Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5265 . 5266 . 5267 . 5268 . 5269 . 5270 . 5271 . 5272 . 5273 . 5274 . 5275 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:56
- Nahlásit

Vlčáčková
dobře ty
Alexa
teď je ve zprávách na stopě stopařka howavartka, která vyhrála dneska ve Švédsku mistrovství světa

koukala jsem

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:56
- Nahlásit

Alexa
dooobryyyy DD

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:00
- Nahlásit

Alexa
heleťte jakýho mám zubatýho
čéče tadyk balunka vypadá,že má i nějakej hrudník
česká howavartka, která vyhrála dneska ve Švédsku mistrovství
já ji viděla!! moc šikovná čubička
danajasa
kdo by se tam tahal s futrama
my bysme ti je tam rádi donesli))))))))
Vlčáčková
Jednou mě prudili měšťáci u školy, že nemám psy na vodítku a co kdyby někoho pokousali. Sdělila jsem jim, že psi jsou vychovaní, neagresivní, chodí po chodníku a jeden má canisterapeutický zkoušky. Policajt se zamyslel a pak pravil, že ale někteří lidi se můžou bát. Já na to, že se taky bojím cikánů a skinhedů a nikdo jim nezakazuje chodit volně na veřejných prostrnastvích. Policajt vytřeštil oči a pravil důrazně, že to snad nemůžu srovnávat. Sdělila jsem mu, že opravdu nemůžu, protože dostat ránu nunčakama nebo kapesním nožíkem se s kousnutím od psa skutečně srovnat nedá. Policajt poté, co chytil dech kontroval, že ale platí vyhláška, kde je volné pobíhání psů zakázáno. Pravila jsem, že psi nepobíhají volné, nýbrž jdou se mnou. Policajt, že ale bez vodítka. Já že vodítko mám slovní, protože mě poslouchají. Policajt, že to není dovoleno v té vyhlášce. Já, že vyhláška odporuje dle právního rozboru listině základních práv a svobod. On, že všude, kde sloužil vyhláška platila. Já na to, že zpravidla do tý doby, než jí dal někdo k ústavnímu soudu, který je momentálně ruší jak na běžícím pásu. On, že o tom neví. Já, že já tedy o tom vím dost přesně, protože jsou vyhlášky špatně napsané a ať mě neštve nebo dám k ústavnímu soudu i tu brněnskou.

brezen2008
gratulace k 5500 stránce
ooo díky)))
du se svalit,uš nepište!!

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:01
- Nahlásit

du na růžofku a zítra se brzo vstává!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:01
- Nahlásit

tak nikdo mi neporadi????co s tim cernym parchantem???kdyz ani pamlsek nepomaha,balonek,proste nic?????

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:02
- Nahlásit

makrelhttp://terarka.net/hlodavci/atlas/mys_bodli nata.nemethova5nechod pěšky dej mu postroj a at chodí po dvou,sem tak učila pitbula nasedat do autobusu,ale on s tam cpal a mě vláčel za sebou,tak sem ho dycky zvedla čímž měl přední v luftu a byl zmatený ošem jestli na ostnáči bude ječet tak tě stejně ukamenujou a vysadí za jízdy.Škoda,že nemáte někde vrakáč s vyřazeným busem na tréning bys mohla povolit nerv.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:03
- Nahlásit

nemethova5
ze on na pamlsky vubec nereaguje,ale vubec uz jsem to tu psala,bohuzel,jezdim busem,ne autem,takze co,mam chodit kvuli debilovy pesky?

a nemohla bys zkusit jet né do práce, ale cvičně s tím řidičem, při kterým ti dělá bugr??? Nebudeš nervní, že pospícháš do práce a uvidíš jak se ti bude chovat. Pamlsky bych volila nějaký obr nevim co mu dáváš, ale třá kus masa a mít ho v ruce a nechávat mu jenom ukusovat, ruku ti snad neukousne? vostnáíč můžeš zkusit, ale myslim že bys ho na něm musela hodně přiškrtit a to ti v buse plnym lidí neprojde, páč zrovna vostnáč je zakázanej

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:05
- Nahlásit

nemethova5
Nechápu, v čem je problém. Moji psi nastupují do autobusu normálně. Moji psi naštěstí všechno berou tak nějak normálně, se vším se vypořádají, akorát rachejtle a popeláře neberou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:09
- Nahlásit

nemethova5
fakt asi jen trénovat a dělat že nic když dělá bugr, holt na lidi se vysrat a nevšímat si jich ani jeho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:12
- Nahlásit

Alexa
myslim že bys ho na něm musela hodně přiškrtit a to ti v buse plnym lidí neprojde, páč zrovna vostnáč je zakázanej
danajasa
jestli na ostnáči bude ječet tak tě stejně ukamenujou a vysadí za jízdy
no přesně tak! a ječet bude to se vsad,chytne akorát eště většího nerva,to nemůže dělat v buse plným lidí.
nemethova5
ti řikám,že silou to moc nepude,taky jak píše aleksa,tim že si už dopředu na nervy,což chápu,je to akorát horší.Šla bych na to s klidem ,řikáš,že je pošahanej na balonky,tak je divný,že by ho nevnímal,začni hned jak nastoupíš,nenech ho rozjet v žádným případě,vystup další stanici a hotovo.já to řešila tim žrádlem,hned jak sem nastoupila,začla sem štrachat piškoty a děěěsně dlouho mi to trvalo..celou tu dobu na mne nána čučela a čekala až konečně ze mne vypadne piškot.tim zabiješ čas a pes neřve bo tě hypnotizuje.pak chvilinku pauza a zase...celou cestu.. nakonec sem jí dala tak dva pamlsky za celou cestu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:14
- Nahlásit

kejtlinto nejde,pac lidi uz si stezovali!
Vlčáčkovájo hajan je v poho,vsichni moji psi byli v poho,jedinej cernej debil neni v poho!
Alexazkusim to maso,dela bugr jen pri zpatecni jizde,jen pri zpatecni!
danajasanevim,ale jestli tohle vyresi postroje,on to ma na haku,i kdyz bych ho vlekla na retezu po zadnich,tak mu je to jedno,dela to je nazpatek,tam jezdi v pohode,zpatek to je tanec svateho vita!nevim cim to je,jestli jak neni napruzeny z toho hlidani!

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:14
- Nahlásit

5500 to chce voslavu zpívejte si taky http://www.zosia.piasta.pl/karaoke.html

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:15
- Nahlásit

davidkova renatasere na balonek,sere na pamlsky,vyzkousim to maso,jak mi poradila aleksa,on nema problem tam jet!on ma velky problem jet zpatky,proste jak by se mu neco v te palici prevratilo!zkusim i ostnac i to maso.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:16
- Nahlásit

nemethova5
Možná to opravdu bude tou pubertou. Vymejšlí si. Jinak seká latinu i u toho, co se mu nelíbí?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:19
- Nahlásit

Vlčáčkovájo jinak je fakt hodnej,vse dela bez porblemu,jen mu sem-tam cvaka na mozkovne,ale to je mazec a sila,jak ho to chytne,fakt!

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

nemethova5
no tak s ním jeď cvičně tam nějakou dobu pobuď a jeď zpátky a zkus vystoupit třá po druhý stanici tam s ním pocvič, nevim jak to máš daleko ale zkus dojít jednu stanici pěšky a zase ujet třeba 2-3 stanice
každopádně ho zaměstnej hned jak nastoupíš, přesně jak píše Renata, nečekej až se rozjede

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:22
- Nahlásit

Alexatam to nemusim cvicit,tam o nem clovek ani nevi,ale zpatky,asik ho poradne pred tim vylitam,ale fest na balonek!nenecham ho vubec rozjet,budu mit v ruce prichystany to maso a uvidime co dal,neni to tim,ze je rozjety z hlidani z prace???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:25
- Nahlásit

nemethova5
nemuže bejt třeba přetaženej z práce? z hlídání?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:26
- Nahlásit

Brej věčírek fšichni lidé s cestujícími psíky, i cestující bez nich, i lidé necestující! Maryje taky umí cestovat, jen je chudinka malá a každej mi po ní šlapal, jak mezi hnátama nebyla vidět. I sem si řikala, ať vožene, aspoň budeme mít víc místa, ale nevohnala se a byla pošlapaná. Tak už teď jezdí autem. Standa cestovat neuměl, vždycky hrozně ječel f autě, řidiči do ucha. Fungovalo na něj leda dyš ho před procházkou páneček prtáhl na krosový dráze za motorkou - jako na volno, že utíkal, ne že ho vláčel za motorkou ))) I když jeden výlet sme to taky už chtěli udělat. Řikali sme mu Sunny Car Stereo. Dnes sem se hodně válela a dívala se yntelektuální pořady jako Mašinka Tomáš a Pobřežní Hlítka a tak. Maryje neměla heské narozeniny, protože musela ven se tema hrajícíma si kamarátkama. Nejdříf chtěla sežrat Miju, ale dostala po držce, tak už jí sežrat nechtěla. Pak zas toužila po Brinušce, ale řekla sem jí, že už nehárá, tak už má tu čubu prostě nechat bejt. Pak se k nám připojilo mopsle a chtělo bejt naše a hrát si s mařenou. Ta byla zoufalá a řekla, že takhle si teda narosky nepřectavovala, že je to pěkně hnusnej dárek. řekla sem jí, ať drží hubu, nebo dostane vot ympakta nudli.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:26
- Nahlásit

nemethova5
ale abys trénovala zpáteční cestu musíš tam nějak asi dojet nemyslíš???? dojeď tam a trénuj zpáteční cestu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:29
- Nahlásit

Alexajj,vsak jo,trenuju furt a moc valny to teda neni,nemuze tam byt spojitost z toho hlidani,jak pise kejtlin,ze je nabusenej,naburenej z toho hlidani,do toho puberta???
kejtlinje moc akcni,neni k utahani,proste to s nim mlati.

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:31
- Nahlásit

nemethova5
pani, von proste nechce domu, libi se mu v praci
ja si taky myslim, ze to chce spis trpelivost a nacvik
a snazit se prijit na to, proc vyvadi pri ceste zpet.
Na jednu stranu muze byt rozjety z hlidani, ale na druhou stranu
by mel byt taky unaveny, ne? A hlavne i hlidaci pes by se mel naucit, ze ma sichtu a pak volno a nehlidat 24/24 a uz vubec ne v busu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:34
- Nahlásit

leyenda
nemethova5
Hele a není už doopravdy unavený po noční, a tak je to zkratovité chování z toho, že to třeba špatně snáší i tam, ale ovládá se. Zpátky unavenej už tomu dá volnej průchod.

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:34
- Nahlásit

Alexa
vis za jak dlouho tu aktivujou profil kdyz zapomenes?? nebo heslo ke staremu jestli jde ziskat ?? kamoska sem chce hodit to foto stb straceneho ke me ji to meil nechce poslat ji to nejde a zabudla sem heslo a novi profil ceka na aktivacii??

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:36
- Nahlásit

ketty
is za jak dlouho tu aktivujou profil kdyz zapomenes?? nebo heslo ke staremu jestli jde ziskat ?? kamoska sem chce hodit to foto stb straceneho ke me ji to meil nechce poslat ji to nejde a zabudla sem heslo a novi profil ceka na aktivacii??

coooooo??????????
pošli mi fotku mejl anoel.a@seznam.cz

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:37
- Nahlásit

leyendaahoj pani,ja to s nim cvicim uz od ctyr mesicu a byl v poho,byl desne hodnej,jak tam tak zpet,jezdila jsem i s hajou,jestli neni fakt pretazeny,jestli s nim nemlati puberta,on je desne akcni,fakt akcni,neumi odpocivat,coz je nejhorsi,chvilku nevydrzi lezet,to musi byt fakt vec mit hyperaktivniho psa,hlavne,ze jsem kvuli tomu nechtela malinu,achjo!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:39
- Nahlásit

Vlčáčkovájezdil rad,mozna ma fakt kejtlin pravdu a to hlidani mu dela bordel v hlave,ja nevim,ale unavenej v praci neni,coz se divim,jedine ho zpatky nadopovat,ale to taky neni reseni,jsou jakesi tabletky od veta proti stresu a taky bych chtela at konecne chrape.

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:40
- Nahlásit

Gerda
krasnej zazivnej den chii a ze preju fse nej k narozkama lidi mela pohlodat ji nauc kotnikove utoky

impact
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:43 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Téda, to je zase akce... Zase čumím po internetu a na nalezenci.cz koukám, v sekci nalezení inzerát:

Zrzavý pejsek-odrostlejší štěně (Bílovice nad Svitavou - Mladova) [psi]
V neděli 12.9. ve večerních hodinách
byli v chatové osadě Mladova (Bílovice nad Svitavou) viděni dva pejsci - snad matka a štěně. Oba zrzaví kříženci-nejspíše jezevčíka.. Štěně -pes- se povedlo odchytit, starší zvíře uteklo a nepovedlo se mi ho najít. Štěně je velmi přátelské, hladkosrsté, zrzavé s bílou lysinkou přes čelo až k čumáčku a bílou plochou na hrudi.Momentálně je dobře zaopatřeno v Bílovích nad Svitavou.

Telefon: 722783348
vloženo: 13.09.2010 09:11:36

Noooo, tak jsem projela jen tak ze zvědavosti asi pět stran a lezu do sekce hledaní a tam inzerát

Tři pejsci - fena a dvě odrostlejší štěňata (Bílovice nad Svitavou - Mladova) [psi]
Hledáme tři pejsky malého vzrůstu-křížence jezevčíka-
rezavou fenku a dvě odrostlejší štěňata - jedno rezavé a druhé bílé - pejsky. Ztratili se v chatové osadě Mladova u Bílovic nad Svitavou, mohli se i rozdělit. Jsou zvyklí na volnější pohyb, mohou proto být i ve vzdálenějším okolí - tj. Řícmanice, Babice, Kanice., atd.Za informace moc děkujeme.

Telefon: 603314474
vloženo: 27.09.2010 10:40:14

Tož jsem zavolala, pán byl nějaký důchodce asi. Že to asi zařizovala snacha. A že jí musí hned zavolat. Tak jsem mu nadiktovala a napsal si to, kde to má hledat, plus radši telefonní číslo na nálezce, kdyby to snacha nenašla. Chudák, mi skoro plakal do telefonu, že mu všicí nadávají, že je nehlídal..

Tož doufám, že to klapne.

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:44
- Nahlásit

Alexa
nee ja dyt sem tady ale kamoska sem na cz-psa zabudla heslo jake ma a nemuze se sem dostat a prave jii ani enjde odeslat foto ke me ji to nak blbne ci cooo ..to asi pisu zmatene neb to resim sni jeste na chatu

<< 1 ... 5265 . 5266 . 5267 . 5268 . 5269 . 5270 . 5271 . 5272 . 5273 . 5274 . 5275 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání