| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 09:43
- Nahlásit
Biluška
je ztraverzuj normálně, toto si nesmí dovolit, to já mám vychovaný štěně, žere jenom letní sandály
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 09:44
- Nahlásit
Alexa
jj, je to cvok, má ňákou ouchylku na kaluže, bažiny a tak, dycky z nich musí pít nebo aspoň žere to bahno
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 09:45
- Nahlásit
MARYJE
preju ti hodne hodne dlouhej zivot, jinak si nemas na co stezovat a co si prat - mas hodnou Gerdicku, jeji maminku, tetu Davidkovou a Amalku. Pomysli na fsechny chudaky hladovy pejsky v Africe a zer, co ti daj do misky
posilam ti darek, ale nevim, jak to vyjde, us sem to zas zapomnela, jak se sem ty darky cpou
http://traveler.nationalgeographic.nl/wp-content/u ploads/2010/03/prev306.jpg
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 09:46
- Nahlásit
Alexa
koukni ty můry přemluvit abyste přijeli, gustav od 6 od rána topí jak blázen v klubovně a u nás je jasno a dávno neprší
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 09:48
- Nahlásit
Baysha
je ztraverzuj normálně, toto si nesmí dovolit, to já mám vychovaný štěně, žere jenom letní sandály
No to je jasný, sem je zmlátila obje Včil je zmlátím taky, páč jsem jim před pěti minutama dala čistý deky do pelechů a Lassie na ni právě bleje
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 09:49
- Nahlásit
Biluška
Já mám durch i gumáky Možná na to teda má drobný vlif fakt, že mi šelmyje prokously díru do paty Zjistila jsem to gdyž jsem šlápla do kaluže a rázem sem měla v botě vlastní kalužičku
tož v tom bude ten problém. sem včéra šla od stréce s několika, no spíš více panáky slivovičky a šl jsem přes několik kaluží a říkala jsem si kurňa dyt´ mám gumáky proč mám v nich mokro sem se i pohledem přesvědčila essi nemam třá jiný boty
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:00
- Nahlásit
Baysha
kachna_
občas si vsadit sportku má svý kouzlo, máš aspoň slabou naději na větší obnos. Ukládání pětistovky měsíčně a následné sečtení úspor po roce a uvědomění si, co si za ně můžeš dovolit, tě dokáže tak akorát nasr....
Biluška
gumáky ještě nemám, špatně se mi v nich chodí. Esli tohle počasí bude pokračovat, valím pro ně
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:06
- Nahlásit
gabifi
si pořiď rovnou neopren, já o ňom vážně uvažuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:08
- Nahlásit
gabifi
gumáky ještě nemám, špatně se mi v nich chodí. Esli tohle počasí bude pokračovat, valím pro ně
Bydlím v oblasti ležící ve srážkovém stínu. To znamená, že gumáky máme úplně fšichni včetně kojenců a batolat a jsou tady nejčastěji nošenou obuví
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:11 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Závidím svojí příšerce. Tohle je počasí pro ni. Miluje, když je mokrá a špinavá. Přímo se v tom vyžívá. Tedy kromě uší. Mokrý uši naprosto nesnáší. Paničko, zařiď, ať mi neprší na hlavu!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:16
- Nahlásit
Baysha
si pořiď rovnou neopren, já o ňom vážně uvažuju
kdyby nebyl tak nekřesťansky drahej, už mi visí v předsíni
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:29
- Nahlásit
gabifi
co máš z toho, já nemám ani pořádnou bundu, ta, co mám, je mi malá, mikinu pod ni narvu jen pod tlakem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:36
- Nahlásit
Zdravím do pršlavého dopoledne fuj to je venku hnusobně! Musím ke koni a nemám gumáky mám jen jezdecký holínky a ty maj klouzavou podrážku ale musím tam jet neboť blbý kůň když jsem mu zhatila plány na vlastní poškození ztratil aspoň novou ohlávku a já jí včera už nenašla bo byla tma esli jí nenajdu budu teda fakt naštvaná a opravdu si objednám tu traverzu! Jedu! Kdybych se neozývala tak jsem asi odplavala! Doufám že aspoň na jih!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:36
- Nahlásit
Baysha
na venčení psůch člověk potřebuje pořádný hadry a boty, pokud nemá být furt nemocnej. Starý věci nehřejou a do starých bot ještě navíc teče.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:43
- Nahlásit
gabifi
no já vim, ale jaksi momentálně finance, no... sme se přestěhovali a nemáme eště vyřízený stavebko, abychom mohli nakoupit nábytek, takže většina vejplaty padne na nejnutnější věci jako matrace a tak...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:51
- Nahlásit
Baysha
to chce tu sportku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:53
- Nahlásit
gabifi
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:56
- Nahlásit
Dobré ráno, dámy.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:04
- Nahlásit
Jsem normálně zatopila dneska. Nebo nám tu umrznou zadky.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:05
- Nahlásit
vše nej maríjííííííííííí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:13
- Nahlásit
Tak a mám po náladě. POřád jsem myslela na tu šeltičku, už jsem byla rozhodnutá, že si jí vezmu. A co je vedle? V šeltiích mám pěkné poděkování od majitelky, že jsem sem fenku dala a že už jí má doma. No, kurvafix!!!
No jo, tak jo. Budu to muset nějak rozchodit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:23
- Nahlásit
Všem mlékojedským cvičencům vymyslíme řádnou kompenzaci za dnešní, krs počasí neuskutečněný trénink. Stejnak, pokud bybchom dorazili, bylo by to bez bambiho. Takže i Gustavoj za zatápění také dovezeme kompenzátor. Sledujmež tedy předpovědi, abychom poladili nejbližší možný termín.
lejendička
i vám, pani, maryje moc děkuje.
březen
i vám maryje děkuje )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:26
- Nahlásit
Vlčáčková
už jsem byla rozhodnutá, že si jí vezmu.
Gdo pozdě chodí....
Máš to stejný jako Kejtlin s Bohoušem. Taky pořád váhala, váhala, hledala výmluvy...a Bohouš byl pryč . Ale nebuď smutná, ti najdu jiného psa, chceš? Mooooc jiných psů ti najdu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:26
- Nahlásit
Gerda
Taky blahopřeju krásné Marii k narozeninám.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:28 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
Jó chci, ale šeltičky a zadarmo. Tak a teď se ukaž!
Jsem ráda, že je doma. Určitě musela být moc ráda, když se objevila panička. A vsadila bych se, že si myslela: No to je dost, že deš? Kdes byla tak dlouho???
Udivilo mě, jak je hezká, když je tak dlouho pryč.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:28
- Nahlásit
Gerda
a co že jste to tady navrhovali na tu zimu? nějakou akci pro psi,nebo nějaké i to závodění?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:40
- Nahlásit
Vlčáčková
Jó chci, ale šeltičky a zadarmo. Tak a teď se ukaž!
Tyhle lidi mám nejradši . Takový mi volají každou chvíli. Zásadně chtějí mladou, chovuschopnou, zdravou fenku. Pochopitelně čistokrevnou, zadara a nejdál ve vedlejší vesnici - přece nepojedou až bůhví kam Posílám je rovnou do tmy a hodně hluboko
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:42 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
Tak mě nevadí starší, nechovuschopná, nečistokrevná a dojedu si kamkoliv. Jsem teda o dost lepší, než ti ostatní vyčůránci, ne?
Ale chci plesnivou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:45
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak mě nevadí starší, nechovuschopná, nečistokrevná a dojedu si kamkoliv. Jsem teda o dost lepší, než ti ostatní vyčůránci, ne?
Tak to jo, jsi lepší
Ale chci plesnivou.
Vím o čistokrevném, papírovém, blue-merle psovi v pseudoútulku Azyl Rita. Otec zde přítomného Trixe. Ale byl by zázrak kdyby se ti ho podařilo z tama vydrápnout
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:50
- Nahlásit
Biluška
No nekecej. Mají ho na stránkách?
|