Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5274 . 5275 . 5276 . 5277 . 5278 . 5279 . 5280 . 5281 . 5282 . 5283 . 5284 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:59
- Nahlásit

Děcka, potřebuju někomu hodnému dát kocourka, 10letýho. Šedýho a dlouhovlasýho. Kdo ho chcete?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:01
- Nahlásit

Gerda
No jo, páč bydlí v paneláku. Tam chlapa nepotřebuje, kor gdyž nemá to auto. F paneláku sem taky byla šťastně bez samečka asi tři roky. Akorát jednou jsem nutně potřebovala vypočítat něco trojčlenkou do nějakých dotací, o který jsem žádala. A neuměla jsem to Fakt jsem si musela přiznat, že to neumím. Jenže jsem řekla kamarádovi Psíčkovi a on mi to vypočítal . Děsně se mi přitom smál, ale spočítal to

Maky a Trix
Zkoušku ti zapíšu, ale řekni mi jak a kam.

Stran pytlíků - potřebuju vyšívat na neušitý, jinak to nejde. TAk je plís nastříhej, pošli, já je vyšiju, pošlu zase zpátky a ty je ušiješ. Musíme to udělat pořádně komplikovaný ať má Gerda radost
A musí být z látky, na kterou se dá bezproblémově vyšívat, žádnou celtovinu, nebo satén

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:03
- Nahlásit

Biluška
och, ty to chceš vyšívat? Já jsem s tím počítala jako s celkem, že to udělám celý... právě aby to nebylo moc komplikovaný a proto, že si to vyšívání aspoň zopakuju a procvičím...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:07
- Nahlásit

Gerda
jo a ta taška prodaná ještě furt není. Chceš už vobjednávat ty kennelky? A nevíš o někom, kdo má malýho psa??? A potřebuje na něj tašku?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:10
- Nahlásit

Maky a Trix

Tak essi chceš vyšívat ty tak ti to klidně přenechám a budu ráda . Jsem nevěděla, že jsi šicí i vyšívací

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:14
- Nahlásit

Gerda
A Ty Lety jsou kde?
K té pyometře vedle: na preventivní sono bych asi nešla. Ta pyometa se může vyvrbit do několika měsíců. Teď tam půjdeš a nic, a za 14 dní ji bude mít. Počkej na nějaké příznaky - nejčastěji výtok, případně pak pes dává najevo, že mu není dobře. Můj pes byl OK, ale výtok měl a pořád za mnou chodil. Furt. Těsně za mnou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:19
- Nahlásit

Biluška
Tam chlapa nepotřebuje, kor gdyž nemá to auto
čoveče, i když je to taková megera vyčpělá senylní, ač nepotřebuje, docela se kolem ní chlápci točej, vona možná nepotřebuje, páč ví, že má čůza na výběr ))) Ale dost už o ní, nebo se jí upíská f uchu )))

Maky a Trix
Chceš už vobjednávat ty kennelky? A nevíš o někom, kdo má malýho psa??? A potřebuje na něj tašku?
zkusíme to vnutit kejtlin, nebo jejím kámošům s malopejsky a já zjistim ještě bišonkáře, co tu máme f práci. Zkus to dát ještě k šeltičkářům do golyjí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:20
- Nahlásit

Vlčáčková
pořád za mnou chodil. Furt. Těsně za mnou.
to by měla pyjometru už osmej rok )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:21
- Nahlásit

Gerda
docela se kolem ní chlápci točej, vona možná nepotřebuje, páč ví, že má čůza na výběr
To tak vždycky bývá - když někdo nechce tak ho furt někdo uhání. A když chce a zoufale hledá tak se fšichni otáčí zády a utíkají. Asi to bude nějaká ta chemyje

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:31
- Nahlásit

Biluška
Asi to bude nějaká ta chemyje
myslíš LSD? Nebo už jí dorazila ta zásilka zimních drok? Musim zjistit hnedle vo víkendě.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:33
- Nahlásit

Každá máte kousek pravdy, nejvíc se asi ztotožňuju s paní Davítkojc. Gerdiččin názor by byl fajn, ale funguje to málokdy, páč málokterý chlap snese, když je ženská nezávislá a poradí si i bez něj. Já si umím zařídit skoro všecko, o auto se taky starám sama a když něco neumím, tak mám dost šikovnejch kamarádů. A smutno mi není, ani na to nemám čas, i kdyby měl den 36 hod tak mi je to málo, chtěla bych dělat plno jiných věcí eště

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:33
- Nahlásit

Biluška

Život úplně bez chlapa jako třá Davídková si neumím tak docela představit. Asi by mi bylo někdy trošku smutno

Mne to prijde dobry, tra se zamiluje, chvili s nim muze chodit, az ji prestane bavit, tak ho vodkopne a takle futr dal az do smrti. Nikdy by ji to nezevsednelo a nikdy by se nemusela zadnymu prizpusobovat. To je muj vysneny zivotni styl!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:35
- Nahlásit

makrel
málokterý chlap snese, když je ženská nezávislá a poradí si i bez něj
mě to přijde jako velice předpotopní názor...normální chlap je rád, když se po něm nic nechce...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
Mne to prijde dobry, tra se zamiluje, chvili s nim muze chodit, az ji prestane bavit, tak ho vodkopne a takle futr dal az do smrti
No to je samozřejmý. Ve chvíli, kdy mě přestane bavit má sbalenou igelitku a sype. Co s chlapem, který nebaví . Tu sekačku může opravit jeho následovník přece

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:39
- Nahlásit

Biluška
Co s chlapem, který nebaví
když je bohatej, můžeš si ho nechat doma jako dekoraci....když neni bohatej, musí halt z domu.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:41
- Nahlásit

Gerda
mě to přijde jako velice předpotopní názor...normální chlap je rád, když se po něm nic nechce...
to sice jo, ale že si sama jede kam chce, vrací se kdy chce, má svoje aktivity a koníčky...to jim časem začne vadit. Aspoň některým dost.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:45
- Nahlásit

makrel
vadit jim to klidně může, ale nesmí to dávat najevo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:47
- Nahlásit

Mne to prijde dobry, tra se zamiluje, chvili s nim muze chodit, az ji prestane bavit, tak ho vodkopne a takle futr dal az do smrti. Nikdy by ji to nezevsednelo a nikdy by se nemusela zadnymu prizpusobovat. To je muj vysneny zivotni styl!
zuzanarosakova
to bych nemohla. Já jsem strašně žárlivá. A když si někoho pořídím tak proto, abych s ním k něčemu spěla a něco vytvořila. Přijde mi hrozně sobecké jen tak vyměňovat...a když je to tvůj sen, proč tak teda nežiješ?

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:47
- Nahlásit

Biluška
no jo, ale já se nemíním s nikým dohadovat a dívat se jak se tváří, popř. přemýšlet, proč se tváří blbě. To si radši fakt budu všechno opravovat sama. Jdu do klubu k Davítkový

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:55
- Nahlásit

makrel
a dívat se jak se tváří, popř. přemýšlet, proč se tváří blbě
Se nedívám, mu to zakazuju. Když začne dělat nějaké scény, dusno doma a tak podobně tak se ho zeptám co mu jako přeletělo přes nos. Když je na tématu dne "rozbil se křoviňák, nejde to opravit, jsem nasraný...atd" tak o tom diskutujem a přijde mi to normální. Nakonec stejně nic nevydiskutujem a musíme koupit nový . Když nahodí téma ve stylu "serou mě tvoji psi,protože.... serou mě tvoje děti, protože.... sereš mě ty, protože...." tak to normálně utnu hned v začátku, prohlásím, že o tomhle se vůbec nemíním bavit a že jestli se mu něco nelíbí tak támhle jsou dveře. Pokud hodlá nasraně sedět a vytvářet kolem sebe dusno tak ho prostě vyhodím. Řeknu mu ať se jde projít, nebo ať jde sklízet hrušky, je mi to fuk, ale prostě vypadne a vrátí se až ho to přejde, protože já chci mít doma pohodu a ne se dívat na jeho nasraný xicht.

V žádném případě se neodváží mít námitky stran pořádku doma (neumyté nádobí, neumytá podlaha...) protože v tu ránu má v ruce hadr a jde to udělat. Taky se neodvažuje kibicovat do vaření (ze začátku to trošku zkoušel, ve stylu "maminka tam dává hladkou mouku...."). V tu ránu má v ruce vařečku, řeknu mu, aby to dodělal když to umí líp a jdu si sednout k cz-psovi . Většinou pak jdeme na oběd do hospody
Prostě si jedu dál všechno podle sebe, on se musí přizpůsobit. Nebo nemusí, ale v tom případě se holt naše cesty rozejdou.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:57
- Nahlásit

Biluška
Prostě si jedu dál všechno podle sebe, on se musí přizpůsobit. Nebo nemusí, ale v tom případě se holt naše cesty rozejdou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:00
- Nahlásit

makrel
že si sama jede kam chce, vrací se kdy chce, má svoje aktivity a koníčky...to jim časem začne vadit.
nevim, takový žádný neznám...

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:01
- Nahlásit

Gerda
já jo, protože pak logicky nemá čas kolem nich skákat, uklízet a dělat domácí pohodu, ne?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:11
- Nahlásit

Mucholabka

Teprv na tom makam...

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:13
- Nahlásit

makrel
neznám ani takový, co vyžadují, aby se kolem nich skákalo a dělalo domácí pohodu...pohodu vytvářej oba tim, jak si rozuměj, ne jen jeden čék se snaží a druhej vrhá fuskama špinavýma....ostatně mě válející se fusky neva, stejně jako pasta mačkaná od prostředka a nezavřená, prkýnko nahóře a oblečení povalující se na různých místech. A když sem potřebovala s něčim pomoct, řekla sem - potřebuju s něčim pomoct - a bylo.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:14
- Nahlásit

Gerda
máš holt jiné zkušenosti, mě by chlap doma omezoval, proto ho nemám

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:15
- Nahlásit

Gerda

.pohodu vytvářej oba tim, jak si rozuměj, ne jen jeden čék se snaží a druhej vrhá fuskama špinavýma....ostatně mě válející se fusky neva, stejně jako pasta mačkaná od prostředka a nezavřená, prkýnko nahóře a oblečení povalující se na různých místech
Máš pravdu přecedo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:17
- Nahlásit

makrel

Me by vyhovoval chlap, kterej by byl uplne jako ja, mel stejny konicky, nazory, hodnoty, akorat s tim rozdilem, ze nejvic na svete by nemel rad sebe, ale me!

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:17
- Nahlásit

tatně mě válející se fusky neva, stejně jako pasta mačkaná od prostředka a nezavřená, prkýnko nahóře a oblečení povalující se na různých místech
mě to taky vůbec nevadí, jenže zase ostatním vadilo, že mi to nevadí. A jdu makat.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
a mě chlap, se kterým bych se viděla jen tak 1-2x týdně a vůbec by mu to nevadilo, protože by měl taky hodně práce a zájmů, že by stejně neměl čas. A bydlel by sám.

<< 1 ... 5274 . 5275 . 5276 . 5277 . 5278 . 5279 . 5280 . 5281 . 5282 . 5283 . 5284 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání