| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:02
- Nahlásit
Biluška
a to není hned za oknem, můžou být od sebe vzdálený i 20 metrů, strejc si postavil hned na parcele za mnou, ale prachy na novostavbu nemám a půjčku neuplatím
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:08
- Nahlásit
héč, budu mít nový web, nový dům a možná i nového psa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:09
- Nahlásit
kejtlin
mám skoro 1000 metrů čtverečních
A je to jako stavební parcela? S inženýrskýma sítěma a podobnýma kravinkama? Nebo je to vedené jako zahrada? Pak taky dost záleží na územním plánu obce, některé třá vůbec nepovolují novou zástavbu...i když u Prahy to asi aktuální nebude.
můžou být od sebe vzdálený i 20 metrů
No to je pro mě "pod oknama". Nejbližší vzdálenost, o které bych začala uvažovat je tak 100 metrů, ideálně 10 kilometrů .
ale prachy na novostavbu nemám a půjčku neuplatím
On ti hlavně nikdo nepůjčí, banky jsou teďka moc opatrný.
Ale tak pokud to prodáš za tu cenu jak psala Alexa tak máš dva melouny. On ti to teda dost očeše stát na těch úžasných daních, takže tak mega a půl by ti mohlo zůstat a za to nějaký starší malý baráček koupíš. Nebo se odstěhuješ do Oryjentu, tady koupíš i velký baráček . Otázka je jestli pak sama dokážeš utáhnout režii baráku. Přece jenom teď jste na to s dědou dva. Máš elektriku, vodu, topení....sem tam se něco na baráku podělá.... abys to pak sama zvládala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:09
- Nahlásit
už poněkolikátý přemejšlím, že prodám psy a koupím někde garsonku, fakt na ty problémy co dělá dědek už nemam, prostě na něj nic nezabírá, leda by zdechnul, vypsychlá jsem z něj a ze zkurvený práce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:11
- Nahlásit
kejtlin
hele a neměla bys jednodušší přestěhovat na parcelu kotce a psy tam zavírat aspoň když jsi v práci??? Páč když jsi doma tak problém s ním přece nemáš, jen takový ty běžný jak sou se strajema lidma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:12
- Nahlásit
Biluška
2 mega nedostanu a je to připravený na připojení sítí, na elektriku budu mít krabici v rohu pozemku, do měsíce.
zvládat to musim, klidně budu topit petrama dřevem nebo uhlím je mi to jedno, plyn je nejdražší topení a čekej sovu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:14
- Nahlásit
Alexa
nejde to kotce jsou nepřestěhovatelný, mají základy, zadní stěnu tvoří prádelna a mají betonový strany, oddělený prknama
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:17
- Nahlásit
kejtlin
No tak v pohraničí ti ani nic jiného nezbyde, protože plyn tam dost často není. Ale ani to dřevo není zadara. Třá já jsem teď kupovala deset metrů za sedm tisíc. Na zimu potřebuju tak třicet metrů.....
Plus musíš to dřevo nařezat a naštípat. Ty sama, coby ženská, to zvládneš dost stěží. Pokud ti nepřijede pomoc nějaký kamarád nezbývá ti než za to opět někomu zaplatit.
Navíc topení dřevem a uhlím je dost fyzicky náročné. Vidím to u nás. Ráno vstáváš do promrzlého baráku, protože přes noc nikdo nepřikládal. Není vyjímkou, že je doma třá dvanáct stupňů. Zatápím tak půl hodiny, opět není vyjímkou, že je blbý tlak, nebo sedí vrána na komíně, nehoří to a morduju se s tím třá hodinu a půl. Smrdím od kouře a můžu si jít znova umýt hlavu a převlíct než vyrazím do práce. Jsem-li pryč déle než pět hodin zaručeně mi vyhasne. Jednak je doma zima, za druhé opět hodinu zatápím.... Je to k vzteku, co já bych dala za plyn
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:18
- Nahlásit
kejtlin
kup si ty zámky a máš pokoj!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:19
- Nahlásit
Biluška
Je to k vzteku, co já bych dala za plyn
to mi chvíli povídej, já bych neměnila už ani omylem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:29
- Nahlásit
Biluška
myslíš, že neumím řezat motorovou pilou a sekat sekerou???umím a líp než chlap, ovšem bez prášků na bolest zad to nedám.
co já bych dala za kotel na normální uhlí nebo dřevo, ten plyn jen vlaží, pořádně nehřeje, nebo hřeje, ale není to ono.
Alexa
u nás jde i o sousedy notorického stěžovatele je tam toho víc, proč chci pryč i když kdybych prodala psy tak mám pokoj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:36
- Nahlásit
kejtlin
u nás jde i o sousedy notorického stěžovatele je tam toho víc, proč chci pryč i když kdybych prodala psy tak mám pokoj
ale jo já to chápu, jenom být tebou tak prostě počkám než uplyne těch 5 let, abych zbytečně necpala prachy státu do chřtánu a pomalu začnu zjišťovat kam bych se asi odstěhovala, jaký tam jsou možnosti práce atd. Vono ani ta práce uklízečky neni vždycky k sehnání.
ovšem bez prášků na bolest zad to nedám.
a co budeš dělat když nebudeš moct??? musíš přemýšlet i o tomhle
ten plyn jen vlaží, pořádně nehřeje, nebo hřeje, ale není to ono. ,
tak ho máš blbě nastavenej, protože já když zapnu kotel tak během čtvrt hoďky je doma teplo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:37
- Nahlásit
kejtlin
Kolik je dēdovi?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
ha, zase to démonické ē
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:41
- Nahlásit
Mucholabka
Jojo, mam zas placku, nechce se mi zapinat notebook
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:43
- Nahlásit
kejtlin
ovšem bez prášků na bolest zad to nedám.
a co budeš dělat když nebudeš moct??? musíš přemýšlet i o tomhle
Alexa má pravdu. Teď to dáš pomocí prášků, za deset let? U nás taky štípu dřevo já, ale páč mě to baví . Je to můj odreagovávací koníček, vždycky přitom setnu hlavy tolika politikům, že by senát byl v podstatě prázdnej
Mucholabka
Paní, vyšlo vám to s tím barákem? Na sto procent? Essi jo tak gratuluju K novýmu psovi a webu taky gratuluju Ten nový pes je zase picbul? Zase tak ošklivý?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:46
- Nahlásit
Biluška
to uvidím zítra jestli to vyšlo. Je to daleko a složité.
Pes zatím není a pokud bude tak nejdřív za měsíc, protože je taky daleko. A bude tak hezký jako Aginka, protože je s ní příbuzný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:48
- Nahlásit
Mucholabka
A bude tak hezký jako Aginka, protože je s ní příbuzný.
No tak Aginka je z té smečky nejhezčí, toš ještěže tak . Gdyby byl nedejbože tak hezký jako Frízák tak bys s nima nemohla vylízt na ulici By tě mohli žalovat za veřejné pohoršení
Kdy si konečně koupíš úplně hezkého psa? Třá šelmyji
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:49 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit
zdarec drásaleny, japato, že dnes jen dvě strany?
kejtlin
tož ti to šlo, tak snad do konce tejdne dorazí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:54
- Nahlásit
zuzanarosaková
kolik je dědovi
82 let bude mu v lednu 83let a není senilní, že by si nepamatoval, že jsem mu zakázala pouštět psy a neumře poněvadž má skvělou fyzičku a je i duševně celkem fit
Alexa
Biluška
prostě to dát musím i za 10 let, kdybych si připouštěla postižení mojí páteře a dala na doktory tak už 10 let ležím jenom ležím a čekám až mi praskne i druhý obratel
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:55
- Nahlásit
kejtlin
neumře poněvadž má skvělou fyzičku a je i duševně celkem fit
No jasnē ten tē prežije!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:55
- Nahlásit
kejtlin
prostě to dát musím i za 10 let,
A za třicet?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:56
- Nahlásit
pe3ce
tož ti to šlo, tak snad do konce tejdne dorazí.
děkuju moc, udělám si jeden hezký večer s vínkem a harrym potterem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:58
- Nahlásit
Biluška
A za třicet?
za 30 let půjdu do pečovatelskáho domu jestli v tý době bude něco podobnýho existovat
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:58
- Nahlásit
Biluška
A za třicet?
Twe, ze tricet let uz neda nikdo nic, este tak dobelhat se na hajzl mozna, ale fakt jen mozna..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:59
- Nahlásit
kejtlin
za 30 let půjdu do pečovatelskáho domu jestli v tý době bude něco podobnýho existovat
Si naivní V té době už nebudou ani důchody, natož pak domovy důchodců .
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 16:00
- Nahlásit
kejtlin
To nebudou, ses blazen? Duchodci se budou sebevrazdit, nektery znamy osobnosti uz ten trend propagujou ted,
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 16:00
- Nahlásit
kejtlin
to si udělej, doufám, že to dorazí ok, kdyžtak mi dej vědět, není problém to udělat znovu a znovu a znovu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 16:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
kdybych si připouštěla postižení mojí páteře a dala na doktory tak už 10 let ležím jenom ležím a čekám až mi praskne i druhý obratel
ale to neřikám, to by ses zbláznila, ale prostě musíš všechno zvážit. Kolik ti chybí do těch 5ti let????
Ještě stále tu svítí sluníčko, doufám že vydrží do zejtřka, chcete na zejtra do mlíkožer paštiku??????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 16:14
- Nahlásit
Vobjednala jsem si z netu gumaky a strasne prdej..
|