Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5274 . 5275 . 5276 . 5277 . 5278 . 5279 . 5280 . 5281 . 5282 . 5283 . 5284 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:50 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

impact
Nadávají? Zbít by ho měli!!!
A kde je vůbec ten třetí?

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:55
- Nahlásit

Zrzavý pejsek-odrostlejší štěně (Bílovice nad Svitavou - Mladova) [psi]
V neděli 12.9. ve večerních hodinách
byli v chatové osadě Mladova (Bílovice nad Svitavou) viděni dva pejsci - snad matka a štěně. Oba zrzaví kříženci-nejspíše jezevčíka.. Štěně -pes- se povedlo odchytit, starší zvíře uteklo a nepovedlo se mi ho najít. Štěně je velmi přátelské, hladkosrsté, zrzavé s bílou lysinkou přes čelo až k čumáčku a bílou plochou na hrudi.Momentálně je dobře zaopatřeno v Bílovích nad Svitavou.

impact
jee to musi byt kraasnee

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:57
- Nahlásit

impact
jee tak psiikum drzim palce chuudak paan copak dchodce uhlida dva silence kort jsouli jak moje liskaa

a ja uz myslela ze nabidka

impact
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:59
- Nahlásit

Vlčáčková
Nefím, kde je matka a to bílý štěně.. Ti nálezci maj jen jedno.
A nefím, proč by ho měli bít. Nevíme, jak to bylo, co to bylo, proč by byli, tak nesuďme.

Hezky pěkně to teď řekl někdo na iFauně: "zajímalo by mě, kdy Bůh odešel do důchodu že jste převzali jeho místo..."

ketty
No boží jako, snad to vyjde.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:00
- Nahlásit

nemethova5
Mě podobně vyváděla v autobuse Kazbunda. Bývalý majitel ji vyhodil z auta. Zůstala jí šílená, panická hrůza, že jí taky ujedu. Drželo ji to celý život. Byl horror cestovat s ní čímkoliv - autobusy, auta, vlaky.... řešila jsem to poslušností. Přišly jsme na zastávku, stouply si kousek bokem (aby jí hned tak nedocvaklo kde jsem a nenervačila) a rozjela jsem poslušnost (sedni, lehni, pac, druhý, obraty...). Mezitím přijel bus, já nechala nastoupit všechny lidi a teprve ve chvíli kdy tak poslední dva stáli na schůdkách jsem velela "k noze" a co nejrychleji se dogestila do autobusu. Průser byl když se před námi někdo seknul (nejčastěji důchodci hledali drobný) a já s ní musela zastavit na schůdkách To začala děsně vyvádět a řidič nás většinou nevzal. Když se podařilo a dostali jsme se dovnitř tak jsem jela dál přes poslušnost. "Lehni, zůstaň". Jakmile se chtěla zvednout tak znova "lehni, zůstaň". A samozřejmě pamlskovat a moc chválit když ležela. Celou dobu jsem se jí dotýkala, aby věděla, že nikam nevystupuju. Páč u ní to fakt pramenilo z toho strachu, že ji vyhodím. Dneska už těch "cviků" znám víc, takže krom lehni,zůstaň bych asi zkusila i "hlavičku napravo", "hlavičku nalevo", pokládání pacek na nohy psovoda, podávání obou pacek, popř. i zadní packy jdou podávat, utírat si tlapkou čumák....na těch dvacet minut ho prostě zaměstnat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:01
- Nahlásit

impact
gratuluju k úspěšné akci Snad najdou i ty zbývající dva.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:03
- Nahlásit

impact
Símtě, to byla jen sranda. Já mám náhodou důchodce ráda. Až na pár kousků.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:05
- Nahlásit

Biluškase.e mi na naky halvicku nalevo,hlavicku napravo,musim ho necim zaujmout,nemam problem tam,mam problem zpatky po nocni!je proste ujetej,nechce ani pamlsek,ani balonek,zkusim to s tim masem v ruce a uvidim.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:07
- Nahlásit

Doprdele já tu mám dvanáct policistů opakuji dvanáct a všichni sou v té tmě hezcí,jem nesmělé děvče a mám respect du se zahrabat pod beton

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:08
- Nahlásit

nemethova5
se.e mi na naky halvicku nalevo,hlavicku napravo
No když mu dovolíš aby sral na tvý povely tak je to pak těžký.

danajasa
mám dvanáct policistů opakuji dvanáct a všichni sou v té tmě hezcí
Jedu za tebou, opakuji jedu za tebou, chvíli je pozdrž

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:12
- Nahlásit

BAJKASvěřuje se krocan býkovi. "Moc bych si přál, abych měl tolik síly, že bych dokázal vyletět až na vršek toho stromu."
"Možná bych měl pro tebe radu," říká býk.
"Když budeš denně hrabat v mých výkalech a zobat z nich zrníčka, brzy se posílíš a pak to třeba dokážeš.
Je v tom velká výživná hodnota."
Po několika dnech této stravy krocan zjistil, že má dostatek síly vyletět na nejnižší větev.
Po dalších několika dnech se mu podařilo dostat se výše a ještě výše, až nakonec opravdy vyletěl až na vrcholek stromu.
Krátce nato jej tam spatřil lovec a krocana sestřelil.
Poučení: Občas se vám podaří dostat se na vrchol za hovno, ale pamatujte, že to hovno vás tam neudrží.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:14
- Nahlásit

Biluška
Nooo, doufám, že se snacha ozve jako. Mohla by. Pán nevypadal na to, že by byl schopnej najít číslo zpátky a zavolat.

Vlčáčková
Ahaaaa, plomíň.

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:14
- Nahlásit

Biluška
utírat si tlapkou čumák...
to je bezva cvik, to zkusim psa naucit

nemethova5
tak puberta asi taky dela svoje,
napadlo me, neni nejaky zasadni rozdil v tom, kolik je v busu liduch?
Treba kdyz jedete do prace je bus poloprazdny a zpatky domu plny? Ze by ho jako s.ali lidi?

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:15
- Nahlásit

BiluškaVoni budou asi nepříjemný,páč se vůbec nechcou družit,no maj tu být až do rána a chčije jim za krk,tak se budu držet hesla-Pozdaleku zadobře

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:17
- Nahlásit

danajasa
a kde mas ty policajty? u tebe doma?

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:20
- Nahlásit

leyendaJežíš néééé v práci je to tady ostře hlídané a máme s níma kooperovat sice nevím jak no asi kopat a operovat nějak to dopadne

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:23
- Nahlásit

danajasa
ahaaa, no jeden dneska nigdy nevi, muzes bejt nejaka celebryta s deseticlenou ochrankou
dys si budes moct vybrat, tak operuj, kopani je namahavejsi

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:25
- Nahlásit

nemethova5Víte pani co mě napadlo-co mu vzít do busu pelech?Třá ho to zmate teda pokud nemáte nějakou mega pohofku,jen mu naznačit co se od něj v buse očekává jedna pani tak jezdila,nasedla hodila kus deky na zem houkla misto a pes sebou flák a šel spat,prej taky trojčil,původně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:28
- Nahlásit

danajasa
Voni budou asi nepříjemný,páč se vůbec nechcou družit
Tss, tak co s nima
Dej vědět až tam budou nějaký druživý a kamarádský

All
Jdu se svalit, beztak bude za chvíli večerka

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:30
- Nahlásit

leyendaJá teprv budu slavná až se naučím procházet těma dveřma co mi přinesou na ten talent.Mám obavu,že odemě se žádnej dobrovolně kuchnout nenechá,i moje první pomoc bejvá většinou aj poslední

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:34
- Nahlásit

leyendahm,to ne,jezdi skoro stejny pocet lidi,asi ta puberta,budu to muset prezit!
Biluškaa jak s nim asi muzu cvicit v buse,to mu mam davat povely lehni sedni vstan???a jak asi,dela to v buse,ne pred busem,to je upa v klidu,dela to pri zpatecni ceste,ne pri ceste tam,jako nevim jak bych tam delala povely,treba napravo,nalevo v bok a tak,kdyz je pod sedackou,pred tim lezel u dveri,ale jak ho to chytne,tak aby neco nekomu neudelal.
danajasapelech je obrovsky,to asi neklapne,zkusim mu vzit deku a uvidime,zkusim vsechny moznosti,diky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:34
- Nahlásit

Biluška
danajasa
To jako bude grupáč, jo?
Dano, hlídáš muničák nebo co?

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:36
- Nahlásit

nemethova5
tak,kdyz je pod sedackou,pred tim lezel u dveri,ale jak ho to chytne,tak aby neco nekomu neudelal.
tak mu může vadit, že ho cpeš pod sedačku, třá tam vydává ten bus divnej zvuk, nebo jestli s tím začal až teď v poslední době tak asi bus začal topit a může ho to pálit.

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:40
- Nahlásit

danajasa
odemě se žádnej dobrovolně kuchnout nenechá,i moje první pomoc bejvá většinou aj poslední
nevadi, kopajici kolegove budou zakopavat ty operovane, aspon nebudou delat jen tak zbuhdarma diry, ve kterych si negdo bude lamat hnaty, ackolif.... zase bude co operovat, ze? Krasnej kolobeh, to je panecku kooperace

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:41
- Nahlásit

Jezis to je zas stran nadrasanejch! Jsem musela s manzelem na Karate kid!

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:41
- Nahlásit

nemethova5
jak s nim asi muzu cvicit v buse,to mu mam davat povely lehni sedni vstan???
Šmarja jak bys s ním asi v buse mohla cvičit "sedni" a "vstaň" Musíš cvičit ty věci, u kterých pes leží, maximálně sedí. Schválně jsem ti je vypsala. Třá zrovna ta "hlavička" je dost náročná, psa to krásně utahá a přitom se nehne z místa.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:46
- Nahlásit

VlčáčkováKongresové centrum ešte néni v provozu teprvá bude otváračka to bude teprv bžunda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jsem musela s manzelem na Karate kid!

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:51
- Nahlásit

Já chci hlavně ráno vidět, jak vstáváte a dřete.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:54
- Nahlásit

makrel
já půjdu ráno spát aš vostatní budou stávat a dřít

<< 1 ... 5274 . 5275 . 5276 . 5277 . 5278 . 5279 . 5280 . 5281 . 5282 . 5283 . 5284 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání