Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5256 . 5257 . 5258 . 5259 . 5260 . 5261 . 5262 . 5263 . 5264 . 5265 . 5266 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:12
- Nahlásit

Baysha
nééé, když to prodáš kdykoliv, zejtra nebo za dva roky to je fuk, tak do roka od toho prodeje musíš koupit novej bydlík, abys neplatila daň

jasně už mi to došlo sem 11 hodin f práci a je to znát. díky
jitkaz
tak to je bezva

jitkaz
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:12
- Nahlásit

kejtlin

pozemek můžeš prodat kdykoli chceš, POKUD ty peníze pocházející z prodeje pozemku předmětného použiješ do 1 roku na pořízení vlastního bydlení. Tzn. prodáš pozemek teď v prosinci např. ... a do příštího prosince r. 2011 musíš těmito penězi financovat jiné /svoje/ bydlení - nebo financovat část hypotéky např. je to srozumitelný?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:18
- Nahlásit

jitkaz
jj děkuju

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:32
- Nahlásit

Tak na zítra nic nerušíme a v 11 v mlíkoších?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:33
- Nahlásit

cus decka,co je noveho???tady furt chcije a chcije!!!!nic noveho!jsem v hermanicich a mam sebou amina,byl velice hodnej v buse a pekne hlidal,jak si ho chtela jit eva pohladit.jinak nic noveho.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:34
- Nahlásit

Gerda
v 10 v mlíkoších

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:35
- Nahlásit

nemethova5
čus budu prodávat pozemek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:36
- Nahlásit

čus candááátíííí
hele jak zejtra???? mě se teda taky nechce bo sedět můžu doma f obýváčku místo f klubovně a psa mokrýho a zabahněnýho ve vodkládačce x hodin mít netoužim teda i dyš teda ted mě slušně nasrala páč nevim proč je ta kráva furt radostná ,takže při povelu Táhni vyrazila rychlostí svjetla vod nohy a jak to prohrábla,fkydla na mě zadníma hnátama asi 5 kilo bahna

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:42
- Nahlásit

Pro jistotu ještě jednou, všem se omlouvám, ale zítra se nemůžu dostavit, máme tu rozjetou akci doma

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:42
- Nahlásit

kejtlincau,jak to???serou te lidi?me dnes nasral ten zmetek malej od svagrove,jsem ji zas servala na tri doby a jeste dostala pohlavek za to rvani zmetek jeden rozezranej!
davidkova renatafurt lepsi radostny pes,nez nekde chciplotina nekde v koute!co si z toho delas,ja mam od amina dojebany loket!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:48
- Nahlásit

nemethova5
renatafurt lepsi radostny pes,nez nekde chciplotina nekde v koute
ale gdo na to má mít nervy???!!!
maila sem četla,ale nestihla sem vodpovědět

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:50
- Nahlásit

davidkova renatavsak nemusis,vysledky budu vedet az tak nedriv za tri dny od portika.a ja mam mit nervy na amina?furt mi nosi hracky a furt mi je dava a je pekne vychcanej,jak prinese hracku,chce kokino!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:04
- Nahlásit

Zdar vespolek.

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:14
- Nahlásit

Vlčáčková
Jej, dík za odkaz na pséka-křížence. Vypadá to tak nějak zhruba ušatě krátkonoze. I ten v nabídce pod ním má barvu a znaky i hlavičku tročku korgí. Že by se nám tam někdo spouštěl? No, jedna "paní chovatelka" na Moravě už vyrábí corgi bez PP, tak proč to s něčím nezkřížit, že jo Po předchozí zkušenosti snad ani nebudu rozhazovat sítě a nabízet psa na fóru a stránkách klubu, zas by se mnou vyjebali....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:17
- Nahlásit

nemethova5
lidi mě serou stabilně, ale hlavně dědek, opět mu utekli psi a já nebudu čekat až na mě někdo podá trestní oznámení za obecní ohrožení, což 2 velcí psi navolno bez košíku jsou a já půjdu na rok do lochu nebo budu platit takovou pokutu, že si to půjdu hodit, protože to do konce života nezaplatim

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:24
- Nahlásit

kejtlin
já půjdu na rok do lochu nebo budu platit takovou pokutu, že si to půjdu hodit, protože to do konce života nezaplatim
prosimtě co blbneš???? ty si fakt jak malá, copak tady v tom státě někdo řeší čokle navolno pobíhající po vsi????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:24
- Nahlásit

kejtlinon je fakt debil pozoruju,no to te lituju fakt,no nikdo to nemame lehky,ja jsem radsi v praci,nez doma s tou starou satorii!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:26
- Nahlásit

corgi
Buď odolná. Ta minulá bílkovina psychicky zřejmě ne zcela ve standardní formě prý už tomu pejskovi nějakého pánečka našla. Už je ze stránek útulku pryč.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:27
- Nahlásit

Alexa
prosimtě co blbneš???? ty si fakt jak malá, copak tady v tom státě někdo řeší čokle navolno pobíhající po vsi????
No u nás třá jo . Moje čokle teda, ostatní si můžou pobíhat dle libosti jak chtějí

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:27
- Nahlásit

kejtlin
v 10 v mlíkoších
to je brzo, to budu muset vstávat v sedum, chtěla bych aspoň do osmi spát. Vyzvednu davítkovou v 9.30 a do 11 tam sme jako na kůňu. Ale zdůrazňuji - POKUD BUDE RÁNO CHCÁT, NEJEDU.Dnešní i včerejší zmoknutá výlet mi úplně stačila z tohoto pohledu )) Mám telku a můžu se koukat na filmy a jíst vomáčku, co mi máma uvařila (7 litrů)

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:32
- Nahlásit

Gerda
POKUD BUDE RÁNO CHCÁT, NEJEDU.
potřebuju vědět do nějaký rozumný doby essi se teda jede nebo ne páč musím obvolat ostatní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:32
- Nahlásit

Gerda
tak v staneš v 7 no, a na co v 7 gdyš to je hodina k nám, stačí, když vstaneš v 8.30 a na 9 můžeš vyject

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:34
- Nahlásit

Alexa
jistě a viděl to notorický stěžovatel takže to je v hajzlu i když mám malý navolno tak má kecy, malý myšleno krysaříky a čivaváka

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:39
- Nahlásit

kejtlin
jistě a viděl to notorický stěžovatel takže to je v hajzlu i když mám malý navolno tak má kecy, malý myšleno krysaříky a čivaváka
no to je sice blbý, ale nepředjímej události. Užs zjistila jestli máte tu vyhlášku????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:39
- Nahlásit

kejtlin
Když to viděl, tak asi viděl, kdo je pustil, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:43
- Nahlásit

Alexa
no to je sice blbý, ale nepředjímej události. Užs zjistila jestli máte tu vyhlášku????

myslíš o volném pohybu psů? ano máme bud´na volno s košíkem nebo na vodítku
VlčáčkováKdyž to viděl, tak asi viděl, kdo je pustil, ne?

to nevím, ale vlastníkem psů jsem tak či tak já

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:47
- Nahlásit

Gerda
(7 litrů)
jenom???? a co budeš jíst votpoledne?
Alexa
potřebuju vědět do nějaký rozumný doby essi se teda jede nebo ne páč musím obvolat ostatní
taxe voptej nahoře bo my nevíme essi bé chcát či né! a gdo by jako jel?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:47
- Nahlásit

kejtlin
U Vás neplatí, že za psy je zodpovědný ten, kdo s nimi právě je? Když v Brně na procházce uděláš průser s cizím psem, jsi zodpovědná, ne majitel.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:57
- Nahlásit

ty vole,to byl ted porod!!!!odesilala jsem fax!!!!!podle instrukci evy!nejak se mi to tam zvejklo,tak znova,noooo sranda mazec,reklamacku jsem posilala!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 20:00
- Nahlásit

Vlčáčkováu nas je zodpvedny vzdycky majitel psa,a je jedno,jestli s nim jde cizi osoba nebo nekdo jinej,proste jsem majitel a hotovo.

<< 1 ... 5256 . 5257 . 5258 . 5259 . 5260 . 5261 . 5262 . 5263 . 5264 . 5265 . 5266 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání