Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 15:38
- Nahlásit

isdpch
Musela mít radost mamka jedna naše ))) A co teprve, až večer přijde pitbull - eště jí ani neviděla, to jí musí bejt děsně líto, určitě už má okousaný všecky nehty .-))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 15:50
- Nahlásit

isdpch
jdu s cérou na Morgánka
no, tady je jasně vidět, že děti můžou bejt i užitečný!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 15:52
- Nahlásit

Gerda
no, tady je jasně vidět, že děti můžou bejt i užitečný!

no to jo, taky uměj mejt záchody

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:04
- Nahlásit

Jimmi
no to jo, taky uměj mejt záchody
někdy uměj i víc, když je dobře vychováš )))))

isdpch
teda co je užitečnýho na tom, že někdo vypije 3 mojita a já to zaplatim
vypadá to, že tam sedíš kvůli ní a třá něco řešíte, takže vlastně ti dělá alibi, abys nevypadal jako alkáč )))))

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:11
- Nahlásit

Gerda
někdy uměj i víc, když je dobře vychováš

myslíš, že bych měla holky konečně pustit na praksi do Perlofky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:14
- Nahlásit

Jimmi
myslíš, že bych měla holky konečně pustit na praksi
Jen to ne! naopak - do kláštěrního ústavu pro výchovu křesťanských dívek v Salašárech...je to univerzita...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:17
- Nahlásit

Gerda

pchch klášter!!! si asi málobuňečný tvor, či co, copak se dá ná fráterníkách něco vydělat?

sem zvědavá, jak naložíš s vlastním potomstvem....prej klášter, no to určitě

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:21
- Nahlásit

Jimmi
copak se dá ná fráterníkách něco vydělat?
Ne, to jako že budou důrazně vychovaný a pak už můžou jít na praxi v poctatě kamkoli.
A u fráterníků se naučej, že maj ctít rodiče, takže ti budou poctivě odevzdávat vše, co na paxi vydělají. To už by jako důvod šlo?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:22
- Nahlásit

Gerda

ne , fráterníci jsou stejně trohu homoš, tágže by mi holky leda skáázili

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:26
- Nahlásit

Jimmi
No jo, ale tobě se taky furt něco nelíbí, víš? Pak na tom budeš muset pracovat sama a třá se ti to ani pořádně nepovede, což by znamenalo snad i kruté stáááářííí ))
A jak se má krátkosrsté štěňátko?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:34
- Nahlásit

isdpch
http://www.youtube.com/watch?v=dTOW2iBkyPA

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:41
- Nahlásit

isdpch
Spadni až teď ))
http://www.youtube.com/watch?v=_vy7x1NkUGc&feature =related

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:09
- Nahlásit

ju dík za virtuální piškoty

Biluška
někde určitě budou vypálený na CD, mám je najít? chceš je znova poslat?

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:16
- Nahlásit

Neessi

Prostě když cvičí psa,tak ve výsledku ten pes v pohodě vymlátí hospodu,na rozdíl od ípáka,kterej zdrhne.

Teta, a já vás měla ráda

Naštěstí moje pípáky nikdo nevyžene, tak vám to možná odpustím

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:26
- Nahlásit

Ebony
Teta, a já vás měla ráda

Naštěstí moje pípáky nikdo nevyžene, tak vám to možná odpustím

se nštěťte teta hned.já hold ÍPO v současné podobě nemusím a fakt když vidím některý vzorný ípáky na závodech a pak mimo cvičák ,tak se mi chce blejt,velebnosti.Třá jsou tvoji ípáci fakt všestraní,ale pak je f tom víc,než ípo,že jo?To víš,patřím k tý generaci "zkažený SVAZARMEM" před 35 lëty.Počkej až přijde pitbull,ta ti to vysvjetlí-vona je profík a dobrej,moc dobrej.Dloubnu jí do ICQ ,aby sem přišla(Ale nejspíš se znáte..)

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:32
- Nahlásit

Neessi
Třá jsou tvoji ípáci fakt všestraní,ale pak je f tom víc,než ípo,že jo?
Ale to je přeci vždycky víc, to nemá s pípem nic společného, přeci, jakej je pes hrdina....když má srdíčko, tak může cvičit co chce, a nic ho nerozhází
já zas naopak znám soustu těch, co si hrajou "na vojáky" a psi se plazí u nohy strachem - jo teta, to zas nemusím já

mimochodem odkojená SAVAZARMEM jsem úplně stejně

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:42
- Nahlásit

Ebony
mimochodem odkojená SAVAZARMEM jsem úplně stejně

kecáš,takhle stará jako já nemůžeš bejt(teda pokud jsi starší než hnědý uhlí tak jo =je mi 53 a maixnerová mi říká "mazáku")

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:43
- Nahlásit

Ebony

fšichni klííííd,řítí se pitbull---bachááááááá

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:49
- Nahlásit

Neessi
jako a on byl svazarm jen před hnědým uhlím ?

jablunka
Člen
- Nahlásit

Neessi
fšichni klííííd,řítí se pitbull---bachááááááá
Tak ji vodemě pozdravujte,páč dneska nebude templář,ale právě vodcházím na točený!

pitbull
Člen
- Nahlásit

tak nazdárek lidíííí, co to tady čtu? On má něgdo všestranně nadaný ípáky, to je nějakej blud, copal ípák si smí i všestranně sednout, to teda nene, ípák i spí v pozoru a chválím Můdr, Svazarm byl dost dobrej základ pro pořádný pejskaře...omlouvám se fšem, které jsem teď otrávila, ale já musim mít vořecha použitelnýho v terénu a ne jen na stadionu a při stopách na kanadským trávníku a maximálně na hodinovce, to zmákne i náš kocour...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:51
- Nahlásit

pitbull
nazdar žencká, že tys včera nešla se mnou do kina, mohla bejt megasranda, by nás vyhodili

pitbull
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:53
- Nahlásit

Gerda
no a to se dovim až dneska, tak hoď tu megasrandu teď, ale možná bude páč jsme právě historicky odšpuntovali Svazarm

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:54
- Nahlásit

pitbull
ale já musim mít vořecha použitelnýho v terénu a ne jen na stadionu a při stopách na kanadským trávníku a maximálně na hodinovce, to zmákne i náš kocour...

ale to Ebony má,něco vím z doslechu,něco vocuď.
Jen mne sprdla,že já neípim.
No znáš mne-na cirkus moc netrpím a když po mně půjde nějakej hajzl s klackem,tak mu musí čuba natrhnout kromě ruky zároveň i prdel.Jsem nenáročná

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:55
- Nahlásit

pitbull
Tak to já budu jen číst, protože intenzivní kynologii jsem nedělala, nedělám a ani to neumim, mám psa pouze uživatelsky a eště ňákýho zavirovanýho, nebo nemá ten správnej softvér či co.....no asi ho nemám já, sem ňáká přemazaná....

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:55
- Nahlásit

pitbull
ale já musim mít vořecha použitelnýho v terénu a ne jen na stadionu a při stopách na kanadským trávníku a maximálně na hodinovce, to zmákne i náš kocour.

ale ale... to jsou vodvážný řeči
i když je fakt, že já s vořechama tedy necvičím

mně osobně se svazarm zrovna nelíbil, když jsem přišla se svojí 4měsíční fenou poprvé na cvičák, tak mi ji figurant flákl klackem na revíru a zařval štěkej, a vona nějak od tý doby nechtěla štěkat nikdy...a pak tam třeba jeden pán nakopl psa, až mu zlomil vocas, no a takový další historky

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:57
- Nahlásit

Ebony
jako a on byl svazarm jen před hnědým uhlím ?

si myslím,že jen po něm-no tak dobrá ještě malej kousek i před ním,ale moc to nebude

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:57
- Nahlásit

Neessi
ale to Ebony má,něco vím z doslechu,něco vocuď.
cože? von mě zas někdo pomlouval?

Jen mne sprdla,že já neípim.
teta nelži, mně je jedno co děláš

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:00
- Nahlásit

Neessi
a když po mně půjde nějakej hajzl s klackem,tak mu musí čuba natrhnout kromě ruky zároveň i prdel.
ale to je snad základ pro každého páníčkamilujícího psíka, aspoň tedy u nás bys měla i natržený úsměv...ale teta, zas od pípáků, to bys sis měla vážit

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:00
- Nahlásit

Ebony
mně osobně se svazarm zrovna nelíbil, když jsem přišla se svojí 4měsíční fenou poprvé na cvičák, tak mi ji figurant flákl klackem na revíru a zařval štěkej, a vona nějak od tý doby nechtěla štěkat nikdy

to si měla teda pech.Já chodila k "pitbullovýmu" tátovi-jeden z nejlepších výcvikářů,co jsem poznala.

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání