže to bydlíš???Já abych se zajela podívat,jak se čék připravuje na válku!!!
Páč já gdyž f pátek udělám obří nákup,narvu lednici a mražák pro lidi,tak f pondělí si můžeme maximálně dávat na hlavu mraženou zeleninu!

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:36
- Nahlásit

Neessi
prostě aleksandrofci
Mám pocit,že už je f počtu převyšujem!
Vám by se hodil fakt opravdickej živej Ježíšek,kterej by to vobstaral,ale nesměla bys ho brát toho 23.12.s sebou na tu pařbu s kamarádama
Ale né,právě naopak,mi ho tak zbouráme,že nám tu nechá fšecko!

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání