Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5274 . 5275 . 5276 . 5277 . 5278 . 5279 . 5280 . 5281 . 5282 . 5283 . 5284 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 00:27
- Nahlásit

impact
Menší než Ketty, aby to nemrvilo fórum.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 05:07
- Nahlásit

nemethova5
kejtlinkyru jsi mela odmala?jak ja amina?amin byl bez problemu co se tyce jizdy autobusem do skoro deviti mesicu,pak nastal zlom,nevim,co mu hrabe.

jj odmala a odmala ji auto vadí, možná kvůli tomu, že byla dlouho blicí

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 06:54
- Nahlásit

Makáte lemury????

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 06:57
- Nahlásit

fstávat a makat

makrel
Co se tak bubě ptáš, to je jasný, že se flákají

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 07:35
- Nahlásit

makrel
Biluška
ja uz mam obstarana zvirata a uklizene staje, decka jsem presvedcila, ze je fajn cekat pul hodiny pred skolou a povidat si s kamaradama, takze uz jsem zpjet a jdu cistit a opravovat strechu, kdybych sem uz nigdy neprisla, tak tusite proc...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 07:47
- Nahlásit

leyenda
takze uz jsem zpjet a jdu cistit a opravovat strechu, kdybych sem uz nigdy neprisla, tak tusite proc...
Pani, prosím tě, hlavně nepoužívej na jištění popruhy - http://www.novinky.cz/krimi/212510-duchodce-se-udu sil-pri-orezavani-vetvi.html

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 07:58
- Nahlásit

Biluška
neklaplo to, nelíbilo. Tak jsme se zase vrátili do Ostravy...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:01
- Nahlásit

Mucholabka
To nebylo v Ostravě? Kde to bylo?
Mimochodem, kdy přijedete? Pořád vám dlužíme ten jeden oběd

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:04
- Nahlásit

Biluška
Prostějovsko.
Až nebude pršet, tak přijdem na houby

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:10
- Nahlásit

Mucholabka
Až nebude pršet, tak přijdem na houby
Nerostou, je zima

Pojďte bydlet sem, zrovna tu prodávají baráček asi deset domků od nás . Semetriky klepne pepka gdyž budou mít picbuly hned za plotem . Chcou za něho 1.200K ,ale myslím, že by se dali ukecat na slevu. Páč jim po tom jdou exekutoři a potřebují to prodat rychle.

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:23
- Nahlásit

Zdaréc fšici!

Přímo pod oknama nám rozmontovávají starou teplárnu. Házejí dvoumetrové železné trubky na beton. Dnes začali v 5:45. Tak sem se nasrala, zavolala policajtům a nahlásila, že mám podezření, že tu kradou kov. A byl tři čtvrtě hodiny klid.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:26
- Nahlásit

Nazdárek! Už mám gekonky. Jsou asi 3cm velcí a v terárku nejdou najít. Ale jinak jsou moooc hezcí!!!

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:32
- Nahlásit

Chcou za něho 1.200K ,ale myslím, že by se dali ukecat na slevu. Páč jim po tom jdou exekutoři a potřebují to prodat rychle.
Zdarec mazec, Biluško- Liduško nemáš náhodou v tomhle zmatek? Jako za 1.200k beru a stěhuji se já. Možná, že jsem to špatně pochopila, to výš ten němec stojí stále za prdelí mojí.
Jinak pac a pusu od Biška, Damiška a Chamíka Usáma.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:36 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Darina1
Tak za milion dvě stě tisíc, aby to jako bylo pochopitelné

Ber ho a pojď sem, mě je tu občas smutno páč nemám s kým venčit

Edit : jo a ať po mě laskavě ti bižóni přestanou pořád slintat

impact
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:37
- Nahlásit

Baysha
Ty jsi strašná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:43
- Nahlásit

tě bůch..mám básen..slunce žblunce..
tak jako nic moc,ale na to jaxem nasraná to je eště celkem gůt
gdo dělá vejcuc??? zaznamenala sem akorát jaxe danajasa koupe s mnohopolicisty f komunystycký koupelce ,nemetová se furt vymlouvá proč nemůže to či ono,biluše prodává darince baráky za 1 200kč,přestože ta na ní slintá a makytryksová má sice gekony,ale sou tak prtavý,že nejsou vidět..dál nevim

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:44
- Nahlásit

impact
No kdybych zavolala, že rušej noční klid, tak se na to "pomáhat a chránit" vybodnou. A byly to fakt rány jak prase

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:50
- Nahlásit

davidkova renata
..mám básen..slunce žblunce..
Prosím tě drš se radši toho kýblu. V umění evidentně neprorazíš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:52
- Nahlásit

Biluška
V umění evidentně neprorazíš
no to teda nevim proč! viděla si třá nějaký umnělecký novodobý dílka???? tak to ti řikám,že prorazim scela lechce a jednoznačně..koneckonců vem si třá Pisaka..takový čmáranice a jak je slavnej!

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:56 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdar blázni
davidkova renata

..mám básen..slunce žblunce..
ses měla přihlásit do talentmagořiny, tam takový perly sbíraj
viděla si třá nějaký umnělecký novodobý dílka???? tak to ti řikám,že prorazim scela lechce a jednoznačně..koneckonců vem si třá Pisaka..takový čmáranice a jak je slavne
a co teprf ta baba jak maluje kozama, ale to asik u tě nehrozí co???
ale možná by ti nanda něco namalovala třá tlapkama a pak bys to prodala za moc peněs

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:58
- Nahlásit

davidkova renata
no to teda nevim proč! viděla si třá nějaký umnělecký novodobý dílka???? tak to ti řikám,že prorazim scela lechce a jednoznačně..koneckonců vem si třá Pisaka..takový čmáranice a jak je slavnej!
Ti řikám, že neprorazíš Víš proč? Páč fšichni umělci žijou zásadně v noci. Chodí pařit až do rána. Zhulení a zfetlí diskutují nad obrazem, který tvoří ostnatý drát na modrých a zelených skvrnách. Oni tam něco vidí, ale jenom díky tomu fetu...Dokážeš ponocovat celou noc? No? Nedokážeš, páč chodíš spát se slepicema Dokážeš pařit do rána? Nedokážeš - jednak usneš a za druhý to leze děsně do peněz . Dokážeš hulit a fetovat? Nedokážeš, páč nepoznáš kokain od práškovýho cukru Dej si říct, že tuhle možnost uš sme prošvihly, uš nám nezbývá než dřít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:59
- Nahlásit

Alexa
a co teprf ta baba jak maluje kozama, ale to asik u tě nehrozí co
leda tak mynyjatury Uko Ješity
mě zas fascynuje ta madam kurý..jaxe celá vobjetovala..pro vjedu teda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:01
- Nahlásit

Biluška
jo taghlenc to je..
toš to bé problém,uznávám..leda bysem nad dílkem dyskutovala ve 4 ráno dyš fstávám do kolbeny..šlo by to?to je taky noc eště.
jinak se chystám hulit tu trávu jaxem avyzovala skrs zasranej sních a zimu bo jinak to nedám

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:04
- Nahlásit

Dobré ránko všem přeji

Tenhle víkend byl docela rušnej, přestěhovali jsme, co se dalo, jediný kus nábytku nezůstal na svým místě, dvje auta jsme odvezli do tříděného odpadu, instalovali poličky a dekorace a už je skoro hotovo, hotovo teda úplně né, ale prozatím je to v pucu

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:05
- Nahlásit

davidkova renata
leda bysem nad dílkem dyskutovala ve 4 ráno dyš fstávám do kolbeny..šlo by to?to je taky noc eště.
To by teoreticky šlo, jenom nevím essi se jaksi chytneš, páč oni budou mít náskok nějakých deset hodin. Jak f diskuzi, tak ve fetování. Víš jaký to je gdyž seš jediná střízlivá

jinak se chystám hulit tu trávu jaxem avyzovala skrs zasranej sních a zimu bo jinak to nedám
Já bysem to radši napřed probrala s ympaktem. Abys potom nad těma kýblama neusínala

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:34
- Nahlásit

Tak za milion dvě stě tisíc, aby to jako bylo pochopitelné

Ber ho a pojď sem, mě je tu občas smutno páč nemám s kým venčit

Edit : jo a ať po mě laskavě ti bižóni přestanou pořád slintat

Tak jako teď kom huž je to absolutně jasné, ale bohu žel jsem huž stará a tolik penízku v madraci nemám. Kdyby to bylo těch 1.200k tak to jo, to tam letím hnedka.
Víš, co ráda bych venčila ve větší smečce a hlavně smečce feneček, jé to by ti moji měli co ojíždět:-DDD.
Počkej až přijedu do Bruntálu to bude lízačka a vytáčka. Huž se těším.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:34
- Nahlásit

davidkova renata

leda tak mynyjatury Uko Ješity

Nemusi prset, jen kdyz kape!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:35
- Nahlásit

zuzanarosakova

Kolik třešní, tolik višní )))

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:37
- Nahlásit

Alexa
gdo maluje kozama?

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:37
- Nahlásit

biluše prodává darince baráky za 1 200kč,přestože ta na ní slintá
Dobré ránko paní mamko nasraná, huž nebudu mít baráček páč paní Biluška to spizdila, dala sem mylné informace za což ji budu olizovat a mlaskat ať má děvče s něčeho radost:-DDD.

<< 1 ... 5274 . 5275 . 5276 . 5277 . 5278 . 5279 . 5280 . 5281 . 5282 . 5283 . 5284 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání