Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5256 . 5257 . 5258 . 5259 . 5260 . 5261 . 5262 . 5263 . 5264 . 5265 . 5266 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
hally001
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:30
- Nahlásit

Ahoj, podařilo se mi u nás na vsi napojit...načítám 150Kb za 30min., tak jsem se k vám prokousávala asi půl dne. Zítra dorazí nějakej jinej internet, tak snad budu už normálním občanem. ...tak se na vás obrátím s prosbou-sháním fenku pro tchýni..zítra sna d dodám detaily-každopádně ne štěně a aby měla ráda psy, resp. psa DEnnyho, který jí bude dělat společnost. Jinak bych s váma zašla do knajpy a venčit, ale už jsme z ruky. V sobotu jsem rozšířila smečku o dvě kočky a pojedeme praseti pro ženskou-bo potřebuje nějakou tu prasečí společnost a víme že jen prase praseti...že jo. děkuju za prostor a snad zítra.Radka Ajda Pepka Monty Boženka Berta potkani a popelnice Blažena..jo a samozřejmě Roman náš zlatej

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:30
- Nahlásit

pe3ce
A Růdovy metůdy na ni už vůbec nefungujou.
jenže oni fungujou, jde jen o to okleštit je od těch mimosmislovejch sraček, vzít je v základu, pročež to metody převratné a nové nejsou, jsou to, nebo aspo\ń byly, co si pamatuju z dřívějc, metody srozumitelnosti pro psa, jistoty psovoda, schopnosti používat rozum - co je dobře, co je špatně. Aspoň takhle sem to před pár rokama od něj si vzala já, když byl ještě normální...nebo aspoň částečně či se mi to tak zdálo. Su srágora májová, nikomu bych poradit s čoklem krz svou vlastní nezkušenost nemohla, jen si myslim, že komunikace s tim čoklem by měla bejt co nejjednodušší...nepřirozenější...nevim, jak to říct..., nehledat v tom kličky, to zvíře je zatraceně chytrý, neni potřeba snad tolik počítat fteřiny, úhly tahu a síly tahu...od tý doby, co Mařce normálně řikám dobře-špatně, fungá mi daleko lépe....bejt přesvědčivej v radosti i nasranosti....nevim, třeba zas ikám bejkárnu, to je fuk v žumpě se to snese ))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:31
- Nahlásit

pe3ce
jedno jsem se naučila a nebylo to u Rudy. Byla to vysoká škola žumpí a znělo to " venčí svýho psa s debilama a bude debil. Venči svýho psa s pohodovýma psama a bude v poho" a to je lepší než Rudovy metody. Ne tea, že bych měla problém, ale aplikujeme to u kámošky blabladora a funguje to skvěle. Z agresivního debila je pes, kterej je přesvědčenej, že každej pes je čuba a čuby nenapadá.. čímž nechci říct, že tvůj pes je agresivní debil.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:32
- Nahlásit

kejtlin
sem tě vedle podpořila, ted´ se pustěj do mě

teda asi by ses nad sebou měla zamyslet, páč prostě tu haltinu neumíš správně použít as proto jí nepoužíváš

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:32
- Nahlásit

leyenda
to patri k tomu, ja si myslim, ze on si v hloubi duse zesmesnenej nepripadal
čéku se dycky žije líp, když neví )))

hally001
si duch, co sežral hally?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:33
- Nahlásit

Alexa
ste paní mimo. Haltina je samospásná. Někteří psi jí nosej celej život. Jsou pak spaseni... nejspíš.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:34
- Nahlásit

Gerda

nejjednodušší...nepřirozenější...nevim, jak to říct..., nehledat v tom kličky, to zvíře je zatraceně chytrý, neni potřeba snad tolik počítat fteřiny, úhly tahu a síly tahu...od tý doby, co Mařce normálně řikám dobře-špatně, fungá mi daleko lépe....bejt přesvědčivej v radosti i nasranosti....nevim, třeba zas ikám bejkárnu, to je fuk v žumpě se to snese ))))
říkáš to úplně přesně

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:36
- Nahlásit

hally001
Osobně jsem viděla tuhle hyenu nadšeně kočkovat se se psem. Vydrželi s tím několik hodin.

AJŠA

fena, kříženka asi huskyho s kníračem, 2 - 3 roky

Je to sportovně založená fenka. Má ráda dlouhé procházky, zvládá základní povely. Na vodítku chodí hezky, netahá a poslouchá. Má trochu svoji hlavu, ale byla by výbornou společnicí na dlouhé procházky a výlety přírodou. Ráda běhá u kola. Na první pohled může působit trošku odměřeně, ale na procházce je úžasná, hravá a mazlivá. Je sportovně založená, bavily by ji možná i agility. Byla by vhodná i do rodiny s jiným pejskem, protože si s nimi ráda hraje a nemá problém ani s fenami, pokud je na ně zvyklá - je však třeba pomalé seznámení během procházky.

http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nab idka_08.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:36
- Nahlásit

Alexa
neumím používat haltinu, to je pravda, ale umím používat stahovák a za léta se mi osvědčil takže nehodlám na tom nic měnit

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:39
- Nahlásit

AlexaJežíš neblbněte já si to halti vlooni objednala,tři dny sem byla ščastná,pak pakůn přirazil hlavu k hrudi(přesně tam kde to stahuje)a dál trhal drny směrem vpřed jak steklý bejk.Bylo my odpovězeno-Chytrý pejsek-no tak sem byla pyšná že mám chytrýho psa a tenisový loket v ...Tak přemýšlím o té traverze

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:40
- Nahlásit

Děcka, já už se nenapojim, to je kakastrofa, jak by řekl horst fuchs, eště to zkusim - vidíte mě?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:41
- Nahlásit

danajasa
nebude spasen, jeho problém.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:42
- Nahlásit

danajasa
zajisté že pravdu díž ošem o pár stránek vzad ten nápad s traverzou ten mě nadchl.(nepoužívat žádný vobojky traverza stačí)nemužu to najít bych citovala,ale geniální.
Máš mé svolení to volně citovat, ale hledat ti to tady v té žumpě nebudu, páč od té doby zase nadrásaly nejmíň deset stránek

All
Fšímáte si laskavje jakou jste způsobili světu škodu? Sem se mohla dostat do knihy slavných citátů vedle Platóna a Komenskýho a zase mám prt Kvůli vám Se mi fakt vyplatí se s váma kamarádit Uš ste se mi aspoň složili na ty nový kopačky co sem chtěla ráno?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:42
- Nahlásit

Gerda
jo vidíme

pe3ce
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:43 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit

Gerda
no dyk jo, pokavád nevenčím s někým, kdo ji chce mermomocí odtáhnout z blízkosti paničky, ale nechá ji ať si vše otypuje sama, je to celkem v poho. Já úhly ani nanosekundy nepoužívám, nedej bože ještě počítat, dělám to tak jak já potřebuju, tudíž řetízek používám na zachrastění v lese, bych Rokána usměrnila, že za srnou se nevybíhá, haltinu mívá místo náhubku.....
obzláště ta věta o té okleštěnosti se mocinky líbí
Maky a Trix
" venčí svýho psa s debilama a bude debil. Venči svýho psa s pohodovýma psama a bude v poho"
no dyk jo,píšu to vejš

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:44 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

hally001
Obyvatelé zvěřince ve východním Oryjentu zdraví obyvatele zvěřince v západním Oryjentu

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:46
- Nahlásit

Vlčáčková
tchýni je 72let-ač je velmi fit-asi tak vo polovinu víc fit než já..nemůžu zaručit, že by se pobíhala se psem ještě za dva roky. Má barák, se psem chodí každej den k Berounce. Hledám něco klidnýho-klidně kolem 6let, nejlépe křížený s kolií-pravě před měsícem jim zemřela kolie a ten pes je naprosto vykolejenej, měl jí jako vůdce smečky, lidem moc "nerozumí", teď jsem ho měla týden na hlídání a funguje jen s čoklama-je to nalezenec, nešla jsem ho po povodních 2002myslím. Je to takovej plašan, tak nějakou nebojácnou-estli si teda moc nevymejšlím.
GERDA-sem já vosobně, ač vypadám jako duch co sežral na co přišel...tlostnu ze vzduchu asi. Se mi stejská...no až pojedu do Prahy -a estli eště voblíknu nějaký slušný kalhoty-tak zavolám a dáme si panáka tedy několik a potom půjdeme tancovat do nonstopu k "džuboxu", tak si vem nějakou pevnou obuv

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 22:46
- Nahlásit

BiluškaAno o díky jes to velmi pokroková mišlénka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 23:19
- Nahlásit

jdu spát, nějak mě ta debata vedle unavila

pe3ce
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 23:21
- Nahlásit

kejtlin
jo to mě téš, ty vo haltině, já vo dietě
toš dobrou fšem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 23:25
- Nahlásit

pe3ce
jj vo haltině, asi dostanu ban uš moc votporuju, ale všímáš jak jsem slušná?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 04:42
- Nahlásit

Fstávat a makat lemuřice

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 06:52
- Nahlásit

Dělejte makejte, už je 7!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 07:23
- Nahlásit

čau všem,už mě to s tím deštěm sere ,chudáci psiska venku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 08:08
- Nahlásit

Dobré ráno.
Včera jsem byla cvičně na NVP v Brně a vyhodila osm set za přihlášku, ten pes nešel vystavit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 08:34
- Nahlásit

dobré ráno fšem

malinka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 08:38
- Nahlásit

Zravim,
na západě sis neprší, ale je tu hóódně velkej a studenej vítr.

Maky a Trix
Dorazilo?

impact
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 08:49
- Nahlásit

http://dood.cz/video.php?v=1369&s=1&ref=nf

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 09:09
- Nahlásit

Zítra jedeme na obhlídku...nejradši bych to koupila hned

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 09:13
- Nahlásit

Dobré ráno všem přeji

Bohužel v úterý se nebudu moct dostavit do Mlíkojed.. Ale vzhledem k počasí bych to asi vzdala tak jako tak..

<< 1 ... 5256 . 5257 . 5258 . 5259 . 5260 . 5261 . 5262 . 5263 . 5264 . 5265 . 5266 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání