Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:09
- Nahlásit

isdpch
jablunka
Je jasný, že od Ježíška prostě to DVD přehrávátko potřebuju, bo jinak nevim, kam na tyhle filmy mýho děctví budu jako chodit!
Jo a zrovínka včera sme s holkama na obědě konstatovaly, že sme rády, že sme vyrůstaly v době, kdy ještě hrály normální kapely, že nemusíme poslouchat to, co poslouchaj děti dnes. V tý hospodě totiž měli naladěný v telce Óčko a to, co tam běželo, bylo strašně smutný.

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:18
- Nahlásit

isdpchjablunka
nebe je modrý, voda je mokrá a ženský maj svý tajemství ..

náhodou si šel kolem, zakopl a v.............. ženy
tohle je skoro můj kultovní film, dlouho jsem ho neviděl a trochu na něj zapomněl
potom ještě četa od Stona

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:28
- Nahlásit

isdpch
Kristepane, Sáro. Necháš ji, aby se malovala tak, že vypadá jako mýval. Přijdu domů a myslím si, že je to zloděj. Dvakrát jsem ji málem zastřelil
Za 500 babek??To ty kalhoty v sobě musej mít televizi!
Gerda
to DVD přehrávátko potřebuju
bez toho se dneska už nedá žít

To potřebuješ a nutně!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:29
- Nahlásit

isdpch
Když sem ještě pracovala v Greji, náš kreativní ředitele byl nadšenec filmů tohoto typu, potom měl moc rád výbuchy a společně jsme v pracovní době během vánoc sledovali béčkové a výbuchové a takové filmy, bo já je taky ráda. A když se pak připravoval spot na Azuritka, nazval pracovní scénář The Last Boy Scout právě podle Posledního Skauta. Na presentaci v Paříži pak zjistil, kolik takových kreativních ředitelů z Evropy je stejnými nadšenci jako on - bylo to schválený a točilo se.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:33
- Nahlásit

jablunka
isdpch
Takže až s bendou vyberem na davídkoj nojbůk, měli bysme vybrat i na moje DVD přehrávátko.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:33
- Nahlásit

isdpch
na to už jsem starej
Tohle na mě nehraj,nezapomeň,že sem tě viděla osobně!
A ještě jedna hláška:"Je mi jak kdyby mě jeli a nevytřeli!"

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:35
- Nahlásit

Gerda
až s bendou vyberem na davídkoj nojbůk, měli bysme vybrat i na moje DVD přehrávátko.
Jasně a mě už teď začněte vybírat místo k poslednímu vodpočinku!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:54
- Nahlásit

jablunka
začněte vybírat místo k poslednímu vodpočinku!
Votpočiň si na gauči a zadarmo!

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:00
- Nahlásit

Gerda
Votpočiň si na gauči a zadarmo!
U nás se na gauči nevotpočívá.Na to sme moc akční rodinka!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:03
- Nahlásit

jablunka
Na to sme moc akční rodinka!
Tak to já ne, já votpočívám ráda, nejrači se válim. Marie to má po mě, sem ráda, že mám líného psa

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:15
- Nahlásit

Gerda
Takže až s bendou vyberem na davídkoj nojbůk
hele a nezrušíme to, ispdch psal že tam přijde nějakej student jí připojit takže už to není krizová situace
A u tebe nevím nevím naco ho potřebuješ, seš mladá tak máš chodit do kina a ne sedět na gauči jako my starý fotři

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:20
- Nahlásit

benda2
hele a nezrušíme to, ispdch psal že tam přijde nějakej student
tak jí zaplatíme studenta, ne? )))))

máš chodit do kina a ne sedět na gauči
Jenže já už přišla na to moudro starých fotrů, že na gauči se telka nejlíp sleduje ))))

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:26
- Nahlásit

Gerda
tak jí zaplatíme studenta, ne?
a zaplatíme jí rovnou dva, třeba jí připojení půjde rychlejc

na to moudro starých fotrů
tak si eště pořid domu ten net a je hotovo

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:36
- Nahlásit

benda2
isdpch
S netem studentí, hlavně ať nepřijde zákon, Dagu Badmane

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:57
- Nahlásit

S netem přišli studentíí aby se poprali s virem a zákon stál při nich

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:58
- Nahlásit

A až jí net pustí tak to s R.D. zapijem

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 13:04
- Nahlásit

isdpch
není zač hele a myslíš že je lepší linkout téma nebo jednotlivý stránky zvlášt ??? já jen abych tě nezdržoval

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 13:07
- Nahlásit

Přátelé, kamarádi. Má ještě někdo tak blbou nadřízenou jako já??

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 13:49
- Nahlásit

benda2
S netem přišli studentíí aby se poprali s virem a zákon stál při nich
A nebyli to obyčejní studenti - byli to charakterní postavy, co vždy nesly zákon na a právo Dobra na vlastních bedrech všude tam, kde ho bylo potřeba. Hrdinně bojovali proti mocným silám zla, až jednoho dne....opravili mamce intronééééééét.

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 13:59
- Nahlásit

Gerda
a po té všechny ty svalnaté, udatné, bojemošlehané a mládím plné hrdiny pozvala štástná to žena na kafe od žida a cukrový dle receptu Bilušky. Načež jeden za druhým se odebrali do nikoliv obyčejné ale kouzelné kadibudky

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 13:59
- Nahlásit

Gerda
Tak to já ne, já votpočívám ráda, nejrači se válim. Marie to má po mě, sem ráda, že mám líného psa
Njn,to já taky,ale neprozřetelně sem si kromně dvou válecích psů pořídila i dva akční a k tomu i čtyři děti a manžela!
Biluška
Přátelé, kamarádi. Má ještě někdo tak blbou nadřízenou jako já??
Teď naštěstí ne,ale kdysi sem měla šéfa takovýho trotla,že sem mu po ukončení pracovního poměru f klidu řekla,že má kliku,že už nemám důvod ho posílat do p*dele,páč jinak by tam už byl!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:06
- Nahlásit

benda2
...ale jelikož měli víc životů, vzmohli se, přemohli kadibudku a za trest té dobré ženě nainstalovali nový vir. Mamka plakala a prosila, prosila a plakala, ale nebylo jí to nic platné. Požádala proto Bilušku uzavřenou v černé věži čekajíce na svého prince, aby jí dodala nový, lepší recept. Napekla cukroví pro všechny ty krásné studenty znovu, uvařila pravou arabiku na turecký způsob a pozvala je do svého kanadského srubu, který si pronajala od sociálně smýšlejícího milionářského synka. Studenti pokývli hlavami a věčným kouzlem zařídili, aby už mamka nikdy nedostala vir.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:16
- Nahlásit

jupí mám to za sebou! prezentace,obhajoba... měla jsem plnou místnost posluchačů, dokonce pan profesor z tělocviku tím byl tak nadšenej, že to viděl v nějakém receptáři, že chce místo tělocviku na naší škole zavést lidské agility nj mladý inovátor... ale řekla jsem mu, že bych to brala jedinný štěstí jsem měla, že mi tam nepřišla ředitelka ani zástupkyně, co byly zrovna někde v čoudu Ani to video co jsem hledala mě nezklamalo a fungovalo i když to při zkoušení včera blblo. Dokonce si myslim, že to jednu mladou slečnu profesorku tak zaujalo, že se n a ni můžu těšit na cvičáku, kde si vyměníme role, protože já většinou trénuju začátečníky no to by byla prča...

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:17
- Nahlásit

Gerda
potom ale jednou musela odjet s NYNY na cvičák za Jardou. A nechala všechny hodné studenty u hodovního stolu kde si vylamovali zuby na tom úžasném cukroví. A než odjela tak jim vyprávěla pohádku a budulínkovi. Když vracela domu i s Biluškou kterou osvobodila z černé věže která nebyla zanesena do mapy GPS takže jí žádný princ nenašel tak zjistila, že zapomněla klíče. škrábala a tukala, prosila a přemlouvala ale studentí jí neotevřeli protože měla děsně vyřvanej hlas z toho jak na cvičáku hulákala na NYNY.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:18
- Nahlásit

Biluška
tak ju vyměň a bude

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:20
- Nahlásit

Gerda
Gde se ti haranti flákají? Proč už jí to prostě nespraví??

Shelticka
šikulka, dostane piškotek

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:44
- Nahlásit

benda2
NYNY ale věděla, kde má panička slabinu a mohutným kopem, který nastudovala u čaka norise, otevřela dveře i s celou hlavní stěnou bytu. Dovnitř pak zavál čerstvý vítr z hor a odnesl všechny zbytky zloby a virů na pracovním stole. V místnosti zavládl klid a bezvětří. Studenti i Biluška si padli kolem krku, sesedli společně k vyjedenému a deratizovanému hodovnímu stolu a vymysleli, jak Bilušce ulehčit. Mamka oprášila vánoční kolekci písní Jitky Zelenkové, NYNY začala tklivě zpívat a hody hody doprovody se nesly v duchu svátečních chvil.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:48
- Nahlásit

Shelticka
Ali, nemáš náhodou ty fotky mých psů, co jsi fotila na Intercanisu? Já je zaboha nemůžu najít, mám děsně přeplněnou schránku.

isdpch
Mě nedávno spadl počítač a přišla jsem prakticky o všechny data. Fotky pochopitelně taky. Ale budou všechny ve schránce, já mail nemažu. Tím pádem je to ta příšerně přeplněné a nedá se nic najít. V krajním případě proberu jeden mail po druhém.

Za chvíli taky vypadnu, holka má ve školce besídku a pak mám dvě schůzky s klientkama. Vezmu to tam letem světem a za chvíli jsem zpátky.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 15:03
- Nahlásit

Biluška

máš mejlík

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 15:29
- Nahlásit

isdpch
tak študent nepřijde, páč sedum let v Písku študýroval a ani jenu pannu nemiloval
No to s tou pannou neni problém, bo mamka je v jiné skupině, co se Písku týká, hlavně ať to neni v ledvinách!

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání