| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:48
- Nahlásit
nemethova5
ale nezapomnela,rikam,ze zdravim vsechny,kdybych je mela tady jmenovat,tak mi upadne od psani ruka
To tě sice šlechtí,ale nevomlouvá!
jinak co noveho?
Tady asi nic.Jo vlastně jó,po dlouhý dobje se se tu ukázal Božský Kája!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:50
- Nahlásit
pitbullpche,ja to taky furt rikam,ze nejlepsi zakusek je prepasirovanej pres prase,jo maso to ja muzu,stejne to sladky zerou jenom decka,doufam,ze zitra nebude lejt,potrebuju si s hajanem zakousat,uz mu z te sluzby hrabe,jinak znam taky jednoho super cloveka,radima sedlacka,ktery dela drogare atd.dalsi veci,moc zasluzny,jinak jmenuji se dana,jsem ze severni moravy je mi 32let,delam u bezpec.agentury,mam ovcouna,spise medveda,uvazuju o dalsim prirustku,pokud bude zahrada budu mit dalsiho ovcouna,pokud to vyjde.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:51
- Nahlásit
jablunkakdo to je?bozsky kaja?dobra pani lituju toho,ze jsem na vas zapomnela,uctivy sluzebnicek,staci?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:54
- Nahlásit
nemethova5
kdo to je?bozsky kaja?
No tlustej přece,fatdog!!! I gdyž tady dneska byl jako Karel Bergr.
dobra pani lituju toho,ze jsem na vas zapomnela,uctivy sluzebnicek,staci?
Vše zapomenuto!
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:58
- Nahlásit
nemethova5
království za barák nebo vlastní zahradu, hned bych se vrátila k ovčounům
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:59
- Nahlásit
pitbull
barák nebo vlastní zahradu, hned bych se vrátila k ovčounům
Mám vobojí,jen ty vofčouny ne,ale ti už asi nebudou nigdy,propadla sem placatejm!
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:02
- Nahlásit
jablunka
no proti gustu žádnej dyšputát
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:04
- Nahlásit
pitbull
no proti gustu žádnej dyšputát
Dyk já vím,že je každej nemusí,ale já už se jich asi nezbavím!
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:11
- Nahlásit
jablunka
mně nevadí snad žádný plemeno, každýmu se líbí něco jinýho, jen nějak nemusim joooosefčiky, ty mi k srdci nepřirostli, dávnej bejvalej měl dva takový nesocializovaný spratky, málem mě přivedli k Chocholouškovi a ještě mi poškrábali celý auto, novo kastli...to byl nerv
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:14
- Nahlásit
jablunkajo aha pani,no videla jsem ze pise na forum,jo placati jsou co?boxici?jinak ja mam hajana v byte,jak davidkoj nyny,ale druhej pes je zvyklej v kotci a s hajanem by se sezrali,je to dost dominantni zvire a nikdo ho nechce pro jeho ostrost,druha vec je ta,ze pokousal kluka,ktery mu lezl do kotce bez dovoleni,tak ho majitel chctel utratit,holt blbec,kdyz pusti decko do kotce a bez dozoru,ja mam takovy tvrdaky rada,spis jde o to,ze nemusi deti,jinak je skvelej,posloucha,kouse na ringo a ja uz bych si ho jen dodelala a nejaky zkousky s nim bych delala,jinak je to dvoulety mlady zvire a jezdila bych s nim po sluz.zavodech,asi tak nejak,uvidime jak se ta zahrada vyvrbi no.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:15
- Nahlásit
pitbull
jen nějak nemusim joooosefčiky, ty mi k srdci nepřirostli
Tak f tomhle se schodnem,jen se mi líbjej hrubosrsťáci!
Du se uložit do hajan,tagže brou noč fšem......
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:20
- Nahlásit
nemethova5
tak tohle bych fšechno podepsala, cizí dítě v cizím kotci nemá co dělat a utrácet psa je zvrhlost, za chování psa by měl být vždy zodpovědný majitel, líbí se mi jak to posuzují v cizině, pes je považován za zbraň a za zbraň zodpovídá její majitel, taky nehodíš devítku do šrotu, protože s ní nějakej debil někoho vodkrouhnul, ale budeš stíhat majitele a případně pachatele, tak nemůžeš trestat psa, že ho někdo nezvládá. Jinak mám taky radši tvrdší a temperamentní povahy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:22
- Nahlásit
jablunkato je hezky,ja chci neco s ovcakem,jj,boxik je osobnost
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:25
- Nahlásit
všem
taky se dnes loučím, jdu ještě venčit a pak hajííííííííí, takže hezký sny fšem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:27
- Nahlásit
pitbullno jo,to mas naprostou pravdu,to neni plysak na hrani a vetsina debilu si to vubec neuvedomuje,psa ma muj znamy,dela figuranta a preferuje spise opravdove psi a ne nejake hopinky IPO,ale to je kazdeho vec co cvici,najdes uplny magory,jak mezi tartakama,tak ipakama,ja mam sice slozene ipo a sehacko,ale ja radsi nas zkusebak,ten mi vyhovuje,je fakt,ze jsem byla parkrat na sluz.zavodech a lidi,jakozto policajti se ke mne chovali dobre,taky mi mohli rict,je civil,co tu chce a v pohode,hajan kousal dobre a tvrdy zakroky mu potiz nedelali,jinak mam zalusk i na flanderaka ale jeste uvidim,asi bych to shrnula takhle kazda zbran a vsechno se da zneuzit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:35
- Nahlásit
nemethova5
nazdárek,koukám,že už jste s pitbull pokecaly.Ona taky nemusí ípo.Prostě když cvičí psa,tak ve výsledku ten pes v pohodě vymlátí hospodu,na rozdíl od ípáka,kterej zdrhne.
Co Hajan? samý bláto,co?:mad neska jsem ty svoje sfině vyčesávala hodinu,chjo.
|
karel berger
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:30
- Nahlásit
Neessi
probůh vy chováte dlouhosrstý prasata? to jako divoký myslíte?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 06:04 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
karel berger
probůh vy chováte dlouhosrstý prasata? to jako divoký myslíte?
ste ftipnej teda,ale máte recht.V tomhle počasí se to těžko rozezná-snad jenom podle čumáku a vocasu.Ale zrovna včera se čuby zabahnily tak,že to byl jen minimální rozdíl vod prasat
jinak dobrýýýýýý ráno fšem a upozorňuju,že je venku pořád chnusně
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 07:34
- Nahlásit
brý ránko všem
Neessi
tady je jenom zima jinak viditelně
gerda
hlásí že má sněžit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 07:52
- Nahlásit
Dobré ráno všem, já jdu zase spát . Sem přijela domů o půl třetí ráno, mám akutní spánkový deficit.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 08:53
- Nahlásit
Dobré ráno všem kteří objevili krásu MHD
jinak teda v buse finguje pěkná diskriminace protože zatímco ti kteří sedí si nahřívají zadní část tak ti co je pustili sednout tak těm mrzne prd..l
Už se vybraly ty prachy pro R.D. ???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:52
- Nahlásit
Dobré ráno všichni lidi skvěle cvičící i vy líní jako vši!
Musim vám říct, že je mi líto, že sem tu včera nebyla s vámi, protože to kino bylo takový, že sem tam tu vostudu dělala sama a v romantických scénách se chechtala jak blázen. Prostě kdo jste viděl Once, asi víte, o čem mluvím, autor by zřejmě dokázal udělat láf story i z jízdního řádu. navíc sme seděli ve třetí řadě a film obsahoval velké detaily, které se komíhaly, takže mě pěkně bolela hlava.
Co se pitbull a jejího návrhu na setkání týká, beru hned, udělá mi z Mařky psa, co vymlátí každou hospodu, budu objíždět republiku a získávat pověst jako Jesse James. Až mě zatknou, můžete se shromáždit před vězením a vynucovat mě a Bilušce milost.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:06
- Nahlásit
Dobré ránko všici psavci i psavkyně/safra těch je tu podstatně víc/.Na co se tu vybírá?Já sem taky potřebnej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:24
- Nahlásit
isdpch
mám teda ještě chtít
No, já bych na to třeba už nešla.....Ten pán, co tam zpíval, byl strašně urputnej a zpíval furt, několikrát tu samou písničku, celou, ne jen kousky.....prostě furt zpíval, křičel, nahrával ve studiu a bylo to děsně rozvláklý....
Jinak musím pochválit Jardu byl
Knedlik byl taky dnes hodnej, včera si to asi dost uvědomil na tom parkingu a dnes jel krásně, bez cukání, dokonce sám i zacouval, asi to rádyjo taky dostane. Jo holt i auto se furt vyvíjí a učí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:48
- Nahlásit
isdpch
pučim si rači smrtonost past 4 páč brůs tam určo zpívat nebude
Tak si puč aspoň Posledního skauta,tam Brůs na konci tancuje!
Čus fšicí!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:48
- Nahlásit
isdpch
smrtonost past 4 páč brůs tam určo zpívat nebude
No i kdyby brůs zpíval, tančil a dělal cokoli, dycky bude ten nej! A v pasti je dobrej, eště lepší je v Poslednim skautu, tam je nepřekonatelnej )))
já budu mít od února taky oktáfku, tak kdybys chtěla můžeme ho ještě posocializovat
No já nevim, zatím to máme tak, že oktáfky toleruje, ale žádný velký přátelství....eště je schopen mezi ně zacouvat, ale jednou se jedný tak leknul, že sebou škubnul, chcípnul a musela sem ho restartovat!!!!! od té doby má prostě s oktáfkama problém, jak je to s kulatým znáčkem vepředu, je to průser - a nedej bože oktáfka new face, to je úplnej konec, nemůže vidět ani masku, pak se vzpíná, čoudí a nejede. Dnes couval vedle audiny, to nám docela jde, jen z druhý strany vyčuhoval renault, tak se nejdřív musel ujistit, že to neni kulatej znáček a že ho neodře....no napodruhý byl v mezeře a ani neřval. Je to dost citlivý auto.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:50
- Nahlásit
Gerda
eště lepší je v Poslednim skautu, tam je nepřekonatelnej )))
Tak na tom se shodnem!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:59
- Nahlásit
jablunka
Tak na tom se shodnem!
Ale pani, dyť my se snad shodnem i na víc věcech, ale s tim brůsem máte 100% pravdu!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:02
- Nahlásit
Gerda
Ale pani, dyť my se snad shodnem i na víc věcech,
No jasněěěěěě!
ale s tim brůsem máte 100% pravdu!!!
Taky tady byla shoda 100%!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:07
- Nahlásit
isdpch
nebe je modrý, voda je mokrá a ženský maj svý tajemství ...
Jj a Satan Claus!
|