| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:30
- Nahlásit
TAky chci do čtyřdomku. Saň neberu, dělala by tam bordel. Nebo ji vezmu, ale bude bydlet ve vlastním apartmá....tím pádem teda bude zapotřebí víc uklízeček
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:32
- Nahlásit
Gerda
tj, ale domlouvali jsme se, že řeknu i našim členům, no to už je jedno. abysme měli kde příště kompenzovat protože labe je tak metr od tý cesty po který chodíme venčit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:36
- Nahlásit
Biluška
bude zapotřebí víc uklízeček
to si domluf s Gerdickou, ja ti akorat muzu nakyho vodvizt heli k dochtoru nebo na kryti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:38
- Nahlásit
Biluška
no jo, dyť holky maj v čtyřdomku eště místa dost )))
kejtlin
to je strašný, jestli se to vyleje, bude pěknej průser. U můdr prší nepřetržitě už 3 dny a potůček, Svitáfka, do maj za silnicí, už je pěkně vysoko....i strouha u domu....ať už přestane pršet!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:40
- Nahlásit
Gerda
to už se vylilo, jde o to aby to nestoupalo výš, zejména k nám do baráku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:41
- Nahlásit
Děcka, du se válet k telce, s máňem si rozložíme gauč a dem vegetit a válet se jak krafský vocasy.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:42
- Nahlásit
No, tak mi zase nateklo dveřma do baráku. A přitom už to bylo vyschlé tak, aby se na to dala vylít stěrka. Takže zase hovno! Jsem fakt nasraná. A to mám přes schod venku a pode dveřmi natažený igelit, aby tudy neteklo. Tak teče, no. Snad už přestane pršet a bude horko a svítit Slunce, aby mi to do příštího úterý vyschlo zase pod 2,8 % vlhkosti.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:45
- Nahlásit
kejtlin
njn tak jste si aspoň potrénovali, teď už s tím nic nenaděláme. Ten s tím dobrmanem byl přes Honzu a Honzovi sem ráno volala že se akce ruší a aby mu dal vědět, tak na něj buď nemá číslo nebo zapomněl.
leyenda
A koupila sem si cestou domu los, drste mi palce, dys vyhraju dost milijounu, tak si to koupim, adoptuju Gerdu a vam necham ctyrdomek
držím moc držím
jo a ještě sem kvůli vám sundavala čoklům kámen a musela sem Dženyně vytrhnout zub, páč se jí velmi hejbal, teda já jí držela a mladej jí ho vytrh a teď jí za to musim házet balon furt a furt a už mě bolí ruka
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:02
- Nahlásit
Alexa
teď jí za to musim házet balon furt a furt a už mě bolí ruka
pani, to je ale dobry znameni, ze se vytrzeni zubu povedlo, neboli ji to a nema z toho zadny trauma
a vite co? ja normalne cistim psu kazdej den zuby
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:05
- Nahlásit
Tak již jsem zpět od koně! Našla jsem ohlavku - byla na stromě asik měl drahoušek obavy aby se mu nevyválela v blátě Jsem velmi moký člověk řekla bych že víc už to ani nejde silnice byla místy zatopená i potokem bych to nazvala jediný kdo se velmi radoval byla bláznivá golije ale už jsem jí taky zkazila náladu bo jsem jí vrazila do vany a násilně jí odbahnila!
Gerda přejeme s Džínou fše nej nej Maryji ať vzkvétá! pokud se odpo setkáme tak jí obdarujeme
a chci taky do čtyřdomku - budu Vám dělat zahradníka a pjestovat levandu a třá i ty orchije pokud na nich budeš trvat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:19
- Nahlásit
Vlčáčková
počkej,jako,jsem se jí zeptala jestli to má na adopci a ona že né,že maji v utulku pejska bernardýnka,takže čekaj až začně hárat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:20 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
leyenda
ja normalne cistim psu kazdej den zuby
no já právě ne a tak 2x do roka sundavam kámen a teď mě k tomu přiměla ta diskuze o sundavání kamene a tagle to dopadlo. Trauma mám já
hancaw
Našla jsem ohlavku - byla na stromě
máte hodněho koňa paní
Gerda
fšimla sis, že máš čtyřdomek plnej jo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:21
- Nahlásit
brezen2008
Dyť to bylo štěně? To jí chtějí nakrýt už při prvním hárání? Myslím, že by potřebovali trest za týrání. Tomu tedy říkám útulek.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:23
- Nahlásit
Vlčáčková
no na co myslíž že čekaj???
bohužel je to pravda,ptali se na elis,ale ta hárala,takže tam nebyla,alejinak ...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:27
- Nahlásit
brezen2008
Myslím, že by jim to tam měl někdo zavřít.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:28
- Nahlásit
Jdu stříhat Pumu. Essi už nepřijdu tak vyhrála.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslím, že by jim to tam měl někdo zavřít.
Kdo? Jak? A co bude s tou stovkou psů co tam mají?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:38
- Nahlásit
čaute, jen jsem tu nahlédla, co je nového a jdu asi vedle k nasratých, protože už 3 den leje
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:42
- Nahlásit
Biluška
Vlčáčková
brezen2008
jsem uplne mimo
jestli dobre chapu, ma nekdo soukromej utulek pro psy?
A proc by ho mel nekdo zavrit? Se o ty psy spatne staraji?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:43
- Nahlásit
nakrájela sem maso psům a až je nakrmím tak pudu asi spát
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:49
- Nahlásit
Biluška
že by se ty psi přesunuli do jinýho koncentráku?
No, nechala bych diskuze na toto téma takto veřejně, protože rádi vyhrožují právníkem a nemusí vědět, co se o nich povídá.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:50
- Nahlásit
leyenda
Tak nějak, spíš ještě hůř.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:56
- Nahlásit
Vlčáčková
nevim, jak to mate v Cechach zarizeny, tam si muze kazdej udelat utulek jen tak? Ja pred par lety premejslela o zrizeni utulku pro kone, ale byl kolem toho takovej vopruz, papirovani, povoleni, kontrol, ze jsem prestala premejslet. Co znam lidi, co tahle zarizeni provozuji pro psy a kocky, musi to mit hooodne v rychtyku.
Zvlast, kdyz to provozuji soukromne.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:01
- Nahlásit
leyenda
Tak to u nás KVS neshledá týrání ani u zvířat, které za krátko na to musí být utracena pro mizerný zdravotní stav. Pro útulky spíš vopruz s hygienou, ale o samotná zvířata nikomu z ouřadů moc nejde.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:10
- Nahlásit
leyenda
máš pozemek, oplotíš ho, narveš psíma boudama nebo příbytkama, pak tam nastěhuješ psy, které nikdo nechce, prohlásíš se za soukromý útulek v nouzi, že nemáš na krmení atd. a lidi ti začnou posílat prachy. Pro jistotu nezaložíš žádnou organizaci přiznávající se na berňáku a jsi za vodou. Nemusíš dodržovat žádný předpisy, žádná pravidla. Jo a udržet ty psy v takovém výživovém stavu, aby na tebe nemohla veterinární správa, není až takový problém. Vítejte v Český republice.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:11
- Nahlásit
naši klucí mají děsnou nudu a mne z nich asi picne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:12
- Nahlásit
lidi uš mi markéta dala video o pohár mléka, kdo chce tak si to ode mě vezme a skopčí, já nevim jestli to zvládnu
Alexa
někdo tam dnes nadhodil, že at´ jejich dítě udělá jejich psu cokoliv tak pes neublíží, tak jsem se toho chytla a řekla jsem to o těch dětech předseda pořád říkal se vším s tebou souhlasím, moc se mi líbí i jak jsi to řekla, že víš jak ty děcka myslí, že jejich pes je hodný a maminka s tatínkem sice říkali, že nesmí sahat na cizí pejsky, ale zrovna tenhle je podobnej našemu alíkovi, že rodiče mysleli určitě pejska, co vypadá jinak a jdou to zkusit a je malér, že jezdíš po těch školách a školkách apod. asi jsem si dost šplhla, aniž bych o to stála ale ohrádka neprošla, ze strany předsedy bo to je cvičák a néé nějaká školka, at´ si ohrádku udělaj za vratama. luboš se do toho vložil, že já a karel bysme najraději na cvičáku zakázali děti úplně, ale neuvědomujeme si, do jaký situace dostáváme ta rodiče, do toho zase já, že mě současná situace dostává ale do hrozby soudu, na to mi nic neřekl, takže situace se asi nezmění
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:17
- Nahlásit
gabifi
Co jí lakuješ, prosímtě? Jak udržet psy ve výživové kondici, aby na Tebe nemohli? Dyť to právě prakticky nikoho nezajímá! KVS dá ruce pryč skoro vždy, prohlásí, že se o týrání nejedná a vše je OK, v návaznosti na to se vykroutí Policie, protože ti bez KVS ani neprdnou v podobných případech, a psiskům lezou žebra, mají atrofované svaly, mají lysiny a zanedbané rány. A co? Vše je přece OK.
Takže příště leyendu nestraš, že by snad u nás musela mít psy v kondici!!!!! Ty jedna škaredá.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:21
- Nahlásit
Vlčáčková
když je nemáš v kondici, tak přeci jenom jednou za uherák za plotem někdo vopruzuje
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:30
- Nahlásit
gabifi
Jo, třeba někdo jako Vlčáčková a většinou je to stejně plat prdný.
|