| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:53
- Nahlásit
Gerda
a když už jsem zmínila isdpch,tak co s tou novou sbírkou RD a těma kreditkama? To jako že máme poslat kreditky isdpch i s pínama,bo co?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:15
- Nahlásit
Gerda
Co třeba LAhMa
Láma ne! To by musela jablunka shodit ten nádhernej tizián a s holou lébou si ji nedokážu přectavit
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:16
- Nahlásit
ahoooj lidi,tak už konečně mám doma pc
co je nového???????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:19
- Nahlásit
Neessi
když už jsem zmínila isdpch,tak co s tou novou sbírkou RD a těma kreditkama?
Nesmysl, žádná sbírka se nevyhlašuje, RD nevyhlašuje sbírky, já se v tom nechci plácat, protože i ty o mě víš, že k ovčárům/vlčárům potažmo k RD mám kladný vztah a pro mě je tento "projekt" (nebo jak to nazvat) užitečný, sama ráda přispěju a je mi celkem u prdele, jestli na seno, kurzy, psi anebo cokoli.
esi chodí isdpch se špinavýma hnátama do hospody
Já ho podezírala ze samejch strašnejch věcí, ale takováhle hrůza mě fakt nenapadla.... )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:21
- Nahlásit
Neessi
Láma ne! To by musela jablunka shodit ten nádhernej tizián
Co by neshodila, je podzim? Neni! Je zima? Je! Stromy v zimě nemaj žádnej ticiján! Musí to dolů bezpodmínečně tak jako tak.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:25
- Nahlásit
Neessi
To by musela jablunka shodit ten nádhernej tizián a s holou lébou si ji nedokážu přectavit
S holou ne,leč dvě léta tomu zpět jsem to měla na 3 mm!
Gerda
Co by neshodila, je podzim?
Jenže já schazuju zásadně na léto!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:30
- Nahlásit
jablunka
čauky,ted tohodle 15 si jedeš pro Chrtíka????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:30
- Nahlásit
jablunka
S holou ne,leč dvě léta tomu zpět jsem to měla na 3 mm!
Lamy musej bejt na holo, to se nedá nic dělat.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:34
- Nahlásit
Gerda
Nesmysl, žádná sbírka se nevyhlašuje, RD nevyhlašuje sbírky, já se v tom nechci plácat, protože i ty o mě víš, že k ovčárům/vlčárům potažmo k RD mám kladný vztah a pro mě je tento "projekt" (nebo jak to nazvat) užitečný, sama ráda přispěju a je mi celkem u prdele, jestli na seno, kurzy, psi anebo cokoli
no počkej-co s tím maj společný ovčáry/vlčáry?To by přece isdpch napsal
Hele víš co,podívej se do maila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:36
- Nahlásit
Neessi
No vidiš, a už se to rozjíždí - nic o tom nevim, o žádný sbírce, nechci o tom mluvit, nejsem ani z těch, co by něco vědět měli. jdu do mailu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:36
- Nahlásit
želva
čauky,ted tohodle 15 si jedeš pro Chrtíka??
Ahojda želvajs!!!!!
Není to 15.12.,ale až 19.12. a nejedu,ale nebudu se tu rozepisovat,Renča ví víc,tak jí řekni,že má povolení ti to převyprávět!
Gerda
Lamy musej bejt na holo, to se nedá nic dělat.
Jenže já nejsu lama,ani láma,ale Lady Appletree her Majesty fon Új...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:45
- Nahlásit
jablunka
Lady Appletree her Majesty fon Új
No a až se zebrietíš, nikdy to nevyslovíš, nebudeš se moct přectavit královně, kdybys náhodou seděla ve stejný hospodě jako ona.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:54
- Nahlásit
Gerda
No a až se zebrietíš, nikdy to nevyslovíš,
bude mít předtištěnou nafštívenku,ne?
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:54
- Nahlásit
Gerda
čau, ale koukej se z z toho mejla vrátit, já u toho zábradlí dlouho čekat nebudu a já chcíííííííííí taky na seno k jééééééšišku...prosííím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:56
- Nahlásit
Neessi
bude mít předtištěnou nafštívenku,ne?
To mě nenapadlo, to je dobrý! Fakt je, že bude vypadat vznešeně, když předá královně navštívenku bez hlesu.... ))) Jen si nesmí krknout
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:58
- Nahlásit
pitbull
No konečně!!!!!!!! Kde se flákáš, tu na tebe čekám celej den! To je úroveň tohlecto! Teď sem si domluvila kino s holkama z práce, takže to musíme vzít krátce a rychle.
Sem včera přemejšlela, co bych volala, kdyby mě přepadli. Nasadilas mi brouka do hlavy.
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:01
- Nahlásit
Gerda
hurá funguje a místo strážmistře musíš volat mistřéééééééé...
dřív to nešlo genetický materiál ve škole nechtěl pochopit jakési vzorečky a odpoledne pro udržení ekonomické situace mám vedlejšák, stříhám psíky, ale už jusem je odsrstila a mám relax, nechceš mě vzít do kina, já nebudu vyrušovat, já to budu jen komentovat, to je pak větší bžunda...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:01
- Nahlásit
pitbull
ahojda,mi se ještě neznáme,ale tady mě znají až moc
jinak jsem Petra
napiš mi něco o sobě
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:03
- Nahlásit
Gerda
varování neber pitbull do kina,vona jen nekomentuje,vona se furt děsně chláme a udělá ti vostudu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:05
- Nahlásit
želva
já pošlu pitbulloi tvůj mail,můžu?
Páč kdyby měla vo sobě všecko napsat,tak to budeš číst do vánoc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:06
- Nahlásit
Neessi
varování neber pitbull do kina
Náhodou, když bude mít náhubek, tak může kamkoli. Vezmu!
pitbull
strážmistře musíš volat mistřéééééééé
No já jednou viděla v televizi, že se volá Ich komme! Takže strážník mi tam stejnak ňák nepasuje....
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:07
- Nahlásit
Neessi
no jasně,není problém
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:07
- Nahlásit
pitbull
už máš vostříhaný vořechy?A bránili se hodně?No to je blbá otázka.Před tebou lehne na záda i ta nejhorší mrchapes a poslouchá,jako by měl ÍPO III.
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:08
- Nahlásit
želva
jsem Pavlína, pejskařinu dělám 34 roků a z toho 15 profesionálně jako protidrogař, mám "velkou" a hezky praštěnou rodinku, jednoho děsně chytrýho puberťáka, jednoho a půl knírače a jinak bez silnějšího pohlaví, takže jsem chvíli maminek a chvíli tatínka, teď učím puberťáky matiku a fyziku a průserům se bráním srandičkama a naučila jsem to i synka, takže nám to funguje. Sem teď chodím relaxovat a je to fajn. Esli sem na něco zapomněla.tak se klidně ptej. Pitbull mi říká synek, páč prej ustojim fšechno, ale nevim, nevim, něgdy potřebuju to zábradlí, o kterým tu byla řeč fčera...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:11
- Nahlásit
pitbull
Na svýho psa bych potřebovala mít alespoň čtvrtinu tvého temperamentu a Mařenka by byla nejspokojenější, nejvyrovnanější a nejšikovnější pejsek. Se bojim, že se to nedá naučit, že se s tim musíš narodit
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:12
- Nahlásit
Neessi
vo čem to mluvíš, fúúúúúúúúúúj IPO, ale máš prafdu, IPAŘ by lehnul hned, to není na praktiku to je na ho..., ale mrchapes tu byl, ale znáš to ukážeš, jak to chodí ve smečce a už ležej...
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:13
- Nahlásit
Gerda
hele s tím se buď narodíš nebo umíš pozorovat a odkoukáš to, žádná věda...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
No ženy, jdu do toho kina, takže zítra tu koukejte být co nejdříf! Jasný???????????????
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
pitbull
si zapoměla napsat,že jsi srdcem ovčařka(aby želva pochopila-je na ovčouny a je fakt dobrá),jen sis zapoměla ušetřit na barák s 10kotcema na ovčouny.Takže máš skladné plemeno.
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:15
- Nahlásit
Gerda
a Mařenka fšechno umí už vod narození, jen jí to musíš naučit, aby to dělala gdyž ty chceš, brnkačka, tahle parta potřebuje stkání, není nad názornost...
|