| Autor |
Zpráva |
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 09:46
- Nahlásit
Dobré ráno fšem přítomným,
mám doma načatý pytel Acany Puppy Large Breed, odhadem tak 16 kg. Měl by někdo zájem (cena symbolická dohodou)? Případně víte o nějakém útulku v Brně či okolí kde by si to vzali?
Origoš pytel už nemám, skladuju je v barelu na potraviny
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 09:49
- Nahlásit
koblizenka
Zdar. Útulek Tibet v Bučovicích. Odvezla by to tam moje známá Julie. Bydlí v Ořechově u Brna.
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 10:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Odvoz asi nebude třeba, uděláme si výlet a vezmeme na výlet i nějakého jejich pejska
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 10:22
- Nahlásit
koblizenka
vezmeme na výlet i nějakého jejich pejska
Jako k sobě domů na stálo? Jééé, vy jste hodní.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 10:35
- Nahlásit
čus fšichni! je nehorázně hnusně a mně se chce strašně spááát!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 11:25
- Nahlásit
zdaréc fšici!
právě nám skončila velmi intenzivní lekce klikru, bajša je moooc šikovnej pejsek, akorát panička jí to děsně kazí, úplně nejhorší bylo, když katka zkoušela vymyslet cvik mně a klikáním mi ho vysvětlit, na tom sme ztvrdly snad deset minut, su asi úplně bubá, bajša to chápe nesrovnatelně rychlejc
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 11:26
- Nahlásit
brezen2008
malinka
zuzanarosakova
jé, tady svítí od rána sluníčko, přijeďte na jih.
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:25
- Nahlásit
impact
Nastalo bohuzel ne, bydlime v podnajmu a jsme radi, ze muzeme mit toho naseho.
Ale aspon zprijemnime den vychazkou nekteremu z utulkacku.
Ale jednou si nejakeho vezmeme i nastalo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus bus autobus
panebože co se děje????? jedna hodina a tady nepřibyla od fčerejška ani jedna nová stránka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:12
- Nahlásit
Alexa
to je dobře, včera se to nedalo stíhat dočítat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
makrel
včera se to nedalo stíhat dočíta
nojo, ale já si uvařila kafe a že si k němu počtu a vono prt
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:31
- Nahlásit
Alexa
pocti si vedle pokracovani stahovaku
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:32
- Nahlásit
Alexa
Je tak hnusnē, že se ani psát nedá!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak spi, dys je hnusne, nevis, ze modelky musi hodne spat?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:38
- Nahlásit
leyenda
Musim k zubari
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:40
- Nahlásit
dědka zabiju, zas mu utekli psi!!!!včera i dneska, zapíral, ale sousedi mi to řekli a rádi, dořvala jsem ho do telefonu neskutečně moc a řekla mu, že na mě podali trestní oznámení za obecný ohrožení, ale, že jsem ho nahlásila jako majitle psů a jde k soudu, a nechám ho přitom at´ se smaží ve vlastní št´ávě, kyra navíc hárá tak doufám, že ji nakryli vořeši z celý vesnice!!!až mi je z toho debila blbě od tlaku, jak jsem se rozzuřila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:42
- Nahlásit
jo a nevíte někdo, jak je to když někdo někomu daruje pozemek tak dotyčnej ho nesmí prodat 5 let že se z toho platí obrovský daně či co???protože já už tam bydlet dál nemužu, fakt to n ejde i kdybych to měla prodat v zimě za nižší cenu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:51
- Nahlásit
kejtlin
jo a nevíte někdo, jak je to když někdo někomu daruje pozemek tak dotyčnej ho nesmí prodat 5 let že se z toho platí obrovský daně či co???protože já už tam bydlet dál nemužu, fakt to n ejde i kdybych to měla prodat v zimě za nižší cen
prosimtě klíííííd. Je tam i daň z příjmu asi, to bych musela ti zjistit, nebo essi tady někdo neví, ale hlavně od koho jsi to dostala darem, nebyly tam nějaký podmínky???? a co uděláš s dědou, myslíš že ti to někdo koupí i s ním??? to ale pak prodáš za pár šupů.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:52
- Nahlásit
leyenda
pocti si vedle pokracovani stahovaku
simťa myslíš ty asi 4 chytrý příspěvky + 1 od samotnýho , jehož jméno se nesmí vyslovit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:18
- Nahlásit
Alexa
nahodou ten prispevek Samotnyho byl moc canej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:20
- Nahlásit
Alexa
dan z příjmu je 15% volala jsem na finančák, bohužel to prodám dřív naž za těch 5 let, 5 let to nevydržim to opravdu nejde, pozemek nemá s dědkem co dělat, sice nebude mít skoro žádnou zahradu, ale to je jeho boj. chápeš, že na ně fakt někdo může to trestní oznámení za obecný ohrožení podat!!! a můžu jít na rok do lochu, chápeš to!!!!nebo platit takovou pokutu že si to můžu jít rovnou hodit!!už n ejsem klidná, tak mě rozzuřil, že mi je zle. když bude kyra březí co asi udělám s 10ti křížákama?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:21
- Nahlásit
leyenda
Alexa
sem s nima chtěla dál debatovat na to téma, ale mě úplně vypustili
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:27
- Nahlásit
kejtlin
když bude kyra březí co asi udělám s 10ti křížákama?????
asi s ní dojdeš cca za 20 dní na ultrazvuk a když tam něco bude tak jí necháš napíchat injekce.
dan z příjmu je 15% volala jsem na finančák, bohužel to prodám dřív naž za těch 5 let, 5 let to nevydržim to opravdu nejde,
no každopádně bys měla počkat do jara, protože teď dostaneš míň, k tomu připočti daň z příjmu, daň z převodu a nezbyde ti na nic jinýho. Nemůžeš ty psy vážně někam zamykat, vím že je to vopruz když si pryč cca 12,5 hodin, ale pořád lepší než tohle. Mezitím se dívej na ceny pozemků, a sháněj něco jinýho na bydlení. A taky nemáš nějaký omezení v tý darovací smlouvě????
leyenda
nahodou ten prispevek Samotnyho byl moc canej
žejo, akorát mě zarazilo, gdyž je takovej mák, že vlčice bude doživotně chodit na vodítku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:33
- Nahlásit
Alexa
jo z toho stojí jedna injekce 1500 a může mi zdechnout, omezení nemám a čekej sovu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:43
- Nahlásit
si přectafte že u nás svítí SLUNÍČKO
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:45
- Nahlásit
Alexa
Ty injekce jsou fakt drahý jak prase . Kámošce co chová berňáky vlezl cizí NO do kotce.Nakryl tři feny Dvě z nich zabřezly. Pěkně se při těch injekcích prohla
kejtlin
Chápu dobře, že chceš prodat pozemek a za ty prachy koupit barák? Je ti jasné, že by ten pozemek musel být velký jak zahrady u Louvru, aby ti to vyšlo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
e ti jasné, že by ten pozemek musel být velký jak zahrady u Louvru, aby ti to vyšlo?
no počki, když prodáš parcelu třá u nás tak nejde cena pod 2000,- za metr a u nich to myslim bude podobný, páč sou taky kousek od práglu a jestli se chce odstěhovat někam dál - třá zase když to vezmu tady tak tady v okolí nejdou baráky pod 2melouny, ale už u Benešova (cca o 20km dál) už pořídíš i pod melouna, zas na druhou stranu jak s prací, žejo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:52
- Nahlásit
Biluška
Alexa
mě je jedno co budu dělat, třeba uklízet, míň jak v posraným cukrovaru mít nebudu a je mi úplně jedno, kam se postěhuju, klidně k hranicím a klidně koupím něco malýho a obyvatelnýho mě je jedno, že to bude starej barák a bude mít hovno pozemek, stačí, aby měl pozemek na kotce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:54
- Nahlásit
Alexa
No tak u nás v Oryjentu pořídíš barák běžně kolem 800.000,- . V řeči realitky nazvaný "před částečnou rekonstrukcí" - čili v dezolátním stavu . Ty dobré, hezké, opravené baráčky jsou i tady přes milion a půl. Teď je otázka - jestli je Kejtlinina zahrada tak velká, aby za ni dostala alespoň ten milion. Něco mi říká, že obyč. zeleninové zahrádky zase tak velké nejsou.
Za druhé - jesli se ji vůbec podaří prodat. Pokud je hned vedle dědova baráku tak je to dost mínus. Ty bys chtěla koupit parcelu a třebas stavět když máš hned za oknem další barák?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:57
- Nahlásit
Biluška
mám skoro 1000 metrů čtverečních
|