Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5274 . 5275 . 5276 . 5277 . 5278 . 5279 . 5280 . 5281 . 5282 . 5283 . 5284 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:09
- Nahlásit

Akky0Aime
edokážu si to prostě představit bejt s nekym jinym
to tě přejde, ale nemá cenu nějak brzo budovat novej fstach, chce to něco jenom nezávaznýho a pak až časem
kejtlin
prostě mi to za tu bolest nestojí.

taks ještě nenašla toho pravýho
Gerda
á do toho dycky du naplno, pořádně, ať to stojí, co to stojí
máš pravdu přecedo, páč jinak to stojí zaprt, je to jen napůl

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:14
- Nahlásit

Akky0Aime
Hele, za čas si nebudeš moct představit, jak jsi to s ním mohla vydržet. To až Ti spadnou klapky z očí a začneš si to uvědomovat celý. Jsem si taky nejdřív myslela, že se zbořil svět, ale on jel ve svých kolejích - v jeho případě: nic neřeším, nic nedělám, on to někdo udělá - no a najednou neudělal, pak to začala dělat za něj matka a občas mi o tom říkala, když si chtěla postěžovat nebo když měla dojem, že některé věci bych měla udělat nebo zaplatit já. Třeba když jsme se rozešli, on přestal platit televizi ze svého sporožira, a já si platila svojí na svoje jméno nově přihlášenou. No a najednou mu přišlo od soudu, že má zaplatit těch 800 a k tomu cca 3 500 za exekutora. Tchýně, že bych to měla zaplatit, protože to bylo za naší televizi. Nezaplatila jsem nic a byla jsem dééééésně ráda, že ho mám z krku. (Takových případů bylo samozřejmě víc.)

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:15
- Nahlásit

Akky0Aime
nedokážu si to prostě představit bejt s nekym jinym
ale prt, jasně že dokážeš, ještě budeš řikat - táto, neblbni, někdy uklízet přece musíme...a von bude řikat - zlato, ser na to, pojeďme raději na víkend do švajcu do továrny lindt, koupim ti akcie, mám tě moc rád.

Alexa
jinak to stojí zaprt, je to jen napůl
neslaný nemastný, neublíží, nenadchne...dá se jako udržovací stav.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:18
- Nahlásit

BrendaBenji
musim taky píchat drátky, abych vůbec věděla kde mám lomy
já mám lom tam gde mi sere nějakej tůrysta

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:19
- Nahlásit

davidkova renata
aspoň nemusíš píchat drátky, mamko....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:21
- Nahlásit

kejtlin

prodával marihuanu, ale ta tráva byla v kilových pytlících

hele tak to bude asi ta zásilka pro mě jaxem si to vobjednala na zimu! vem mi to a vyzvednem si to spolu s pangamýnem))) dík)))
Akky0Aime
nedokážu si to prostě představit bejt s nekym jinym
to nikdy nikdo komu se to stane..čas to pořeší

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:23
- Nahlásit

nespadla jsem se strechy, obeseni vubec nehrozilo, tak blba, abych se k necemu privazovala nejsem, mam rada svobodu
jinak je to vopruz hroznej. Mam ale moc hodnyho pejska,
celou dobu lezel u zebriku a hlidal ho

kejtlin
jak bych na něj začala víc myslet, nebo být s ním častěji, tak se s ním rozejdu, prostě mi to za tu bolest nestojí.
Nedavno jsi tu psala, ze uz bys chtela nejaky stalejsi vstach, to teda nevim, jestli najdes nekoho na staly vstach jen tak polonezavazne

Akky0Aime
neboj, ten pravy teprve prijde

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:23
- Nahlásit

Souhlasím tady s tím: jasně mít rád proč ne, sex jo, proč ne,
Není nad svobodu a nezávislost.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:25
- Nahlásit

Alexa
taks ještě nenašla toho pravýho

našla, ale z něj se stal workoholik, a s takovým žít prostě nejde.
Akky0Aime
toho se bojim, nedokážu si to prostě představit bejt s nekym jinym

ani nevíš jak dobře ti ted´ rozumím, ale to se ti zdá ted´já dřív neuměla být sama, bez chlapa, ted´ jsem sama 20měs. myslím bez vztahu a velmi mi to vyhovuje i když ze začátku to bylo těžký a taky nemusíš toho litovat, že jste se rozešli, protože tak blbou výmluvu, žes neuklízela si dokáže vymyslet pouze chlap, který moc inteligence nepobral!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:26
- Nahlásit

makrel
Není nad svobodu a nezávislost.
jenže to jde právě i ve vážnym vztahu....a je to fajné, jen to chce slušnýho čéka v partneršipu..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:27
- Nahlásit

leyenda
jo ale stálejší vztah je víc než schůzky jen o sexu, teda podle mě.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:29 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Gerda
jenže to jde právě i ve vážnym vztahu
nemyslím si, že úplně. Když už s někým bydlíš, tak to už tak úplně nejde, jsou společný věci, musíš brát ohledy, ptát se, domlouvat ohledně plánu na víkend a volno atd. Vždycky je to kompromis a vždycky je to omezující. Patří to k tomu, samozřejmě, ale už s emi do toho nechce.
adit: a protože jsem tak nezávislá, tak letím makat, abych si na všechno vydělala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:30
- Nahlásit

kejtlin
to brečíš pod špatným stromem..to řekni bambimu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:32
- Nahlásit

kejtlinmi vyhovuje upa jenom sex bez vztahu,to je asi nejlepsí,co jsem kdy udelala!
davidkova renatajinak uvidime,doufam,ze ta kenela klapne,je dost bytelna,ze jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:33
- Nahlásit

makrel
Když už s někým bydlíš, tak to už tak úplně nejde, jsou společný věci, musíš brát ohledy, ptát se, domlouvat ohledně plánu na víkend a volno atd. Vždycky je to kompromis a vždycky je to omezující.
úpe přesně pani.. i dyš ta omezení jsou dobrovolná,tak ale jsou,to je prostě daný.Navíc sem se naučila nevěřit nikomu,k čemuž mne přivedly ne moc veselé a příjemné zkušenosti a to sem to nevzdala po prvním džkopádu..takže za mne už ani náhodou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
to brečíš pod špatným stromem..to řekni bambimu

co s tím má společnýho bambi proboha?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:34
- Nahlásit

Ty jo, a to vám neni smutno?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:35
- Nahlásit

kejtlin
co s tím má společnýho bambi proboha?
šišmarjá tak asi to byl ftip né?
furt ti čučel na kozya měl řeči a měli ste společný aktivity stran zelený taxe myslelo,že jako von a ty..

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:36
- Nahlásit

davidkova renata
já mám lom tam gde mi sere nějakej tůrysta

vy ste trubka panííííí:-DDDDD
Hele mě se jednou stalo, že benji šel stopu.....lom......šel dál......poblil se......šel dál.......a já mů málem počůrala smíchy předmět.........................

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
že jako von a ty

Dyk řikal, že je mrtvej na spodek tak co by asi tak dělali?

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:38
- Nahlásit

kejtlin

no vsak jsem myslela, ze chces od nezavaznych sexualnich schuzek pokrocit k vaznemu vztahu, jenze ten bude zaroven zavazny a tomu se vyhybas, tim, ze se s kazdym, kdo ti zacne prirustat k srdci rozchazis, aby ses pripadne netrapila.
prijde mi to zvlastni strategyje, ale nic ve zlem, je to tvuj zivot

kejtlin
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
furt ti čučel na kozya měl řeči a měli ste společný aktivity stran zelený taxe myslelo,že jako von a ty..

pani, myslíš, že jsem na tom fakt tak blbě???

Akky0Aime
Člen
- Nahlásit

ono se řiká že si člověk nemá nic plánovat

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:38 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
to řekni bambimu
tak změna jo???? Už ste se ho vobě zbavily a přehodily jste ho na kejtlinu ju??? o má Kejtlin asik radost
ale myslim, že by jí přesně vyhovvoval, žádný závazky jenom seks

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:39
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ty jo, a to vám neni smutno?
ne..kdysi v pravěku bejvalo někdy,ale už dávno ne..je mi jen dobře a užívám si volnosti a svobody bo mě osobně stála velmi moc.Myslim,že to přijde věkem,aspon mluvim za sebe teda bo ti konečně dojde,že všecko je jinak a žádnej princ na bílým koni neexistuje,že nakonec je to jen zvyk a votrava a spousta práce,kterou bys vůbec dělat nemusela a mohla ten čas využít po svým...ale jak řikám,mám odrostlý děcko a nějakej ten křížek na hrbu,tak na to koukám jinak než ty co tohle ještě neabsolvovaly..

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:40
- Nahlásit

makrel
jsou společný věci, musíš brát ohledy, ptát se, domlouvat ohledně plánu na víkend a volno atd.
to právě nemusíš, jen zvážíš, co se ti chce dělat víc. jako samozřejmě že den dopředu nezrušíš výlet na tahiti, ale pokud se ti nechce zůstat doma, dyš ste se natom s pánem dohodli, tak prostě nezůstaneš. Aspoň my to tak měli, sme byli voba docela festově zapřažený v práci, ani jeden sme nevěděli, kdy budem končit, moc nic se stejnak plánovat nedalo, takže se to řešilo momentálně. Dyš sem se zasekla f práci a pak šla rovnou zakalit, pořešil on psa a nepíp. Stejně jako když se s klucíma domluvili najednou na nějaký rychlý akci a odjeli do řiti, bylo to tak a bez potíží. Akorát mi k tomu pomohlo pořídit vlastní auto, abych nebyla vázaná dopravou a pak už to žilo na momentálních rozhodnutích. Nikdy v životě sem nezažila muže, co by měl problém s tím, že někam chci jít a jemu se to nelíbí. Prostě to neznám. A ptát se, jestli někam můžu - no je von snad má matka? Ani já nejsem jeho matka, takže pokud mi neslíbil modrý z nebe a pokud nejsme domluvení tak, že na nás visí další lidi, není důvod plány a aktivity měnit a s časem a chutí operovat. A nikdy sem nečekala do noci, až se vrátí, jestli se mu něco nestalo, prostě někde paří, až se vrátí, tak se vrátí, on vzhůru zůstával, aby pro mě mohl přijet, když už sem si prochlastala prachy na tágo )) To byla jediná dohoda- že nidky nebudu jezdit nočníma sockama, že si dycky nechám prachy na taxika, nebo ho vzbudim, aby tágo zaplatil. A že nikdy nebudu nabírat rýži kalíškem na 20letý fermentovaný puehr.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:42
- Nahlásit

leyenda
to není zvláštní strategie, to je ochrana před dalším případným sebemrskačstvím, zkoušela jsem to, ale jedna zkušenost před asi 10ti lety mi stačila k tomu, abych věřila pouze sama sobě, ne že bych podezírala ze zásady a jen tak, ale nevěřím jim, což samo po čase poznají, ale věřit jim prostě nemůžu, takže je mi souzený zůstat sama a jsem s tím napůl smířená

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:42
- Nahlásit

BrendaBenji
.....lom......šel dál......poblil se......šel dál.......
správnej pracák pani.-)))))
Lucie Kratochvílová
Dyk řikal, že je mrtvej na spodek tak co by asi tak dělali?
to řikal,no..tak třá by každej den skoušel esi třá nevobžif

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:44
- Nahlásit

Gerda
fermentovaný puehr.
co to je?
jinak popsaný to je hezky,ale má to holt jednu vadu,vo kerý ty samo víš ,ale psát jí tu nebudu,takže to celý vlastně tak úplně neplatí essi mi rozumíš

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:52
- Nahlásit

davidkova renata

Aha.. no.. spíš mi to přijde jako bys popisovala soužití s rodičema s mejma

<< 1 ... 5274 . 5275 . 5276 . 5277 . 5278 . 5279 . 5280 . 5281 . 5282 . 5283 . 5284 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání