Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5265 . 5266 . 5267 . 5268 . 5269 . 5270 . 5271 . 5272 . 5273 . 5274 . 5275 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:57
- Nahlásit

Alexa
haha jste saláti teda

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:58
- Nahlásit

kejtlin
toho pražskýho póvlu
áááááááááááááááááá Kejtlííííííín diskriminuje picbulýýýýýýýýýýý. To se povííííííííííííííííííííííí

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
no jestli u nich leje tak ak tady, tak se nedivím, taky bych nikam nešla

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
haha jste saláti teda

no ty se máš co posmívat, gdyžs taky nejela

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:00
- Nahlásit

Alexa
jenže já to věděla už dopředu, že nemůžu, že mi bude blbě po kalbě a taky že jo!

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
jenže já to věděla už dopředu, že nemůžu, že mi bude blbě po kalbě a taky že jo!

no právě, gdybys byla chlap taks jela i tak
(zvracet můžeš z vokýnka žejo)

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
dopředu, že nemůžu, že mi bude blbě po kalbě a taky že jo!
já jsem byla v sobotu a nebylo mi moc blbě, ale okna mám stejně

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:02
- Nahlásit

makrel
ale okna mám stejně

aspoň máš odkad zvracet

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:03
- Nahlásit

Biluška
áááááááááááááááááá Kejtlííííííín diskriminuje picbulýýýýýýýýýýý. To se povííííííííííííííííííííííí

šak proto jsem to napsala
Alexa
vím o tom hlasování, ale zkusím to nejdřív po dobrém s argumenty, sice se nemusíme, ale on si o mě myslí, že nejsem naprostej dement a zkusím si získat na svou stranu luboše na něj hodně dá

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:04
- Nahlásit

Alexa
no právě, gdybys byla chlap taks jela i tak
ale když já se probudila až ve 14h a to mělo bejt dopoledne

(zvracet můžeš z vokýnka žejo

a jak mám asi zvracet z vokýnka a zároveň řídit??

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:06
- Nahlásit

makrel

též mám okno, vůbec nevim, jak jsem šla spát a ráno jsem nemohla najít oblečení, jsem nevěděla kam jsem ho dala a normálně jsem ho našla složený ve skříni, se mi asi zapnul autopilot

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
čus ty si nezmizela f kouzelnický bedýnce? )))))
kejtlin
ty vado,proč furt rešíte ty přiblblý pézetka na cvičební ploše a u kotců??? neřešila bych to teda vůbec a to ani tehdy až nějakej čoklík tomu smradovi urve prsty..komu neni rady..

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
oblečení jsem našla, bylo rozházené v obýváku.Akorát mi uniká o čem jsme kecali cca poslední dvě hodiny a cestu domů taky moc nevím

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:33
- Nahlásit

Brej večír všem.Chtěla sem to přečíst,ale je toho zaz na román to nedám.Prokejtlinnáš děd má87 a je zdravý jak řepa já to jeho otravování vřešila vypálením60litrů slívky nauč dědu taky chlastat a máš pokoj v jejich věku už cirhozu stejně nestihnouPakůn mi vorval tapecírování v aute,už sem to lepila4krát chemoprénem a prd to drží,nemá nekdo lepčí tip?(krom traverzy sem zkusilalepit už snad vším)Jo a muž se mi vožral a jak sem ho chtěla bacit tak vytáh ŠÁLU on mi v tom draku upletl šálu je magor,ale no možu ho vzít válečkem když tak pěkně plete.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:34
- Nahlásit

danajasa
on mi v tom draku upletl šálu

fakt jo????

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:40
- Nahlásit

makrelJo von umí plíst,aj vyšívat a šít na stroji zato já umím enem křížek a zašívám lepící páskou a knoflíky drátuju sem děsná žena

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:44
- Nahlásit

danajasato mas sikulku chlapa,muj tatik byl taky moc sikovny,strykoval,sil hackoval,vsecko delala,je ho skoda,budiz mu zeme lehka!
Gerdaprejeme taky dodatecne marence vse nej....
davidkova renatata cerna kur.a ma dnes deset mesicu a hned rano vyfasoval!!!!!!!!uz me totalne sere,to neni normalni!!!!!!tobe aspon nana nedela takovy bordel v buse co predvedl ten hajzl!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:47
- Nahlásit

danajasa
sem děsná žena
jsem stejně děsná žena))))))
nemethova5
aspon nana nedela takovy bordel v buse
a to ti řek kdo??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:51
- Nahlásit

davidkova renatavsak jen knuci,ne????co ten dnes predvedl,to bylo na ranu mezi oci!tocil se jak p.cus na obrtliku,byl vzteklej a rval na celej bus,nez jsme vystupovali,stacil mi pohmozdit prsty,a malem me vyvalil,ze jsem pristala na hube!!!!!!kupuju ostnac,at se to nekomu libi nebo ne!!!!!mam kazdeho totalne u prdele,hlavne modry,tak jsem se jeste nenasmala,tema o stahovaku,boze,boze....

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:51
- Nahlásit

davidkova renata
danajasa
sem děsná žena
jsem stejně děsná žena))))))

už jsme tři. Můj bývalýtaky uměl všechno zašít a měl i šicí stroj. Já neumím ani knoflík.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:53
- Nahlásit

Taky se hlásím do klubu žen zašívajících izolepou. Ofšem ani ten současný, ani bývalý, dokonce ani žádný jiný chlap šít taky neuměl

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:54
- Nahlásit

Jo a ted něco veselého z doslechu-Máme tady nadšence pro vestern včetně koltu a tak,má jezevčíka,prej mu po jezevčíkovy vypálil myslivec a ten grínhorn se tak nakrkl,že normálně okamžite vypálil zpátky po myslivci a prostřelil posed,u přestupkové komise se hájil slovy-Já měl zato že střílí po mě tak sem se přiměřeně bránil,nemám to ověřený ale tak to koluje po vsi asi mu založím fanklub

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

danajasa
ten grínhorn se tak nakrkl,že normálně okamžite vypálil zpátky po myslivci a prostřelil posed,u přestupkové komise se hájil slovy-Já měl zato že střílí po mě tak sem se přiměřeně bránil,nemám to ověřený ale tak to koluje po vsi asi mu založím fanklub

hlásím se za člena fanclubu

a vůbec jakto že byl u přestupkový??? myslivec byl taky????

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:59
- Nahlásit

danajasa
asi mu založím fanklub
Šikovnej chlap

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:59
- Nahlásit

nemethova5
a rval na celej bus,nez jsme vystupovali,stacil mi pohmozdit prsty,a malem me vyvalil,ze jsem pristala na hube!!!!!!
celkem přesnej popis nány

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:03
- Nahlásit

davidkova renatacoze????ona ti to dela roura taky????si delas prdel ne?ja ti nevim,jestli nema neco s nervama,vcera jsem jela do prace a jel zhodou okolnosti znamy a drbal amina a rika,vzdyt je sikovnej a hodnej,co si pry vymyslim,rano jel idiot ridic,co se nemame v lasce a amin radil jak amok!to jmeno mu fakt sedi!ostnac si stejne porizuju,jen do busu,neee na cviceni,to vubec nepotrebuje!
danajasahlasim se do fan klubu!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:07
- Nahlásit

danajasa
Správně. Že grínhorna zdravím a jsem pro vyhlásit soutěž: Zastřel si svého myslivce. Komise vybere myslivce, kteří střílejí do psů, a můžeme začít pořádat hony.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:08
- Nahlásit

Vlčáčkovája se hlasim,ja se hlasim jako prvni,jdu si koupit na myslivce nejmin kulovnici!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:09
- Nahlásit

uš sem f hokně

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:09
- Nahlásit

AlexaNo to už nekoluje,jestli posedu vznikla nějaká škoda a zelnému mužíku šoková ůjmana zdraví.

<< 1 ... 5265 . 5266 . 5267 . 5268 . 5269 . 5270 . 5271 . 5272 . 5273 . 5274 . 5275 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání