| Autor |
Zpráva |
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:00
- Nahlásit
Neessi
hlavičko votevřená, to není jen náročnost, to vypadá na kvalitní rozum, já taky neíparím a ani nigdy nebudu, už ze zásady, mně se to prostě nelíbí, lezem tim do otvoru malý části Evropy, která se jezdila gdysi k nám koukat a obdivovat tu kvalitu a použitelnost a teď je to kvúlivá cirkusu v pr... všestranáci si musej svý kvality těžce vybojovat a ještě je bojkotujou špičky, který udělali jednoho psa, pak si vzali kravatu a hezky vo tom pindaj ve svazu...a fuj měla bejt sranda a já se zbytečně rozvohnim...
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:03
- Nahlásit
Ebony
i ve Svazarmu se našel figurant hovado, to je fakt na dlouhý povídání...ale dnes mi figurovíní připomíná balet v kopačkách proti skluzu...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:04
- Nahlásit
všestranáci si musej svý kvality těžce vybojovat a ještě je bojkotujou špičky, který udělali jednoho psa, pak si vzali kravatu a hezky vo tom pindaj ve svazu...
tak s tím souhlasím, ale to není vina pípa...to je prostě o lidech...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:07
- Nahlásit
pitbull
no hlavně aby člověk o figuranta vůbec zavadil
Neessi
teta, ale tady se můžeš pokochat, sice jsou tam i pípáci, ale někteří hoši se mi váááážně líběj
http://www.svodno.ic.cz/
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:10
- Nahlásit
Ebony
souhlas, víš co mi vadí nejvíc, že všetraňáci musej tolerovat vše co se jim nabízí i za cenu nekvality, ale ortodoxní ipaři totálně likvidujou kvalitní výcvik, vem si tu parádu, když mistrák pětistovák a do poslední minuty jsi nevěděl vítěze, pes se nezorientoval při kontroláku v terénu a kilo bodů bylo v pr... to bylo to pravý prověření kvalit, ale máš pravdu, je to v lidech, nechápu proč by tu nemohly fugovat jak sportovní, tak nejen pracovní ale i služební pejskařina...já proti ipákům nic nemám, ať to cvičej, ale ať svaz vrátí kvalitu do všestrannýho nároďáku...ať si lidi vyberou...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:17
- Nahlásit
pitbull
jo, vono je vůbec nejlepší, když ti ipáckej rozhodčí posuzuje všestranou zkoušku, a sebere ti body za hovadiny podle ipa, který vůbec v nároďáku nejsou
mně IPO baví, já mám ráda po všech těch "služebních " letech trochu odlehčení a zábavy, moje psy baví, ale je fakt, že moje potrhlý psy asi baví všechno, třeba i frisbee
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:18
- Nahlásit
Ebony
tady se můžeš pokochat
no jo,je tam strejda mojí Bordžínky(Chuligán Bílý trpaslík).Mimochodem ta krakenka poprvé hárá(10,5 měsíce) a raději nebu psát rozměry.Byste mi fšichni nadávali
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:20
- Nahlásit
Ebony
to beru, že tě to baví, vo tom to je, ale přesně, gdyž ti rozhodčí hovado sebere body za to, že jde pes na stopě s otevřenou mordou tak nutně potřebuju Můdr, páč je mi blivno...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:23
- Nahlásit
pitbull
že jde pes na stopě s otevřenou mordou tak nutně potřebuju Můdr, páč je mi blivno...
to já zas nesnáším, když mají kecy, že jde pes "příliš rychle" když jde přitom přesně...
|
pitbull
Člen |
- Nahlásit
Neessi
nenadávali, vždyť je to hlavně genetika a vo tý dost víš, určitě víc než my tady...
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Ahoj holky, co se řeší? Udělá mi někdo stručný výcuc? Já dneska trčím celý dne u Akély a nemám čas nahlížet jinam .
Do Svazarmu jsem chodila taky a po půl roce jsem byla vyhozena jelikož jsem se neuctivě vyjadřovala o Rudé armádě a soudružce výcvikářce . Naštěstí pár měsíců nato přišla revoluce
Ovšem soudružka cvičitelka tam straší dodnes
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:24
- Nahlásit
Neessi
Mimochodem ta krakenka poprvé hárá
a raději nebu psát rozměry
hele teta, já to nepochopila, rozměry čeho?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:25
- Nahlásit
Biluška
Já dneska trčím celý dne u Akély
no a trčíš tam evidentně zbytečně,co? ....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:27
- Nahlásit
pitbull
nenadávali, vždyť je to hlavně genetika a vo tý dost víš, určitě víc než my tady...
No genetika v tom je,ale když se pak ještě ocitne u mě(a tady fakt vyroste i trpajzlík),tak je z toho kraken.Tak já se přiznám:
vk 65cm ,váha 51,6 kg a teď mě zastřelte
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
pitbull
pozor pitbull - endemiti - máš kartičku? Ať tě neklepne
|
pitbull
Člen |
- Nahlásit
Ebony
takovejch příkladů by bylo...já na to mám hodně vyhraněný názor, nikdy bych nikoho nediskriminovala nebo neříkala, aby nedělal IPO, ale já to prostě nemůžu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:28
- Nahlásit
Ebony
NO zase tak zbytečně ne . Třeba jsem zjistila, že jsem jasnovidka . Líbí se mi jak se vždycky nechtěně prokecnou a přeřeknou. Pomalu se mi tak ten obrázek skládá dohromady. Bohužel Aku už asi nikdy nenajdu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:28
- Nahlásit
Ebony
Bordžínky
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:29
- Nahlásit
Neessi
nestraš nebo se k tobě budu bát přijít abych nenabrala zase těch 18 kilo, už rok držim váhu, tak až přijdu se svou kartičkou, tak aby mi zase nenaskákalo nějaký kilčo nahorůůů
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:31
- Nahlásit
Biluška
Bohužel Aku už asi nikdy nenajdu
Ještě mne napadlo,že někde byly fotky z toho "Snu zvířat" a Želva tam něco pomáhala organizátorům.Třá je ten vousatý pán někde vyfocenej,třá ho někdo pozná.....
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:31
- Nahlásit
Neessi
vk 65cm ,váha 51,6 kg a teď mě zastřelte
tak to je pěkný prase, to nemusí v lese ani kousat, stačí když toho hajzla zalehne
já mám psa 70cm a 50kg, a všichni na mě na cvičáku volají, kam jdu s tím kytovcem , naše ovčanda má jedna 65 cm, ale pohopouhých 40 kg, ihned se jí jdu omluvit, že jí nadávám do tlusťošek
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:32
- Nahlásit
Neessi
Bordžínky
jako její bordžínky ?
nic si z toho nedělej, naše holky, když hárají, taky jí málem courají po zemi
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:33
- Nahlásit
pitbull
nestraš nebo se k tobě budu bát přijít abych nenabrala zase těch 18 kilo
to bys tu musela mít byt a stravu a to na kartičku teda néééééééé
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:34
- Nahlásit
Ebony
nic si z toho nedělej, naše holky, když hárají, taky jí málem courají po zemi
ale rozměry toho jsem nemyslela ,seš teda ftipná.Kousek zpátky si přečti váhu a vk a pak mi nadávej.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:38
- Nahlásit
pitbull
jen na okraj - možná je dobře, že ten nároďák není na vrcholu, vono jak se podle něčeho šplhá na vrchol, tak se s tím svezou kdejací ctižádostivý hajzli, a pak to tak vypadá...podívej se, co je v pípu lidí, co střídaj psy jak ponožky a chovaj se k nim jak hovada, jen aby se blejskli...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:42
- Nahlásit
Ebony
tak se s tím svezou kdejací ctižádostivý hajzli, a pak to tak vypadá...podívej se, co je v pípu lidí, co střídaj psy jak ponožky a chovaj se k nim jak hovada, jen aby se blejskli...
no trefa do černýho
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:43
- Nahlásit
Neessi
to je škoda, já bych stála i tu frontu do postýlky, ty se o ně tak hezky staráš...ani bys o mně nevěděla...
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:49
- Nahlásit
Ebony
vím jak to myslíš, ale to právě tak před 20 lety nehrozilo a taky nebyla pejskařina těžkej byznys jako teď a nejde jen o nároďák jako takovej, ale spoustu dalších kvalit, který šly do háje, včetně vztahů mezi pejskařema, kde jsou doby, kdy jsme každou sobotu na závodech trávili na zábavách byla bžunda, nikdo nikomu nic nezáviděl a ještě si pomáhali, dneska je závod jednodenní, bez stop a lidi mezi sebou nekomunikujou a čuměj na sebe jak vrazi a přitom před lety spolu stáli ve trojkách na bedně a třásli si rukou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:50
- Nahlásit
pitbull
já bych stála i tu frontu do postýlky-
kutloch máme fakt nadměrečnej,ne že by ses nevešla,ale ještě k tomu tví 1,5 psi,nevim...nevim.Zeptám se "domácího"
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:53
- Nahlásit
Neessi
no myslím, že by nám to vědecky vysvětlil a bylo by po kutloušku, ale těšim se na jaro nebo na lepší počásko a bude víc času na pokec a na nějaké opijme mě při plamínku a buřtech...
|