Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5265 . 5266 . 5267 . 5268 . 5269 . 5270 . 5271 . 5272 . 5273 . 5274 . 5275 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:53
- Nahlásit

Biluška
emerikou teď otřásá tenhle případ. Chovatelka šoltyjí měla takovýchhle zvířat hafo. Dobrovolníci je odhovnili, vykoupali, ostříhali, trošku vykrmili a teď to vypadá, že je madam dostane zpět. Dvě už jí vrátili. Něco na způsob "zpět do pekla s požehnáním emerického soudu" Bártová je proti tomu 7 hvězdičkovej hotel.

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:57
- Nahlásit

Vlčáčková
nedostaneš ho, nejsi dost dobrá, stejně jako ostatní zájemci. Má to tam nadoživotí. Leda bys po něm chtěla nějaký mixovaný štěně. To ti určitě dají.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:17
- Nahlásit

gabifi
Chovatelka šoltyjí
a vyloženě milovnice plemene....těžko na to něco říct, hnus.

Dívám se na indijáni z vjětrova

malinka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:22
- Nahlásit

Přejeme Mařence fšechno nej, nej, nej.

A Oznamujeme, že Árča má dneska 2 narosky ( vyčetla něgde Neessi, který také posíláme pozdravy)

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:26
- Nahlásit

malinka
Jéééé dvojnarosky! Paráda! Árčoj přejem s Mařkem všechno nejlepčí, hodně zdraví, ať vás ještě mocinky dlouho zlobí a snad nám toho čokla taky někdy přivezete ukázat, ne? Třeba na to letní mlíkošský cvičení Podrbte oslavenca za ouškem, ať má krásnej den!

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:28
- Nahlásit

Gerda
pani, musim vam napsat, ze sem se ted vratila z nafstevy vopravdickyho multymilijounarskyho domu, takovyho, co si chtel koupit Brat
Sem rada, ze nejsem zavistiva a koukam na to z ty stranky, ze aspon nemusim mit ve stalym pracovnim pomeru 3 zahradniky a 3 uklizecky, furt by se kolem me negdo motal a cek by nemel kouska soukromi, ze jo?

impact
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:30
- Nahlásit

Vítací Mamba.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

gabifi
Biluška
Na stránkách není. O Azylu mám taky už své mínění. Bohužel v poslední době jsem narazila na pár útulků, které jsou spíš koncentráky. Rita byla na Snu, měli tam moc krásné štěně bernardýna. Netušili, že se s námi těsně předtím rozkmotřili a vyhrožovali nám právníkama, takže měli snahu s některými z nás konverzovat. Hádejte v jakém smyslu... Sháněli prachy. No ale nepochlubili se, že předtím odmítli vozík pro psa za několik tisíc a že toho psa nechtějí dát do adopce.
Slyšela jsem, že se tam jednalo o nějaký finanční odkaz za účelem psího útulku, tak prostě "útulek" je, když na to někdo odkázal peníze. Ať se to psům líbí nebo ne.
Ale nechci pomlouvat, protože do detailu s tím obeznámena nejsem. Nicméně mě fest znechutili posledním jednáním a i kdybych nevěděla nic předtím a nic neslyšela, tak tohle by mi úplně stačilo.

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:33
- Nahlásit

Gerda
malinka
sem to ale potfora, eště sem nepopřála oslavencům! Tak tedy: Maryji i Árčoj fšecko dobrý, hlavně spoustu betálné bašty, klacků, balónků a teplej pelech No a tady ode mě mají dortu, každej svoju:

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:39
- Nahlásit

leyenda
Pani, jak je to s adopcema? Dělaj se ňáký voplejtačky, dyš si chcete adaptovat dospjělýho čéka? Kdy můžu dorazit? Má ten mulťák hodně dědicůch? A vůbec! Kde je Bret? PS: Ty poměry se služebnictvem by mi nevadily.

Bajša
Ste hodná, maryje děkuje a už to má snědený )))

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:49
- Nahlásit

Gerda
Bret zmizel, minulej rok tu hodne smejdil, schaneli tu nakej domecek, ale vodradil je mistral. Se teda moc nedivim.
Multak nema vubec zadny dedice. Teda nema zadny pezetka.
S tou adopci nevim, pani. Pocitam, ze to neni jednoduchy, by mi v zasade nevadilo bejt vase sestricka, dyby ste si sluzebnictvo nechavala na svy pulce.

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:52 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

malinka
pani, vasemu pejskovi taky preju fsechno nej nej a taky pro nej mam darek
http://dieet.blog.nl/files/2009/05/vlees_99634a.jp g

hm, tak nevim, asi to nejni videt

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:53
- Nahlásit

Gerda
hele neš nechat se adoptovat, nejni jednoduší se prostě vdát? to je přeci známý, jaký sou ideální parametry ženicha: 90-60-40.
(90 let, 60 milijónů a štyrycítky horečky)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:54
- Nahlásit

gabifi
di do prdele!!!!!!!!!!!
ted sem sem vlezla,že si spravim náladu,tak zas du

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:57
- Nahlásit

Vlčáčková
No nekecej. Mají ho na stránkách
nemaj a nedostaneš ho,maj ho na množení páč "dává moc hezký štěnátka"

moje snášenlivost je dnes na nule,takže asi tak

malinka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:58
- Nahlásit

Baysha
Gerda

Anceron = Árča děkuje a slibuje, že taky něgdy dorazí na hraní.
Tortíček spapá, aš se vyspinká.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:59
- Nahlásit

takže přátelé jsem to pěkně schytala zejména od předsedy!!!který na takové chyby čeká

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:05
- Nahlásit

kejtlin
takže přátelé jsem to pěkně schytala zejména od předsedy!!!který na takové chyby čeká
fak je mi to líto,ale nemyslim,že přeseda má co pindat,krom toho nezodpovídáš za všecky lidi na celým světě,takže at si trhne

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:06
- Nahlásit

Neblbněte s těma dárkama, dyť ti pesani prasknou! Vy nemáte rozum.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:10
- Nahlásit

leyenda
dyby ste si sluzebnictvo nechavala na svy pulce.
souhlasim, budu vám ho za úplatu pučovat, až nebudeme mít čas a budeme zase muste ject do monte karla na ty automaty a večerní posezení s přáteli milijounáři. Může být heliport na vaší půlce? Berte to tak, že já tam zas budu muset mít hostinskej domek pro davítkovou, až se dogestí na léto...heliport je myslím menčí zlo....))))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
a taky od luboše němce a od členů, svedla jsem to na figuranty, nicméně jsem byla organizátorka že

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:11
- Nahlásit

Vlčáčková
Holky už ti odpověděli za mě. Nedostaneš ho, páč stejně jako dalších asi šedesát psů je "soukromý" rodiny Harigelových a tudíž není k adopci. Krom toho není k adopci ještě proto, že byl "šestkrát adoptovaný a pokaždé vrácený a my už nebudeme riskovat, to ho radši necháme dožít tady" - přeloženo do češtiny bylo na něj šest zájemců, žádný ho nedostal. Jestli si dobře pamatuju tak mu můžou být tak čtyři roky plus mínus.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:13
- Nahlásit

Gerda
zas budu muset mít hostinskej domek pro davítkovou, až se dogestí na léto...
jak na léto? Bude tam nasáčkovaná od března do listopadu .Pak usoudí, že už je Ríčrd velkej a že tudíž nemá smysl jezdit kvůli němu na Vánoce domů a bude tam celoročně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:14
- Nahlásit

jo a gustav požaduje minimálně litr ferneta jako kompenzaci

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:17
- Nahlásit

kejtlin
teda je mi to líto, ale davítková má pravdu a mohlo je to stran počasí napadnout. Asi když bude něco u vás tak to nemůže být ofiko akce, abys s tím pak neměla problém.
Gerda
zas budu muset mít hostinskej domek pro davítkovou, až se dogestí na léto...
já cí taky hostinskej domek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:20
- Nahlásit

Alexa
jenže u nás neprší od rána tak si lidi mysleli, že to platí a od vás dojel nevím jak s jmenuje má čoko dobrmana, že jste se v sobotu prý domlouvali

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:21
- Nahlásit

Gerda
dobre, heliport mi nevadi, ba naopak, asi budou muset decka helikopterou do skoly, autem by to byl voprus
Domek pro hosty tam je, ctyrdomek dokonce, kazdej host ma svy luksusni 4+1+ 2 koupelny
se z toho nemuzu spamatovat, aspon sem si vyluksovala teda

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:25
- Nahlásit

kejtlin
organizátorka jsi nebyla, nebyl důvod si to vylejt na tobě, s vylitím můžou počkat, až se dogestíme my, závda se přihodila na naší straně a taky trošku pámbu za to může, že na nás seslal vodu. Takže si můžou stěžovat hoooodně vysoko )) Gustavoj kompenzátor dovezem, cvičencům přiveze Aleksa celej ringáč na ochutnání, ať se už nezloběj.

BiluškaAlexa
Tak nevim, jesi sem neměla vzít ten heliport bez keců hnet...Ale dobře, bazén bude taky na lejendičkový půlce, na mojí bude velkej hostinckej dům pro mamku s aleksou. Ale čokle nesměj na mý záhony s orchijema, jasný?

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:25
- Nahlásit

A koupila sem si cestou domu los, drste mi palce, dys vyhraju dost milijounu, tak si to koupim, adoptuju Gerdu a vam necham ctyrdomek

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:30
- Nahlásit

kejtlin
hele fakt mě to mrzí, už se to opravdu nestane, vůbec mě nenapadlo, že dojde tolik lidí na cvičení, brala sem to jako náfštěvu u vás s kuláčema, kávou a pokecem a procházkou kol vody, že gustoj dovezem bambiho proto,aby si pokecali a popili. Nenapadlo mě ani prt, že ste to vzali jako trénování s mnohočlověkem.

<< 1 ... 5265 . 5266 . 5267 . 5268 . 5269 . 5270 . 5271 . 5272 . 5273 . 5274 . 5275 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání