Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5265 . 5266 . 5267 . 5268 . 5269 . 5270 . 5271 . 5272 . 5273 . 5274 . 5275 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:35
- Nahlásit

Vlčáčková

protože rádi vyhrožují právníkem a nemusí vědět, co se o nich povídá.
To je mě zcela putna, mě pořád někdo vyhrožuje právníkem. Jsem zvyklá.

leyenda
Gabifi to vystihla docela přesně. Jenom bych ještě dodala, že konkrétně v Ritě se ti pejskové navíc ještě množí. Nikoliv pro prachy (to bych snad i dokázala pochopit ), ale protože ty štěňátka jsou takové ňunané. Většinu si jich rovnou nechají, co by se o ty ňunínky dělili s někým jiným. Jeden z mála komu se podařilo dostat od nich psa je zdejší Maky a Březen. Ale jsou to fakt spíš vyjímky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:47
- Nahlásit

Vlčáčková
Biluška

pozor, když byla moje axa po operaci hlavy, měla ji celou oholenou, pozašívanou a nosila límec, musela ho mít pořád, tak si mnoho lidí myslelo, že jsem ji rozsekla tu hlavu lopatou, až můj veterinář mi volal, že se tady lidi nějaký patli jak to s mojí fenou je, že tam pošlou veterinární kontrolu a policii, tak jim to vysvětlil, ale kdyby byl např. n a dovolený tak bych měla asi smolíka, tak neříkej, že není možný dostat psa z nevyhovujících podmínek?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:48
- Nahlásit

Biluška
A víš, že znám dvoumetrového chlapa ve věku něco přes 20 let, který mi jednu říkal, jak by chtěl křížit jednu fenu se psem (pitbuli) kvůli povaze. Což mělo logiku. Ale měl tam už 2 várky stěnítek, a vůbec měl těch psů asi 20. Nějak jsem úplně nepochopila jeho pohnutky, přišlo mi to zvláštní a přitom bylo vidět, že má své pejsky rád. Tak divně se tam prolínalo "týrání" s láskou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:50
- Nahlásit

kejtlin
No a Ty si myslíš, že by Ti ho vzali? Tak to se zase zklidni. I kdybych mu tu hlavu sekerou rozsekla, to, že jsi to začala řešit, psa nechala ošetřit, by stačilo k tomu, aby Ti ho nechali. To se tedy vsadím.
A příště, prosímtě, tomu nebohýmu psíkovi už tu hlavu nerozbíjej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:01
- Nahlásit

Vlčáčková
to nevím, jestli by mi ji vzali, ale je s podivem, že po mě by šli a řešili by to, ale situaci v ritě nikoli

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:03
- Nahlásit

kejtlin
Protože to je kus od kusu (myslím policajty a KVSáky). Právo se nevymáhá obecně, proč by v tomto mělo. Navíc oni ani ty zákony neznají. Takže vše záleží na tom, kdo se toho z odpovědných ujme. No a pak máš soudce, kterým je to taky fuk.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:05
- Nahlásit

kejtlin
že po mě by šli a řešili by to, ale situaci v ritě nikoli

simtě řeči se mluvěj a voda teče
do jaký situace dostáváme ta rodiče, do toho zase já, že mě současná situace dostává ale do hrozby soudu, na to mi nic neřekl, takže situace se asi nezmění
no a na to si místo soudu měla argumentovat tím, že nemáš nic proti dětem ale nesměj se courat po place, když někdo cvičí a u kotců. Ses vůbec nepřipravila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:25
- Nahlásit

Alexa
připravila, to jsem řekla, že když se docvičí tak děti na plac klidně můžou, že mi jde pouze o to aby tam nechodili, když bude i jeden pes cvičit, aby nedošlo k problému. to jsem sem jen popsala v kostce

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:32
- Nahlásit

Vlčáčková
je to tezky, a taky hodne subjektivni, kde se psi maji (jeste) lip nez na ulici, ktere zachranovat, ktere uz ne...
cely ten problem je v tom, ze je proste hrozne moc zvirat a kazdy si je muze porizovat a vyhazovat jak se mu zlibi
jsem se dovedela, ze se ted hodne hobby koni v Holandsku prodava na jatka, protoze si jejich majitele nemuzou dovolit je dal drzet, proste to lidi nedokazou zaplatit, kone na ulici se vyhnat neda, za uspani/kafilerku by museli zaplatit, tak je prodavaj reznikum. Normalni lidi, zadny zrudy nebo idioti, co si nedokazou spocitat na kolik kun mesicne vyjde. Ale tata prijde o praci, trosku se zvysi najem, trosku zdravotni pojisteni, trosku elektra a plyn a tam, kde byla pred 2rokama v rozpoctu jeste rezerva je najednou dira.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:35
- Nahlásit

kejtlin
že když se docvičí tak děti na plac klidně můžou, že mi jde pouze o to aby tam nechodili, když bude i jeden pes cvičit, aby nedošlo k problému
a?????

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:36
- Nahlásit

leyenda
Normalni lidi, zadny zrudy nebo idioti, co si nedokazou spocitat na kolik kun mesicne vyjde. Ale tata prijde o praci, trosku se zvysi najem, trosku zdravotni pojisteni, trosku elektra a plyn a tam, kde byla pred 2rokama v rozpoctu jeste rezerva je najednou dira.
hele jako to chápu, ale nechápu jak může dát někdo tvora ať je to pes nebo kůň někomu sežrat nebo zabít nebo vyhodit na ulici

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:37
- Nahlásit

kejtlin
to nevím, jestli by mi ji vzali, ale je s podivem, že po mě by šli a řešili by to, ale situaci v ritě nikoli
Prosím tě, seš jak praštěná. To, že se NĚJAKÝ LIDI ptali tvého veta a CHTĚLI tam poslat KVS ještě vůbec neznamená, že by KVS zvedla prdel a šla něco řešit. NĚJAKÝ LIDI se poptávají i na situaci kolem Rity (třá Vlčáčková, nebo Leyenda). To je taky asi tak jediný co můžem udělat. Chápeš?

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:45
- Nahlásit

Alexa
nechápu jak může dát někdo tvora ať je to pes nebo kůň někomu sežrat nebo zabít nebo vyhodit na ulici
no jasne, nechapem to, protoze v takovy situaci nejsme a da pambuch nebudem, a treba psa spis nekomu vnutis, kdo se ho ujme, ale kone? Kdyz ho nikdo nebude chtit ani zadarmo? a ujistuju te, ze s konem si clovek vybuduje uplne to same pratelstvi a oboustrany fstach a porozumneni jako se psem

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:49
- Nahlásit

leyenda
a ujistuju te, ze s konem si clovek vybuduje uplne to same pratelstvi a oboustrany fstach a porozumneni jako se psem

to vím, moje kolegyně má dva haflingy od hříběte a když jí poslouchám a sleduju, tak to má úplně stejně jako já s čoklama, akorát s nima má víc práce ale zase se na nich vobčas sveze

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:55
- Nahlásit

Alexa
kurva celý to spadlo takže píšu znova
a???
rodiče se vším souhlasili, zezačátku sice vykřikovali, že zrovna oni si děti hlídají, když jsem uvedla pár konkrétních případů, tak uznali, že pochybili, chtěla jsem prosadit zákaz pobytu dětí u kotců a to i vlastních psů ptž pro dítě NO jako NO viz výše popsáno, tak uznali, že mám pravdu, že když za nimi někdo s děckem přijde na návštěvu na cvičák, tak mu vysvětlí, že nesmí dítě na pžekážky ani ke kotcům na plac apod, ptala jsem se, zda by souhlasili, aby jak noví tak stávající členové podepsali prohlášení, že budou toto doržovat, že při nedodržení tam nebudou s děckem smět, když nejsou schopni si ho ohlídat nebo bude dítě v ohrádce, rodiče řekli, že to podepíšou, že to není problém, souhlasili i s ohrádkou, že by se na ni složili, ale v areálu, jenže to zas nechce předseda, že to neexistuje, at´ si to udělají za vraty. všichni byli v pohodě a uznali, že je to potřeba řešit, ptž situace už začíná být neúnosná a rodiče si neuvědomují, že se může něco stát a přece nebudeme čekat, jestli nebo až se něco stane, tak to taky uznali. jak to bude dál ale nevím, snad to k něčemu bude

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:57
- Nahlásit

Biluška
KVS už u mě byli a vypočítávali i kolik mám slepic na metru čtverečním, nezjistili nic tak odjeli, předtím si dali kafe a štrůdl, než jeli, ale že to bylo na udání tak to museli prošetřit

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:58
- Nahlásit

kejtlin
souhlasili i s ohrádkou, že by se na ni složili, ale v areálu, jenže to zas nechce předseda, že to neexistuje, at´ si to udělají za vraty. všichni byli v pohodě a uznali, že je to potřeba řešit,
no tak je třeba kout železo dokud je žhavé. Předsedu s ohrádkou lehce přehlasujete, musíš mu vysvětlit že taky nejsi z toho hyn, ale je to lepší než aby děcka lítali po place a místo tam máte, zvlášť když jsou rodiče ochotný si jí udělat na vlastní náklady

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:05
- Nahlásit

Alexa
právě, že luboš řekl, že plac máme malej, že se z něj nesmí ubrat, že už ted´ nejsou makety rozestavěný tak jak by měli být-což nejsou to jsme rozměřovali se zuzkou, v tom má luboš pravdu, že kdybysme tam dělali třá vylučovačky tak to nebude možný.
tak měli rodiče nápad, že se to udělá u studny, to zas předseda, že tam chodí psi pít, že teda myslela, že je to kvůli bezpečn osti a ne aby tam okolo chodili psi-což si myslím, že by nevadilo, ale byl docela přístupný tak jsem se nechtěla hádat, tak řekli, že u nový klubovny, jak je ze strany dřevo-z druhý od záchodů, ne prostě předseda s ohrádkou v areálu nesouhlasí.tak se možná rodiče dohodnou, že možná bude teda za vratama, ale to nevím do toho se jim montovat zatím nebudu, budu montovat do předsedy, že by se dala třeba udělat rozebíratelná apod.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:10
- Nahlásit

kejtlin
NO a co použít starou klubovnu? Jestli jí nějak moc neužíváte, mohli by si tam rodičové udělat mobilní děckej koutek, kdyby tam měli nějaký hračky a police, do kterejch se to uklidí, byly by uklizený i děcka a dveře by se daly po dobu cvičení zavřít, třá by ta uvnitř s nima dycky jeden hlídač byl...samože záleží na tom, kolik harantůch tam chodí, no....

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:10
- Nahlásit

kejtlin
KVS už u mě byli a vypočítávali i kolik mám slepic na metru čtverečním, nezjistili nic tak odjeli, předtím si dali kafe a štrůdl, než jeli, ale že to bylo na udání tak to museli prošetřit
U mě byli taky. Na několikáté udání. Ty předchozí prostě házeli do koše. Když jsem tam jednou byla kvůli povolení jakési akce tak mi to řekli . Takovéhle akce mě vůbec nevzrušují. . A z toho, že někdo vykládá, že jsi feně rozbila hlavu lopatou bych si taky prd dělala. Lidi prostě závidí a strkají rypáky tam kam nemají, to je v tomhle státě naprosto normální. Co mám říkat já, když každé moje slovo je kopírovači pečlivě hlídáno

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:16
- Nahlásit

Prodávám toto: http://aukro.cz/item1250471237_taska_na_psa.html
prosím, poptejte se třeba známých s malým psem, potřebuju koupit Trixovi jinou kennelku... díky!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:17
- Nahlásit

Gerda
na starou klubovnu si nenecháme sáhnout, to je naše srdeční záležitost a tam se pořádájí soukromé akce apod, tm určitě ne, to by nechtěli ani rodiče, tam k ní máme vztah.
Biluška
já si z toho prd dělám, stejně to spustil asi notorický stěžovatel-jistotu nemám, ale to je tvor, kterého se snažím přehlížet. známí a kamarádi vědí, že měla 2 dermoidy na hlavě a jeden velikej, tak jí sice zůstali 2 jizvy,nejsou moc vidět, ale pořád lepší než ten hnus co tam měla původně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:19
- Nahlásit

Gerda
někdy se tam sejde 10 pézetek někdy jedno, jak kdy

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:19
- Nahlásit

kejtlin
na starou klubovnu si nenecháme sáhnout, to je naše srdeční záležitost
jasný, byl to jen nápat Je ovšem dobře, že už jsi to nadhodila, oni si rodičové už jen tímhle začnou na haranti víc dohlížet.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:26
- Nahlásit

Cau, uzili jste si Mlikozery?

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:26
- Nahlásit

kejtlin
no já myslim že za tou novou klubovnou směrem k vratům by to šlo úplně bez problémů a děcka by viděli na cvičící rodiče

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:41
- Nahlásit

Alexa
já myslim taky, ale předseda si to nemyslí, musíme se s rodiči připravit a přednést mu to, já to kdyžtak vymyslím, připravím se, obeznámím rodiče a pak budu čekat na vhodnou chvíli jako přišla dneska

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:43
- Nahlásit

zuzanarosakova

se zeptej toho pražskýho póvlu , akci zrušili kvůli počasí jenže u nás od rána neprší

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
á myslim taky, ale předseda si to nemyslí, musíme se s rodiči připravit a přednést mu to, já to kdyžtak vymyslím, připravím se, obeznámím rodiče a pak budu čekat na vhodnou chvíli jako přišla dneska
no vono to jde úplně jednoduše na schůzi, dát návrh o návrhu hlasovat a odhlasuje-li to nadpolovoční většina nemůže předseda ani prt, ale to bych asi nechala až jako poslední možnost
zuzanarosakova

čau neužily, páč jsme je stran hnusnýho počasí zrušily a Kejtlina pak z toho měla problém páč tam oni byli a čekali na nás a my byly doma

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 17:56
- Nahlásit

kejtlin
cooo? voni tam nebyli jo?

<< 1 ... 5265 . 5266 . 5267 . 5268 . 5269 . 5270 . 5271 . 5272 . 5273 . 5274 . 5275 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání